Sari la conținut

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/bruneta-sociabila/7b0d617371606557.html


cineva80

Postări Recomandate

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Bruneta sociabila ofer companie intima de inalta calitate domnilor generosi care stiu sa se respecte.rog seriozitate si discretie maxima.. si va rog Fara Negocieri.. iar pentru mai multe detalii sunati cu incredere la tel:0757156961 va multumesc Anticipat.

 

Of, dupa ultimul topic deschis de tine eram usurata ca in sfarsit ai invatat sa pui un titlu decent si numarul de telefon in topic :slap2 :(

 

 

 

post-35672-0-07987500-1396551020_thumb.jpgpost-35672-0-14168600-1396551022_thumb.jpgpost-35672-0-36839000-1396551029_thumb.jpgpost-35672-0-32230700-1396551037_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

salutare tuturor,,,la aceasta domnisoara am fost eu,,,din cate zicea ea am fost printre primi clienti,,si sa vazut asta,,locatia era in micalaca langa piata soarelui la ultimul etaj,,pozele sunt adevarate,,atata doar ca o fac mai plinuta,,inrealitate cred ca are undeva la 45 kg,sani in schimb sunt frumosi,tari,ce mai,,tinerei,,ea zice ca are 19 ani,sincer cred ca are vreo 17 si ceva,,presteaza la juma de ora un nr 150 ron sau o ora doua nr 200 ron on+np cu o finalizare orala,dupa o mica conversatie am ales sa raman o ora,,mai mult din cauza faptului ca am vazut ca e noua in domeniu(la momentul respectiv,adica acum o luna si  ceva) iar banuiala mea sa confirmat,,nu are experienta,,sta cum o pui,era timida,la oral nu prea sa descurcat,slab de tot,,insa daca ii zici cum sa faca se conformeaza pe cat poate la normal am schimbat cateva poziti,nu a comentat nimic,fara fite de genul,dupa mai bine de juma de ora am finalizat,,am mers la baie,,care era ok dotata,,dupa cum se vede in pozele atasate cu ea,,,per total suma aceasta e cam mare pt serviciile oferite de ea,,care au fost cam zero daca nu aveam tot timpul initiativa,,,,dar a compensat cu aerul inocent de adolescenta si sani ei fermi,,,

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut,  am vizitat-o si eu pe domnișoara Bruneta Sexy, cu anunțul de aici tel. 0757142121

Locația este pe strada 6 Vânători, lângă alimentara ce are copertină galbenă, un bloc de garsoniere, la etajul patru. Aproape la fiecare etaj, pe casa scării, este câte un loc de fumat- socializare, așa că să fiți pregătiți cu un răspuns dacă întâlniți cumva un cunoscut.

Stau două fete în garsonieră și oferă și partidă în trei, nu știu la ce preț că nu am fost interesat.

Garsoniera este destul de mică iar acțiunea are loc pe canapeaua (destul de îngustă) din poze.

Am fost așteptat de domnișoară în costumația din poze, intr-adevăr fata este mignonă și bine proporționată, în poze pare mai „zdupeșă” .

După țigara de acomodare, timp în care eu vorbeam și ea a răspuns la telefon și a programat următorul client,  am trecut la duș (se vede în poză) și când am ieșit a trebuit să cer prosop că nu am văzut  nicăieri unul pregătit. Am primit prosopul pus la uscat pe calorifer, un prosop in toate culorile și cam fără frotir.

Ea era la a doua țigară,  am așteptat să o termine, timp în care mi-a atras atenția la ora încheierii (a socotit 40 de minute din acel moment), după ce a terminat de fumat mi-a spus:

-          Sunt a ta! 

Și cu asta s-a terminat și GFE.

Am cerut oral protejat  (am citit pe forum că sunt escorte care nu fac neprotejat dacă nu ești măcar tuns dacă nu chiar ras, epilat, în zona pubiană, ceea ce la mine nu este cazul,  nici nu aș putea pentru că evident că aș da de bănuit acasă), mi-a spus că face si neprotejat dar am rămas la opțiunea inițială. Prezervativul, după ce l-a desigilat mi l-a dat mie să mi-l pun spunând:

-  Fiecare client are felul lui de al pune.

Am încercat un 69 unde, din păcate, am simțit un ușor miros, nu să îți mute nasul dar totuși sesizabil (și am fost primul client în ziua respectivă!)

Am trecut la acțiune, lady on top, unde a spus că nu prea îi place, poziția misionarului, (priveliște frumoasă, piersicuța plăcută, nici strâmtă nici largă), căpriță, unde după un minut îmi spune:

-   Nu așa tare!

Ok, înapoi la poziția misionarului, i-am pus mâinile sub fundic, să o pot penetra mai bine, finalizat în balon, m-a întrebat:

- Ai terminat? Of, am scăpat, că mă dor picioarele.

Ce se făcea dacă îi puneam picioarele pe umeri? M-am simțit  ca un ginecolog la sfârșitul consultației, pacienta stă cu picioarele desfăcute, că nu are ce face și se bucură când scapă.

 Am întrebat de hârtie, am primit hârtie igienică.

1.Locatia – bloc de garsoniere, Calea 6 Vânători, mai stă cu o colegă în locație (cea din poza cu baia)

2.Modalitatea de contact - tel. 0757142121

3.Programul de lucru – după ora 14 până noaptea târziu
4.Note

 - locație 7 (are totuși baie)

 - atitudine 6 - a spus că face oralul și neprotejat, în rest a stat cu ochii închiși, mâinile pe spate, nu am avut parte de zâmbetul din poze!

- oral 6 – se folosește mult de mână, practic o ia în mână și acționează pe ce mai rămâne

- normal 6 – nu se implică, restul pozițiilor trageți singuri concluziile

- GFE 3 – discuție la telefon, nici măcar o atingere, un gest de tandrețe, etc.

- igiena 6 - există baie, dar prosopul nu mi-a inspirat curățenie ca să nu mai zic de piersicuță.

5.Tarifare – o finalizare jumătate de oră 150 lei, o oră 250 lei.

 

În concluzie, păcat de trupul frumos, ar fi cam multe de schimbat pentru a deveni o fată de abonament, ca să nu mai zic de tarife!. Dacă vreți să o vizitați să vă duceți prosop, și hârtie.

 

:offtopic  Psiscuts, te rog, dacă se poate, să schimbi titlul topicului in Bruneta Sexy,  tel. 0757142121

 

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/0_zps734fa279.jpg

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/2_zpse7f53170.jpg

 

În poza din baie cred că este colega!

 

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/6_zps90dceefe.jpg

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/1_zpsde1a585a.jpg

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/5_zpsc7d029f4.jpg

http://i1285.photobucket.com/albums/a584/Hejja/3_zps74864172.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Am ajuns si eu la aceasta domnisoara, sta undeva pe 6 vanatori intr-o garsoniera la etajul 4. Locatia e destul de neingrijita, baia e fara dus si foarte mica, doar un furtun de dus fara cada fara nimic, destul de murdara, prosop doar unul ud . Fata arata cam de nota 6 e tinara, sani frumosi, slabuta, i-ar trebuii manichiura , pedichiura si putin bronz. Pretul cerut a 150 ron 30 minute o finalizare sau 250 ron pe ora 2 finalizari ON si NP. Prestatia e foarte slaba pentrul pretul cerut, La oral foloseste mult mana, nu stie sa-si camufleze dintii cu buza te cam zgarie, pana la urma m-am terminat masturbandu-ma, ea m-a ajutat cu limba pe capul pulii la indicatia mea. Normal nu am vrut ca mi-a pierit cheful in momentul cand si-a scos chilotii si am observat pe ei o pata alb galbuie.  In concluzie pretul este mult prea mare pentru serviciile prestate,  aspect, igiena, locatie. Nu voi mai revenii sigur.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

ma scuzati,am uitat sa postez anuntul domnului

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/gigolo/7b0d6c727d6b605f.html

 

nu cred ca a fost prea inspirat sa ii faca poze in fata aceluiasi dulap,,,eu mai aveam de gand sa o vizitez iar,,dar acum as avea senzatia ca pestele/gigolo sta in bucatarie cu urechile ciulite,,si e posibil sa ma simnt frustrat si fara erectie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...