Sari la conținut

(0747) 314 587 brazilianca


Postări Recomandate

  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Si nici nu ai dreptul sa imi aduci mie acuzati ptr ca tu esti de parere ca as face ceva gresit.. . Înainte sa zici ceva gândeste de doua ori. Eu una imi merit bani caci altfel nu as avea clienti. Atata timp cat vrei sa denigrezi ptr ca ai referatele tale.. .ţineţi gura.. ca nu sti ce vorbesti. Si te as ruga sa nu mai lasi recenzi la adresa mea doar ptr ca tu esti un nimeni care vrea atenţie. Si eu stiu multe despre multe persoane...dar stiu sa imi tin gura.. .daca nu tia convenit pretul nu te a obligat nimeni sa vi la mine. Si cat despre colega mea nu are cum sa fie de etnie ptr ca imi este sora iar eu nu sunt de etnie. Te rog sa iti vezi de viata ta inutila. O seara faina.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:reghin
  • Oras:reghin

Asa i si crezi ca eu vorbesc din amintiri adu ti de aminte cine te a scos prima data si te a trimis la pret corect si pina atunci mergea la 50 de lei dar de cind esti pe forum ai urcat pretul pe care l presteaza o escorta de lux pe care eu unul nu cred ca l prestez problema cu etnia era vorba de tine ca esti de etnie si stiu destul de bine ca si tine ca esti.Fata oare de ce are 15 ani pt ca este majora...oare????

Link spre comentariu
  • Oras:reghin
  • Oras:reghin

Ps.:De scris scuze toti facem greseli si de scris si in viata dar uni recunoastem iar alti nu.Cel putin unii dintre noi cu totul ca scriem greseli am terminat o scoala... a scuze tu ai scoala vieti scuze pe care nu multi o avem asa i...ce sa zic sa ai succes in cea ce faci dar sa ai grija cu ,,sora ta" ca o sa te ascunda intr o zi sti tu ce ti spun.Pa si sa intilnesti ciocane tari.

Link spre comentariu
  • Oras:reghin
  • Oras:reghin

Deci oricum rufele se spala la masina de spalat si de coborit la nivelul meu...?ce vrei sa zici ca s mai putin inteligent de cit tine??ma rog asta e opinia ta. , pote aceasi opinie am si eu fata de tine.De etnie inca nu sunt cel putin ma uit la ai mei si sunt destul de blozii.oricum succes sa ai

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Vă salut. În urmă cu circa 1 lună am apelat la serviciile domnișoarei. Contactul a fost telefonic cu 2 zile înainte, am revenit în ziua cu pricina și am stabilit ora. Locația a fost a ei, zona Decebal (un apartament micuț cu 2 camere).Voce plăcută, a trebuit să aștept vreo 5 minute peste ora stabilită întrucât nu apucase să aranjeze. Tarifele la momentul respectiv nu erau mărite, respectiv 200 lei/oră, ON și NP. Fata este micuță de statură, drăguță la față, sâni frumoși, puțină burtică și un fund cam mare (părerea mea) de care este foarte mândră.  Am plătit 200 lei la început (din proprie inițiativă, ea nu a cerut), am intrat la duș eu pe urmă ea. Am început cu un oral bine executat , deep troath si umed, am pus caciulița și a trecut la un lady on top, doggy, etc.. Am terminat în prezervativ, ne-am igienizat și am stat puțin de povești (povestea tot felul de chestii de doi lei care mi-au cam anulat tot cheful). Am stat în total ceva mai puțin de o oră, fără al doilea nr. căci tipa nu prea era pe gustul meu.
Note:

Aspect 7 - ar putea să mai slăbească puțin
Igiena 10 - perfect epilată, fără mirosuri suspecte, nimic de comentat.
Locatia 6 - apartament micuț, baia la fel, prosopul oferit nu părea a fi nefolosit (am înțeles că este locuința unei bunici), camera de acțiune însă ok.
Gfe 8 - poate a fost și din cauza mea că nu am fost prea atras de ea de la început.
Oral 9 - umed si adanc.
Normal 8.

Plată - 200 lei pentru o oră.
Eu unul nu o să mai merg, dar o dată merită încercat.

O vară plăcută.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Buna ziua...am sunato si eu pe domnisoara cu pricina  si am stabilit o intalnire...ce sa zic fratilor nu merita nici 10 bani cei care o lauda cred ca sun disperati...e foarte grasa ca un butoi si micuta...oral dupa parerea mea habar nu are...incepe si vorbeste tot felul de baliverne cand stai cu ea...nu e nici curata la bani cu care presteaza ar trebui sa fie bibelou...un jeg de femeie parerea mea...nu merita sa apeleti la ea pt ca va pierdeti timpul si bani...

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

nu cred ca conteaza de cand ai profil...zi-mi ce nu-i adevarat din ce am postat despre tine...ti-am mai zis si iti mai spun nu meriti nici 10 bani la cum areti...fratilor nu o contactati pt ca va  pierdeti timpul si bani...bafta in continuare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...