Sari la conținut

Bianca roscata hot


Postări Recomandate

bianca...fetita....fugi un pic la plaja sa colorezi pielea ta finuta! iti va sta mult mai bine. ca sfat insa iti spun, foloseste un singur chilotel pe care sa-l pozitionezi in acelasi loc de fiecare data....si evident top-less!!!

 

;)

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

 ALBA CA ZAPADA ,Bianca  comme neve, este o fetita tinara , slabuta si putin rusinoasa. vreo 19 anisori.

 

de fapt nu e rusinoasa doar un pic mai retrasa. nu ride prea des dar ii sta bine daca reusesti sa-i smulgi un zimbet.

prima impresie  nu a fost deosebita, a avut loc acum citeva saptamini, a participat la un trio  cu o fata de pe forum  si cu mine si nu prea ne-am potrivit la nebuneli, 

felul in care arata insa m-a facut sa ii acord o a doua sansa  si am cautat-o din nou , de data aceasta in locatia ei unde se simte acasa si unde am venit ca un cunoscut si nu ca strain ,asa cum s-a intimplat prima data.

despre prima intilnire ,am vagi amintiri , a participat un pic cam ca a cincea roata la caruta , foarte timida si retrasa, fara initiativa proprie, apatica, plictisita, fara emotie

dupa a doua intilnire , care a decurs mult mai bine , am avut o discutie mai deschisa cu ea si am inteles perfect motivele pentru care nu a reusit sa se ridice la nivelul la care ma asteptam de la ea.

in aceasta ecuatie am si eu un rol , faptul ca am tratat-o putin cam  dezinteresat , concentrat la placerea mea si a celeilalte fete cu care ma cunosteam bine  si probabil faptul ca nu este inca atit de experimentata in libidinoseniile cu care sint eu obisnuit.

cu toate astea , si-a dat silinta sa ma satisfaca si a fost foarte ascultatoare si respectoasa

a doua intilnire a decurs un pic ciudat, am facut ceva poze mai intii ,colegelor ei de cuib, apoi la final am vrut sa intru cu maya , care nu mai avea chef , fiind aproape dimineata si m-a sfatuit sa intru cu alba ca zapada.

initial nu mi-a suris ideea dar fiind o ora tirzie, far multe sanse de a gasi altceva, mi-am asumat riscul si m-a hotarit sa ii acord inca o sansa biancai.

de data asta am  fost inspirat , m-am simtit foarte bine in prezenta ei, am reusit sa ne intelegem bine si sa capatam incredere unul in  celalalt.

oralul este cam mecanic, nu reuseste sa patrunda prea adinc dar cu putina rabdare poate fi imbunatatit .nu comenteaza, isi vede de treaba in ritmul ei si daca nu ii spui sa se opreasca , continua atit cit e nevoie.

nu foloseste limba prea mult si se foloseste des de mina , nu te priveste in ochi si nu acorda atentie la coite .are o gurita mica  si va trebui sa depuna eforturi mari pentru deep mai ales la cei cu marimi extra.

la normal o pot defini ca fiind extrem de strimta, greu de patruns si greu de manevrat. rigida.de data asta am reusit totusi sa ne gasim o pozitie in care am reusit sa ne desfasuram ,si anume in doggy.

in misionar destul de dificil datorita diferentei mare de gabarit intre mine si ea. nu prea ridica picioarele si nici nu le desface pentru a usura penetratrea. 

cu toate astea , de la mine primeste totusi nota de trecere, sint dispus sa continui sa o descoper, am avut aceea discutie in care mi-a explicat sincer cam  ce butonase ascunse are si cum pot fi ele accesate, fapt pentru care o apreciez si ii admir sinceritatea.

am lasat 100 de ron de fiecare data , in jur de jumatate de ora de tavaleala.

nota generala 6 cu posibilitate de mai mult, pe viitor. 

daca doriti o escorta timida si cumintica , neexperimentata , dornica de romantism si fara chestii extreme ,alba ca zapada , este alegerea potrivita..are un corp foarte frumos din punctul meu de vedere, cu un mijlocel

subtire,titisoare mici si o pasarica superba, foarte bine contutrata si strimta, curata si din nefericire insesnsibile la limbi. 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost acum cateva zile/o saptamana la aceasta fata care pare timida si retrasa la inceput. De fapt este doar o fire linistita, care vorbeste incetisor si frumos.

Actiunea in sine a decurs normal, nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar s-a creat o atmosfera calda, placuta. 

Din pacate in camera a fost foarte foarte cald, te treceau apele instantaneu, iar locatia lasa foarte mult de dorit. Mi-ar fi placut sa aibe alta locatie, in care sa poti face si un dus .... Totul a culminat cand mai aveam ceva de stat si a primit un mesaj prin care era anuntata ca vine proprietarul :))) drept urmare l-am imbracat rapid pe gogu si dus am fost, cu toate apele dupa mine :))))

Per total o recomand si cred ca ii voi mai face o vizita, sa vedem in ce ape si cum ne vom scalda

Locatia: 5

Aspect: 8-9

Oral: 8-9

Normal: 8-9

Halatul : 150 ron / o ora

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Am o intrebare! De ce esti insensibila la limbi, asa cum specifica un confrate intr-o recenzie? Nu-ti place?

 

 

Eu unu nu sunt sensibil, poti sa-mi dai pana iti moare limba =)) Glumeam glumeam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...