Sari la conținut

Bonda 0762548262


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eram in zona cu chef,  sunat la numar club Kogalniceanu si am dat de Diana posesoarea acestui numar din topic , programat prezentat disciplinat [ descaltat - regula casei] , o mica clarificare saptamana trecuta cand am fost eu acolo lucrau Angi Andreea Diana . Deci Diana este o prezenta foarte placuta cam 1,7 m 50 kg dispuse foarte bine peste tot , sani 2-3 , blonda natural, ATENTIE - nu este noua doar a facut pauza 2 ani [ cine o recunoaste rog amanunte] Am stabilit contractul 100 ron finalizarea si m-am pus pe treaba - oralul facut foarte soft si slow [ o surpriza foarte placuta, mi se intampla foarte rar] cu incercari reusite de deep . Am fost atentionat foarte subtil sa nu termin oral , am fost imbracat si trecut la faza doua contractuala - normal in 2 pozitii cu finalizare . Ce este de retinut -Diana este o escorta foarte placuta cu GFE ridicat , are acel ceva care te cucereste [ poate sunt subiectiv , cer scuze] , oricum cei 100 ron au fost bine investiti. NOTE

Look 9,5

GFE 9 [ lipsa FK]

Oral 9,5

N 9 [ no anal]

Recomandare - De revenit

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pe anuntul la numarul asta apare o bruneta, la 50 lei/totalul - cel putin asa reiese din anunt...

 

AIDA este numele meu si te astept intr-o locatie discreta si selecta pt. momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent normal si anal in diferite pozitii si fantezii, 69, cun./ann. Am colega,

 

S-a rebranduit sau e teapa?

post-58089-0-56787100-1400836168_thumb.jpg

post-58089-0-85345100-1400836177_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

cica sunt 4 fete in locatie si raspund la telefon pe apucate , iar cand ajunge clientul isi alege din ele . nu au tarife comune , bruneta face total pe 50 finalizarea si cica mai e una care face total la 100 finalizarea . blonda are 50 finalizarea acum dar nu mai face anal.

Link spre comentariu
  • Oras:Bahamas
  • Oras:Bahamas

Pe anuntul la numarul asta apare o bruneta, la 50 lei/totalul - cel putin asa reiese din anunt...

 

AIDA este numele meu si te astept intr-o locatie discreta si selecta pt. momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent normal si anal in diferite pozitii si fantezii, 69, cun./ann. Am colega,

 

S-a rebranduit sau e teapa?

Da sunt mai multe si au tarife diferite.

Cand am fost prima oara pot spune ca am vazut o blonda care tocmai intra intr-o camera cu clientul. A doua oara am sunat dar Aida era ocupata si ma intampinat si rezolvat o tipa blonda ; parca era alta decat cea pe care o vazusem prima oara. Deci sa fie acolo cuib vro 3 pasarele.

 

Aida

Am sunat am stabilit ne am intalnit. O locatie foarte interesanta la Kogalniceanu. Aveai impresia ca intrii la salon de masaj asiatic(trebuie sa aiba ceva influente asiatice ca te pune sa te descalti la intrare). Ambient placut cu niste muzicuta pe acolo tzaca paca zici ca era scena de dragoste dintrun film james bond.

Bruneta chiar e aia din poze dragutica placuta mai mare dragul.Am vorbit putin cu ea asa sa vad ce avioane ii umbla in cap reiese ca nu e din bucuresti si are 19 ani fetitza :)

Oral as zice nota 6-7 e ok dar nimic special.

Normal cam 7- 8 tipa e curata nu miros nu nimic si e destul de stramta .La modu intra cam greutz.

Anal nu am incercat ca imi era mila de ea. Si nici nu cred ca intra.

GFE nu cred ca exista te atinge ea asa te mangaie pe corp piept etc dar cam atat. 69 cica nu face. FK nu cred.

 

Eu zic ca merita

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eram prin zona si ce mi-am zis hai sa fac o ghidushie , dat telefon programat rapid intrat in locatie si vazut blonda ,la fata dragutzica la sani tentant , la corp durdulie dar nederanjant , platit 50 ron [ o finalizare] si intrat in camarutza , m-am dezbracat si am asteptat-o sa vina si a venit cu un sictir preluat dupa ce si-a primit banii , mi-a pus rapid prezervativul si a inceput ceva ce semana a oral cand cu mana cand cu varful buzelor cam 2-3 minute si de aici a inceput frumusetea:

- mi s-a adresat cu apelativul - vezi ca ramai asa . eu- de ce? ea - pai a cam trecut timpul si hai la normal ca eu nu fac finalizare orala , eu- pai am prezervativ si mai ajuta-l pe micutz sa -si faca treaba , si asta a fost, s-a ridicat si mi-a spus daca mai vrei trebuie sa platesti inca 100 ron ca ora e 150 ,FINALIZAREA E 15 MINUTE , totul cu un mare sictir . Sincer e prima data cand am fost tratat in stilul asta , restul decideti voi.

Eu personal am luat-o ca mare teapa si NUMAI revin acolo cel putin pana se rotesc fetele , STIMA

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Alt anunt cu 

0762548262                           
50 L
PLATESC daca nu sunt eu in poze. Locatie discreta si selecta pt momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent, normal si anal indiferent de marime diferite pozitii si fantezii, 69, cunn. 

 

post-115308-0-11331900-1402915939_thumb.jpg

post-115308-0-92254300-1402915951_thumb.jpg

post-115308-0-90632000-1402915961_thumb.jpg

post-115308-0-26181600-1402915977_thumb.jpg

post-115308-0-90027800-1402915992_thumb.jpg

post-115308-0-66659600-1402916015_thumb.jpg

post-115308-0-10931800-1402916029_thumb.jpg

post-115308-0-31232000-1402916043_thumb.jpg

post-115308-0-72464200-1402916057_thumb.jpg

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu am obiceiul sa fac recenzii, desi poate ar trebui sa o fac si eu, avand in vedere ca am beneficiat de ajutorul colegilor forumisti pana acum. Fac insa o exceptie acum, pentru un ''warning'' :)

 

Fata e impreuna in locatie cu Angi kogalniceanu, care, desi nu arata ca ea, mi se pare o fata jos palaria.

 

La fel precum colegul de doua posturi mai sus, am plecat din locatie usor nervos / iritat, pentru ca nu prea catadicseste la 50 ron sa faca mare lucru. Adica, in loc sa fac frumos laba acasa cu banii in buzunar, am facut-o si cu banii dati :))

 

Deci, daca tariful a ramas tot o 100 ron o ora, va recomand doar aceasta varianta, poate voi veti avea mai mult noroc. Eu la fel nu am mai vrut sa raman, si sa dau mai mult, mai ales ca fix in aceeasi locatie e d-soara Angi, care repet, are cu totul alta atitudine.

 

La 150 ron ora, probabil ca sunt multe alte dsoare mult mai ok dpdv raport calitate / pret, si fara apucaturi de diva :D

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

PS: si da, fata din pozele puse azi mai devreme e Aida, foarte frumusica intr-adevar, chiar daca foarte putin plinuta, si cu niste sani mai feciorelnici dar foarte misto. Pacat de ambalaj cum s-ar zice :D

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si uite asa am ajus aseara plictisit pe net cand deodata dau de anuntul cu pricina , iar..... sunat , programat , totul bine, (50 finalizarea , 100 ora sex total cu dus asistat daca vrei). Am ajuns al kogalniceanu , am intrat in scara aia lacustra... si bang , la usa chiar fatuca din poze , Aida. intru , primire cu zambetul pe buze , si ma invita pe canapea sa astept sa se elibereze o camera . Aici incepe partea interesanta , cand imi propune sa tragem draperia si sa o facem in hol daca nu se elibereaza o camera mai repede :))) . I-am zis ca nu am grabesc nicaieri , astept sa se elibereze (deja imi dadea senzatia ca vrea sa imi ia banii fara sa se atinga de mine macar). Deodata se deschide o usa si ce crezi , o ia la fuga din dormitor un individ de etnie ca si cum il fugarea jandarmeria . In urma lui , o doamna la vreo 100 de Kg injurand , se opreste in dreptul nostru si ii spune Aidei "l-am dat afara , mi-a imputit casa)... WTF!?... intre timp am ma ivzut vreo 2 blonde pe acolo , 1 dintre ele am inteles ca nu presteaza ci doar raspunde la telefoane. Intru intr-un final cu fatuca in camera si surpriza .... tariful se schimbase ca prin minune "e 150 ora dragule" (sa moara ma-ta !?) asta dupa ce i-am intins o hartie de 100 RON . O intreb cum ramane cu dusul ala asistat si imi spune ca intra cu mine la dush doar daca raman o ora . Deja ma enervam prea tare si am zis ca hai ce o fi o fi . Am platit 150 , intrat cu fata la dush unde nu a vrut sa faca nimic pe pretext ca ii place in pat mai mult ............ ajunsi in camera de cal cu manere s-a suit pe mine , sarutari pe corp , in jos pana a ajuns la microfon, si a inceput domnisoara sa cante vreo 2 - 3 piese pe care le stia ea mai bine pana i-am zis eu sa trecem la normal. Misionar vreo 5 minute si apoi i-am zis sa treaca ea deasupra si cu o voce sictirita face "ma pui la munca pisi ?"... s-a suit pana la urma in copac si dai ..... iar aici e surpriza cea mai cea ..A VENIT UN MIROS DE ZILE NEGRE..... i-am zis ca vreau sa incercam analul la care imi raspunde "nu fac anal decat daca am prezervative durex ca nu pot sa fac cu astea de le am eu , daca imi spuneai ce vrei de la mine iti spuneam la telefon sa cumperi durex , eu asa nu fac decat daca vrei neprotejat".... Bagat pl la loc , dat ca animalu pana am terminat, imbracat si fuga spre usa , unde m-a condus blonda care cica nu se arde dar e pe post de centralista. 

 

 

Baie - 7

Oral - 6.5

Normal - 6

Anal - Durex

GFE - "ce e alea ?"

 

TOTAL : eu nu mai revin , la banii aia gasesti mult mai bine si sincer tinde spre DE EVITAT 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu acum vreo 2 saptamani la domnisoara Aida.Locatia fix la rond la kogalniceanu la statuie acolo.Am sunat pe nr lu Angi dar nu am ramas cu ea pt ca am preferat -o pe Aida,fiind mai incantatoare ochilor.Am urcat sus si akolo mai erau doua babaciuni urate cu crengi.Locatia este cam inghesuita,si nu prea o recomand claustrofobilor.Am luat o pe don'soara de mana si ne am indreptat catre camera de refugiu.Camera destul de mica doar cat sa incapa o saltea si in rest mai nimic,destul de saracacioasa.Am optat pt o finalizare si am trecut la treaba.Am optat pt un oral neprotejat si care s a dovedit destul de modest,pt ca dupa cateva minute a si pus mana pe prezervativ.Nu am comentat nimic pt ca orikum ma grabeam si am trecut la un normal la fel de modest as putea spune pt ca nu a excelat prea mult din partea ei.Poate nu am insistat nici eu prea mult la afectiune pt ca kiar ma grabeam.Am finalizat repejor in balonas si dus am fost.Si acum notele:

Locatie:6

Oral:7

Normal:7

Gfe:8

Anal:nu am intrebat

Halatul:50 lei finalizarea,100 ora

Pt.mine a fost o experienta cat de cat ok,tinand cont de pret si de faptul ca tanara(19 ani) isi da silinta si e posibil sa si imbunatateasca serviciile pe viitor.

Stima!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu saptaman aceasta, mai precis marti in acest cuib, la domnishaora bruneta. Locatia, chair in rond la Kogalniceanu, apartament care este aranjat pt astfel de activitati. Am fost pus sa astept pe o canapea in hol pana termian cu alt client domnishaora bruneta pt care sunasem, iar in timp ce astetam cred ca am mai vazut 5 domnishaore , chair si pe posibila matroana a locatiei.Foarte multe voci, se masculi se auzeau in aceasta locatie, asa ca aveti mare grija cu cine dati nas in nas daca va decideti sa calcalti pe aoclo. In fine, domnishoara a venit sa ma chem despuiata total cand a terminat cu cel dinaintea mea, an ners intr-o camera, dush nu am putut sa merg sa fac intr0u cat baia era ocupata, am achitat 50 ron in avand pt fata. Acum i-am spsu de la inceput ca doresc sa facem oral si anal, iar aceasta cand m-am dezbract a spus ca anal face doar neprotejat, ca cik ar fi foaret graosa si o ustura, iam spsu sa treeaca la oral si ma mai vb. La supt, foarte slaba, cred ca nota 4, nua  durat mai mult de 40 50 de sex de 4 3 ori inainte si inapoi cu ea in gura si duap 1 min de laba. Dupa roal am zis sa trec s-o calaresc, insa surpriza fata s-a asezat capra pt anal, insa refuza sa mi dea prezervativul. I-am spus ca nu o fut in cur fara caucicu iar ea , refuza sa mi dea durexul. Pana la irma am negociat si mi-a dat prezervativ si am futut-o la normal insa deja mi se taiase cheful si mi-am dat drumul foarte rpd in prezervativ, Dupa act, am avut noroq si am reushit sa ajung si la baie.

Ca note, fata este de un 7, mica bondoaca, sanii sunt destul de dragutzi, chair si la fata este dragutza, ca o fata venita de la tara, dornica sa o suga ca sa se afirme

Sex oral- 4

normal 6

anal 0 nush dc asta este tactica ei dar tre sa fii nebun sa dai la oqiu maro fara protectie pt 50 de lei

De revenit, doar dc esti manga si te duci aoclo sa faci caterinca de panarame 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eram ceva mai plictisit si deschid pc-ul sa vad ce d-re mai sunt.

 

Nedorind sa platesc prea mult pentru o finalizare de plictiseala, care ulterior s-a transformat in 1000 DE DRACI, gasesc urmatorul anunt:

"PLATESC deranjul daca nu sunt eu in poze. Locatie discreta si selecta pt. momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent, normal si anal indiferent de marime, diferite pozitii si fantezii. kiss".

 

Locatia se afla chiar la Kogalniceanu, la 15m shaormerie la etajul 1 intr-un bloc cu nu prea multe etaje.

Imi deschide o tipa blonda ( Angi parca) cam "nu pe placul meu" dar foarte sociabila, chiar placuta:

- ma pofteste inauntru;

- ma invita sa ma descalt in hol, unde observ vreo alte 2 perechi de incaltari barbatesti;

- ma pofteste pe canapea si ma intreaba pentru cine am venit; eu nestiind cate dame sunt in locatie, ii spun ca am venit pentru bruneta (Aida), dar as dori sa vad si colegele daca se poate;

- imi zice ca va trebui sa astept putin ca sunt ocupate amandoua (bruneta si o alta blonda, in afara de ea);

- "sala de asteptare" fiind o sufragerie primitoare deci sa astept;

 

Ulterior am aflat ca mai era o a 4-a tipa in alta camera care raspundea la telefoane. Da-ti seama ce treaba buna facea daca mi-a spus sa urc, urmand ca la nici 5 min sa mai apara 2 "colegi", care la fel ca si "rabdatorul" de mine, au decis sa astepte: DEJA SIMTEAM NEVOIA DE BONURI DE ORDINE!!!

 

- in cele din urma apare bruneta: era cea din poze, dar se pare ca e fotogenica cu draci; la un moment dat dispare iar pentru cateva minute, timp in care apare si cealalta blonda (cred ca Roxi) care trebuie sa recunosc ca e buna tare, dar are o atitudine de "pustoiaca cordita": il conduce pe clientul cu care tocmai terminase la usa, in timp ce se maimutarea ca un copil retardat in spatele acestuia, motiv pentru care, in ciuda faptul ca mi-a placut cum arata, nu am vrut sa raman cu ea;

 

- vine si bruneta si ma conduce in camera: care avea niste dimensiuni de genu 2 x 2m; cu, initial amcrezut ca este o saltea pusa direct jos, ulterior afland ca de fapt nu era saltea, ci un pat de lemn cu paturi peste.

- imi cere banutii si imi spune ca sa fiu dezbracat pana se intoarce ca sa nu mai pierdem timpul; ii dau, pleaca, se intoarce si imi spune ca: "sper ca nu dureaza mai mult de 15 min"; m-a cam blocat, dar m-am gandit ca e ea mai glumeata (nu intentionam sa stau 3 ore, dar totusi 50lei/15min o terminata ca ea (ulterior m-a convins), MI SE PARE O GLUMA.

 

NOTE SI OBSERVATII:

 

Amplasare locatie: 8 - este usor de ajuns;

Aspect locatie: 8 - este curat, la baie nu am intrat ca veneam de acasa, iar la iesire nu nimeream mai repede usa;

Aspect Aida: 6 - e doar fotogenica;

GFE: 1 - cam retardata; nu intelege ca se fute pe bani si ca nu face cuiva vreun favor;

Oral: 2 - a facut si ea ceva pe acolo; nu mi-am dat foarte bine seama.

Normal: 1 - se gandeste ea sa incepem pe spate, la cerinta mea si-a calcat pe inima si a stat capra;

Anal: 1 - incercam putin, dupa care imi zice ca "mai vreau si capra cand eu nu ajung ca sunt mic"; in ideea in care am 1.70m iar ea avea 1.60 - 1.65. I-am cerut sa desfaca picioarele, iar ea imi zice ca nu poate (chiar nu avea chef de futeala), motiv pentru care se arunca din nou pe spate. IMEDIAT  m-am ridicat, mi-am scos prezervativul, m-am imbracat si i-am mentionat ca "a fost CEA MAI SCUMPA SI MAI PROASTA LABA, ca nu-i pot spune futai" si am plecat: NETERMINAT !!!

 

Cand se vor trezi si fetele astea ca ele sunt platite si ca nu o fac din marinimia sufletului lor.

 

CEA MAI PROASTA ALEGERE PE CARE AM FACUT-O, in materie de pizda, PANA ACUM.

 

EVITATI-O FRATILOR ! ! ! NICI TOATA PLICTISEALA SI ABSTINENTA DIN LUME NU MERITA TRAIESC ASA CEVA ! ! !

  • Like 5
Link spre comentariu

Am fost si eu zilele trecute ka pustoaica, mi-au placut pozele din anunt si am zis sa incerc. Fata e draguta la fata, cam mica de inaltime, 1.57 spune ea, serviciile ei reflecta bine pretul, eu am facut sex total cu 50 de lei, nu m-am simtit deloc grabit, doar ca e la inceput si n-ai ce pretentii sa ai la ea. Dau note:

Oral 4, mai bine nu-mi mai facea.

Normal 6, larguta.

Anal 8, aici a fost mai bine.

Gfe 7 , mi.a spus k sunt prea pupacios.

Locatia n-o mai punctez , am fost de foarte multe ori si stiti si voi k e agitatie.

Nu pot decat s-o recomand pt o finalizare totala. Nu face cim si nici cof. Cu mine s-a purtat frumos pt k si eu m-am purtat ca atare.

  • Like 12
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Magheru
  • Oras:Magheru

Eram ceva mai plictisit si deschid pc-ul sa vad ce d-re mai sunt.

 

Nedorind sa platesc prea mult pentru o finalizare de plictiseala, care ulterior s-a transformat in 1000 DE DRACI, gasesc urmatorul anunt:

"PLATESC deranjul daca nu sunt eu in poze. Locatie discreta si selecta pt. momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent, normal si anal indiferent de marime, diferite pozitii si fantezii. kiss".

 

Locatia se afla chiar la Kogalniceanu, la 15m shaormerie la etajul 1 intr-un bloc cu nu prea multe etaje.

Imi deschide o tipa blonda ( Angi parca) cam "nu pe placul meu" dar foarte sociabila, chiar placuta:

- ma pofteste inauntru;

- ma invita sa ma descalt in hol, unde observ vreo alte 2 perechi de incaltari barbatesti;

- ma pofteste pe canapea si ma intreaba pentru cine am venit; eu nestiind cate dame sunt in locatie, ii spun ca am venit pentru bruneta (Aida), dar as dori sa vad si colegele daca se poate;

- imi zice ca va trebui sa astept putin ca sunt ocupate amandoua (bruneta si o alta blonda, in afara de ea);

- "sala de asteptare" fiind o sufragerie primitoare deci sa astept;

 

Ulterior am aflat ca mai era o a 4-a tipa in alta camera care raspundea la telefoane. Da-ti seama ce treaba buna facea daca mi-a spus sa urc, urmand ca la nici 5 min sa mai apara 2 "colegi", care la fel ca si "rabdatorul" de mine, au decis sa astepte: DEJA SIMTEAM NEVOIA DE BONURI DE ORDINE!!!

 

- in cele din urma apare bruneta: era cea din poze, dar se pare ca e fotogenica cu draci; la un moment dat dispare iar pentru cateva minute, timp in care apare si cealalta blonda (cred ca Roxi) care trebuie sa recunosc ca e buna tare, dar are o atitudine de "pustoiaca cordita": il conduce pe clientul cu care tocmai terminase la usa, in timp ce se maimutarea ca un copil retardat in spatele acestuia, motiv pentru care, in ciuda faptul ca mi-a placut cum arata, nu am vrut sa raman cu ea;

 

- vine si bruneta si ma conduce in camera: care avea niste dimensiuni de genu 2 x 2m; cu, initial amcrezut ca este o saltea pusa direct jos, ulterior afland ca de fapt nu era saltea, ci un pat de lemn cu paturi peste.

- imi cere banutii si imi spune ca sa fiu dezbracat pana se intoarce ca sa nu mai pierdem timpul; ii dau, pleaca, se intoarce si imi spune ca: "sper ca nu dureaza mai mult de 15 min"; m-a cam blocat, dar m-am gandit ca e ea mai glumeata (nu intentionam sa stau 3 ore, dar totusi 50lei/15min o terminata ca ea (ulterior m-a convins), MI SE PARE O GLUMA.

 

NOTE SI OBSERVATII:

 

Amplasare locatie: 8 - este usor de ajuns;

Aspect locatie: 8 - este curat, la baie nu am intrat ca veneam de acasa, iar la iesire nu nimeream mai repede usa;

Aspect Aida: 6 - e doar fotogenica;

GFE: 1 - cam retardata; nu intelege ca se fute pe bani si ca nu face cuiva vreun favor;

Oral: 2 - a facut si ea ceva pe acolo; nu mi-am dat foarte bine seama.

Normal: 1 - se gandeste ea sa incepem pe spate, la cerinta mea si-a calcat pe inima si a stat capra;

Anal: 1 - incercam putin, dupa care imi zice ca "mai vreau si capra cand eu nu ajung ca sunt mic"; in ideea in care am 1.70m iar ea avea 1.60 - 1.65. I-am cerut sa desfaca picioarele, iar ea imi zice ca nu poate (chiar nu avea chef de futeala), motiv pentru care se arunca din nou pe spate. IMEDIAT m-am ridicat, mi-am scos prezervativul, m-am imbracat si i-am mentionat ca "a fost CEA MAI SCUMPA SI MAI PROASTA LABA, ca nu-i pot spune futai" si am plecat: NETERMINAT !!!

 

Cand se vor trezi si fetele astea ca ele sunt platite si ca nu o fac din marinimia sufletului lor.

 

CEA MAI PROASTA ALEGERE PE CARE AM FACUT-O, in materie de pizda, PANA ACUM.

 

EVITATI-O FRATILOR ! ! ! NICI TOATA PLICTISEALA SI ABSTINENTA DIN LUME NU MERITA TRAIESC ASA CEVA ! ! !

Link spre comentariu
  • Oras:BVV
  • Oras:BVV

AT: PLATESC deranjul, daca nu sunt eu in poze. Locatie discreta si selecta pt. momente de placere maxima, preludiul masaj combinat cu un oral lent, normal si anal indiferent de marime in diferite pozitii. Am colega kiss.

 

Numarul de telefon mai apare in trecut la de evitat, insa acum este numarul altei fete despre care voi face recenzia.

 

Aveti atasate si poze de pe AT.

 

Am fost la ea de 2 ori pana acum, experientele foarte asemanatoare din toate punctele de vedere, asa ca voi face o singura recenzie pentru experiente. 

Programarea am facut-o telefonic, mi-a raspuns chiar ea si m-am programat in 30 de minute. La ora stabilita am ajuns la locatie - piata Kogalniceanu/ Parc Izvor, foarte usor de gasit, pe straduta. As nota cu 9 localizarea pe harta. Locatia ca si apartament este curata dar lasa putin de dorit ca si sptiu al camerelor de lucru (am fost in ambele camere - cred ca sunt doar cele doua). Nu prea ai unde sa iti pui hainele, trebuie sa gasesti pe acolo un loc. Baia ok. Mai multa sincronizare la programarea clientilor nu ar strica, nu este prea ok sa dai nas in nas cu un alt client...dar in fine, sa spunem ca a fost o neatentie. Nota 7 pentru apartament, cu o medie a locatie per total de 8.

Tot la locatie mai este de mentionat ca exista muzica de fundal care acopera in mare parte "discutiile" din coltul strazii :) (geamul deschis pe caldura asta pt ca nu are aer conditionat). Mai are 2-3 colege, nu prea vorbarete. Nu ca eu as fi :)

 

Fata este cea din poze, foarte draguta, gen copilaroasa asa. Imbracata destul de sexy, insa nu sa cazi pe spate. M-a invitat in camera unde, fara sa apucam sa vorbim ceva, s-a lipit de mine si a inceput sa ma sarute. Dupa 2 minute m-am desprins totusi de ea desi imi placea la nebunie, i-am platit pentru 40 de minute 100 RON. S-a dus sa duca banii timp in care eu mai ma jucam cu intensitatea luminii din camera :)) Dus facusem de acasa, deci nu mai era cazul, insa nici nu am fost invitat...un minus aici. Desigur, un alt minus faptul ca nici ea nu a schitat ceva de vreun dus, nu am certitudinea ca si-ar fi facut inainte, dar ma rog...fiind cred primul client de atunci dupa spusele ei am zis ca e ok totusi. Ca fizic sa zicem nota 8, are tot ce-i trebuie...in fine, nu pot sa dau mai mult pentru ca nu are ....ceva-ul ala. 

 

Atitudinea de inceput cu mult fk, faptul ca m-a luat cu un preludiu exact pe gustul meu, fk pe tot decursul actiunii -> Atitudine : nota 9.

 

Ca elemente tehnice, mi-a facut oral neprotejat, am schimbat 1-2 pozitii de normal(protejat) si am terminat. Atentie, face anal(protejat, evident), intra in meniul de baza, dar eu nu am mai avut cu ce sa ajung acolo. 

 

Dupa ce am terminat a existat o anumita raceala asa, desi nu trecusera mai mult de 30-35 de minute, nu m-a invitat la dus, nici eu nu m-am autoinvitat. Ma indoiesc ca ea ar fi facut dupa...ma rog, eu ma duceam oricum acasa dupa asa ca ... tragem din nou putin de par igiena, sa zicem nota 6-7. M-am igienizat totusi cu niste servetele umede. M-am imbracat, luas ramas bun si plecat pe unde am venit :)

 

Cam asta ar fi povestea asa foarte pe scurt, sa fac si un rezulmat al notelor:

 

Locatie: 8   (localizare -> 9 , apartament + discretie -> 7);

Aspect fata: 8 - 8.5  foarte ok

Oral: 7.5 nimic deosebit

Normal: sa zicem 8

Anal: nu am incercat

GFE: 9.5  (10 initial, a pierdut la sfarsit cand parea ca e in din alt film)

FK: 10 clar (mie imi place asa in cantitati industriale)

Igiena: 7 tras de par, probabil din cauza faptului ca acolo , fiind cuib, tendinta este mai mult de "o finalizare" (20 minute ) si asa ca s-ar cam pierde ceva vreme cu dusurile...in fine, sa zicem ca astea sunt  detalii.

 

Tarifare(aceeasi si pt. celelalte colege am inteles): 50 de lei la 20 de minute, stai multiplu de 20 de minute, cat te tine .. dorinta :)) , cum am spus, eu am stat 40 de minute -> 100 RON. 

De revenit: in principiu, da, am contorizat mai multe plusuri decat minusuri.

 

Daca am omis/gresit ceva, mea culpa.

Numai bine! :)

New Picture (4).bmp

New Picture (7).bmp

New Picture (6).bmp

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...