Sari la conținut

Centurista zona Carrefour Era de evitat - Mare atentie are peste


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am decis sa contribui si eu cu o postare din dorinta de a scapa de aceste specimene. Actiunea s-a petrecut in zona Carrefour Era la iesirea din oras (zona cunoscuta multora) unde activeaza mai multe fete/femei usoare. Printre acestea si tipa de evitat micuta insa draguta la prima privire, sani mici, 30 ani (pare de 18-19), 2 copii, nu vorbeste bine romana si fumeaza mereu si avea o geaca albastra, As vrea daca cineva cunoaste mai multe detalii despre ea sa le posteze deoarece eu prea mult nu am reusit sa ma inteleg cu ea.

 

Pe scurt am stabilit suma si serviciile, se urca in masina si pornim spre un loc (de preferat pentru ele locurile private parasite sau accesibile deoarece de acolo nu te poate lua politia, intra doar cu mandat). Pe drum discutam una alta iar la fiecare intrebare raspunsul ei era "te duc intr-un loc bun unde nu stie politia, mie nu imi e frica de politie" infine ... in apropierea locului tipa schimba deja preturile la care eu clar i-am spus de negocierea dinainte. Am ajuns in final la un punct comun, trecem "la treaba". Note, prestatie

 

LOCATIA: zona Carrefour Era

ASPECT FIZIC: 7 (draguta insa mica, sani mici)

IGIENA PERSONALA: 6

ORAL:  0 (pentru ea oral inseamna sa puna gura de 2 ori pe instrument :)) )

NORMAL: 2 (vrea doar o pozitie, fara implicare)

SEX ANAL: nu am incercat dar o face si fara prezervativ

 

Pentru o suma mai mare face totul chiar si neprotejat. Adopta motive ca o doare mai stiu eu ce pentru a nu schimba pozitii, in 2 minute vrea sa si termini. Iti spune clar ca are peste si daca iti bati joc de ea "te aranjeaza". Pestele sta in peco si pandeste de la masa cu atentie asteptand un beep de la zdreanta in caz ca trebuie sa intervina.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Tot in zona aia, langa master mai exact, mi-am luat si eu o mini teapa acum cateva zile. Am vazut o bunaciune, nu aveam cum sa o ratez. Bruneta, inalta, draguta, cur foarte bombat, etc. Ce mai, zici ca era crystal.(pt cunoscatori)

Dar ce figuranta eraaaaa. Mai avea vreo 3 colege, care au venit la masina, dar ea in schimb nici nu se uita. Oricum eu pusesem ochii pe ea, si pe ea am chemat-o. A venit intr-un final, cam sictirita.

Prima oara m-a luat cu vrajeala, daca vreau la hotel. O refuz politicos, zicand ca sunt grabit, nu caut artificii... incepe cu perlele ei : Da' ce chitros esti....

In fine, eu ca prostul nu o intreb prea multe, ii zic sa urce sus. Mergem in spate la niste tiruri, si acolo ii zic, 1 oral-normal combinat. Imi zice 60 sau 70, ceva de genu. Dau sa scot banii, si ii intind exact 70 de lei. Cand scoteam aia 70 lei, o fi vazut niste bani mai maricei, asa ca ma ia frate cu o vrajeala, si imi zice ca ea nu face normal, ca-i pe stop.

Eu jovial, zambind, ii zic : mama ce vrajeala ai. Pentru ce ai vrut sa mergem la hotel atunci ? Imi zice ca nu stie .. ca poate i-a trecut .. ca tre sa vada. Eu stiam ca nu e pe stop, doar na .. e clar. Ii zic : pai uita-te, la care ea o da la intors, ca nu face numai oral .. ca bla bla. Ii zic din nou : mama cata vrajeala ai, dar de data asta foarte sictirit. O intreb cat e oralul, zice 50, ii intind aia 50, si dau sa ma dezbrac, sa se apuce de oral. La care imi zice ca ea nu face in masina. Na .. zic ok, hai afara. Iesim afara, eu ma indrept in spate-dreapta, ea ma cheama in fata-stanga. Unde se vedea tot, pana si de pe centura. Ii zic, pai hai aici drequ, acolo ne vad toti. Pana si soferii care sunt pe centura ne vad. Ea, Nu si Nu. Ce sa mai .. banii erau dati, coaiele umflate .. trebuia sa dansez cum canta ea. A inceput cu 1 oral .. de toata jena. O sugea de 3 ori, apoi incepea cu laba. Dar ce laba .. cred ca de fapt venise de la Celestica de la banda de undeva, de era asa grabita. Si stateam eu acolo .... soferii treceau .. farurile bateau pe mine .. ce mai .. ca in filmul crank. O rog sa stea mai altfel, sa mai pun mana pe o buca ceva, in gandul meu sa termin mai repede, sa pot pleca de acolo odata. Evident, iar ma lovesc de refuz. Era clar .. cine isi lua muia de data asta.

Intr-un final, ma concentrez, ma mai uitam la ea, mai la curu ei .. si termin. Noroc ca arata beton, ca altfel .. plecam cu coaiele pline de acolo.

Cand sa plec de acolo, ma uit mai atent in stanga-dreapta, si Daaaaaaaa bineinteles. O masina parcata, mai retras, in intuneric, un bmw seria 5, E39, cu 2 colorati in ea.

Acum era clar care-i treaba cu toate figurile alea, si de ce nu vroia sa ramanem in spate, unde nu se vedea nimic.

De evitat cam toate de la strada. Nu e vorba de bani, ca sunt maruntis. E vorba ca platesti sa fii enervat. De multe ori zic, hai ca poate asta o fi altfel, poate asta suge bine, asta are cur bombat, am de ce prinde, asta are sani mari, s.a.m.d. Dar de fiecare data, au ele grija sa-ti demonstreze ca de fapt in sinea ta aveai dreptate. Toate-s la fel, la strada.

Bafta la ... bani :)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Mai este tot la MAster blonda aia inalta , foarte figuranta si ea . Tzatoasa cur fain , dar degeaba ...  AM incercat si eu in weekend sa o abordez dar cum am fost luat asa la sictireala ieftina , am zis pass si vad ca am fost inspirat

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

nu sunt toate asa, centuristele!! langa scarba care a fost cu mine mai activau 2 printre care una romanca din Constanta (poate o stie careva) sani, cur bombat tot ce vrei :D am fost si cu aia in primavara si pe langa frumusetea care o are e desteapta si foarte de treaba :D. Pe tot drumul spre "loc" nu am reusit sa ma plictisesc cu ea :)) Ea este de anul trecut in chirie aici in Oradea si va sta mult timp din cate mi-a zis. Voi incerca sa o aduc aici daca doreste (numar de telefon, eventual poze). Mi-a spus cum sunt tigancile astea ca sunt de etnie dar vroiam sa o incerc pe aia .. asta e :P

Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragi conpatrioti ... la fel am patit si eu cu una de langa peco (master) .... prima oara era totu ok .... dupa ce iam achitat 40 ron pentru un oral ... o inceput cu figurile ,,,, normal pestisorii erau dincolo in parcare la panda.... deci ... clar in ziua de azi sa nu mergi la centuriste ca te arzi rau! mai bine dai 100 lei la una cu locatie... da stii ca se merita! si nu tre sa stai de panda.... nu de parka nu miar placea locurile publice ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...