Sari la conținut

0751901354 "Estera"


Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Fiind pe centrul urbei cu treburile zilnice pun mana pe ziarul local in vederea verificării pieței. Anunț: " Nou! Șatenã superbã, sâni mari, ofer companie" . Zic hai sa dau un telefon ca nu m-a doare gura. Răspunde o tânara cu o voce cam groasa si cam fără de chef si cu o directã de dreapta ca din ringul de box -200 de lei jumătate de ora..ramân câteva secunde blocat...in gândul meu..asta e profesoara..m-a duc sa vad ce știe. Stabilim întâlnirea in 20 de minute la locatia dânsei pe bulevardul București lângă eurohotel. Ajuns la fata locului sun la interfon răspunde si urc. Mă întâmpină o domnișoara de vreo 20 de ani 1.60 era mai înalta cu platformele, plinuță cu sânii mari si o față foarte draguță. Mă invită in camera unde nu Inchide bine ușa și o a doua directă m-a lovește după cea de la telefon: mai ai întrebări sau trecem la treabă?!? Cum draq m-am recules după întrebarea asta aruncată așa nici io nu pot sa îmi dau seama...da o întreb totuși încă odată de terif pe care i-l confirmă fără a negocia. În mintea mea..hai totuși să încercăm să vedem. Ne dezbrăcăm..si ghici ce?căciula pe cap...oral??? Nu prea semăna a oral..adică nu prea am înțeles ce făcea ea pe acolo ca nu simțeam nimic. O trag deasupra mea sa trecem la normal...unde am constatat ca nu prea știe. Lucru confirmat tocmai de ea câteva secunde mai târziu: "hai tu deasupra că eu nu prea știu!" Bă când am auzit, ăsta micu abandon aproape direct. Am urcat eu deasupra in speranța că ceva ceva o să se întâmple, da se pare că asta micu nici nu mai vroia să audă. Începe sa i-l frece, își revine o iau pe la spate, dar se pare că nici așa nu prea merge, mai urc odată deasupra, nici așa..bat spre abandon, încercând totuși sa mai aflu una alta despre dameză...si aflu, că nu ii place deloc ce face, că mai are o colegă care prestează..si împreună dacă doresc dar contactul dintre ele o sa tindă spre inexistent, ca e din Satu Mare. Timpul petrecut acolo 30 de minute sau cât o fi fost..telefonul sună in continuu...si pe la al 4 apel răspunde să ii zică să mai aștepte 5 minute...ce să mai..

 

Note:Locatie. 7 un apartament oki, zonă centrală

Corp. 7 in comparație cu alte fete de pe la noi, sâni mari puțin lăsați un minus pentru sfarcuri..nu cele preferate de mine. Repet foarte draguță la față.

Oral. ???? 2-3 ceva p'acolo poate dacă nu pune căciula lua de trecere

Normal. Din nou nu știu ce să zic, da notă de trecere tot nu cred că merită

Gfe. NU!

Igiena. După ce s-a terminat toată treaba s-a șters cu un șervețel umed la păsărică si gata că pe mine aproape să mă scoată din casă.

Calitate/Preț 3 Fast fuck pe bani mulți!

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...