Sari la conținut

ANDREEA 0763428812


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Un raspuns special pentru domnu FUTEZATOR!! In momentul in care ai vazut anuntul ,care contine POZE REALE,  era clar ca doamna nu este 90-60-90! Si scrie ca are 1,70 65 kg. Deci e clar ca nu e slaba. Ceea ce vreau sa punctez este urmatorul fapt : fiecare are dreptul sa aibe un anume gust,clar?? Daca mie si nu numai mie ne plac fetele mai cu forme care este problema ta? Du-te asa cum ti-am recomandat la cele 90-60-90 ,la cele care cer 500 lei ca vad ca esti tare futezator! O seara buna1

:pimp

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns la Andreea acum circa trei saptamani, dupa cateva incercari esuate de a stabili o intalnire cu alte fete. Nu sunt deloc fan BBW, dar daca nu prea imi iesise pasenta in seara aia, am zis sa fac pasul, ca n-o fi foc. Plus ca tipa de la capatul firului avea o voce superba. Ca am inteles ulterior ca intalnirea nu am stabilit-o cu Andreea, ci cu una dintre colegele ei.

 

Ajung in fata la Hyperion si sun pentru ultimele detalii privind locatia. Am fost ghidat prin telefon si pana la urma s-a dovedit ca, de fapt, apartamentul fetelor e pe Matei Basarab! In fine.

 

Intru in scara de bloc odata cu un tip. Asta se indreapta spre lift, asa ca imi zic sa urc pe scari. Habar n-aveam ca urma sa ne reintalnim in fata aceleiasi usi, un minut mai tarziu :laugh2 Nu stiu daca e membru pe acest forum. Am intrat amandoi, convinsi fiind ca avem facute programari la cate o alta fata. Da' de unde... Ne deschisese usa colega care a incurcat borcanele. Isi cere scuze pentru suprapunerea programarilor. O cheama pe Andreea, cu care urma sa intru eu, pentru ca cica eu as fi sunat inaintea colegului. Si tipul este invitat in camera de peste hol. Camera de asteptare  :laugh2

 

Iese si Andreea. Primesc alte scuze si din partea ei. Si sunt poftit in camera.

 

"Da-mi banutii. Uite umerasul. Vii de acasa? Esti deja dusat? Hai in pat." Ca doar mai astepta si omul ala dupa mine :laugh2 Ideea e ca n-am poposit prea mult. Urasc din toti rarunchii graba in pat. Am renuntat dupa cateva minute si am preferat sa plec neterminat, inainte sa ma enervez  :laugh2

 

Locatie de nota 8, din cate am putut vedea, din mers, asa. Asternuturi curate. Baia n-am vazut-o. Destul de multa "frasuiala" pe acolo.

 

Nu sunt ferm convins ca Andreea e in poze. Mi s-a parut ceva mai ponderala in realitate. De aceea, n-o sa dau nota, pentru ca admit ca sunt sanse sa ma insel. Sigur, sigur are peste 30 de ani. 

 

Oral destul de bunicel, dar scurtut, ca eram pe fast forward si trebuia sa bifam si normalul :laugh2 Neprotejat. Sa spunem, un 8.

 

La normal se misca bine deasupra. Propune pozitii. Gemete vadit teatrale. Nota 7. Ne f***** cu o viteza, de parca de asta depindea viata noastra  :laugh2

 

Atitudine relativ OK. Multe scuze pentru gafa colegei. Si apoi pentru faptul ca plec neterminat. Deja ma gandeam ca mi s-a umplut podu' casei de ele (de scuze, adica)...

 

Mi s-au cerut 100 de lei pentru toata treaba asta.

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu zilele trecute.

Locatia: undeva pe Calea Calarasi aproape de intersectia de la Muncii. Apartament la parter, decomandat, 2-3 camere, nu mi-am dat seama exact. Baie dotata, te poti "igieniza" in regula. Aspect decent, spre luxos.

Aspect fata: Bruneta voluptoasa cu par lung, sani marisori, matura frumusica in jur de 35 de ani. Genul: "pe care ai unde pune mana".

Servicii oferite: Sex oral neprotejat cu finalizare orala, normal protejat, fk din belsug. Despre normal nu pot spune prea multe pentru ca nu am insistat prea mult pe asta. Am preferat doua numere la oral, impresionat de prestatie. De mult nu am mai avut parte de un oral la asemenea cote facut cu pasiune, atentie la zone adiacente, batut cu organul peste gura si peste fata.

Atitudine fata: Are comportament pro-client. Comunicativa, decenta, face tot ce depinde de ea sa te simti bine. Din cate mi-am dat seama dupa o prima vizita, potrivita celor care prefera sexul pasional. De grabit, nici nu s-a pus problema.

Recomandare: pentru cei care nu prefera exclusiv genul slim.

Costul: 200 de lei ora, bine investiti (zic eu). O voi mai vizita in masura in care timpul imi va permite. Din ce mi-a comunicat, are program de luni pana vineri intre 900-1900 (la 1800 ia ultimul client). Iar asta e un impediment pentru mine care nu prea am timp liber peste zi.

  • Like 8
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Vin de la Andreea.

Sun pe la 3, imi comunica ce era de stiut, si imi anunt venirea, zice "nu acum te rog ca mai am o programare", ok, zic. Stabilim ca peste o ora.

La 16 sun din Calea Calarasilor pt detalii exacte, gasesc blocul imediat, dau doua ture pt loc de parcare, in fine, rezolv. Intru in bloc, locatia la parter, imi deschide o domnisoara pe la vreo 40, blonda, miniona, fara sa merite analiza indeaproape, (minus un punct, eu aveam cu ea intalnire nu cu alta) zice repede ca nu e ea si ca e o problema ca sunt doar doua in locatie si ca Andreea trebuie musai sa plece, (inca unul minus, pt neseriozitate, putea sa imi spuna de la telefon) ma uit contrariat, apare si programarea mea, o privesc, lumina ioc, incerc sa dau de intrerupator ca sa vad ceva dar nu-l gasesc,( inca un punct penalizare ca mergeam pe bajbaite) o las moarta, as zice ca nu are treaba cu tipa din poze decat cu parul, asteptam un piept chiar nr.4, pare-se ca nu e chiar asa, (-1)ma rog. Imi zice acelasi lucru. Trebuie sa plece, dar imi recomanda cu caldura serviciile blondei.

Dau sa plec, totusi imi zic, hai ca am ajuns pana aici, plm, intru cu blonda. Ok, zic. "Bine, atunci descalta-te." (-1)

Aceleasi conditii, 100 ron/ numar.

Dau sa ma duc la dus, in hol inca o domnisoara, bruneta, slim, cum o vede blonda se ratoie la ea si o trimite in camera, zic, deci sunteti trei, "da", face ea cu juma" de gura (-1 ca m-a mintit). Intru sub dus, cand sa inchid usile cabinei, pauza, se evaporasera,(-1) ma chinui sa nu dau prea multa apa pe jos, buleftrica cam cat da lumanarea de botez, (-1) cand aud batut in usa, "hai, nu esti gata?", jur ca nu am stat mai mult de 10 minute, ( pt asta -2), ies, ma duc in camera. Oribila senzatia, sa calci cu talpile umede pe gresia altuia fara papuci, minus inca un punct ca desi m-a pus sa ma descalt si am plecat la dus nu mi-a dat papuci. Altminteri, baia curata si chiar aranjata as zice, cu ceva pietricele pe un raft, petale, chestii, (+1). Prosop curat.

In camera lumina ioc, o veioza bolnava de hepatita.

Incepem cu FK, saruta frumos, tandru, nu porno, (+1), sani cam 3, fara sa fie prea lasati, fundul cam moale dar e ok.

A fost un pic de preludiu acolo, FK, sarutari de sani, etc, (+1) dupa ce a plecat preludiul incepe sa se ocupe de ala mic, oralul il incepe cu mama la greu si cu ala mic intrat in gura pe sfert, jur ca nu-s mare, o rog sa lase mana, se conformeaza, dar mai mult de cap cu ia nici moarta. Se grabeste cu balonul, oralul per ansamblu f slab, fara atentie, fara gemete, fara implicare, fara senzatie practic. Limba lipsea total. (-1)

O pun deasupra, incepe sa geama, clar teatral dar merge, dai-dai, ii bac degatul mare in gura, are buze frumoase (+1), il ia la lins si sarutat, plm, cu ala micu nu facea la fel.... (+1) senzatie misto.

Da din ea vreo 10 minute bune si termin, se simtea in ea un crescendo, dupa mine la un minut se opreste si ea, atitudinea sugereaza in orgasm, nasul meu de curvar zice sa-mi vad de treaba, o dau la pace si mai dau un punct pt atitudine.

Terminam ostilitatile, tra-la-la, cand sa ma imbrac aprind lumina ca nu se vedea mai nimic, nexam, ma astea ori fac economie, ori s-au imbolnavit de tandrete. Ma uit la lustra, nu avea becuri. Plm, mai ia un punct minus!

Cand sa ies, una in camera alaturata gemea si tipa de parca o futea Fat Frumos cu pula Zmeului!

Trec pe langa bucatarie, inauntru se mai auzeau doua vorbind... Hmmm, minus 1!

Si acum catalogul:

Pentru Andreea nota corecta zic ca este 5 pentru ca probabil putea fi de 10 dar nu am avut parte de ea, minus 3 puncte, ramane cu nota 2. Grav! Nu e de trecere, dar poate candva dam corijenta.

Nu mai fac calcule mai departe, pentru 100 de lei merge, as zice, dar totusi mai gasesti si mai bine si uneori chiar si seriozitate.

A sa nu uit, atentie ca blonda se parfumeaza, obicei f frumos de altfel, la mine nu e problema dar la altii poate fi, parfumul miroase inca, la o ora si ceva dupa vizita si un dus.

Sa aveti marafeti!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

PLATESC deranjul 200 L daca nu sunt fata din poze, Andreea ma numesc, stiu sa ma bucur de momentele de intimitate pe care le traiesc, voi avea grija sa te fac sa revii, discretie si eleganta, kiss you.100L

 

ceva poze

post-23590-0-26659400-1425643177_thumb.jpg

post-23590-0-74554400-1425643179_thumb.jpg

post-23590-0-52394600-1425643183_thumb.jpg

post-23590-0-70432500-1425643186_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu

Buna Andreea ! Desi nu sunt singurul curios de disparitia ta,dar un raspuns poate  mi'l dai si mie. O sa  ne mai bucuram vre-o data de acel peisaj frumos?, de acea priveliste minunata ! De ace-a doamna eleganta si rafinata !  unde te mai putem gasi ai plecat, sau mai revii ? As fi forte multunit de un raspuns (esti adorata mea si vreau sa te revad ) Multumesc !! :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Dragi tovarăși... Voi ați văzut pe undeva aici activitate a marei voastre dragoste (la propriu și la figurat...) pe forum? Sunt doar posturi ale unora care zic că au fost și ale unora care nu au fost.

De unde tot apare treaba asta cu inițierea unui dialog cu cinev care NU ESTE AICI?

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

Dragi tovarăși... Voi ați văzut pe undeva aici activitate a marei voastre dragoste (la propriu și la figurat...) pe forum? Sunt doar posturi ale unora care zic că au fost și ale unora care nu au fost.

De unde tot apare treaba asta cu inițierea unui dialog cu cinev care NU ESTE AICI?

pai peshisorii nu trebuie si ei sa incerce sa spele imaginea mandrei?

Link spre comentariu

Buna Andreea ! Desi nu sunt singurul curios de disparitia ta,dar un raspuns poate mi'l dai si mie. O sa ne mai bucuram vre-o data de acel peisaj frumos?, de acea priveliste minunata ! De ace-a doamna eleganta si rafinata ! unde te mai putem gasi ai plecat, sau mai revii ? As fi forte multunit de un raspuns (esti adorata mea si vreau sa te revad ) Multumesc !! :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe anuntul.ro este postata o "oferta" la numarul de telefon 0763863007. Este tot al escortei cu numele (de scena) Andreea? Daca da, care este pana la urma numarul real 0763863007 sau 0763873007?

rASPUNSUL MEU ESTE : 0763.87.30.07. !! ESTE SINGURUL MEU NUMAR DE TELEFON!! VA SALUT SI VA PUPICESC PE TOTI!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...