Sari la conținut

Escorte pe Valea Prahovei


Vizitator Memnon13

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In iunie 2016 am fost prin Predeal cu inca 2 tovarasi de suferinta ,iar intr-un club de noapte (nu stiu daca pot sa-i spun numele sa nu se interpreteze ca reclama dar daca e ok, o sa-l zic) intr-o seara de joi, era karaoke.Am agatat acolo 2 pasarele de noapte care au venit in camerele noastre, dupa ceva negocieri de taina :). Din discutiile cu ele, ne-au spus ca vin regulat in Predeal, sunt din Bucuresti, studente - dar nu pareau.Nu au vrut sa ne dea numere de telefon, au zis ca le gasim mai mereu pe acolo daca mai revenim.Cadoul a fost 500 patrunjei cu ceva consumatie la bar pentru noi toti.Cat am stat noi pe acolo, le-am vazut regulat si in Predeal, si in bar ,dar nu le-am mai chemat, pe motiv ca ii venise radarul unuia dintre noi.

Cum eu nu prea stau prin tara,nu strica sa aruncati o privire, zic eu...

Sa aveti noroc !!!

Colegule, baga numele clubului, ce cacat de reclama sa faci? E prima oara cand aflu ca sunt pasarele pe Valea Prahovei, dar nu stim unde:)))

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:WildWest
  • Oras:WildWest

Pe bune ca as spune numele clubului, dar acum ma intreb daca chiar se merita sa fac pentru unii merita acest serviciu.

Am specificat clar Predeal, unii citesc (inteleg) Sinaia.....

Eu consider ca nu merita sa-mi racesc gura de pomana :))).

Pentru cei intradevar interesati, apelati la dr. Google , faceti o mica filtrare de informatie si veti afla raspunsul mai usor decat credeti.

Succes!

Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

      O experienta proprie aproape identica am trait si eu luna trecuta. Eram doar cu un coleg...pe la 11.00 p.m. am intrat in Pub. Se vedea clar care fete erau "la agatat"... vreo 4 la numar. Am ochit doua si le-am facut semne discrete sa vina la masa noastra. ..o blonda si o roscata...erau "cumva" impreuna, deoarece spuneau ca-s din Brasov si n-au locatie. Si ca vin cateva zile pe saptamana acolo. Vreo 1/2 ora am consumat ceva la bar...am negociat fara prea multe introduceri ce vrem de la ele...am platit consumatia si am ajuns in hotelul in care noi aveam camerele. Aproape 2 ore a durat toata distractia...cu schimbare de partenere si ceva gustarele "intre"  La fel ca si la colegul "cor leone", nu au vrut sa ne dea numere de telefon...au zis ca le gasim tot acolo...Cadoul a fost cate 250 de lei pentru fiecare mandra. ..Doar una facea CIM... Destul de ingrijite, curate si frumusele, nu erau maneliste/fitzoase...per ansamblu nu erau genul de "fast fuck". Distractia a picat superbine ...mai ales datorita atmosferei de "fara graba", stiind ca nu exista "cineva dupa". O experienta  de nota 8,5- 9 in total...desi nu prea se incadreaza intr-o recenzie "clasica" ( scuze pentru asta confratilor, dar am intrat in Office Pub Lounge- asta a fost locatia, cel putin in cazul meu- efectiv cu ideea "daca pica ceva, bine, daca nu, asta e!"). Am avut noroc, zic eu, ca stiu ca nu prea exista fete in zona, sau exista, dar prin "intermediari" ( receptioneri/soferi de taxi) costa cat nu face..in plus, nu stii peste ce dai decat cand iti intra in camera.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...