Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007


Postări Recomandate

  • Oras:octavian goga
  • Oras:octavian goga

Buna!Am aflat de forumul asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine.
Ofer sex oral neprotejat sau protejat la alegerea partenerului,normal si anal.
Pretul este 100lei pentru o finalizare sau 200 pentru mai mult timp impreuna.

Pozele sunt reale si sper ca va plac.Locuiesc pe bd decebal.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut d-nilor :hihat haideti sa descurcam un pic itele ca incurcate sunt caile d-nului :laugh2  Am vizitat-o aseara pe titulara thread-ului, locatia fiind foarte aproape de mine. Este una si aceeasi d-ra din thread-ul deschis aseara de ea http://nimfomane.com/forum/topic/23656-irina-0747359564/  unde i-am si spus ca nu a deschis la sectiunea potrivita, pozele sunt ale ei 100%.   Dar sa revenim la desfasurarea actiunii :laugh2 ...s,-unat d-ra si facut programare intr-o jumatate de ora...imi da adresa exacta, ajung la locatie, sun si ma indruma spre scara ( locatie centrala foarte usor de ajuns ). Mai activeaza 2 fete in locatie dupa spusele ei, se si auzeau pe fundal, dar nimic deranjant. D-ra foarte amabila, ma serveste cu o cola, un pahar de whiskey...stam la taclale, vorbim despre forum...s-a scuzat ca a postat dupa telefon si fiind novice in ale forumului si-a facut contul gresit...i-am spus ca nu este nici o problema, un admin o sa remedieze situatia. Sa revenim la ostilitati...ma invitat la dus, gel de dus, prosop curat....toate cele. In tot acest timp se scuza ca de abia a ajuns si nu a avut timp sa se aranjeze...bun simt exista si este de apreciat. Ma intrebat daca vreau si un masaj inainte, dar i-am spus ca...in caz ca sunt multumit de prima finalizare, raman si pentru a-2-a...lasand masajul pentru runda 2. Incepe cu un oral bine executat, atenta la zonele adiacente...lent umed, dupa care propun sa trecem la anal...m-a rugat sa o iau incet ca nu prea a facut anal asa des...ok zic. Usor, usor dupa multe chinuri ajungem si acolo, lasand-o pe d-ra sa preia fraiele actiunii. Fiind foarte stramta am terminat relativ repede. Ii spun ca raman si pentru runda 2...ma intreaba daca mai vreau ceva, un pahar de whiskey (foarte atenta la dorintele clientului) de apreciat...Stam la o tigara, la un pahar, radem glumim, nu m-am simtit grabit sub nici o forma si incepem cu un masaj destul de bun executat de d-ra. Acelesi oral lent si umed cu incercari de deep, dupa care punem caciulita si trecem la normal...pasarica epilata corespunzator, fara mirosuri neplacute...trecem la :doggystyle si dupa cateva minute bune finalizez in aceeasi pozitie in caciulita. Mai stam un pic de vorba la o tigara, ma imbrac si cu promisiunea de a ne revedea. Am uitat sa mentionez ca banutii i-am lasat inainte de prima finalizare la cererea d-rei cu scuze ca i sa mai intamplat sa nu ii primeasca (i-am spus ca nu este cazul), dar fiind pentru prima oara la ea, este de inteles.Toata actiunea door to door 1h si un pic (15-20 min). Per total platit 150 lei, 2 fin...anal+normal. Bine investiti...relaxare, glumit....

 

Rog un moderator sa uneasca thread-urile...nr-ul d-rei este 0747 359 564.

 

Eu unul o recomand pe d-ra daca pastreaza aceeasi atitudine !

 

Sper ca v-am fost de ajutor cu recenzia :bye

  • Like 17
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell

Salut,

 

Avand chef de o fatuca cu trasaturi mai adolescentine si observand si oferta de finalizari nelimitate pe parcursul unei ore confom anuntului de pe net, nu am mai stat pe ganduri si am sunat-o si eu pe Irina pe 0747359564 si mi-a confirmat la telefon ca inca mai e disponibila in ciuda orei tarzii, in jur de 23:00. Programul de lucru al fetei nu il stiu si am si uitat sa intreb.

 

In scurt timp am ajuns la fata locului. Locatia este foarte usor accesibila, pe Bvd. Unirii. Amabila si degajata in continuare la telefon, am ajuns cu usurinta in barlogul placerilor. E vorba de un apartament, nu mai stiu cu cate camere, in care domnisoara maruntica ma astepta pitita dupa usa deschisa imediat cum am ciocanit discret. Camera de lucru si baia sunt curate chiar daca nu sunt luxoase si oricum nu pentru inspectie venisem.

 

Aspectul domnisoarei l-am gasit a fi foarte incitant: micuta, slabuta, satena spre blonda, aproape skinny, cu niste buzisoare subtiri zambind frumos, ochisori gingasi discret machiati (asa mi s-a parut). M-a intampinat imbracata intr-un top care ii scoteau foarte frumos sanii plini si fermi in evidenta, iar piciorusele cocotate pe tocurile inalte ma invitau parca sa i le mananc cu totul, nu alta. O sorbeam din priviri cu pula sculata in pantaloni cat se tot invartea pe acolo sa-mi faca cat mai pe plac ba cu un pahar de Cola, ba de whisky... m-am multumit cu apa ca e bautura mea preferata :)

 

Ca tarifare si servicii, inainte de dezechipare si de dusul de rigoare am achitat 200 lei pentru o ora cu numar nelimitat de finalizari, pt. sex oral, normal si anal. Oralul neprotejat insa fara finalizare orala, doar faciala (sau probabil si pe corp, n-am mai stat sa intreb ca deja imi imaginam cum ii improscam chipusorul senin cu jeturi intense de sperma). Fara anal ar fi fost 150/h. N-am mai stat sa comentez cum gagiul dinainte de pe forum a beneficiat de anal cu doar 150/h ca nu-mi sta in fire sa negociez ori sa fac reprosuri si oricum ma simteam deja norocos ca am dat din nou de o escorta care sa accepte mai mult de doua finalizari intr-o ora.

 

Actul I a inceput evident cu un oral din partea Irinei, foarte frumos prestat. Dupa un scurt preludiu de french-kissuiala si lins, supt sfarcuri reciproc, a trecut la aparat unde a dat dovada de o tehnica destul de avansata. Oralul a fost efectuat lent, cu saliva din abundenta, atentie sporita zonelor adiacente inclusiv pe sub coaie (special venisem ras pe acolo si pt asta, imi place enorm ca dezmierdarea sa se intinda chiar si pana la anus). Se joaca frumos si cu limba prin zona si pe la organ, are o limbuta si niste buzisoare obraznice care o scot din tipar si ii plaseaza tehnica undeva la un nivel destul de ridicat al calitatii. Are o gurita cu care face tot posibilul sa-i iasa deepthroat, micuta de ea. Felul in care sta cateva secunde bune cu madularul pana-n gat e de apreciat, iar sunetele de inec pe care le scoate cand simte ca nu mai poate duce gagging-ul ma excitau groaznic. Ma controlam sa nu-mi dau drumul prin canalele sale respiratorii doar amintindu-mi ca nu tolereaza finalizarea orala, lucru pe care i l-am respectat. Privirile, ba duioase ba acompaniate de zambete perverse in timp ce linge si suge tot ce se poate, la fel... o minunatie. Si in loc de gemete false, m-am bucurat de o respiratie sacadata simtita chiar pe organul care-mi zvacnea sub presiunea guritei sale infometate. In cele din urma m-am ridicat glorios in fata ei pe pat si am stropit-o cat am putut cu albeata lichida tasnind din madular, pe care l-am sters bine de fata domnisoarei, chiar si ea avand grija prin miscarile fetei sa ma ajute sa ii intind mai bine lichidul spermatic pe pielea fina a obrajilor.

 

La invitatia ei am facut dus impreuna si n-are nicio retinere sa mi-o spele ca o gospodina cu manutele ei gingase de credeam ca-mi dau din nou drumul in palmele ei lubrifiate bine de gelul de dus. Am avut parte si de prosop curat si ne-am intors cumintei in camera.

 

Actul II a inceput tot cu un oral din partea Irinei, la fel de incitant si ne-am oprit repede ca sa punem prezervativul si sa ma bucur in voie si de funduletul ei apetisant. Un mare plus ca a avut grija sa isi spele temeinic ochisorul maro, atat inainte cat si dupa sex anal. M-a rugat s-o iau usor ca nu e experta in asa ceva... lucru care m-a incitat si mai tare si deja banuiam o gaurica micuta si stramta, neobisnuita cu sodomizarea... presimtire care avea sa se adevereasca in doar cateva clipe. S-a lubrifiat bine pe la ochiul maro si a avut grija sa mi-o unga si mie treptat, pe masura ce avansam cu penetrarea. La inceput am penetrat-o foarte, foarte usor, bucurandu-ma de acel curulet micut, stramt si fraged. Simteam ca paraie ca harbuzul copt pe pula, senzatia oferita de un asemenea corpusor care se muleaza perfect pe madular dandu-mi fiori greu de egalat. La un moment dat am lasat-o doar pe ea sa dea din funduletul cat palma dupa care mi-am reintrat in joc penetrandu-i gaurica din ce in ce mai adanc. Gemetele ei de placere combinata cu oarecare durere dupa cum bine s-a exprimat, incordarea muschiuletilor spatelui pe care ma delectam privindu-l, palparea lacoma, pe la spate, a sanilor plini si generosi ai fetei, m-au determinat sa o cuprind mai bine in brate, sa-mi las capul peste gatul ei slabut si sa-mi dau drumul spasmodic in curuletu' ala mic, penetrand-o pana la capat cu presiune. Placerea a fost imbogatia considerabil de auzul gemetelor ei si mai puternice. Atat in timpul eruptiei cat si in clipele de "convalsecenta" mi-am lipit ca intr-un dulce abandon buzele si fruntea de spatele gol al Irinei.

 

Actul III a avut loc dupa dusul impreua, eu sosind mai devreme in camera astfel incat fata sa-si poata spala in voie venerabila-i gaurica dorsala. Odata ajunsa in camera a sarit imediat pe mine cu saruturi tandre dar si lacome si lascive totodata, asta facandu-ma sa ma simt din nou ca si cu o iubita ori amanta. Frumos imi mai sugea limba si m-as abandona oricand firii sale iubarete. Dupa un scurt oral combinat cu 69 pe care nu a mai avut rabdarea sa-l continue, ca deja tremura din tot corpul in urma limbilor mele insistente pe la pasarica-i la fel de frageda si placut mirositoare, am pus un alt prezervativ special pentru sexul normal. Are o pasarica si ea destul de stramta, parca nici nu incapea toata. Asa ca am invitat-o sa se opreasca din calaritul languros (nu ca nu mi-ar fi placut, masandu-i sanii totodata!) si am tras-o peste mine ca sa o pot penetra eu adanc. S-a bucurat pesemne de acest lucru, o tineam strans in brate tinandu-ne buzele si picioarele inclestate reciporc, dupa care am schimbat in misionar, fiind pozitia care-mi ofera o penetrare destul de adanca. Si de-aici ne-am futut efectiv ca doi iepuri pe viteza de masini de curse, ma astept sa am oarecare febra musculara la fund maine dimineata cand ma voi trezi. Cu cat o futeam mai tare si mai repede cu atat gemea si ma strangea mai mult in brate, se pare ca am fost foarte compatibili. Intrucat eu avusesem deja parte de doua ejaculari, am lasat-o sa aiba orgasmul binemeritat (cel putin asa cred, dupa gemetele ei din ce in ce mai intense care dupa ce au atins un apogeu, s-au diminuat si-au incetat). Intr-un final, cand sa se bucure fata si de cea de-a doua transa de valuri ale placerii, am dat drumul si la cea de a treia incarcatura de puturosi albi infierbantati, in imbratisarea puternica a trupurilor noastre si am mai ramas astfel pret de cateva clipe, pentru a ne reveni in doi, mangaindu-ne si pupacindu-ne multumiti si ocrotiti de auspiciile desfranarii careia tocmai ne abandonaseram.

 

Initial aveam de gand sa raman pentru patru numere, dar cum timpul deja mi se terminase si cum Irina mai avea de preluat inca un musteriu care probabil astepta zgribulit pe-afara in timp ce noi ne futeam ca iepurii inauntru, am plecat multumit si asa.

 

Iar acum notele:

 

Locatie: 9 (nu e luxoasa dar e decenta, curata, mi-au fost asigurate discretia si igiena)

Aspect escorta: 9 (nu mi s-a parut a fi rupta din revistele de frumusete, dar are un chip dragut iar corpul e fenomenal)

Oral: 9 (face DT dar nu o cuprinde chiar pe toata cu gurita ei mica, iar la finalizare a trebuit sa ma multumesc cu un COF in loc de CIM)

Anal: 10 (m-am simtit ca invadam un teritoriu virgin, a fost bestial)

Normal: 10 (sex nebun, cu implicare maxima)

GFE: 10 (nu ma asteptam, m-am dus crezand ca voi avea parte de 4 finalizari gen fast-fuck, dar se pare ca am facut click cu domnisoara, cum se mai spune)

 

Overall nota 9.50 de la mine, chiar nu ma asteptam, se pare ca astrele imi surad lasciv.

 

Ciocane tari!

 

Crunch

  • Like 33
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    Salutare fratilor,

 

Intrigat de primele recenzii am zis sa merg si eu sa vad cum stau lucrurile, chiar acum juma' de ora am plecat de la domnisoara in cauza. Nu stiu daca este rebrenduire sau nu dar daca asta a vrut sa stiti ca a reusit, eu unul sunt multumit de investitia facuta, dar sa va povestesc pe larg.

 

Am sunat facut programare, am verificat serviciile si tarifele, a confirmat tot ce scrie in primele recenzii, cu specificatia ca la anal depinde de marime. Am ajuns la locatie care dupa cum stiu eu bucurestiul nu este pe decebal, ci pe splai vis-a-vis de zepter. Am fost primit de o mai veche cunostiinta a mea si a multora dintre voi sunt sigur, al carui nume nu o sa-l spun la cererea fetelor, insa pot sa spun ca este o escorta care se afla la Top pana sa se ia decizia. Aceasta mi-a zis ca irina este la dus se pregateste si ma poftit in camera de lucru sa o astept, ma rugat cu ceva de baut, dar am refuzat. Cum irina mai intarzia, poate sa fi ajuns si eu mai repede decat am zis, colega ma poftit la dus, in mod normal as fi cerut sa o vad pe irina inainte, dar cum o cunosteam pe colega si stiind ca este ok am purces la dus cu un prosop mare si curat.

 

Baia destul de ok, ceva prob la toaleta, dar cada ok cu gel de dus, dupa improspatare am mers in dormitor unde irina inca nu ajunsese, nu a mai durat mult si si-a facut si ea aparitia si anume:

 

Fata : destul de comuna tunsa scurt nimic spectaculos

Corp : unii mai sus au zis aprope skinny, eu zic chiar skinny, DAR si nu am scris din greseala cu litere mari niste sani foarte frumosi, fermi si tari si un cur forte excitant, micut dar bombat, este scunda dar sa prezentat pe tocuri.

 

A insistat sa ma serveasca cu ceva de baut si am primit o cola rece, dupa care am fost tentat cu un masaj pe care l-am refuzat si am trecut la actiune.

 

 

Oral: foarte bine executat, deep o ia toata (cel putin pe a mea care este de dimensiuni normale), cu atentie la oo si fara maini, a pus prez cu gura

Normal : aici nu am insistat foarte mult fiind atras de anal, dar cum nu am reusit la anal din prima am intrat in pasa sa se mai intareasca gogu ca se 'suparase nitel'

 

Anal : aici a fost super, fata este foarte stramta cu toate ca a folosit mult lubrefiant abia am reusit sa intru si cum ziceam nu sunt 'enorm', chiar dupa ce am reusit sa intru si am dat cateva minute, am iesit si am vrut sa intru din nou, am intrat fosrte greu, dar dupa ce intri e placere maxima. 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Scuze nu stiu ce am apasat de sa postat inainte sa termin, continui de unde am ramas.

 

In acel fund parca esti intr-o menghina dar care te strange intr-un mod extrem de placut. Ma rugat ca la inceput sa nu dau tare si asa am si facut , insa dupa ce am simtit ca si ea sa relaxat si este ok am inceput sa dau din ce in ce mai tare, o lasam mai incet cand vedeam ca duce mana la burta sau mai jos cred nu vedeam exact ca eram in poz capra, dar nu a zis deloc ca nu mai vrea sau ca nu mai poate.

 

Finalizarea am facut la anal in prez, as fi vrut sa o fac cof ptr ca nu face cim dar era prea bine in acel fund incat nu am putut rezista.

 

Banii i-am lasat la final 100 ron/fin, nu mi-a cerut banii la inceput.

 

 

Note:

Aspect: 8 mi-au placut foarte mult sanii si fundul

Atitudine: 9.5 foarte sociabila vrea sa te simti bine, fara fite sau figuri in timpul 'distractiei'

Locatie: 8.5 ceva prob la toaleta in rest ok

Oral : 9 deep cu limbi pe 00 in acelasi timp, fara maini,

Normal : 8 nu am insistat prea mult aici

Anal : 10 ce sa mai zic extraordinar foarte stramt, fara mirosuri neplacute sau alte surprize 'colorate', din punctul meu de vedere piesa de rezistenta.

 

Per ansamblu mie unu mi-a placut si m-am simtit bine, asadar recomand pentru un oral bun si un anal de milioane, daca vreti insa printesa de la gat in sus nu este cazul.

 

Halatul 100 ron/fin mai exista si varianta 200ron/ora.

Sper ca v-am fost de folos.

Spor.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari stimabililor! Vin si eu cu o recenzie despre crestina care isi spune Irina. Am vizitat-o acum vreo 2 zile pe seara. Locatia este situata central, usor de gasit, intr-un bloc ce are la parter o sucursala BCR. Ajuns acolo, am sunat si am fost ghidat spre apartament. 

Apartamentul in care se desfasoara activiatea este ok, curat, spatios, la etajul 8. Caterinca mare era ca in fata usii lucrau niste muncitori si cred ca radeau aia de se pisau pe ai cand vedeau cum se perinda futaciosii la usa aia. Ma rog...sa trecem mai departe... Fatuca este mica de statura,1.60 zicea ea, dar nu are mai mult de 1.55(cu indulgenta), tunsa scurt, cu niste sanisori misto si buci interesante dar nu grozave. Mai are o colega bruneta care mi s-a parut chiar buna de ciocane dar ea a fost pocnita de tovarasul cu care mai eram atunci si nu am sa dezvolt despre ea.

Dupa ce am intrat in camera de lucru, am fost servit cu un Johnny Walker si o Cola, apoi am inceput treaba. Primul nr. a fost oralul la care se pricepe as spune, face chiar si deep. Cel mai tare insa ii place sa suga oo-le(zice ca e pasiunea ei) asa ca am lasat-o sa isi faca hatarul cateva minute bune. Totusi nimic spectaculos si dupa ce am terminat prima data, am facut un dus, ea a mai fumat o tigara si am trecut iar la fapte. Am schimbat vreo 3 pozitii ea fiind cea care m-a calarit prima. Ulterior am mutat in capra si am pompat uitandu-ma de sus la bucile micute si rotunjoare. Contre, gemete, placut. Trecut apoi la misionar, pozitie in care am si finalizat ptr ca deja transpirasem destul si ma astepta si tovarasul. Facut din nou un dus si dusi am fost. Daca e sa dau cateva note as zice cam asa:

LOCATIE: 9 usor de gasit, curat, spatios, gel de dus , prosop mare curat, papuci de dus.

ASPECT FATA: 6-7, skinny, tunsa scurt, dantura cam naspa in sensul ca dintii din fata erau evindet cariati

ORAL: 8, incerca sa se faca placuta, ii plac oo-le, atentie la zonele adiacente. Oralul l-am facut protejat ea spunandu-mi ca nu ii place gustul sarat dar oricum nu o lasam sa o suga fara protectie deci gand in gand cu bucurie.

NORMAL;8 incearca sa se faca placuta, se straduieste.

ANAL face dar nu am incercat.

GFE: 8, comunicativa, jucausa, optimista,

Ca timp am stat o ora, nu lucreaza la finalizare. 

HALAT: 150/ora sau 200/ora cu anal inclus.

Eu nu am sa mai revin pentru ca nu am fost atras fizic de ea si e marunta tare, dar nu pot spune ca a fost o experienta naspa.

Sperand ca v-am fost de folos va doresc ciocane tari!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o pe domnisoara titulara a topicului atras fiind de ideea de skinny.

Locatia centrala la Unirii, usor de ajuns. Domnisoara este amabila si rabdatoare, m-a indrumat pas cu pas. Ca fizic este placuta, micuta, slabuta si cu sanii frumosi. Atitudine ok desi nu pare a fi printre cele mai istete fete pe care le-am intalnit.

Am ales o sedinta repede, circa 20 de minute door to door pentru care am platit 100 ron si am avut parte de un oral bunicel cu prez la cerea mea si cateva pozitii schimbate pentru un normal protejat evident. Fata are initiativa, este jucausa desi pare foarte timida, sau poate chiar este.

Locatia curata, dotata, centrala un mare plus 9

igiena fata 10- curata, fina, placuta, parfumata

fara FK, fara acel GFE, destul de mecanic insa foarte bine. as nota experiente cu un 8

oral bunicel, umed, atenta la zonele adiacente 9

normal bun , stramta, sanii fac totul, fundulet mititel si picioruse subtirele. Dar imi plac fetele slabe 9

Eu o recomand dar nu cred ca mai revin.

Imi place sa am parte de acel Gfe si de ceva mai implicat.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am fost de doua ori la Irina, am plecat foarte bine dispus, va recomand, este o fata foarte finuta, din partea mea are nota 9 over all. Eu fac oral ca sa se scoale Gogu si normal ca e singurul care imi place si are 9,5 la normal si 9 per total la tot ce va intereseaza. Din pacate eu nu am sa o mai vizitez pentru ca din pacate nu este compatibila cu mine in sensul ca nu o simt ca ii place in compania mea foarte mult, si pentru mine conteaza. Dar o recomand cu placere. Sa va purtati frumos cu ea.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe 12 aprilie am fost si eu la Irina.

 

Locatia este pe bulevardul Unirii, blocul cu ANL. Apartamentul era curat iar prosopul cred ca era spalat recent. Mai are o colega pe care nu o cunosc.

 

Am inceput cu un oral neprotejat, destul de slabut dar suficient pentru a-l trezi pe ala micu'. La normal am inceput cu ea deasupra apoi am schimbat in doggy si misionar unde am terminat. Asa cum au spus si ceialti, Irina este foarte slaba si cu niste sani superbi.

 

NOTE:

Locatie: 9

Oral: 6

Normal: 9

Anal: n-am incercat.

Igiena: 10 - n-am simtit mirosuri

Halatul: 100/fin

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Salut tovarasi cum am avut o vacanta burgheza cu ceva timp si banuti de spart m-am decis sa imi fac poftele si sa accesez si o fata genul teen  slims si am ajuns la domnisoara Irina.Locatia bdul Unirii apartament mare ceva dezordine la baie nu deranjant 8,5

Fata cum v-am mai spus genul teen slim tunsa destul de scurt un cur futabil si sanii maricei 9

Oral 8 mai are cate ceva de invatat dar este unul acceptabil

Normal 9 se umezeste geme interesant stramta rau

Anal 10 imaginea cu pula intrand in curuletul ala micut si fraged

 Am fost servit cu o doza de pepsi ,pentru o 1 35 min fara graba cu doua finalizari lungi se putea si a treia finalizare dar eram prea darmat sa mai realizez ceva am platit 200 ron .

A fost o experienta foarte placuta ceva de genul unei fantezii traite cu o **spam editat** dar chiar daca aspectul este de asa natura incat ar putea sa te duca cu gandul acolo fata este cat se poate de majora,o recomand pentru felul in care se comporta si analul foarte bun.

  • Like 8
Link spre comentariu
Reputație: 12

Salutare domni si domnisoara,

Cu scuze pentru perioada inactiva, va povestesc experienta mea placuta cu titulara thread-ului.

Atras fiind de poze si de trasaturile fetei, si anume skinny cu sani maricei, am sunat-o pe Irina ieri seara pe la ora 22:00. Am stabilit o intalnire in jumatate de ora si am pornit catre destinatie incantat fiind de vocea foarte draguta de la telefon.

Ajuns la locatie, central pe bulevardul Unirii am sunat din nou si am fost indrumat catre apartament de aceeasi voce amabila. Apartamentul este curat, baia nu am vizitat-o, venind pregatit de actiune de acasa.

Am fost intampinat de o domnisoara mica de inaltime, draguta la fata, slaba, imbracata intr-o lenjerie care ii puneau foarte frumos in evidenta sanii maricei si fermi. Efectul la prima vedere a fost cel pe care mi-l doream, si anume sa simt nerabdare sa o vad dezbracata si deasupra mea. I-am urmarit fundul in timp ce ma conducea spre camera placerilor fapt ce m-a intaratat si mai tare, fiind foarte mic si ferm, adica exact pe gustul meu.

Ajuns in camera am fost servit cu o doza de cola si am fumat impreuna o tigara, in timpul careia am purtat o discutie degajata. Fata este deschisa, incearca sa se faca placuta, intretine conversatia. Ulterior a devenit jucausa si glumeata, lucru ce mi-a placut si mai mult.

Ajunsi la discutia duratei vizitei mi-am dat seama ca nu am specificat de inainte ca imi doresc si anal. Fata s-a scuzat politicos si mi-a spus ca desi facuse dus inainte va trebui sa mearga cateva minute din nou sa se pregateasca. Ajunsa inapoi in camera si-a cerut din nou scuze, cu toate ca eu fusesem cel cu capul in nori :)

Am lasat cadoul pe noptiera fara sa imi fie cerut, si anume 200 lei pentru o ora de oral, normal si anal, fara limita a finalizarilor. Fara anal ar fi fost 150 lei.

Am inceput cu cateva sarutari pe corp urmate de un oral protejat (la alegerea mea, s-ar fi putut neprotejat). Oralul bun, cu incercari destul de reusite de DT, cu atentie sporita la zonele adiacente. Umed si lent, m-a incitat si mai tare.

Am continuat la propunerea Irinei cu normal ea deasupra mea, privelistea a fost foarte frumoasa, sanii numai buni de tinut in mana si de jucat cu ei. Picioarele slabe si fundul ferm incitante la atingere. Miscarile placute si fierbinti.

Am continuat cu analul doggy style. Domnisoara s-a implicat si a gemut pe tot parcursul partidei, dar mai ales in timpul analului, timp in care se juca cu pasarica. Analul a fost extraordinar, pe mine trecandu-ma toate caldurile din cauza senzatiilor si a privelistii care a fost iarasi minunata uitandu-ma cum intru fundul ei mic stramt si ridicat, parca neavand loc unde sa intru, dar simtindu-ma atat de bine si la corpul ei slab de teen. Am terminat fara prea mare efort, exploziv si intens in prezervativ.

Ea a mers la un dus dupa actiune pentru a se pregati pentru a doua finalizare. Dupa ce s-a intors, si din cauza oboselii mele, si din cauza timpului tarziu am preferat sa mai stau la o tigara si la discutii si sa merg.

Igiena pe tot parcursul partidei a fost foarte buna, fara mirosuri sau surprize.

Nu am fost deloc grabit in nici un fel, lucru pe care l-am apreciat, Irina nu s-a uitat nici o clipa la ceas.

Notele:

Locatie 9 (fara sa fi vazut baia, camera curata, usor de ajuns, discret)
Aspect 9 (draguta la fata, corp frumos, slab, sani foarte frumosi, fund la fel)
Oral 9 (lent, umed, cu incercari de DT si atentie la zonele adiacente)
Normal 10 (trasaturi foarte compatibile cu gusturile mele ce m-au facut sa apreciez felul in care se misca, implicare ok)
Anal 10 (senzatii tari la inghesuiala, foarte placut)
GFE 10 (atitudine foarte OK si apropiata, placuta, discutii OK, glumeata, jucausa)

Per total 9,5 - am fost multumit, m-am simtit bine si voi reveni cu placere. Atitudinea fetei foarte OK.

Seara buna!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Pentru cei interesati de ceva mai inedit m-am gandit sa va ofer alaturi de o buna prietena show lesbi.Include preludiu cu amandoua,show cu sarutari,mangaieri,cunnilingus,jucarii si cate finalizari iti doresti tu.Durata este de o ora si jumatate iar pretul 350.

First contribution to this forum, i must confess that i did not give you the good experiences that I had thanks to your comments. Sorry for that.

I was there tonight, and that is my first bad experience:

I had chosen the threesome with Irina and her blond girlfriend and paid 80 eur for 1h30, and many finalisations. I had only one and was pushed outside after 20 minutes. Irina pretexted that the deal was like this and that I had to pay again to get some more and she did not have internet to check of course:).

 

There is no redemption for retarded girl. She was given by god only nice tits, and a very limited intelligence (that is few). She robbed me, I am not even angry about her. I ask you, if you want to make a good action to go there to be robbed sometimes, because she will have soon no clients even with changing name :), and she is so ethic (perhaps 30 kg)

 

Irina 

girl : would be 6 without bad teeth

Oral: 6

Normal: none

A: None

Show lesby: 5

 

Regarding me, I will stop to look for cheap things and concentrate on sure value. Never pay too much for a good lesson :)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Locatia e misto, prin spate pe la unirii, bloc din ala de centru cu camere spatioase, dragutz. Mai era o colega, discreta, nu m-a deranjat.

 

Am dat de ea la telefonul din titlu, asta a fost ieri, adica duminica.

 

Mi-a parut ca arata mai bine ca-n poze, adica e subtirica dar are forme faine. Par negru, lung, intretinut, trasaturi acviline, papusica. Buna. Sarut pe gura (important pt. mine), oral misto (are o tehnica cu ouale de m-a nimerit la fix, daca eram pisoi torceam), normalu' ca normalu', ok, se implica, e dispusa la diverse pozitii, as zice ok. Anal n-am mai apucat(din cauza mea), probabil o sa revin la un moment dat pentru el.

Asa ca atmosfera, fata a fost destul de senzuala, m-a facut sa ma simt bine, am ramas placut surprins.

 

Note: 10 peste tot in afara de locatie si normal, din cauza ca mor sa gasesc un loc cu canapea sau fotoliu din alea mari inalte sa dau si eu din pozitia preferata ca urasc paturile...ma rog.

 

Acum, la concluzie, pentru perspectiva, e prima mea recenzie si sunt si nou in treaba asta cu escortele, dar comparativ cu ce am mai intalnit, domnisoara chiar ofera experiente misto. Prima oara cand ma gandesc serios sa revin.

 

Halat: 250 pentru mai multe finalizari si anal si asa mai departe.

  • Like 8
Link spre comentariu

Sa incepem:

 

Sun pe la 12... ca tot se lauda ca ii activa pana la 5... Raspunde cineva. Intreb : Irina? Zice ca da. Spun ce si cum, ii dau adresa si numele hotelului, zice ca vine in 40 minute. O rog sa urce direct in camera daca se poate cu precizarea sa puna receptia sa o anunte daca are probleme. Accepta. Trec 50 de min si zice ca vine in 10 minute.

Astept, si dupa 10 minute suna iar.

Zice ca a ajuns si ca sa cobor ca sa ma vada si colega ei.... Stupoare! Care colega ca ea trebuia sa fie irina ... Zice ca colega e Irina... Zic ok si cobor cam in 1 minut. De draci ca incearca sa ma abureasca, uit telul in camera. Stau in fata hotelului pret de 10-12 minute, nimic. Urc in camera, 2 apeluri. Sun din nou si imi raspunde aceeasi fata care nu e Irina... Zice ca ele au fost , dar nu am fost eu. Parlamentam, apoi zice ca daca mai vreau, ele pot ajunge in 30 minute la mine... ???? Multumesc si inchid... Apoi ma intreb: Ce PLM a fost asta? Tipu din oglinda zice: TEAPA FRAIERE!

 

Stau si ma intreb, daca ele au venit, au sunat si au stat macar 5 minute apoi au plecat, atunci inseamna ca in celelalte 5-7 minute au parcurs o distanta pe care la intoarcere o fac in 30 de minute.... Treaba cu distantele din A in B si din B in A de la scoala cred ca era gresita...

 

Multumiri pantalonilor care m-au sustinut....

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost astăzi la Irina și pot spune că a fost o experiență foarte plăcută :D

 

Am sunat la numărul de telefon din titlu și am stabilit să ne vedem într-o oră. Locația este pe Corneliu Coposu, foarte ușor de găsit, într-un apartament cu 2-3 camere curat, dar o idee cam întunecos. Am ajuns la locație cu 5 minute mai devreme, am sunat și a trebuit să mai aștept câteva minute pentru că nu era gata. Când am urcat Irina m-a așteptat după ușă, îmbrăcată sexy și am rămas surprins de cât de micuță este - perfect pentru că tocmai asta căutam :) Mai are 2 colege, pe una dintre ele am înâlnit-o când am ieșit de la duș, s-a speriat când m-a văzut și a fugit repede în camera ei  :laugh2 Cred că era Luiza ( ?? )

 

Irina: este micuță, bine proporționată, fund frumos și niște sâni superbi :crazylove  Pentru atitudine merită un 10 deoarece este foarte deschisă, vorbăreață, lipicioasă și atentă cu clientul :)

 

 

Acțiunea: s-a desfășurat în 3 reprize. După duș am stat de vorbă la o țigare, iar din discuția noastră Irina mi-a lăsat impresia că este o fată inteligentă, cu planuri de viitor. Cum ziceam și mai sus, foarte vorbăreță și plăcută :) Și începem:

 

I) un oral bun, foarte bun, adânc și cu atenție la oo. Începusem să cred că o să mă dezumflu, dar din păcate burta mea e tot acolo  :laugh2  Am continuat cu ea desupra și am finalizat în reverse cowgirl. :D

 

II) din nou același oral bun, din nou ea deasupra, capră, misionar, ea deasupra și asta a fost.

 

III) iar oral, parcă și mai plăcut, ea deasupra, capră, misionar, capră pe marginea patului și eu în picioare, dar am obosit și a trebuit să ne oprim aici ( aveți grijă cu condiția fizică - nu fiți leneși ca mine că e groasă treaba :( ).

 

Acum și notele:

- locație 9

- Irina 10

- oral 10, bun bun bun

- normal 10, foarte incitant

- GFE 10

 

Halatul 200 RON pentru 1:30h, am stat ceva mai mult, nu te grăbește deloc, chiar m-a întrebat dacă mă grăbesc eu - normal că nu   :laugh2

 

Concluzii:

- o să revin

- o să mă duc la sală

- burta pufoasă nu e faină  :laugh2

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am vrut sa trec serile trecute pe la Irina, dar m-a sunat inapoi, aparent la indicatiile Irinei, colega ei Luiza (cica provin din aceeasi localitate), care nu mi-a spus pana sa ajung ca e altcineva. Nu stiu care din ele e capul rautatilor, dar nu-mi plac deloc fazele astea.

 

Pana la urma am ramas, puteti citi recenzia aici, sa va faceti o impresie de locatie.

 

La un moment dat a ajuns si Irina. E foarte, foarte tanara, nu i-as fi dat mai mult de 16 ani. E tunsa scurt.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:octavian goga
  • Oras:octavian goga

Am vrut sa trec serile trecute pe la Irina, dar m-a sunat inapoi, aparent la indicatiile Irinei, colega ei Luiza (cica provin din aceeasi localitate), care nu mi-a spus pana sa ajung ca e altcineva. Nu stiu care din ele e capul rautatilor, dar nu-mi plac deloc fazele astea.

 

Pana la urma am ramas, puteti citi recenzia aici, sa va faceti o impresie de locatie.

 

La un moment dat a ajuns si Irina. E foarte, foarte tanara, nu i-as fi dat mai mult de 16 ani. E tunsa scurt.

Mii de scuze ptr asta dar am avut o problema care nu putea astepta. Iar tu erai deja jos cand am plecat eu si nu puteama sa te anunt.. Imi pare rau

 

eu ma bucur ca ma faci mai tanara cu vreo patru ani.. Dar din pacate am 20.. Probabil datorita faptului ca eram nemachiata :-)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eu am fost de doua ori la Irina. O papusica mica si usoara cu niste tate foarte misto. De fiecare data am stat 2fin sex total. La prima intalnire analul nu a fost prea reusit. Nu m-a lasat sa dau tare si nici sa o bag pe toata. La a2-a intalnire mi-a spus ca s-a "pregatit" mai bine pentru mine. Am inceput usor de tot analul si pe parcurs m-a lasat sa-mi fac de cap. O tineam de mijlocul ei subtire si dadeam in ea puternic. Tipa destul de tare si se zvarcolea in toate partile, inse nu mi-a zis STOP.

 

Oralul ? da, super... fara CIM. Putere mare de suctiune, deep. Pasarica stramta. Am plecat multumit de fiecare data

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum 2 zile am vizitat-o pentru a doua oară pe Irina și iar am plecat mulțumit :D

 

Am sunat, am stabilit ora întâlnirii și a rămas să revin cu un telefon cu 20 de minute înainte. Am uitat să mai sun dar tot m-a așteptat. Mersi  :kiss3 . Ajuns în zonă am sunat pentru mai multe detalii, mi-a confirmat că am nimerit unde trebuie și am mai așteptat 10 minute să fie gata. În fața blocului am avut plăcerea să ma scald până la glezne într-o baltă camuflată și să cunosc un coleg - un moment mai ciudat. 

 

Locația este pe Octavian Goga, un apartament frumos cu 2 camere ( m-aș cam muta acolo - și nu doar pentru cum arată :laugh2  ), curat, aranjat, etc - nota 10. Pozele atașate mai sus sunt făcute în locație.

 

Pe Irina am descris-o în ultima recenzie, tot la fel de adorabilă a rămas. Acum este tunsă scurt și îi stă foarte bine  :yummy. Am avut plăcerea să o cunosc și pe Luiza și la o primă vedere pot spune că are o atitudine super și arată foarte bine :crazylove . Nu am reușit să văd ochii ei verzi pe care Irina i-a tot lăudat, holul era mai întunecat, dar rămâne pentru data viitoare, mi-a stârnit curiozitatea. 

 

 

Note - 10 pe linie. O prezență plăcută, atitudine super, se mișcă foarte bine. 

 

 

PS: de luni http://daimonclub.ro/fitness

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inainte de intalnirea cu Bianca (domnisoara de pe Banu Manta), Irina fusese prima optiune.

 

Tin sa subliniez ca desi incepea programul la ora 06.00, m-a programat la ora 05.00 (eu nu mai aveam rabdare). Ajuns la ora 16.45 in zona (strada Octavian Goga-reper cafeneaua ZEBRA), primesc SMS sa mai astept 40 minute. Am zis, hai sa astept, m-am dus la barul Trattoria sa beau o cafea. La 17.30 sunt primit. M-a asteptat pitita dupa usa.

 

Intram in camera, un pat cu asternut uzat, dezordine. Si studiez "piesa". Nu este genul meu, am vazut recenzii bune aici, dar mie nu mi-a placut. Era tunsa scurt, desi in poze aparea cu parul lung, chipul ei nu era angelic (o "mutrisoara" dura, tip sconcs), iar dintii erau cariati (se vede o "scorbura" cand zambeste). Picioarele ca doua "fuioare". Pozele o avantajeaza CLAR, in realitate e altceva.

 

Am zis, initial sa raman (pentru ca facea anal) si am intrebat daca sunt adevarate conditiile din anuntul de pe "Biblie". Acolo scrie, 150 lei pe ora, sex total, cate finalizari poti duce. Pretul la fata locului a fost altul: 200 lei pe ora cu anal inclus, 150 lei ora fara anal. Asta m-a determinat sa plec.

 

Ea a tinut sa-mi arate colega. Luiza, parca o cheama, o prezenta mai OK decat Irina, am sezizat fundul superb, dar nu mi-a placut chipul. Parca era "varuita", atata fard avea pe fata, iar ochii erau "spalaciti". Am zis pas.

 

Nu e genul meu, apoi modificarea de pret la fata locului, nu mai revin.

  • Like 11
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:octavian goga
  • Oras:octavian goga

Inainte de intalnirea cu Bianca (domnisoara de pe Banu Manta), Irina fusese prima optiune.

 

Tin sa subliniez ca desi incepea programul la ora 06.00, m-a programat la ora 05.00 (eu nu mai aveam rabdare). Ajuns la ora 16.45 in zona (strada Octavian Goga-reper cafeneaua ZEBRA), primesc SMS sa mai astept 40 minute. Am zis, hai sa astept, m-am dus la barul Trattoria sa beau o cafea. La 17.30 sunt primit. M-a asteptat pitita dupa usa.

 

Intram in camera, un pat cu asternut uzat, dezordine. Si studiez "piesa". Nu este genul meu, am vazut recenzii bune aici, dar mie nu mi-a placut. Era tunsa scurt, desi in poze aparea cu parul lung, chipul ei nu era angelic (o "mutrisoara" dura, tip sconcs), iar dintii erau cariati (se vede o "scorbura" cand zambeste). Picioarele ca doua "fuioare". Pozele o avantajeaza CLAR, in realitate e altceva.

 

Am zis, initial sa raman (pentru ca facea anal) si am intrebat daca sunt adevarate conditiile din anuntul de pe "Biblie". Acolo scrie, 150 lei pe ora, sex total, cate finalizari poti duce. Pretul la fata locului a fost altul: 200 lei pe ora cu anal inclus, 150 lei ora fara anal. Asta m-a determinat sa plec.

 

Ea a tinut sa-mi arate colega. Luiza, parca o cheama, o prezenta mai OK decat Irina, am sezizat fundul superb, dar nu mi-a placut chipul. Parca era "varuita", atata fard avea pe fata, iar ochii erau "spalaciti". Am zis pas.

 

Nu e genul meu, apoi modificarea de pret la fata locului, nu mai revin.

am tot stat si m-am gandit daca sa iti raspund sau nu :(  .. dar provocarea a fost prea mare..

in primul rand aici pe forum scrie :rtfm destul de clar ca pretul este de 200 lei h de sex total sau 150 lei h oral normal si masaj chiar si la telefon ti-am spus preturile.. 

iar daca nu ti-a placut de mine puteai sa spui clar ca nu sunt genul tau, nu trebuia sa ma jignesti. totusi suntem si noi oameni la fel ca si voi.. 

te rog sa ma ierti ca am reactionat dar nu mi se pare firesc sa jignesti un om doar pentru simplul fapt ca nu sunt genul tau :cry2 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Pe Irina am vizitat-o saptamana trecuta in locatia de pe la Nerva Traian. Irina e o tipa tunsa scurt, micuta si slim dar cu sani si fund f misto. La fata este de asemenea f draguta, singurul minus fiind dantura, pe care daca si-ar rezolva-o ar face-o sa fie de nota 10 ptr gustul meu.

Actiunea s-a petrecut in felul urmator: a inceput cu un oral f bun, deep, dupa care am trecut la normal. Se misca f bine, are initiativa, schimba pozitii fara probleme si e receptiva la ce si cum vrei, asa incat am terminat primul numar in mai putin de 15 minute.

Dupa o mica pauza a urmat nr 2 cam in aceleasi conditii, f ok. Am incercat si putin anal. Prea putin insa ca sa-l pot nota. In final am terminat CIM. 

 

Note:

 

Locatie: 8 - iti faci treaba

Aspect: 9 -  pentru gustul meu arata f bine. Dupa ce isi rezolva problema cu dantura va lua 10 

Oral: 10 - f bun, deep, neprotejat CIM

Normal: 10 - nimic de reprosat

Anal: am facut prea putin ca sa pot nota

GFE: 10 -  orientata spre client, comunicativa, atenta

 

Halat: 200 Lei - 1 ora - 2 finalizari

 

Concluzie: Recomand in special celor carora le plac pustoaicele slim.  Mie unul mi-a placut.


Bafta!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:octavian goga
  • Oras:octavian goga

Salut,

 

Pe Irina am vizitat-o saptamana trecuta in locatia de pe la Nerva Traian. Irina e o tipa tunsa scurt, micuta si slim dar cu sani si fund f misto. La fata este de asemenea f draguta, singurul minus fiind dantura, pe care daca si-ar rezolva-o ar face-o sa fie de nota 10 ptr gustul meu.

Actiunea s-a petrecut in felul urmator: a inceput cu un oral f bun, deep, dupa care am trecut la normal. Se misca f bine, are initiativa, schimba pozitii fara probleme si e receptiva la ce si cum vrei, asa incat am terminat primul numar in mai putin de 15 minute.

Dupa o mica pauza a urmat nr 2 cam in aceleasi conditii, f ok. Am incercat si putin anal. Prea putin insa ca sa-l pot nota. In final am terminat CIM.

 

Note:

 

Locatie: 8 - iti faci treaba

 

Aspect: 9 - pentru gustul meu arata f bine. Dupa ce isi rezolva problema cu dantura va lua 10

 

Oral: 10 - f bun, deep, neprotejat CIM

 

 

Normal: 10 - nimic de reprosat

 

Anal: am facut prea putin ca sa pot nota

 

GFE: 10 - orientata spre client, comunicativa, atenta

 

Halat: 200 Lei - 1 ora - 2 finalizari

 

Concluzie: Recomand in special celor carora le plac pustoaicele slim. Mie unul mi-a placut.

 

 

Bafta!

Eu nu imi amintesc sa fi facut CIM ( nu am facut asta niciodata si nici nu o voi face) pup :)
  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scuze, Irina. Tinand cont de starea de implicare si de pozitia in care eram, nu prea puteam sa vad ce s-a intamplat si e f posibil sa ma fi inselat eu si sa fi ramas cu senzatia asta frumoasa :laugh2 . Mi-ai stricat putin filmul   :slap2 , dar merg pe mana ta si imi cer scuze inca o data.  :bow2  :138x

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...