Sari la conținut

alina2008 ― 0747605101


brokoli

Postări Recomandate

  • Oras:Or
  • Oras:Or

Salutare, am trecut si eu sapt trecuta pe la Alina, nr de tel cel din titlu, m-a ghidat catre locatie, pe Iza, am gasit destul de usor nefiind din zona.

Ajuns la locatie, m-a intampinat in rochita neagra si pantofi cu toc, bruneta, destul de inalta, la fata chiar draguta. M-a poftit inauntru si m-a imbiat cu suc si am mai stat putin la povesti. Camera foarte ok si curat peste tot. Apoi ne-am indreptat catre dormitor unde din nou totul curat. Cum au spus si colegii atitudinea ei a fost foarte ok, saruturi, imbratisari etc.. chiar mi-a placut si m-am simtit ca si cum as fi fost cu prietena. Oral ok apoi schimbat cateva pozitii si terminat in caciulita. Baia foarte curata cu prosop si gel de dus. Acum sa va spun ce mi-a placut cel mai mult a fost ca, primul lucru care l-a facut cand am ajuns a fost sa puna tel pe silentios, si nici nu s-a uitat catre el cat timp am fost acolo, asta fiind un mare plus parerea mea.In tot acest timp nu m-a grabit deloc, fara apropouri ca trece timpul si din astea. Ea este foarte sociabila si placuta, chiar poti purta o conversatie normala cu ea desi stiu ca nu pt asta se merge acolo. Igiena corespunzatoare, absolut nimic de reprosat.

Note:

Locatie : 10 curat ingrijit peste tot, prosop + gel la baie

Aspect : 8 (la fata dragutica - parere personala) 

Igiena: 10 nimic de reprosat

Atitudine: 10

GFE : 10 chiar m-a facut sa ma simt foarte bine

O/NP: 9 

Halat: 100/fin 200/h

De revenit: probabil da.

  • Like 8
Link spre comentariu
Reputație: 2540
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare!!

 

fara prea multe povesti... sun fac programare, o resun, ma ghideaza pe iza, dupa care in locatie,

 

aspect: o domnisoara inalta, cateva kg in plus, buze carnoase, sani frumusei.. nu e cea mai frumoasa, dar e oke ..(pt cei care le plac fetele mai "mari" e superba"

 

gfe: 10!! saruturi pe corp, fk, comunicativa!!

 

oral: 10!!!! umed, maxima atentie la tot, se ajuta cu mana intrun mod deloc deranjant, daca ar fi facut si deep era cel mai bun oral primit, (momentan ramane ioana, cine stie stie), chiar si asa la oral intra in topul meu personal

 

normal: 8, nimic spectaculos.. is da silinta, vrea sa te ajute, face treaba, intre timp fk, limbi pe gat etc.. dar parca lipseste ceva... :P

 

igiena: 9, era epilata la pussy de cateva zile (intepa un pic), inrest nimic de reprosat, nici un miros!!

 

locatie: 9, apartament lux, pacat de pat (nu foarte comod).. in rest ok prosoape curate tot ce vrei

 

amenda: 200 ron (1 ora) .. am inteles ca poti cate finalizari vrei ... eu m-am multumit cu 2

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

sunt si eu curios,...poate poate...

 

sa revin cu recenzia

 

locatia - cea cunoscuta pe Iza, foarte ok, inclusiv cearsaf schimbat dupa ce am intrat - in concluzie nota 10

 

oral - 10 - daca era deep deep era 10+, dar...asa e doar 10, se ajuta si de maini, dar intr-un mod foarte placut sieficient

 

normal - 8+ - poate cu inca putin efort era de 9, dar si asa a fost bine

anal - nu se face, din pacate :))

 

GFe- si aici e tot 10, atitudine super, vorbareata, deschisa, atenta la detalii, tot ce trebuie

 

aspect - 8.5 - probabil ca a fost mai plinuta si a slabit recent, dar arata destul de bine (gusturile din punctul asta de vedere sunt destul de impartite oricum)

igiena - ireprosabil - curata, epilata, dus proaspat etc etc

cadou - 100 ron ON/NP

de revenit - clar ca da...

 

PS - o sa fie in curand in top Oradea...

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator alina2008
Reputație: 0

Program:10(dimineata)-03(noaptea)

Tarif: 100 lei finalizarea

200 lei ora

Normal protejat.

Oral protejat/neprotejat- in functie de igiena

Locatia este pe Lapusului.

Nu va faceti griji in privinta caniculei:) am clima:)))

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Zilele trecute am trecut pe la Alina. Sunat si programat in 20 mn. Ajuns la locatie (aproape de hotel nevis) urcat si ma intampinat domana din poze. Am mai discutat una alta la un pahar de suc si apoi a inceput cu un oral de 10 ++. Am incercat si 69, la normal a inceput cu lot apoi am schimbat pe la spate si terminat in prez. Am primit servetel ptr igienizare, am mai vorbit cate ceva la 1 tigara si plecat am fost. 

Note:

Locatie : 10 curat, la baie nu am trecut

Aspect : 9

Igiena: 10 nimic de reprosat

Atitudine: 10

GFE : 10

ON/NP: 10

Halat: 100/fin 200/h

De revenit: probabil da.

PS: Cred ca in curand va fi la TOP

  • Like 7
Link spre comentariu

       Am avut ocazia de face cunostinta cu Alina atat in ceea ce priveste persoana ei, cat si la orizontala patului din apartamentul acesteia.

       Desi am ajuns la o ora mai mult decat tarzie, tin sa apreciez amabilitatea si tactul de care a dat dovada pentru a ma primi la intrevederea pe care o programasem.

Dupa un dialog de spargere a ghetii si tatonare reciproca am trecut la baie pt o improspatare si m -am asezat pe acea canapea  in asteptarea deliciului ce avea sa urmeze in curand.  Ma asteptasem sincer sa stau sa „ atipesc’’ putin eram super obosit dupa un drum lung si sa am parte de un masaj insa lucrurile au evoluat diferit decat anticipasem.

 

         Tind sa cred ca a fost si acel click, acea chimie care a facut ca lucrurile sa evolueze la modul cel mai placut.  M-a surprins felul ei lipicios, pupacios,  saruturi pe corp, pe gat , pe ureche si treptat incet ajungand  la buze, ni le -am apropiat incet dupa care a inceput sa ma sarute cu patos. Un FK  venit neasteptat din partea ei, m- a facut sa fiu reticent la inceput, de obicei sarut mai rar escorte, insa felul ei de a fi m –a facut sa-i intorc „ complimentul’’ asa incat ne-am sarutat minute bune. Si a fost chiar f placut. Steagul imi era drept si astepta altceva, niste buze pe el, asa incat a coborat spre al delecta. Si ce a urmat a fost mai mult decat neasteptat de... surprinzator.

        Supt umed, saliva,  adanc, alternant cu miscari ale buzelor pe toata lungimea lui, muscat din corpul cavernos, supt din nou si tot asa. Superb oral. Foarte sarguincioasa in ceea ce face la acest aspect. Ce a urmat a fost si mai bestial. Un tratament cum nu am avut parte de mult timp acordat bijuteriilor. Ne jucam pur si simplu ca doi iubiti, asa am simtit in persoana Alinei.

       Le-a luat in gurita pe rand, pe amandoua deodata, le- a udat, le- a uscat cu limba si gurita ei...bestiala senzatie.  Pur si simplu nu te lasa sa pui mana in zona si nici ea, doar f discret pune mana, totul cu gurita si buzele ei. Cred ca straluceau de la atata polish :)))

        Trecut la un misionar si apoi la un doggy unde am dat minute bune finalizand in balanas.

Am trecut la un dus , ambii, apoi am stat la povesti, de toate, ea la tigara, eu ascultand-o si razand de glumele si buna dispozitie pe care a creat-o.  Trecut apoi la partea a doua a deliciului carnal., de data asta si mai bine, acelasi oral superb executat si o atentie si mai superba acordata bilelor mele de popice.  A venit ea deasupra si aici admit ca m-a futut la propriu, unduiri, dat din fese, infigeri in organ ca nu mai puteam la un moment dat. Am trecut din nou la misionar, umeri craci... frecari pe clito, cu degetele cu erectelilul si tine-o tot asa pana am umplut din nou balonasul.

          Din nou improspatare, discutii, buna dispozitie. Se apropia dimineata imediat si eu trebuia sa fiu pe drum si nu in iatacul unei dameze. Ma simteam jenat deja ca stateam atat la discutii si totusi Alina mi a mai acordat un oral superb punand in prealabil pe erectil lubrefiant, insa senzatia acea calda si placuta de la lubrefiant amplifica si mai mult senzatia buzellor ei facute parca special pt a se mula pe organe.  Senzatie superba.. finalizare intre sanisorii ei.

            Reabilitat,  cu tonus pozitiv, cu febra musculara .. ma simteam din nou  gata de drum.

 

Si totusi trebuie sa fac o jurizare subiectiva desigur

 

Aspect :  per total nota mea e de 7, 5 se apropie de constitutie de chubby . Pacat de burtica , ii strica mult din aspect. Daca ar slabi cateva kg la inaltimea ei ar fi mult mai atragatoare. Sanii micuti, putin lasati, nu foarte tari si elastici,  insa la palpat ce mai conteaza !  Putin obosita, dar nu ma mira, si ora tarzie  si stiti cum e, multi amatori pe ziua respectiva isi spun cuvantul, insa intretinuta, mirosea bine, mi-a placut manichiura ingrijita.

Sex : oral nep foarte bun, insa nota mea este 9. Nu pot sa dau 10 intru-cat nu este cu CIM ( pt mine CIM are o pondere macar de un punct  in nota finala)

Normal P :  stie, se muleaza, participa activ, nu oboseste deloc, a fost un futai super  bun. Insa am  doua obiectii din punctul meu de vedere 1) e cam larguta la piersica si asta se simte 2 ) pe alocuri e ca si o mima muta, nu prea lasa loc la gemete. Dai si dai si nimic. Abia la al doilea numar in misionar schita cateva grimase. Bine nu pot sa- i pretinzi ok geme  la comanda ca asa imi place... insa parca undeva e un blocaj si nu trece de acea bariera. As vrea sa fie mai dezinhibata aici.  In rest nimic de reprosat, igiena, epilata.curata.  Nota mea pt normal = 8,5

Picanterii FK allot :))) si cam atat, fara 69, fara alte delicii. Anal nu face.

 

GFE- ridicat 9, 5

Atitudine fata de client- 9, 5 simtita, decenta, glumeata, te face sa te simti bine

Tarif : 100 fin/ 200 ora. Am ales o ora insa am stat mai bine de o ora si jum.

Locatie : curata, aerisita, baie cu tot ce vrei, prosop curat 10

Recomandare : o recomand din mai multe puncte de vedere, pt ca se adapteaza repede pe ce cerinte ai, nu te face sa te simti incounfortabil , stanjenit intr- un fel, eu m am simt foarte bine in compania Alinei. 

Punct forte oralul. Pacat ca nu face CIM.

Daca as reveni, personal as revenii pentru oral si pt tratamentul bijuteriilor.

Tratati-o frumos  si sunt convins ca se va revansa si oferii senzatii frumoase.

 

Toate cele bune.

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:asd
  • Oras:asd
Salutare tuturor! Sunt la prima recenzie.

Am vizitat-o pe D-soara acu' 3-4 zile. Locatia e cea zisa de toti, langa hotel nevis.

Ceea ce impresioneaza la aceasta fata nu este aspectul, dar atitudinea ei. Deci e de nota 15+. Am stat la un pahar de suc si la discutii vreo 15-20 min inainte de a incepe actiunea propriu zisa si alte 15-20 minute dupa terminare. Fata e super de treaba, vorbareata si sociabila. Parca as fi cunoscut-o de nu stiu de cand...

Unica nota negativa este ca am sunat-o pe la 16, mi-a raspuns si mi-a zis sa revin mai tarziu, deoarece trebuia sa apara un client. Dupa vreo o ora si ceva, am revenit cu 3 telefoane si nu a mai raspuns deloc. Am sunat-o apoi la 2 noaptea si m-a programat instantaneu, fata cerandu-si scuze pentru cele intamplate.

 

Locatie: 10 - Apartament renovat pe Lapusului, in apropiere de hotel nevis. Bloc comunist dar renovat complet. Apartament ff misto, la parter, cu clima, totul e nou. Baia e super curata, nou nouta (cada are si hidro).

 

Aspect: 7 - confirm ceea ce a zis causticc, daca ar slabi doar cateva kg fata ar arata infinit mai bine. Oricum nu arata rau - are doar cateva kg in plus.

 

Tarif: 100/1nr - 200/h

 

GFE: 15+**** (* = stelute) 

Avand in vedere ca am fost pe la 2:00 AM, fata putea sa fie obosita, sictirita, cu ifose si lipsita de chef. Deci uitati de asa ceva: un gfe asa dupa parerea mea face toti banii, pana la ultimu' cent. Senzatie.

 

Igiena: 10 nimic de reprosat.

 

Actiunea: 

Dupa ce ne-am ridicat de la masa fata m-a intrebat ce varianta aleg, am optat pt 100/1nr.

S-a dus pana la baie sa se improspateze (eu eram proaspat dusat de acasa) si ne-am pus amandoi in pat.

A inceput cu pupaturi pe piept si gat... deci mi s-a sculat instantaneu. Eu sunt unul mai timid si fricos de fire, avand in vedere ca sunt si la inceput cu fetite de genu'... credeti-ma stie sa se faca placuta si te simti de parca ai fi cu prt...

Oral: 10+ super umed, cu bale care curgeau... tentative de deep... 10. A urmat un 69 in care a continuat cu oralul inceput, tot la fel de bine, intretimp eu dadeam limbute in pussy... fara mirosuri si curata.

A urmat un misionar cu FK intretimp, pozitie in care m-am si terminat... 

 

De revenit? Da! Super recomandata. Bagati-o la top ca merita.  

Spor!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Imi plac mie fazele de genul: am stat la suc inainte 15-20 de minute, si dupa 15-20...dupa un oral de 15-20 de minute, " nu mai stiu" sau "am schimbat cateva pozitii si dupa 40 de minute am finalizat si eu ca eu ma termin mai greu"....eu nu neg dar mergeti fratilor sa faceti filme pornov daca rezistati o ora....

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare

 

  Uitandu-ma pe forum la escorte am recunoscut unu din ele la care am fost cu ceva timp in urma este vorba de alina din acest topic

si m-am gandit sa scriu o recenzie depre ea chiar daca sa intamplat cu ceva timp in urma. 

  Acum cateva luni bune cand am vizitat-o avea locatia pe IZA la parter, avea un apartament cu 2 camere baia  parea ok dormitor mare pat destul de mare

 

   Alina este o bruneta inalta  draguta  simpatica cu cateva KG in plus, din discutiile avute cu ea mi-a spus ca incepuse doar de 2 zile sa practice aceasta meserie

deci eram printre primi clienti, ajuns la locatia domnisoara m-a invitat inauntru m-a servit cu un pahar de suc dupa care am mai discutat un pic.

Este o persoana care e interesanta sa te simti bine in compania ei , se comporta ca si o amanta 

 

  Am achitat inainte suma de 100 de lei pentru un numar dupa care a urnat actiunea, alina incepand cu sarutari pe tot corpul FK , dupa care 

a urmat un ON nu foarte grozav ( se putea mult mai bn) care a tinut undeva la 5 min dupa care i-am cerut sa punem prezervativul si sa trecem la un lady on top

am stat cat am sta in pozitia asta dupa care am mai incercat misionar unde se implica foarte mult  ea tragandute in ea cu picioarele  care erau ca niste clesti

din care abia iti mai dadea drumu ( se vedea ca ii facea placere) am trecut la un  dogy unde am si finaliza.

 

 

                                               note   Aspect 8 (kG in plus)

                                                     Locatie 9
                                                      Actiune 8 
                                                        ON 7.5 ( mai are de lucrat )
                                                        NP 9 ( m-am simtit bn)
                                                        GFE 9
                                                        Igiena 9

  Am lasat 100 lei , de revenit poatea 

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator brunetel
Reputație: 0

Buna

De vreo luna am fost prin oradea si inainta sa plec din oras ma gandeam sa fac o vizita la domnita din acest topic. Sunat si am si programat intalnire in 30 min mi-a explicat la tel in ce zona sa vin. Cand am ajuns am sunato si ma ghidat pana la interfon. Pozele ii apartin m-a asteptat intr-o tinuta sexy pe tocuri, arata bine este inalta si bine proportionata poate are cateva kg in plus dar e ok. Am confirmat ca raman si an pus suma de 200 lei pe masa pt o ora. Am primit un prosop cu care m-am indreptat la baie. Baia foarte curata cu gel de dus, prosop curat. Am revenit tipa ma astepta cu un prosop pe ea si a zis ca si ea vrea sa treaca la dus. A revenit eu eram intins pe pat iar ea a si sarit pe scula. A facut un oral scurt si pe graba dupa care a instalat caciulita si s-a pus peste mine, se misca bine, la un moment a intrebat daca vrea sa schimba la care ea a zis ca vrea dar tot asa cu ea deasupra, m-am pus cu spatele la pat si ea din nou s-a urcat iar eu intre timp aveam sanii ei in gura in pozitia asta am si tetminat. Dupa care am trecut la dus amandoi si am stat la un pahar de apa. Apoi eu m-am intins pe pat si ea din nou s-a spucat de scula dar acum cu multa saliva si cu mare atentie la oo. La un moment dat am zis sa trecem sa instalam caciulita dar ea a amanat pt ca nu a terminat cu oralu. Pe urma a instalat caciuls si iar a urcat peste mine dupa care am trecut la misionar pe urma cu piciare in gat chiar s-a umezit natural, am mai schimbat cateva pozitii si am termibat. Am facut un dus si am plecat

Note.

Aspect:9 arata bine, inalta si sexy poate ar trebui sa scape de cateva kg

Igiena: 10 e foarte atenta la igiena

Locatie : 8 patul foarte zgomotos

Oral: 9 la primul numar a fost slab dar a recuperat la sl 2 -lea nr

Normal:9 chiar se implica

O recomand din toate punctele de vedere, poate concura la un loc in top.

Total 200 lei/h

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Alina 2008

 

Dupa cum am promis am ajuns in Oradea dar fara Anca Dreams din pacate. Cum eram singur si mi-am terminat treburile destul de repede si avind in minte zicala ,, Cine se scoala de dimineata .......e obosit toata ziua" :) stiu ca nu e asa  dar eu oricum ajunsesem deja la Oradea  , deci eram deja departe. Dupa telefoane clasice la cele 2 fete de  top ( poate il mai populati , cam putine variante) dar care nu au vrut sa ma primeasca :) sa le fie rusinica  , am apelat alte numere. 

 

La numarul de sus a raspuns Alina, am stabilit detaliile initiale, am primit ulterior adresa prin mesaj , hopa in taxi, ma saturasem de condus, si iute am ajuns.

 

Locatia este intr-un bloc nou dar daca ma intrebati cum se cheama cartierul habar nu am, pe linga o strada ceva cu Erofte sau pe aproape. O garsoniera frumoasa eleganta, curata si  spatioasa ,dar de fapt am inteles ca este un fel de apartament cu bucatarie deschisa. Baie spatioasa , dotata cu aproape tot ce trebuie.

 

Domnisoara este destul de inalta,spre 1.80 , corpolenta , citeva kg in plus , un fund mare pentru care am si ramas :) . Nu este o frumusete clasica :) dar are farmecul ei si unde mai pui ca este o fata desteapta cu care ai despre ce discuta. Sanii sunt destul de mici in raport cu partea inferioara a corpului dar nu este deranjant , chiar a fost placut sa ma joc cu ei.

 

Am socializat la un pahar de apa , urmat de clasicul dus . Ne-am instalat in pat unde domnisoara a inceput cu niste sarutari pe corp , un oral neprotejat cu citeva incercari de deep si un ritm interesant si potrivit necesitatilor lui gigel. A durat oralul vreo 10 minute  dupa care am zis sa incercam si normal dar din pacate gigel a devenit in timp pretentios si nu prea ii mai plac prezervativele sau psihicul lui se impiedica de prezervativ. Dracu stie , dar cred ca lipsa GFE, FK etc este determinanta. Am revenit la oral unde ne-am inviorat si am finalizat dupa vreo 15 minute.

Domnisoara nu face CIM asa ca am finalizat COBM ( cum on burta mea) :) voi la ce va gindeati ?

 

Din pacate nu am avut un click deosebit cu domnisoara si asta s-a simtit, dar discutiile au fost interesante iar atitudinea a fost ok. Imi pare rau ca nu am putut sa ma bucur de fundul ei mare in pozitia mama iedului.

 

Locatie  -  9

Aspect  -  + 7

Oral  -  + 8

GFE  -  6

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

 

Este de recomandat pentru tipii mai voinici  si pentru cei care prefera tipe mai corpolente.

O fata cu mult bun simt, daca faci click cu ea si iti plac femeile voinice :) si cu atitudine cred ca ar putea iesi un moment frumos.

 

Rocker 27
  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...