Sari la conținut

Düsseldorf: Dolce Vita Saunaklub


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

De curand am trecut prin Dusseldorf si m-am hotarat sa vizit domnisoarele de acolo. Am auzit si eu de vestitele Pauschalklubs (un soi de Bordell all-inclusiv), dar nici una din cele pe care le-am gasit pe internet nu mi-au placut. Apropos, desi in germania prostitutia este legala, site-urile de profil cam lipsesc sau sunt foarte vagi.

 

Dupa cateva ore de cautari au ramas pe shortlist Magnum-Platinum si Dolce Vita (https://www.dolce-vita.com/). Ambele aveau review-uri bune, dar m-am hotarat pe Dolce-Vita, ca stiam sigur cat am de decartat si ce fete sunt acolo. N-am regretat nici o secunda :).

 

Sunt 2 diferente intre un Bordell si un Saunaklub. Cel din urma are toate acomodarile unui club de sauna si NU are nici o legatura legala cu fetele de acolo, ele lucreaza practic ca PFA. 

 

Dolce Vita are 2 piscine, o sauna uscata (incredibil de fierbinte - exact cum imi place), un maseur dedicat (30€/30min), bufet cald (mancare buna, cam de calitatea celei din Hanul cu Tei, dar nu asa grasa), bar gratis pentru non-alcoolice si bere la butoi, slapi sterilizati, prosoape la liber, halat de baie si geluri la dus, foen si gel de par la vestiar.

 

Intrarea este intre 35€ - 50€, in functie de ora la care mergeti. Din cate am inteles, fetele platesc 75€ si nu am vazut o singura fata care sa nu fie profesionista. Erau vreo 20 fete acolo, iar dupa 20:00 au venit si cateva fete noi. Desi pe site spune ca sunt mai multe prezente ("Anwesend"), nu e chiar corect, nu toate sunt si nu toate prezente sunt pe site.

 

Fetele in general stau in jurul barului si asteapta sa fie abordate. Unele fete abordeaza direct clientii, desi am vazut mai rar asta. Erau cateva romance acolo (dintre care si singura fata deranjanta, mai de centura asa, frustrata ca nimeni nu o vroia), bulgaroaice, poloneze si nemtoaice. Putin fete stiu engleza bine, deci daca vreti conversatie, ar fi bine sa stiti germana. Majoritatea romancelor nu pareau sa aibe probleme cu clienti romani, mai putin cea care arata cel mai porno - Irina.

 

Va recomand sa incepeti cu o nemtoaica, daca, ca si mine, nu va intereseaza prea mult socializarea. Sunt simpatice foc, dar stiu de ce sunteti acolo :). Tariful orar este standard, 25€/15minute, minim 30 minute. Orice bautura comandata in compania fetei este 25€.

 

Odata ce v-ati hotarat sa va retrageti intr-o camera cu o fata, va duce intai la receptie, unde incepe cronometrul si primeste un cearsaf si o cheie pentru camera. Camerele sunt cam 3x4 cu un pat, ceas si dispenser de servetele ca dotare standard, unele avand si masute/scaune. Majoritatea fetelor par sa fumeze, deci a fost putin racoare in camera (geamuri deschise dupa fumat), dar nimic deranjant. Fetele au (si platesc singure) prezervativele, gel, batiste umede si poate si apa de gura. Sexul e protejat, oralul de obicei nu. Servicii speciale (gen CIM, Anal) se platesc extra, la acord cu fata.

 

Am inceput distractia cu o nemtoaica, Arabella, pe a carei cur l-am observat de indata ce am intrat in bar. Are si niste sani, desi siliconati, foarte misto, in forma de para si de o consistenta placuta, fara cicatrici. Dupa un oral corect - e cea mai buna descriere, n-a fost DT, dar gurita din plin si s-a jucat si cu bilele, am trecut la treaba serioasa. M-a terminat destul de repede fata, am schimbat doar cateva pozitii pana cand m-am predat. Am mai stat putin de vorba, dupa care am decartat.

 

A 2-a tura a fost cu o Bulgaroaica, Tanja, care nu stia nici engleza, nici germana, cu atat mai putin romana. Ne-am distrat pe cinste, tocmai de asta. Dupa un oral mai pasional, cu DT si plin de contact vizual (avea si niste ochelari de hipsterita) am luat-o la cateva ture. Dupa o tigara, niste lectii de engleza/bulgara si mangaieli (are o poponeata feroce) a inceput numarul 2. Putin oral, mult efort fizic. Fata e futacioasa si si-a dat drumul calumea cand am inceput sa dau in col uterin. Am terminat vreo 40 minute mai tarziu, epuizat. Ne-am imbratisat si ne-am odihnit asa nitel, amandoi storsi.

 

Recomand oricui trece prin zona asta a germaniei.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Numa ce m-am intor si eu dintr-o vizita in Germania si printre unele orase pe unde am zapovit a fost si Düsseldorf unde datorita recenziei facute de stolensie am reusit sa ma bucur de o seara minunata la Saunaklub DolceVita.

Desi tariful de intrate a fost majorat la pretul de 65 euro deoarece a fost perioada unui targ international a meritat din plin, peste 30 fete (romance, nemtoaice, bulgaroaice, negrese) te invitau sus la camera si stateau la povesti cu tine. Cand am fost eu clubul era destul de aglomerat.

Am facut cateva ture de sauna, baie in jacuzzi si m-am bucurat de mancarea buna si gratarul care sfaraia.

In cele din urma am ales sa ma duc cu o nemtoaica care arata bine ca si majoritatea fetelor din club pretul fiind de 50 euro 30 min, ON + NP.

Cu siguranta daca voi mai fi prin zona voi reveni.

Este foarte placut mai ales daca e vreme de vara deoarece au si piscina. 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Tocmai ce am trecut pe la Dolce Vita si as vrea sa va impartasesc experienta mea avuta la acest sauna club.

Tariful de intrare e de 65 euri in care ai voie doar 2 bauturi alcoolice in acesti bani plus sucurile si apa plata este gratuita.este bine sa ai cash la tine,iar daca nu ai iti blocheaza de pe card suma si ti dau ei bani cash ca sa poti platii fata.la fiecare 100 euro 10 procente opresc ei.adik iti dau 100 euro cash si ei defapt blocheaza 110.

Ti se da un halat si o cheie cu un vestiar al tau unde iti poti lasa toate lucrurile tale.este prima oara cand merg la un astfel de salon si eram curios mai mult sa vad cum e.gasesti f multe fete (romance,bulgaroaice,rusoaice,croate,negrese)dintre care majoritatea sunt romance si daca aud ca esti roman cam fug de tine.sunt cele mai dispretuite de clienti din cauza ca sunt f arogante dar sunt si f dragutze.

Am luat o croata dragutza skinny f curata.

Nu pot spune ca am avut o experienta de neuitat ca totul s a petrecut extrem de mecanic fara nici un pic de entuziasm.

Esti cam ca la ruleta,ai mai multe sanse sa o dai in bara decat sa ecu satisfacut.in camera negociezi la sange fiecare detaliu unde si cum sa termini:)

Toate vor numa bani in continuu.cum termina cu un client nici nu se spala bine ca trec la urmatorul

Asa in gasca este fun altfel nu stiu ce sa zic.

30 min cu o fata costa 50 euro.sferturi de ora nu se pot lua .

Daca prinzi vreme buna atunci poti face si baie in piscina.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...