Sari la conținut

0742494679


Postări Recomandate

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Stimate coleg...dar tie ti-e greu,sa dai un telefon,sa te interesezi?Eventual,sa faci o programare,si sa te decizi la locul faptei,daca doresti sau nu sa ramai>?Doar stati si tot intrebati...dar cand si contribuiti>??Vreti mura in gura?

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Am sunat si am stabilit o întâlnire cu domnișoara comunicandu-mi prețul de 70 de lei un număr oral si normal protejat. Am ajuns la locație, pe Oituz in spate la Ursus. O locație măicuța, cel mai probabil o garsoniera modificata dintr-o fosta uscătorie, nici nu cred ca am văzut bucătărie pe lângă camera si baie. După ce a închis ușa a apărut in fața mea o fătucă într-adevăr minionă, cam un 1,50, îmbrăcată intr-o rochie albă si destul de lunga. Brunețică, si cel mai probabil brunețică si de la natură. Am întrebat-o din nou de tarife si mi.a comunicat in felul următor: 70 de lei un număr, 100 de lei jumătate de ora-2 finalizări la cine reunește cred sau 150 de lei ora aici nu a mai precizat numărul de finalizari...cel mai probabil cât te ține. Am stat câteva secunde si am procesat, m-a gândeam ca dacă e axata pe Fast fuck nu îmi ajunge timpu de cei 70 de lei si am achitat pt jumătate de ora. Cum am achitat...jos textila si prezervativul la mână..patul dinala nașpa, nici măcar nu era tras, pana nu i.am zis. Nu a pomenit nimic de baie..eu fac întotdeauna dus când plec de acasă, da m-a deranjează dacă nu o vad pe ea ca se spală înainte. Trecem peste la desfășurarea actiunii: pus prezervativul si spre surprinderea mea a început cu limbi pe 00, care era o senzației chiar plăcută dar s-a terminat rapid pentru ca după ce a luat Soldățelul in gură m-am speriat...un oral foarte violent la care nu m-am chinuit sa ii spun că nu face bine ce face, si i-am spus să trecem la normal. I-am cerut sa vină deasupra, a urcat pe mine după care mi-a sup ca nu poate, că e prea mare, că pe ea o doare...bla bla...chestiile care pe mine m-a fac sa îmi pierd tot cheful. Am așezat-o repede pe spate si am urcat pe ea..nasol rău că din poziția asta aveam senzația ca pompeze la o gonflabilă, 0 reacție din partea ei. Am întors-o pe burtă, am luat-o pe la spate, și am dat cu gândul in alta parte pană la finalizare..când am terminat si m-am ridicat prima replica in 10 minute " tu mă omori"..tipa nu s-a excitat deloc in timpul actiunii, deci nu cred ca ii place deloc ce face. M-am cerut la baie, unde am văzut ca e dezastru, m-am spălat putin, fără dus sau"alte luxuri" cum ar fi prosop m-am întors rapid in cameră i-am comunicat ca nu mai rămân și dus am fost.

 

Locație: 4

Aspect: nu m-a dau in vânt după fete micuțe. Da are sânii frumosi. Un minus pentru dantură, are ceva dinte cârnat si e destul de vizibil când vorbește..dacă erau lipsuri fugeam de acolo. încă unul pentru față, si încă unul pentru înălțime. Hai fie de un 7

Oral: nu e ceea ce am așteptat când a început 5

Normal: 4

Gfe: nu

Igiena:5 epilată proaspăt si fără de mirosuri da in plm nuju cu ce creme se freca la păsărică după ce m-am întors de la baie si acuma îs speriat chiar dacă am avut prezervativ tot timpu, p.s. Hârtia aia de cincizăci de bani nu îmi place să o vad nici la magazine, dapoi să o mai si folosesc.

Tarif: 100 de lei am plătit pentru 2xfast fuck da nu am făcut numa 1.

 

De întors? Nuuuu!!! Da după ce?

 

Lămurit prietene?

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Am vizitat-o si eu pe dansa,cu ceva timp in urma...e vorba de cateva saptamani,asa ca nu e chiar asa de proaspata informatia,dar nici invechita.Locatia descrisa de 007me,corespunde.Conditii slabe,chiar si pt mine,care nu prea ma uit la mobila,daca merge la fete:P Fata micutza,undeva la 165 sau mai mica,miniona,placut proportionata.LA fata nu e ceva frumusete,as zice,comuna,cu probleme usoare la dantura,par lung ,satena,ten alb.Are sani normali,tari,frumosi,placuti la atingere...e punctul ei forte.LA pussy  curata,fara mirosuri,era epilata,dar deja  de cateva zile,asa ca...intzepa:P Cere 70 pe numar,150 pe ora.Daca pomenesti ,ca vrei sa stai o ora,devine mai comunicativa.Oricum,e vorbareata,turuie intr-una,dar atitudine rece,asadar,nerecomendat pretentiosilor sau celor,care isi doresc gfe.Asadar fara tandreturi,fara fk. Initial am zis,o ora...dar dupa primul numar,care a fost un oral protejat,cam violent cateodata,cu  ignorarea toatala a restul zonei(mai asculta de indicatii,dar revenea la manutze frecvent....si are un mod cam brutal de a face oral,deidica toata atentia doar pt supt partea superioara,si rest,nimic)....am terminat...si am simtit ,ca din cauza caldurii,nu ai am chef...fara probleme a returnat  din 150 de roni 80...asta e un punct plus pt ea.Oricum,si la telefon i-am zis,daca nu imi place de ea sau conditii,plec,si a fost de acord...asadar,nu e hamesita.LA faza cu banii mi-a placut ca e corecta.IN rest..ar avea potential,dar nu e interesata,spune ca numai dn cauza banilor face asta,nu ii place deloc...asta se simte,se si vede in prestatie.Pt o experienta,a fost ok,nu am simtit regret,pt banii dati,dar nu am sa revin.

Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

A...chiar daca esti membru nou,probabil ai primit si tu link ul ,cum se face o recenzie cum trebuie.Ce ai facut tu...suna mai degraba calomnios,decat informatie folositoare.Asadar,cauta  discutii generale sau daca e mai9 simplu,inspira-te din felul cum am facut eu sau alti membri recenziile regulamentare:P

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Nu e nevoie de atata patos, mai ales in sens negativ, incearca sa faci o recenzie impartiala, sa te rezumi la a da notele pe care le consideri de cuviinta, probabil fata e la inceput si poate sa invete, poate descopera si forum-ul nostru si se va educa in mod corespinzator in acest domeniu, de aceea trebuie sa cream un climat propice educatiei nu dezvoltarii comportamentelor refractare.

 

Calomnie nu e, in mod sigur nu in temeiul in care este aceasta definita in Codul Penal :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

POate nu am utilizat un cuvant mai potrivit,dar ideea,e ca nu recenzie ce a scris tovarasul de mai sus,si atata timp,cat fara argumente si fara detalii,doar cu cateva cuvinte aruncate aiurea in tramvai,nu putem vorbi de informatie clara.Posibil,sa nu fi folosit termenul potrivit,dar ati inteles ideea:) Aici posibil,ca nu am formulat corect:P

Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Pe tipa Alina o cheama,si a pierdut cartela cu numarul de pe thread.Noul ei numar este 0757543629,dar  din cate a zis,se retrage saptamana asta din B-M,in strainatate,pe perioada nedefinita.Acum daca asta e stratagema de a face pe oameni grabiti pt ultima sansa,sau chiar asta e situatia,nu stiu,eu doar va transmit  ce mi-a zis.

Link spre comentariu

  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

pacat de fata asta ca s-a retras, cu toate ca era micuta era super ok parerea mea, puteai povesti cu ea, eu am petrecut o noapte cu ea vara trecuta, i-am oferit 150 pentru 2 numere si fiind tarziu am tot ramas la insistentele ei pana dimineata, locatia a fost 0 dar mie mi-a placut ca avea pasarica carnoasa carnoasa carnoasa, mai buna decat cea a tipei blonde care presta pe republici ( cine stie cunoaste :) si era etrem de deschisa, eu sincer mi-as face abonament la o astfel de fata, asa comunicativa si simpla, parerea mea ca e o mare pierdere, repet am fost la ea in perioada in care nu stia strada unde locuieste in chiria respectiva, pacat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...