Sari la conținut

2 fete ploiesti in cj


Postări Recomandate

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
BUNA! MA NUMESC RUXY SI DE ASTZI INCA O SAPTAMANA MA GASITI IN CLUJ CU SERVICI TOTALE SI CU O COLEGA PE CARE O SA-O TIN ASCUNSA DE PRIVIRILE VOASTRE CA SI SURPRIZA PLACUTA CE O AM PENTRU VOI!
IMPREUNA CU SURPRIZA MEA VA POT OFERI SI SHOW LESBY REAL 100%.
150 RON/30 MIN
250 RON/ORA
200 RON SHOW EROTIC
300 RON SHOW LESBY
 
Practic sunt 2 fete, sunt in Ploiesti dupa spusele lor, locatia pe Plopilor - rest. japonez...
2 brunete, una mai inalta si una mai micuta.... ambele ok .
Nu am timp s ava povestesc mai multe acum, dar va recoman cu calura sa mergeti....
Pana vineri saptamana asta am inteles ca sigur mai sunt in cj...
Bruneta inalta face si anal, cealalata nu.
Eu am fost eja de 2 ori la ele, o data cu ambele si o data cu cea inalta.
Anuntul il au si aici pe nimfomane, ar si in piata.
Am sa revin cu mai mult detalii cand o sa pot.
Serios , fara reclama, nu le pierdeti , aveti parte de toate...e ok

post-102050-0-98826400-1396967969_thumb.jpg

post-102050-0-39536400-1396967970_thumb.jpg

post-102050-0-99528600-1396967970_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

din graba am uitat numarul de telefon : 0742609689 asta e al brunetei mai inalte Ruxy iar daca nu ma insel celalalt numar al Anei (parac asa o chema ) e 0742414899 ( pe primul garantez... pe al doilea nu sunt sigur ca e al lor)

Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Adica tu vrei sa spui ca pozele sunt reale, desi ma cam indoiesc,totusi mie imi pare ceva mai mult a satena.

Oricum,daca este adevarat ceea ce zici,unde gasim recenziile despre ele,si tipa din poze este cea inalta sau micuta.

Sa nu mai spun ca ne recomanzi sa mergem la ele fara ceva cata de cat sa ma convinga,cum ar fi cele 2 recenzii.

Una peste alta, chiar daca am dori sa mergem la ele cum sa le contactam daca nu ai lasat un numar de telefon. :wallbash 

Daca fetele se dovedesc a fi cele din poze,poate dupa vreo recenzie aparuta,imi voi cere scuze :rever ,dar totusi este cam dubios.

Ma cam indoiesc ca vor aparea, fara un mod de a le contacta. :ylsuper 

Forta fie cu tine. :weightlift: 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

din graba am uitat numarul de telefon : 0742609689 asta e al brunetei mai inalte Ruxy iar daca nu ma insel celalalt numar al Anei (parac asa o chema ) e 0742414899 ( pe primul garantez... pe al doilea nu sunt sigur ca e al lor)

Bafta

LOL =))

Vai,vai :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Buna dimineata,am fost aseara la aceeste fete, eu am fost intampinat de Alina asa sa prezentat.Pozele nu sunt reale, Eu am negociat la 100 de ron fin, a fost deacord mi sa spus ca se orefa si anal si finalizare orala.Am ajuns la locatie si mi-=a deschis Alina, o fata tinerica cred ca undeva spre 24 de ani,*barnacuta* nu stiu daca este conlocuitoare sau dusa mult la solar, cu o atitudine destul de rece.Am fost poftit in camera de lucru unde am fost intrebat daca vreau sa raman am spus ca da , urmatoare fraza a fost sa faci plata eu m-am conformat, am fost intrebat daca vreau la dus am spus vin de acasa , fata si-a cerut scuze pt cateva clipe si ca revine repede, dicutiile auzite erau cu colega ei din camera alaturata  erau despre nr de calorii in diferite iaurturi, ca ele vor sa slabeasca. Revenit in camera am fost intrebat daca vreau oral nep. am spus ca il doresc protejat, fata a inceput sa lucreze . Un oral de nivel mediu fara implicare dar facut destul de corect(cred). am intrebat daca imi face fin orala si mi-a spus ca da dar contra cost. La normal se misca destul de bine dar este absenta, fara nici un pic de implicare,geme fata face frumos dar atat.La plecare in trecere am vazut si colega nu pot sa-mi dau seama cum este dar poate o sa merg sa o incercsi pe ea.

 

Aspect: 7( putin plinuta dar nimic derannjeant)

 

GFE; 4

 

ATITUDINE: 5

 

Prestatie :6

 

Pret : 100 de ron

 

Timp acordat undeva la 20 de minute, (am scris tot ce am discutat cu ea,adica aproape nimic) nu am fost grabit dar nu a oferit nici o clipa dorinta de a intreba cel putin daca a fost bine sau orice altceva. Eu am salutat la plecare,probabil si ea doar ca vorbea la tel.

 

NU stiu daca trebuie sa le recomand, dar am fost si in locuri mai rele.Toate cele bune.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Buna baieti, ieri nu am avut mult timp la dispozitie sa scriu recenia , nici acum nu prea am dar ma straui sa scriu rapid cate ceva....

Prima data am fost la ele si am negociat la 400 lei / ora cu amandoua (e la 500 ). A fost seara tarziu....Pozele cu siguranta nu sunt ale ele, recenii despre ele nu am mai gasit asa ca eu m-am "aruncat " sa zic asa...

Fetle in punctul meu  de vedere sunt ok, simpatice, chiar vorbarete... probabil daca le provoci... daca stai ca mutu probabil nici ele si nicialtcineva "nu se da pe brazda" ...

Inceput actiunea cu un mic show lesbi , nu foarte intens dar placut....pula ca in 2 minute m-am bagat si eu doar nu o sa stau ca prostu....:)) Am avut parte de sarutari patimase din partea amandoura, sarutari peste tot din partea lor, oral neprotejat de la ambele asa frumos pe rand, ambele executand oral bun, umed cu atentie medie in zonele adiacente . M-am servit cu cea mai micuta dintre ele, Anca (parca asa am retinut) e mai brunetica de felul ei (na sudista) dar simpatica, dragutica....intre timp colega ei Ruxy ( sau cum si-a zice) nu m-a neglijat, ba ma satura, mangaia, ba se mangaia si excita singurica...Mie personal imaginea si atmosfera m-a facut sa fiu incantat...am mai fost la "cate 2" ar nicio "pereche " de fete nu au fost asa ok ca si ele. Terminat prima ejaculare dupa un normal protejat in caciulita, refresh, povesti , discutii si trecut la a oua parte cu gandul la un anal cu Ruxy. Repria a doua inceputa la fel de ok ca si prima, dar de data asta am luat-o pe Ruy la un normal protejat , cum spuneam cu gandul la ce va urma. Intre timp aceleasi sarutari patimase din partea amandoura si aceleasi mangaieri. Din pacate criza din Ucraina si-a spus cuvantul si oboseala caci solatul meu a picat usurel nemaiavand cu cine merge mai departe... na se mai intampla...intre timp nici dracu nu stie cum a trecut si ora . No plecat suparat pe soldatel ca nu a explorat si fundicul lui Ruy.... ar cu gandul de a ma intoarce la ea....

Peste 2 zile am revenit ... in timpul zilei , mai odihnit...:D si am trecut la ceea ce mi-a ramas de facut....De data asta pa langa sarutari si mangaieri am trecut si la un 69 bun din partea ei , un normal protejat urmat de un anal doggy bun. Inainte de a trece la actiune am stat din nou la povesti cu ambele vreo 10 minute si chiar am avut cu cine povesti...una alta...

 

Locatie - 9

GFE ( pentru fiecare) - 9

ON - (pentru fiecare) - 9

NP - (pentru fiecare) - 9

Anal - 9

Pret - cu ambele 400 , a doua oara cu Ruxy - 150

 

De recomandat.... ma gandesc sa le mai prind o data inainte sa plece

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

            Buna seara!

                Intrigat de recenziile de mai sus am zis sa le fac si eu o vizita acestor 2 domisoare, asa ca am sunat la cel de-al doilea numar postat de mark200 si mi-a raspuns Alice. Mi-a comunicat serviciile si preturile si anume: ON, NP, permis orice cu exceptia analului, 150 o finalizare si 250 o ora. Am facut o programare si la oara stabilita eram in fata locatiei de pe strada Plopilor,unde am revenit cu un telefon pentru a-mi anunta prezenta si am fost poftit sa intru.

               Locatia este un apartament cu 2 camere modern si foarte curat. La usa m-a asteptat Alice in niste colanti negri luciosi, pantofi cu toc negri care ii scoteau foarte bine in evidenta un fund bombat exact cum imi place si un maieu care ii punea in evidenta sanii. M-a poftit in camera unde mi-a prezentat din nou serviciile si am cazut de acord asupra sumei de 200 de lei pentru o ora cu 2 finalizari.

                Alice este o domnisoara de 24 de ani, mica de statura, mergand pe apreciere as zice ca are undeva in jur de 1,65m cu niste forme apetisante, bruneta si mai inchisa la ten. Inainte de a incepe am mai povestit putin, nu e ea foarte vorbareata, dar te face sa te simti confortabil in prezenta ei ( cel putin eu asa m-am simtit). Dupa aceea, am decis sa trecem la actiune.

                Am inceput prin a ne saruta si incet incet a coborat si a inceput un oral bun spre foarte bun, in sensul ca nu se foloseste de mana si o inghite pe toata. Infierbantandu-ma am pus-o pe spate si am inceput sa ii sarut pasarica (epilata complet si foarte curata), fiind decis sa nu ma opresc pana nu voi obtine un orgasm din partea ei, fapt care s-a si intampat. Fiind infierbantati amandoi, am montat prezervativul si am trecut la nornal. Debutul a fost in misionar, insa simtind ca ma apropii de punctul culminant am propus sa schimbam , continuand cu ea pe burta. La normal se excita destul de tare, scotand niste gemete care pe mine m-au excitat atat de tare incat nu dupa mult timp in pozitia aceasta s-a produs prima finalizare. Am facut o pauza, timp in care am mai povestit si apoi am trecut la cel de-al doilea numar.

                Al doilea numar a inceput la fel de pasional ca si primul, cu sarutari, mangaieri pe tot corpul si cu un ON din partea ei. La normal am inceput si finalizat in doggy. In aceasta pozitie imaginea funduletului ei e una superba, motiv pentru care nici cea de-a doua finalizare nu s-a lasat mult asteptata.

                Note: Locatie 10

                         GFE:9 (eu m-am simtit bine in compania ei)

                          Aspect: 9,5

                          ON: 10

                          NP: 9,5

           In opinia mea este de recomandat, am inteles ca vor fi in Cluj pana saptamana viitoare inclusiv, doar ca e posibil sa isi schimbe locatia. Sper sa le mai pot face o vizita inainte sa plece, deoarece vreau sa incerc si oferta cu show-ul lesby.

         P.S. Inainte de apleca am facut cunostinta si cu colega ei Ruxy care mie mi s-a parut draguta,  nu e cea din poze dar intr-o oarecare masura pozele nu sunt prea departe de adevar..

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Buna dimineata,nu doresc polemici cu nici unul dintre colegi, nu am facut nimic altceva decat sa relatez atitudinea fetei in momentul in care eu am fost acolo. NU fac si nu am facut reclama nici unei domnisoare doar am relatat modul in care am perceput persoana.Dar nu ai cum sa dai 9 acelei persoane si sa dai 9,5  Maramuresencelor sau altor fete din top.Greseala care cred ca se face de catre noi toti si au mai spus asta cativa colegii aici,este ca sarim prea usor cu banii. Da sunt fetele in top care au servicii bune la preturi decente si sunt sigur ca mai sunt si daca nu sunt in top dar,cu siguranta aceeste domnisoare nu se apropie de nici una din primele 10 clasate.Toate cele bune la toata lumea.

 

P.S. Colegul Mark2000 am inteles aluzia,probabil ca sunt mai mut :)) dar cu siguranta sunt foarte obiectiv in ceea ce relatez aici.Dar iti respect punctul tau de vedere :)))

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

draga Camarro si eu respect parerea ta si cred ca esti convins de faptul ca fiecare avem "unghiul" nostru de unde privim si judecam...te rog sa ma scuzi nu am vrut sa fac nicio aluzie la tine... toate bune ! 

Buna dimineata,nu doresc polemici cu nici unul dintre colegi, nu am facut nimic altceva decat sa relatez atitudinea fetei in momentul in care eu am fost acolo. NU fac si nu am facut reclama nici unei domnisoare doar am relatat modul in care am perceput persoana.Dar nu ai cum sa dai 9 acelei persoane si sa dai 9,5  Maramuresencelor sau altor fete din top.Greseala care cred ca se face de catre noi toti si au mai spus asta cativa colegii aici,este ca sarim prea usor cu banii. Da sunt fetele in top care au servicii bune la preturi decente si sunt sigur ca mai sunt si daca nu sunt in top dar,cu siguranta aceeste domnisoare nu se apropie de nici una din primele 10 clasate.Toate cele bune la toata lumea.

 

P.S. Colegul Mark2000 am inteles aluzia,probabil ca sunt mai mut :)) dar cu siguranta sunt foarte obiectiv in ceea ce relatez aici.Dar iti respect punctul tau de vedere :)))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Mai pulica iara incepi sa te legi de mine? Pe cine faci tu berbec ? Veziti de pula ta si scrie recenzii nu mai jigni ! Fi util forumului dar nu cu jigniri ca EU nu iti permit ok ? Nu trebuie sa fi de acord cu mine dar nu ai niciun drept sa comentezi recenziile mele.... asa ca stai in coltul tau si nu mai ataca si jigni ! Esti penal , daca am avut bunul simt sa sting conflictul anterior cu tine vad ca tu ai o problema...rezolva-te !

@pisicuts, tu la orice gunoi da "+" ?

 

Nu vezi ca mai sus, camarro da nota 9 ca si suma de 2 note,si apoi vine berbecu asta cu 9 pe linie.

Pe cine crezi?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Nici eu nu fac si nici nu o sa fac nicio reclama vreunei escorte. Imi spun doar parearea pentru ca asta e scopul acestui forum. Am recenii poitive, medii sau negative. in cate ati observat sunt zgarcit in general cu notele. Nu am dat inca nicioata 10 (sau foarte foarte rar).

Experienta cu aceste fete .. da o consider de 9.... asa m-am simtit , asa le-am simtit si am considerat ca trebe s aspun si la alti colegi de pe forum ....asa cum si mie acest forum mi-a fost si probabil imi va fi uitil prin receniile postate aici. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

BUNA FUTACIOSI MEI:*

VA MULTUMESC LA TOTI PENTRU APRECIERILE PRO SI MAI PUTIN PRO PE CARE LE AVETI LA ADRESA MEA SI NU NUMAI.VREU SA STITI CA APRECIEZ FOARTE MULT CA MA AJUTATI SA I-MI INBUNATATESC SEVICIILE SI REUSIM IMPREUNA SA NE SIMTIM BINE.DATORITA RECENZIILOR VOATRE AM ADAUGAT POZE SI CU,COLEGA MEA CARE A DORIT SA POSTEZ POZE REALE 100%SI PROMITE SA ISI REVIZUIASCA ATITUDINEA.    VA ASTEPT IN CONTINUARE LA MINE,EA SI PE SITE.... VA PUPA FATA PESTE TOT

post-115071-0-44375500-1397141131_thumb.jpg

post-115071-0-92317800-1397141145_thumb.jpg

post-115071-0-63033300-1397141288_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

BUNA FUTACIOSI(I} MEI:*

VA MULTUMESC LA TOTI PENTRU APRECIERILE PRO SI MAI PUTIN PRO PE CARE LE AVETI LA ADRESA MEA SI NU NUMAI.VRE(A)U SA STITI CA APRECIEZ FOARTE MULT CA MA AJUTATI SA I(-)MI I(N)BUNATATESC SE®VICIILE SI REUSIM IMPREUNA SA NE SIMTIM BINE.DATORITA RECENZIILOR VOA(S)TRE AM ADAUGAT POZE SI CU,COLEGA MEA CARE A DORIT SA POSTEZ POZE REALE 100%SI PROMITE SA ISI REVIZUIASCA ATITUDINEA.    VA ASTEPT IN CONTINUARE LA MINE,EA SI PE SITE.... VA PUPA FATA PESTE TOT

Uuuufff, cam mult rosu.

 

Doi la mana, fetito, lasa majusculele (Caps, cum s-ar zice in graiu' lu' Bill Gates) sa se odihneasca o leaca.

Adica, altfel spus, NU STRIGA LA NOI CAND ASTERNI NISTE RANDURI IN FATA OCHILOR NOSTRI.

 

Trei la mana, colegii care au vizitat diafanele fapturi, adicalea Marcu (care nu-i cu arcu'), precum si Camarro, confirmati veridicitatea pozelor postate?

 

O zi buna, tuturor,

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Uuuufff, cam mult rosu.

 

Doi la mana, fetito, lasa majusculele (Caps, cum s-ar zice in graiu' lu' Bill Gates) sa se odihneasca o leaca.

Adica, altfel spus, NU STRIGA LA NOI CAND ASTERNI NISTE RANDURI IN FATA OCHILOR NOSTRI.

 

Trei la mana, colegii care au vizitat diafanele fapturi, adicalea Marcu (care nu-i cu arcu'), precum si Camarro, confirmati veridicitatea pozelor postate?

 

O zi buna, tuturor,

Eu am fost la cele 2 domnisoare si pot confirma faptul ca pozele sunt reale 100%, ca sunt din locatie si ca cea din poze este Alice.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

@pisicuts, tu la orice gunoi da "+" ?

 

Nu vezi ca mai sus, camarro da nota 9 ca si suma de 2 note,si apoi vine berbecu asta cu 9 pe linie.

Pe cine crezi?

 

Poat serviciile primite au fost si in functie de banii platiti.Se intimpla sa accepte negocierea tarifului si dupa primesti prestatie de rahat de nu ai pe ce da note.

Link spre comentariu

Vizitator altu2
Reputație: 0

Daca imi placea scoala,acum nu mai eram aici :laugh2  :laugh2 :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :rax2  

 

Dintr-o impardonabila eroare am dat +1 la postul #23. Intentia era pentru postul #24, la care mi-as fi dorit a da cel putin un +2. Si uite asa, din gresala in eroare ajungi la victoria finala, asa incat, una peste alta +2.

 

Redevenind serios, eu, cred ca tu nu ai vorbit serios cand ai scris ceea ce ai scris mai sus. Suna (pentru mine) foarte trist. Eu, prostul de mine, inteleg, din cele spuse ca faci totul din frustrare. Nasol, nasol rau de tot. Deh, asta o fi ...

Fetito, eu iti doresc o seara buna,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...