Sari la conținut

Postări Recomandate

ELEGANTA stil, bruneta sexi, atragatoare pozele spun totul, ofer companie foarte placuta, vino sa te convingi, doar un tel. ne desparte, posed locatie centrala, confort, intimitate 23 Oct 01:08 0767.164.695 Pret 150L/luxpost-15-133409700447_thumb.jpgpost-15-133409700448_thumb.jpgpost-15-133409700449_thumb.jpgLa fel si despre ea , am gasit putine anunturi pe google posibil sa fie noua in bransa. Bruneta este superba.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Pozele postate de criss sunt cele reale.Arata bine ca animal, dar serviciile sunt prestate in sila si in graba, neimplicare totala, mai bine futi o scandura. Eu am vizitat-o pe la inceputul anului , luata de pe AT, insa avea pozele pe care le-a postat criss.


scuze de dublu post, e prea scurt timpul de editare.Nu garantez ca avea acelasi numar de telefon, l-am sters dupa ce am fost la ea, posibil sa fie alta cu poze furate acum.
Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

salut ciocan, deci tu zici ca ai vizitat-o si ca garantezi ca pozele puse de mine sunt reale. In ce zona presteaza, e singura, cum e locatia? ce servicii si preturi are.. etc? cu igiena/curatenia cum sta? vine cumva si la client? ms

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@criss am vizitat-o undeva in aprilie-mai anul acesta daca-mi amintesc bine, undeva pe langa mall Vitan, dar nu mai stiu exact in care bloc ca pe acolo e plin de cuiburi de bagaboante si tind sa cred ca am fost cel putin la jumatate din ele.Am luat-o de pe AT cu pozele astea. E un pic mai tuciurie decat arata pozele, insa la corp arata exact ca in poze, cur misto, sani destul de fermi si mari, insa nu e inalta, mai degraba mignona. Nu garantez ca e ea in poze, dar la corp arata exact ca in poze, am avut insa un dubiu cand am vazut-o ca e mai neagra si bruneta natural in cap. Mi s-a parut ca e si un pic retardata, nu prea aveam ce sa vorbesc cu ea si abia lega 3 cuvinte cu conditia sa nu fie mai lungi de 5-6 litere.Igiena cam lasa de dorit, atat in apartament cat si igiena ei. Noroc ca am deviatie de sept si nu sunt foarte sensibil la mirosuri neplacute. :DPrestatie slaba si grabita, oral cu dintii si nu s-a potolit pana nu i-am zis ca ne suparam daca ma mai zgarie. Am trecut la normal...s-a pus iute capra si a zis hai repede, miscare sau implicare spre zero ba mai arunca din 2 in 2 minute un " mai ai mult". Am finalizat mai mult din inertie, in nici un caz de placere.Am dat 100 ron/ finalizare oral + normal, se putea 2 finalizari cu 150 ron sau total cu 200 ron/ ora.Mai mult nu stiu ce sa spun despre ea, nu am considerat-o o amintire placuta si i-am sters numarul de indata ce am plecat de acolo.P.S. Mai avea o colega mai matura, care cred ca facea si programarile la telefon ca parea un pic mai destupata si mai vorbareata, dar nu arata cine stie ce, asa ca nu m-am obosit sa o incerc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...