Sari la conținut

Mignona 0757487354


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sunat ,stat de vorba la tel,discutat despre servici ,am intrebat-o de deep,si a spus ca mai bine sa nu vin ca nu corespunde,am intrebat despre recenziile de pe nimfomane iar reactia ei a fost "eheee" fiecare trage concluziile....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

A  doua  revenire  saptamina  aceasta  a  fost  la  Ana , mignona  de  la  Dristor

Au  trecut  vreo  2  luni  de  la  prima  vizita,   nu  s-au  schimbat  foarte  multe  intre  timp  locatia  este  aceeasi, fata  aceeasi  , serviciile  deasemenea  nu  au  aparut  lucruri  noi. Poate  doar  in  ceea  ce  ma  priveste  si  modul  meu  de  perceptie  dupa  experienta  acumulata.
Prin  aceasta  recenzie  am  vrut  sa  reconfirm  faptul  ca  domnisoara   poate  oferi  servicii  de  top  chiar  daca  nu  este  la  top, nu  am  fost  dezamagit  nici  prima  data  si  cred  ca  daca  ma duc  si  a treia  oara  serviciile  vor  fi  de  calitate.
In plus  parca  as  mentiona   o  usoara  apropiere  un GFE  mai  ridicat  probabil  datorita  faptului  ca  ne  cunosteam  deja.
Actiunea  in  sine  au  fost  2  numere  de  oral    bune  spre  foarte  bune  cu  atentie  pe  la  zonele  adiacente, deep  etc  in  limite  rezonabile    si  sincer  sa  fiu  ma  gindeam  ca  de  data  asta  sa  incerc  si  normal  vreo  2  pozitii  dar  a  fost  asa  bun  oralul  incit  nu  a  mai  fost  nevoie, parca  am  devenit  si  mai  lenes, era  dupa  amiaza    si   Voltaj  zicea  stai  pe  spate  si  las-o  doar  pe  ea   ….. sau  dupa  cum  zicea  domnisoara  am  mufat-o  acolo  si  asa  a  ramas  pina  la  descarcarea  CIM.
Am  glumit  destul  de  mult   intre  numere  si  dupa  , am depasit  si  ora   , o  experienta  pozitiva   m-am  incarcat  cu  energie, data  viitoare  imi  iau  si  niste  acumulatori.
Locatie    -   +  9
Oral   -  +  9
GFE   +  9
De  revenit  o  sa mai  revin  cu  siguranta  doar  ca  sunt  atitea  fete  si eu  sufar  de  maladia  Gogu  Tirbuson, asa  ca  cine  stie  cind  mai  ajung.

  • Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

Azi aveam chef de pasarica noua. Am cautat si am gasit-o pe Ana de la Dristor. Sunat la 0737335942 (ar fi bine sa fie pus si numarul asta in titlu. Dupa confirmarea detaliilor la telefon am purces spre fata. Am fost primul ei client pe astazi. Imi place sa fiu primul, macar primul din zi :)

Ai mai multe avantaje: cum ar fi faptul ca nu i s-a taiat fetei cheful de sex. Bine, uneori ai parte de surprize placute si mai pe la mijlocul programului, daca inaintea ta au vizitat-o tot felul de vai capul lor si apucat fata de s-a incins un pic si a ramas incinsa doar  :bow

Oricum, azi fu tare!

M-a primit in sufragerie (fata sta singurica in ap de 2 camere, foarte curatel, baie ok, papuci, prosop curat, geluri, apa de gura, paharele, dormitor cu pat mare si silentios), am fumat o tigara, ne-am igenizat si ne-am mutat in dormitor. 

Fata e draguta, migniona, subtirica precum trestia, fundulet rotunjit, sani nu prea mari dar frumosi, pasarica frumos epilata si gustoasa :) 

Sfarcurile se intaresc imediat daca le iei un pic la mozolit. FK intretinut, fata e lipicioasa si geme frumos si deloc fals. De fapt e foarte naturala si e o placere sa fi cu ea in pat. Si presimt ca urmatoarea vizita va fi cel putin la fel de excitanta. Oral foarte bun cu DT umed si complet, cu tente porno. Normal foarte bun, in mai multe pozitii.Ii place si ei sa "munceasca", azi am lasat-o mai putin, am preferat sa-mi fac eu "exercitiile de intretinere" :)

La pozitia capritza privelistea e foarte frumoasa, funduletul ala micut dar rotunjor prins in maini e de nota 10. Ii si place asa, se uda maxim. La misionar te trage in ea, iti mai da cate o palma la fund, se impinge in tine, buuuun!

Cam asta ar fi in mare. O experienta foarte reusita, de la chiar prima vizita. Tigara de dupa, inca un dus rapid si tzup tzup la treaba!

Aaaa, era sa uit fata are orgasme autentice. Parol. Si vedeti ca am zis orgasme nu orgasm! :)

Dupa a mea parere de de TOP.

 

Sa mai si notam:

Locatia: 9

Fata: 9

Oral:9,5

Normal:10

GFE:10

Amenda: 200 lei/h

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

In incercarea mea de a ajunge la Dana, am dat peste colega ei Ana. Tipa din poze...Concluziile mele sunt:

Locatie 9 - baie curata, dotari complete, Dristor langa metrou, partea proasta este ca apartamentul este semidecomandat si nu pot lucra simultan doua fete

Ana 9 - miniona, sani medii fermi, cam 50 de kg si 150 cm inaltime, bruneta cu ochi albastri, politicoasa, discreta, la vreo 30 de ani, singurul minus vine de la dantura care nu este tocmai frumoasa; igiena mi s-a parut totusi fara cusur: dus inainte, dus in pauza, dus dupa, piele mirosind placut, apa de gura utilizata cu incredere pe durata intregii vizite, periute de dinti de unica folosinta in baie, doze de apa de gura de unica folosinta prezente in baie; conversatie ante si post coitala placuta, care m-a facut sa cred ca fata asta stie ce vrea in viata,fara sa aiba neaparat o viziune egocentrista asupra vietii; accepta FK pentru atmosfera

Oral 10 - cu schimbari de ritm, cu DT, OWO, CIM, cu scuipat, lins de oua, cu presiune si, mai ales, cu dedicatie; indragostita de cunnilingus, dar nu accepta fingering

Normal 9 - desi nu pierde puncte din cauza ei, ci a prezervativelor; geme placut, ii plac schimbarile de ritm si de pozitie, domina si accepta dominare

Nu ofera anal, ceea ce este pacat.

GFE 10 - pentru ca nu te plictisesti langa ea si pentru ca in pat se lipeste de tine si se face extrem de placuta

Pret 200/ h - mi se pare rezonabil, avand in vedere calitatea serviciilor, aspectul doamnei si locatia.

V-o recomand cu incredere!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
O recenzie comparativa deoarece a experienta mea a inceput in aceasta nota si s-a terminat la fel. Stiu ca nu e frumos, dar incerc sa fiu cat mai obiectiv posibil. Recenzia e cam la cald (de azi, din pacate, deci contine detalii inutile la greu), dar plec in vacanta si probabil o sa uit si detaliile utile pana revin.

Cu gandul la normalul memorabil cu Dana (recenzat pe topicul ei), si vazand ca de cateva zile a reaparut in anuntul dar la o alta locatie, sun sa vad care ar fi alte schimbari in afara de locatie. Nu sunt, exceptand ca nu mai lucreaza la finalizare, dar dupa ora x nu mai e azi si daca vreau are o prietena care seamana si care face aceleasi lucruri... Ana. Cer numarul ca sa vad poze, intru p-aici, ma lamuresc ca e de bine, SMS pt 5:30 - 5:45, retur de pe alt numar cu confirmare disponibilitate in cateva minute (v-as da numarul dar l-am sters), reconfirm si eu ca o sun cu 15 min. inainte. Sun pe la si 20, aflu blocul si sunt rugat pt. 5:45. Pe la fara 20 sun de acolo, sunt indrumat clar, ajung.

Intru, vad ceva ce imi place, intradevar e aproape la fel ca Dana la inaltime, e mai slim oleaca dar buna. Arata apetisant imbracata intro rochie scurta si probabil cu sutien cu bureti. Pentru fatza as da note mai mici, mi-a placut mai mult Dana, pare mai tanara. Ne asezam la o tigare vreo 5 min, intreb de meniu, raspuns - la fel ca Dana + 3 vorbe soptite (de aia zic recenzie comparativa), intreb daca e timida (parca ii era jena sa povesteasca), cica nu. Sunt intrebat daca vreau dus (tonul parea ca prevede un raspuns negativ, desi poate ma-nsel), zic clar da, pe canicula cu cravata de dimineata trebe. Primesc prosop, umerase, merg, apa calaie (nu ca vroiam fierbinte, dar daca venea mai repede mai scuteam din timpii morti). Altfel baia super ok, plusuri pentru periutele de dinti de unica folosinta si apa de gura.

Ies in prosop, intra si ea (1 minut, cred ca doar pentru impresia artistica, sigur era deja spalata bine), revine stil saorma. Sa mor daca le inteleg pe fetele astea - depun atatea eforturi ca foarte multe chestii sa fie super si nu se gandesc / intreaba despre detalii de 2 bani, cum ar fi daca vroiam sa vina in rochie sau pe tocuri (de ex. eu  daca ma duc la mignone as prefera sa nu aiba tocuri pe parcursul distractiei, iar prosopul ma cam enerveaza - ori rochie ori deloc).

Trecem in pat, ma intreaba cum, zic oral, termin instant si era autentic dezamagita. Ma intreaba si acum ce facem... zic "curatam si continuam". Asa, fara pauza? Da, nu-i problema... Stiu din experienta si in functie de cum ma simt cand merge si asa. Curata cu servetele, reluam oral eu in picioare, ea in pat... apoi eu in pat. Apoi zic hai cu preze... pan ne frecam se moaie scula, iar oral, inviorare relativ rapida, o pun pe ea cowgirl, da ce da, geme cam fals, nu prea merge, iar se-nmoaie. Mai pune gura si ma sui eu sa dau... 2-3 pozitii. In misionar ma intreaba daca sunt limbist, eu cateodata, ea ca vrea, eu ca nu azi, dezamagire autentica dar acceptare fara comentarii. Fata a incercat ceva contre si intro pozitie s-a si scuzat ca nu poate ca n-are salteaua arcuri si eu peste o imobilizez :-).Cred ca dupa 20 min, in lingurita, ma opresc eu si o scot funie, fara vreo finalizare.  Vine sa ma resusciteze dar ii zic ca n-are rost, hai pauza, ea sigur?, eu da. 

Fumam, glumim 10 min., imi mai revin, hai iar. Convenim ca nu mai facem niciunu dus ca suntem OK. Eu in picioare, ea in pat, pune gura si am avut iar orgasm in 2 minute. Nu s-a oprit din oral, nici mie nu mi-a murit, probabil a fost acea "ejaculare" uscata care se mai petrece cateodata, din fericire. Sau a inghitit dorind totusi sa continuam futaiu'? Dracu stie, eu super OK. Continuam eu in pat, ea cu gura peste, ceva DT dar nesustinut, se ajuta de mana substantial, limbi la oua, lins, energie, e bine.

Vine sus si intreaba iar daca sunt limbist pe un ton soptit si rugator :-). Ma distreaza asta si zic bine, hai, da-te jos... Ma fac ca ma duc jos si vin sa ii sug sanii dar ma trimite in 5 sec. inapoi (poate de frica ca ma razgandesc). Trec jos, totul curat si epilat. Limbez cred 2 min. si are un orgasm autentic (de-as avea norocul sa scap asa usor si acasa :-) ), ma opreste ca se gadila (de-abia ma starnisem, cum ziceam, acasa e cu lupte), vrea un pic de pauza, ne invartim putin prin pat si trece iar la oral. Nu mai vroiam sa testez normal dupa prima tura si m-am concentrat sa termin. Iar DT rar, batut peste buze, ajutat cu mana, dar bine spre foarte bine overall. De mentionat ca dupa ce am finalizat (5 min?), nu s-a oprit, a continuat vreo 2 minute pana m-am muiat si abia apoi a incercat sa ia cu mana sa arunce in servetel ce era in plus. I-am si zis ca se chinuie degeaba, ma gandeam ca probabil deja se dusese destul pe gat. De apreciat ca a fost cu mine pe tot parcursul momentului si nu s-a oprit pana nu am zis eu. Ulterior n-a fugit la baie, s-a lipit de mine si am mai stat asa cateva minute.

Verific ceasul, inca 10 min. si expira timpul, deci dus sa indepartez mirosurile, o tigare si 3 vorbe, valea acasa ca e 7 fara un sfert.

Note:

Locatie: 9, semicentral, curat, OK. AC nefunctional (cica a plecat unu cu telecomanda :-) ), dar niste ventilatoare care m-au facut sa ma simt ok (m-am si mirat de eficienta lor). +1 pentru periutele de dinti de unica folosinta si apa de gura. Cica se va schimba locatia curand cu una decomandata ca asta e semi si afecteaza productivitatea.

Fata: 8-9, mignona slim si foarte curata, sanii nr. 1, fatza nu neaparat pe gustul meu. Cine nu cauta mignone sau vrea sani mari sa mearga altundeva.

Oral: 9. Ana se straduieste si e bine ce iese, mai ales ca avem CIM fara fuga la baie, dar campioanele inghit si fac DT sustinut, nu doar 2 sec. la fiecare 3 minute. Atentia primprejur exista doar pentru oua, se poate mai bine.

Normal: 5. Asta e nota pentru numarul nostru, nu pentru ea. A iesit prost si nu ii fac vina, si-a dat interesul dar n-a mers. Poate fi nota mea (cine stie, daca eram limbist la prima cerere alta putea fi sa fi fost treaba :-) ) sau nota noastra sau sa nu luati in considerare.

Anal: not available

GFE: 8. Am ras, am glumit si pan' la coada ne-am acomodat unul cu altul, in principal datorita ei. Totusi aveam chef de FK si inafara de 2 limbi strecurate la inceput si acceptate probabil deoarece era surprinsa, de restul s-a ferit cu arta. Posibil ca nici eu sa nu fiu the best offer (desi dantura e ok, sunt totusi fumator), dar aveam chef de FK.

Program: cca. 10-21, inclusiv w/e, cu abateri dupa chef, concediu medical lunar

Halat: 200 ceruti inainte de dus (nu e problema, respect traditia cu banii inainte), dar mi se pare ca 150 era pretul corect. 

Revenire: habar n-am acum, mai ales ca la cald numai de futut nu-mi arde. Probabil o sa revin pentru un normal remediat, cand o sa fiu si eu in forma si o sa am chef de revansa. Si foarte probabil revin daca o sa coste 150RON.

 

PS: Cei de mai sus care ati dat 10 pe linie, chiar sunteti convinsi de ce scrieti? V-a futut clona lu' Pamela Anderson cand avea 20 de ani in vreun palat de cristal si merita numai de 10? Da-l dracu de forum, daca nici aici nu ai informatie cat de cat obiectiva....
  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare futaciosilor.

Marcat la pasarica din acest topic acum cateva zile.

Locatia: Dristor bloc in diagonala trist si comunist plin de pensionari etc. Aparatament ok curat, cameara de futai un dormitor cu draperii trase,un mare futodrom de pat in mijloc si un dresing de haine cu oglinzi tocmai bun de vizionat cum dameza presteaza. Despre baie nimic special numai strictul necesar gel de dus prosop curat. Nota 8

Dameza: Hm bruneta slim, cu taze micuteze rau, la fata este comuna, fara mirosuri jos si sus, dantura cam intunecata posibil de la tigari. O notez cu nota 6

Actiunea: Dupa dusurile de rigoare a inceput actiunea cu FK prelungit un pic de limbaj vulgar din partea ei. Dameza este mare amatoare de primt limbi ii place acest lucru se excita maxim. Actiunea la oral sa demarat in tromba imediat ce sa incins amosfera, nu a lipsit din meniu DT foarte bine executat finsh CIM. In partea a doua nimic special acelasi meniu numai ca sa pus mai mult amprenta pe dat limbi la dameza. Am trecut la normal fara prea mari artificii terminat in misionar. Concluzia este ca futaiul cu aceasta escorta este unul de duzina unul standard.

Oral nota 9, Normal 6, Anal nu stiu, GFE: 8 (tacuta lispita de idei).

Halat cerut inainte de a face dus 200 lei.

Sunt de parere ca pretul este mare fata de cea ce ofera, la banii astia sunt mult mai multe optiuni de calitate.

De revenit nu se pune problema, de recomandat nu prea la pret asta!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare! Saptamana trecuta am vizitat-o si eu pe domnisoara din imagini. Am sunat la nr 0737335942, facut programare pentru ziua respectiva. Ajuns la dristor 1 m-a ghidat spre locatie, este foarte aproape. Am stat putin de vorba, m-a servit cu o sticla de apa, la cererea mea, am discutat putin despre servicii, dupa care am purces spre dormitor. Doar ea a folosit baia, eu tocmai ce ma spalasem acasa, asa ca nu va pot da detalii cu privire la baie. In schimb despre dormitor va pot spune ca este generos, un pat mare, "tapan" si alaturi un dulap cu o oglinda imensa, numai buna de privit in ea in timpul de joaca.

 

Actiunea a inceput cu un FK urmat de un oral bun, umed, neprotejat, cu atentie la imprejurimi. A urmat caciulita si un normal, cu ea deasupra mea. Prima (si singura) finalizare vine destul de repede; se misca foarte bine, se ondula pe mine, ma lasa s-o cuprind toata. Ma saruta, se gudura, fiind foarte jucausa si lipicioasa. 

 

Pana la finele orei, am rugat-o sa-mi faca un masaj de relaxare, la care a EXCELAT. A fost super profi si m-am relaxat maxim.

 

Voi purcede la note, pe care am sa le dau tinand seama de exigentele obiectivitatii forumului

 

Locatie:10 Foarte aproape de gura de metrou Dristor 1

Apartament:9 Spatios, cu o canapea unde am stat putin de vorba la inceput, pat mare si curat

Aspect Escorta: 9 fund frumos, piele fina, mica si jucausa, am putut sa ma joc cu ea

Igiena escorta:10 nimic de reprosat

Gfe: 9 Lipicioasa, mieroasa, te face sa te simti bine 

Oral:8 neprotejat, umed, cu atentie si la oo

Normal: voi da nota 8 doar pentru ca nu am reusit sa schimb mai multe pozitii, desi la cum parea, promite mult mai mult

Anal:nu

FK:da

Masaj: de-a dreptul demential 10

Halatul: 200ron pentru 1 finalizare

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Nici nu stie fata ce a pierdut iti dai seama de cind te asteapta ea pe tine ,de 3 ani dar si tu ai vina ta  te-ai grabit incet :)

Cind o sa afle ca in sfarsit te-ai hotarit o sa fie foarte dezamagita dar si magulita cind o sa realizeze ce onoare i-ai facut. Totusi nu ma pot abtine sa nu ma gindesc ca au sa mai treaca 3 ani pina o sa te hotarasti pentru urmatoarea fata. Mare atentie pina atunci se poate retrage si respectiva si dupa cum stii ,, futi nu futi vremea escortelor trece,,  :)

Adevarat....mare pacat

 

Am sunat ieri de 2 ori si nu a raspuns.pacat,o alesem pe ea din tot forumul.

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Fratilor, colegi , prieteni , fete frumoase  asta este cea mai complexa si la subiect recenzie ever :)

Ce rost are sa ne chinuim cu note  , descrieri , etc  aici este simplu si fara ocolisuri :)

Va spun sincer ca initial nu am inteles despre ce este vorba dar si cind am inteles :)

Cu adevarat number one , ne- a salutat din mers 

 

Fb: fata, locatie, servicii, atm.

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hai sa mai vin si eu cu o informatie poate utila oamenilor, daca nu, ramane doar de jurnal public pentru mine, sa stiu clar si detaliat cum am pacatuit de-o vreme. Recent am chef si sun alternativ si pe Ana si pe Dana. Nu cred ca am exagerat cu apelurile si nu mai mult de 2 zile succesive. A doua zi, la un apel la distanta de cca. 15 min., raspunde Dana, sunata pe numarul ei (mi se pare super OK ca nu iau una alteia telefoanele). Imi spune ca stie cine sunt si ca tocmai asta e problema, asa ca sa nu mai sun. Pe un ton civilizat (de ambele parti) avem insa o discutie de 1 min. in care ii spun ca probabil e o confuzie (imi mentionase ceva ca as fi facut publice retineri privind igiena, ceea ce e imposibil deoarece nu am patit de-astea lately si eu nu am mintit aici). A ramas ca verifica ce am zis eu pe forum. Am rugat-o sa dea un SMS cu decizia juriului :-) si am inteles ca e de acord cu asta.

Ca si concluzie, va informez ca:

- fetele sunt atente la acest forum

- cred ca recenzia de mai sus a suparat-o pe Ana suficient cat sa am ban pe adresa. Zic doar ca eu am fost cat de obiectiv puteam atunci (la cald) si ca singura nota mica a fost si aia, cumva, impartita, in sensul ca nu i-am facut vina. Si, asa cum vorbeam cu alta fata recent, se intampla sa nu mearga nimic fiindca nu te potrivesti, caz in care respect si te pup.

- daca e doar o confuzie majora a lor privind numerele de telefon, e pacat ca nu s-a lamurit tot la telefon

- astept foarte curios acel SMS si o sa va comunic ce zice juriul. Indiferent de decizie, sunt doar dornic sa inteleg fetele, nu le judec.

Desi am vorbit cu Dana, scriu pe acest topic pentru ca ultima vizita a fost aici, deci alt trigger pentru ban nu poate exista.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si eu le-am supărat cumva pe fete.

Si mi s-a spus.

Totuși, consider ca nu am greșit cu nimic scriind recenzia mai demult la Dana.

Nu consider de asemenea ca ar trebui sa fim "aleși" după recenzii.

Nu consider ca ar trebui sa fim aleși!!!!

Noi alegem. Noi platim!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai recenziile wow au stricat se pare.

Oricum, nu sunt de acord ca noi sa fim cei aleși. Mi se pare de toată jena sa fiu ales de o escorta.

Prietena/amanta/nevasta .... Ele te aleg, dar escortele pur si simplu primesc bani SA NU TE ALEAGĂ!

 

 

Pai tu cu ce ai supărat? Ca recenziile tale la Dana sunt toate wow.

Despre restul scris de tine, nu-s tocmai de acord.

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Nu vreau sa intru in polemica cu tine , dar sa stii ca si escortele sunt femei si uneori reprezinta in paralel categoriile enumerate de tine mai jos. Si ele au libertatea sa aleaga cu cine sa se culce chiar si pentru bani. Ok sunt de acord ca natura meseriei le obliga sa se adapteze in functie de fiecare client dar pina la urma tot ele hotarasc daca vor sa te lase fara bani sau nu.

Chiar daca ai bani, sa stii ca poti fi refuzat de o escorta din diverse motive....... poti gasi si tu destul de multe. Chiar si niste recenzii foarte bune :) . Un coleg de pe forum are o semnatura cu un celebru citat care suna cam asa : ,,Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite si nu intelese" ... :) ai inteles sensul cuvantului iubite :)

Scuze de interventie , am fost si eu pe la Mignona si este ok , m - am simtit foarte bine.

Succes 

 

Tocmai recenziile wow au stricat se pare.
Oricum, nu sunt de acord ca noi sa fim cei aleși. Mi se pare de toată jena sa fiu ales de o escorta.
Prietena/amanta/nevasta .... Ele te aleg, dar escortele pur si simplu primesc bani SA NU TE ALEAGĂ!

 

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

As fi de acord sa nu ma aleagă daca as fi nespălat, ciung, retardat... Dar ma consider normal. Nu mi se pare normal sa apreciezi o escorta, ca apoi ea sa se supere ca ai "supra-apreciat-o".

Îmi pare rău ca eu le-am considerat drăguțe pe amândouă, iar motivele pentru care ele aleg sau nu sunt puerile, nicidecum unele susținute ori reale. Dar nu-i bai, fete sunt destule, curvari si mai mulți. Nu se termina lumescului ele. Si da, amândouă sunt foarte drăguțe, dar si un pic.... Copile

 

Nu vreau sa intru in polemica cu tine , dar sa stii ca si escortele sunt femei si uneori reprezinta in paralel categoriile enumerate de tine mai jos. Si ele au libertatea sa aleaga cu cine sa se culce chiar si pentru bani. Ok sunt de acord ca natura meseriei le obliga sa se adapteze in functie de fiecare client dar pina la urma tot ele hotarasc daca vor sa te lase fara bani sau nu.

Chiar daca ai bani, sa stii ca poti fi refuzat de o escorta din diverse motive....... poti gasi si tu destul de multe. Chiar si niste recenzii foarte bune :) . Un coleg de pe forum are o semnatura cu un celebru citat care suna cam asa : ,,Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite si nu intelese" ... :) ai inteles sensul cuvantului iubite :)

Scuze de interventie , am fost si eu pe la Mignona si este ok , m - am simtit foarte bine.

Succes

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Johnny,

De acord  mai mult cu rocker-ul decat cu tine, si asta dintrun motiv foarte obiectiv: fetele, mai mult ca noi, se ghideaza dupa sentimente, indiferent ce meserie aleg. Si actioneaza ca atare. Eu, sincer, sunt mai degraba multumit ca m-au trimis la plimbare civilizat decat sa ma fi primit si sa iasa ceva de toata jena (pentru ca daca ele nu se simt ok cu noi nu va iesi nimic). E mai bine pentru toata lumea asa. Si respect Anei si Danei pentru asta.

Referitor la frustarea ta, ca ai primit interzis doar pentru ca ai facut recenzii wow, te inteleg ca mascul. Ipoteza mea e insa ca fata nu e ok cu meseria asta si atunci nu se simte bine daca lumea zice ca e cea mai buna din cartier. Si daca ea nu e ok cu ipostaza, recunoscandu-te, probabil ca ea s-ar fi simtit prost, prestând ca atare, si tu te simteai ca un rahat fiindca ea n-ar fi putut fi din nou ceea ce stiai tu. Am incercat sa fiu succint, sper ca destul de clar.

 

Leaving aside the a/m, SMS cu decizia juriului nu a venit inca :-). Nu sunt porc sa sun toata ziua, dar o sa revin peste ceva zile daca Dana nu da vreun semn. In principal deoarece vreau sa fiu un om mai bun, nu doresc sa fac pe nimeni nefericit si de aceea ma stradui sa aflu cu ce am suparat. Daca ele sunt nemultumite de mine, apreciez sa imi spuna exact greseala, alte persoane poate vor fi ferite de greseli similare facute de mine.

 

In alta ordine de idei, ma bucur sincer ca aceste fete bune beneficiaza de un UP dezinteresat,

 

Spor!

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Salut!

Am reusit  dupa mai multe incercari sa ajung si eu la Ana.

Nu am sa ii fac o recenzie completa, nu pentru ca nu ar merita , ci pentru mi-a spus ca nu doreste asa ceva.Am sa spun doar ca a fost o intalnire memorabila pe care sper sa o repet cat mai curand, am avut parte de un masaj de exceptie si o partida de sex exact pe gustul meu, sper ca si eu am prestat corespunzator si macar unul din cele 3 orgasme pe care m-a lasat cu impresia ca le-a avut a fost real ;) 

O recomand cu caldura, Notele sunt maxime din partea mea,m-am simtit excelent, e foarte draguta si simpatica  are un corp superb,un singur regret am, ca a fost racita si nu am avut parte de FK ,dar sper ca imi voi lua revansa data viitoare.

Bafta !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Ana

 

In cadrul vizitei de la Dana afland ca este colega cu Ana  nu puteam sa trec pe acolo fara sa o salut :) sau mai bine zis sa ma bucur de talentele ei.

Locatia   este cea de la Dristor vis-a-vis de Mega Image , o locatie de nota 10 foarte curata , intima , eleganta si cu o baie dotata cu absolut tot ce iti trebuie.

 

Ana este aceeasi prezenta , vesela , haioasa , frumusica , cred ca are putin peste 30 de ani, mignona , slim  si cu o atitudine deosebita fata de client.

 

Pentru mine domnisoara este o experta in oral si de fiecare data cand am fost la ea nu stiu daca am ajuns sa fac si normal vreodata , poate pe la inceputuri ,dar oralul va ramane piesa. Nu va inchipuiti un oral hard , cu deep extrem si face fuck, nu nici vorba , este un oral neprotejat cu deep  , umed si cu atentie in vecinatati, cu ritm si abnegatie :)

Dupa vreo 15 minute de oral am finalizat si cu CIM destul de bun si el.

 Am ramas putin la barfa cu fetele dupa care am plecat destul de multumit,  fiind a patra fata vizitata pe ziua respectiva eram putin cam terminat asa ca am fugit spre casa, mai degraba m-am tarat spre casa :)

 

Locatie  -  10

Aspect  -  9

Oral  -  + 9

GFE  -  10

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

 

Despre recomandat sigur imi recomand :) o sa mai trec sigur , fiind intr-o zona  des frecventata de mine , plus ca  mi-am propus o intalnire cu amandoua fetele deodata dar ma pregatesc fizic si psihic inainte :)

De mentionat ca pe Ana nu o intereseaza forumul si ce se scrie aici, a avut cateva intalniri mai ciudate cu cativa colegi  si este suparata , este dreptul ei , eu am incercat sa ii schimb parerea dar... poate reusiti voi :) prin atitudine si nu numai :)

 

Rocker 27
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...