Sari la conținut

Telefon 0755293061 ...


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

In cautare de altceva, am sunat chiar destul de matinal tinand cont de faptul ca eram in weekend. O voce destul de ok (am intelesmai tarziu de ce ) m-ghidat destul de ok pentru a ajunge la locatie, adica in fata primariei, undeva in dreapta teatrului. Ajuns in fata la Hamlet revin cu telefonul, urc, etc.

Sus doua domnisoare, una din ele imi expune intr-un mod destul de distant si rece oferta 130 masaj cu finalizare (NP) sau 150 masaj cu finalizare si oral (NP+ OP). Se vedea clar ca interlocutoarea mea nu prea avea chef de treaba ( s-a scuzat ca e obosita si nici nu se simte bine) si imi indrept privirele spre celalta colega. Bruneta (nu de etnie), 175, undeva in jur de 60 kg, bine proportionata, sani frumosi in sutien. Aleg varianta de 150, achit, si ma indrept spre dus. Domnisoara imi aduce un prosop curat, si pasesc in baie. Aici apa pe jos, putina dezordine, dusul doar cu o jumatate de perdea, deh...

Dupa improspatare intru in camera unde ma astepta Andreea (dupa cum s-a prezentat). Isi da jos sutienul si vad ca sanii frumusei din sutien sunt chiar si mai frumosi liberi, drepti si tari la pipait. Se dezbraca usor de tot, urca pe mine si incepe un masaj ... sa spunem erotic. Usoare elemente de fk, saruturi pe umar , pe gat, si tot asa, dar nici eu nu ma las mai prejos, iau la molfait sanii numai buni de mancat , o apuc de fund si incep sa-l framant de parca ma pregateam de cozonaci. Carnea pe ea tare, corpul e atletic, cu foarte putine urme de tesut adipos, ce mai, numai buna.

Dupa o lunga perioada de petting, imi pune masca de gaze pe ofitzer si incepe oralul. Oralul bunicel, doar ca asa asfixiat, ostasul incerca sa simta si el ceva cat de cat. Nunfoloseste mana decat pentru sprijin, tentative de dt, fara atentie la anexe . Vazand ca nu e feelingul destul de intens, trecem la normal.

Deasupra mea incepe domnisoara sa faca 8-uri si infinituri de ziceai ca e la cursul de mate si se pregateste de examen. Ruperi de ritm, gemete, mai usor, mai repede, si tot asa vreo ceva timp pan o simt ca reduce ritmul de la oboseala. Asa ca o ridic si o pun in caprita, si dai si dai,fata cu contre, cu unghjuri.. pana la obtinerea rezultatului dorit.

 

Directia dus eu, (pe ea nu am vazut-o sa acceseze dusul, dar igiena parea ok), salutari si directia la catalog sa notam.

 

Locatie : 7 central, concluzia ca locuiesc acolo, baia lasa de dorit

Aspect : 8 fata e draguta, carnea pe ea tare, sanii superbi

Oral : 7,5 nu a fost cine stie ce , mai ales cu punga in cap

Normal : 8,5 fata se implica , da contre, 8-uri

Gfe : 8 raspunde , zambeste dar nu initiaza si nu mentine conversatia

 

Pana data viitoare..

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Citind recenzia de m ai sus , eram cu gandul sa ii fac o vizita Andreei ...

 

Recenzie 

 

salut , tuturor 

 

Saptamana trecuta m am gandit sa incerc si altceva 

 

sun joi la fete si fac o programare pentru sambata la pranz , la ora 14 

 

vineri revin cu un telefon pentru confirmare programare 

 

Sambata , 31.05

 

pe la ora 12.40 am sunat pentru detalii ... vorbesc cu Andreea ..unde sa ajung .... cu rugamintea de a decala ora , m ai devreme daca se poate 

 

ne intelegem sa fie ora 13.30 

 

la ora 13.20 ajung in fata Casei de cultura , sun si imi spune ca nu e in locatie sa revin peste 30 de minute 

 

insist ca nu am timp de pierdut si imi spune ca in 10 minute e in locatie si sa revin atunci 

 

sun peste 10 minute si imi da detaliile cum sa ajung in locatie , intr un bloc in zona Casei de Cultura 

 

sun la interfon , urc la etaj

 

ajung in ap. , acolo gasesc 2 tinere atragatoare  , cred ca 22, 23 de ani 

 

una din fete era intr un prosop ( m ai tarziu am aflat ca era Andreea ) a doua fata imbracata cu un tricou mulat + pantaloni colanti , un pic m ai plinuta decat Andreea 

 

dar m ai pe placul meu ( dar cand am aflat ca face numai masaj ... a ''disparut '' din sfera de interes al meu   :)  )

 

intreb cine e  Andreea ...

 

stau de vorba cu ea , colega era m ai tacuta 

 

imi spune ce ofera , masaj erotic cu finalizare  130 de lei  , masaj erotic + sex oral protejat + sex normal protejat  150 de lei  finalizarea 

 

intreb ce durata are sedinta , imi spune ca 30-45 de minute ... negociez  la o ora 

 

mergem in dormitor imi arata camera de actiune , imi da un prosop curat 

 

o intreb daca putem face dus impreuna , imi spune ca nu se poate dar daca doresc 

 

poate merge la dus 

 

a mers la dus  peste cateva minute revine de la dus , merg eu la dus 

 

baia mica , nu foarte noi utilitatile  dar ok , acceptabile 

 

cadita mica de dus , gel de dus prezent 

 

ma dusez rapid 

 

merg in dormitor 

 

ele erau in sufragerie la TV 

 

merg le anunt ca eu sunt gata 

 

merg cu Andreea in dormitor 

 

isi da prosopul jos 

 

si o vad in toata splendoarea ei 

 

fata e supla , cam la 178 - 180 ( mi a confirmat ulterior ca are 178  si cam 62 - 63 de kg )

 

frumoasa , buze mari , carnoase , ochi frumosi , parul strans ,  bruneta , ochi albastri /verzi

 

zambitoare , un pic inncordata , am simtit o eu

 

o intreb diverse ... ( am vb destul de mult ...   :)  )

 

trecem si la actiune 

 

isi unge mainile cu ulei de masaj si incepe un masaj pe piept , dupa care cu sanii ei ma maseaza pe piept ( are sanii frumosi , cred ca nr 2 , tari si cu sfarcuri erectile   ;)  )

 

vine ea deasupra mea , imi pune un prezervativ cu mana , fara sa fie soldatelul in erectie maxima ...

 

o sarut peste tot ( fara pasarica , anus si fara buze ) , incercand sa o excit ... 

 

incepe o felatie usoara , fara sa acorde deloc atentie la oute ... un mare minus .... ( a spus ca de oute se ocupa doar manual   :))  )

 

dupa felatie , trece in ON TOP GIRL ... se misca bine , sarutari pe gat , pe piept ...fara FK 

 

trecem in misionar , unde finalizez 

 

imi scoate prezervativul cu o bucata dintr un sul de hartie ( cred ca era hartie igienica de calitate  ) imi iau si eu hartie sa ma sterg 

 

din pacate fiind uscata mi au ramas numai bucatele de hartie ( si a cerut scuze ca nu are servetele umede )

 

dupa care ma indrept spre baie sa ma dusez 

 

note :

 

locatie ..... 7 - 8  , e un ap. vechi dar curat mobilat , spui ca locuieste acolo , dar mi a spus ca rar ramane noptile acolo

Andreea ..... 9,5  , e o fata supla ,naturala , nu se machiaza si eu apreciez foarte mult frumusetea naturala , frumoasa ,fara pic de celulita , piele intinsa , inalta : 178 cm ,  62 kg , ochi superbi , buze senzuale numai bune de mancat ( din pacate nu ofera si french kiss )

oral ........ 6 - 7 , din pacate nu se ocupa si de oute 

normal ....... 7 -8 , se implica ... se misca , te strange in brate ...sarutari pe gat ....pe piept ...

igiena fetei .....  9.5 ...e foarte curata fata , fara mirosuri ... iti vine sa o mananci ... :))

igiena locatie ... 9 ... curat 

un mare plus ( pentru unii ) sau un mare minus ( pentru altii )  e faptul ca si sexul oral si sexul normal  este protejat ....

 

halatul - 150 de lei achitati la inceput 

 

durata  door-to-door ...cred ca aprox  1 ora si 15  sau 1 ora si 20 de minute ( in dormitor am stat de vorba destul de mult timp , eu fiind '' curios '' am intrebat o diverse )

 

, in final  ( la plecare ) '' primind ''  calificativul din partea Andreei ''  Esti un tip OK ''

 

despre colega ei prea multe nu pot spune , nu prea e vorbareata 

arata bine ( fizic mi ar fi placut m ai mult sa merg cu ea ... agreeez fetele un picut m ai pline , 2 kg peste greutatea ideala   :))  )

 

De revenit , posibil .... 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:different places
  • Oras:different places

salutare,

 

Avand chef de o iesire la un masaj, sun saptamana trecuta la acest numar. Imi raspunde o domnisoara frumos, imi prezinta tarifele 80 masaj de relaxare, 130 cu finalizare. Citind mai sus ca finalizarea e cu sex normal am zis sa incerc si eu. O sun cand ajung in zona, dupa vreo 10 minute, imi explica cum sa ajung. Ajuns in locatie, fetele un pic cam adormite, era si 10 dimineata, pana la urma incerc o conversatie, doar cea mai inalta si mai slabuta cooperanta pe care de altfel am si ales-o, cealalta un pic mai mica de statura corp frumos, dar inbufnata, de abia se trezise sau asa e ea de obicei, habar n-am.... in fine imi explica la 130 e doar finalizare prin tehnici de masaj, n-am intrebat de altele, venisem chitit pe masaj.

Mergem in camera, fata de abia iesise de la dus, si sa trecem la treaba. Cateva discutii asa simple intre noi, in timpul masajului pe spate, nimic sa exceleze, imi spune sa ma intorc dupa vreo cateva minute, incepe un body masaj, aici a inceput sa se mai schimbe atmosfera, un corp frumos, sani tari cam nr 2, carne tare, asa e la tinerete....of, of. Ii iau sanii la molfait, o mai ating pe la pasarica, imbratisari, mai saruta si ea pe gat, se freaca cu dansa de gogu destul de mult, mai mai ca cerea sa intre, dar nu fortam limitele ca am platit pentru ceva, cu toate ca poate daca insistam mergea. Intr-un final finalizez la manual, imbratisati, pe cersaf, zice ca nu e problema ca se schimba, mai stam asa imbratisati putin, imi da niste servetele umede si dispar la baie.

Ca sa nu lungim discutiile:

Locatia: 8 (apartament mare spatios, baia cam simpla)

Domnisoara 8.5 (corp frumos, si la fatza, nu prea vorbareata, nu m-a grabit cu nimic, in schimb colega dupa vreo 20 min bate in usa: mai aveti?)

Prestatia: 8 (nu pot sa zic ca nu sunt multumit, dar mai bine alegeam alta varianta de tarifare, poate ca e specializata pe altceva, la masaj nu iese in evidenta cu nimic)

Timp: 40 minute de cand am intrat si pana am iesit.

 

Toate cele bune!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu

Salutare curvarilor,

 

Dupa ce am luat teapa cu roscata focoasa am decis sa apelez la Andreea. Sun pe la 10 ma programez la 11. Am ajuns in locatia de langa casa de cultura foarte usor, am gasit si loc de parcare.

 

Locatia : 7,5 - bloc vechi comunist, baia cu dus, aspect invechit, fiind primul covorul era uscat, nu exista papuci de casa, geluri de dus amestecate pentru toate gusturile, am primit un prosop colorat, uscat. In locatie era si colega aia botoasa care nu face oral + o tipa care mi-a zis ca nu presteaza. Toate 3 se uitau la desene animate si butonau in paralel telefoanele. Andreea mi-a zis scurt tarifele : masaj+ OP+NP=150. Am decartat si am asteptat-o sa faca dusul de rigoare. Cele 2 colege imi aruncau ocheade si butonau telefoanele - sper sa nu apar pe facebook. Camera cu pat matrimonial mare, lenjerie colorata din care abia se ridicasera fetele  dupa somn. Nu exista aer conditionat si in camera erau cel putin 27-28oC - caldura mare monser.

 

Aspectul fetei: 10 - inalta 1,80 m, 60-62 kg, 23 de ani declarati, cu buze super, pacat ca nu saruta, picioare lungi, fund rotund, apetisant, sani nr.2 foarte frumosi, drepti, cu sfarcuri tari, erecte, pe spate are pistrui si un tatuaj pe burta, parul de lungime medie saten-brunet - il avea strans in coada, solduri dezvoltate dar nu late, umeri destul de lati, spate drept, gratios, pasarica cu creasta de cocos medie, stramta. In concluzie fizic de nota 10.

 

Igiena : 9 - cam mult parfum de la gelul de dus insuficient clatit sau parfumata dupa, epilata inghinal si sub brat.

 

GFE : 5 - foarte politicoasa, dar extrem de rece, nu initiaza nici o convorbire, eu am intrat in starea ei si nu am scos nici un cuvant in afara indicatiilor stricte privind actiunea, dupa ce am terminat a plecat din camera si s-a dus cu celelalte fete la televizor. A iesit abia dupa ce m-am dusat si eram gata de plecare si mi-a zis la revedere. S-ar putea sa-mi placa stilul asta de actiune tacuta, fara vorbarie inutila - in fond merg sa fut nu sa fac confesiuni la psiholog.

 

Oral : 7- mana la baza eroului si miscari de du-te - vino din cap cu intreruperi, protejat.

 

Normal : 10+++ - aici m-a dat gata, dupa oralul scurt de cateva minute a trecut girl-on-top si timp de 7-8 minute m-a calarit ca la rodeo pana a inceput sa transpire, accepta masajul clitorisului, am luat-o dupa aia  :doggystyle vreo 2-3 minute dar fiind foarte cald am inceput sa transpir si am pus-o pe ea inapoi deasupra inca vreo 5-6 minute, pana cand a inceput sa curga apa pe ea, continuand acelasi rodeo ca in prima tura. Am finalizat apoteotic ajutat

 

de contractiile ei vaginale.

 

Fata s-a ridicat repejor si a fugit la dus. Remarc negativ utilizarea  servetelelor uscate - data viitoare o sa-mi iau cu mine servetele umede.

 

Tarif : 150 ron, OP+NP, door-to-door 35 minute - cam scump pentru un normal, dar meritat pentru efortul fetei.

 

Concluzie : un fast-fuck de nota 10, de recomandat pe caldurile astea, cand nu stiu cat de romantic e sa asuzi cu fata in brate sau sa-ti curga sudoarea-n ochi in timp ce faci GFE. Voi mai reveni atata timp cat voi avea chef de un adevarat rodeo.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am vizitat-o acum câteva zile pe domnişoara Andreea şi pot să vă spun că am fost plăcut impresionat. Locaţia de pe lângă Casa de cultură este foarte accesibilă, locuri de parcare gârlă. Ajuns în apartamentul unde prestează căprioara, bat la uşă şi mă întâmpină o frumuseţe de fată de mi-au căzut ochii în gură. Înaltă la vreo 1,80 m, suplă, păr negru prins la spate, ochi mari, buze senzuale (cam ca ale Angelinei Jolie), piele albă curată (doar pe năsuc şi pe spate câţiva pistrui), sâni ca două mere (atât ca mărime cât şi ca fermitate), cu sfârcuri erecte, abdomen plat, umeri drepţi, braţe şi picioare lungi şi graţioase, funduleţ bombat, epilată complet inghinal şi sub braţ, ce să mai spun, superbă ! Intru, întreb de tarife şi servicii şi-mi spune că masaj de relaxare 80, masaj erotic cu finalizare prin masaj 130. O întreb dacă face şi altceva, zice că nu, dar nu foarte ferm. Eu ezit un pic, mai că aş fi acceptat, dar până la urmă fata spune că face şi oral+normal totul protejat la 150 lei. Răsuflu uşurat, dau leuştenii, mergem în camera de lucru, dar nu m-a dus capul să negociez şi timpul sau numărul de finalizări. După un masaj uşor pe piept, asortat cu pupici pe gât şi piept, fata montează o căciuliţă şi începe un oral bunicel pentru îmbărbătarea lui Gogu', iar după durificarea lui, trece la girl on top. Eu abia atunci mă dezmeticesc puţin şi întreb de finalizări, timp şi primesc răspunsul că o singură finalizare, că nu ea fixează preţurile ci ...piaţa. Pe când mă bucuram eu de unduirile ei de felină, mai solicit o porţie de oral, dar surpriză, nu mai avea balonaşe ! Balonaşul care a fost folosit jos nu vroia sa-l folosească la oral, iar fără balonaş la oral a spus că nu face. Atunci cum facem, am întrebat-o ? Propunerea ei a fost sa-mi dea 50 lei înapoi, dar eu n-am acceptat, după care mi-a propus normal fără balonaş, că ea mai degrabă face normal fără balonaş decât oral NP. Am fost tentat să accept, dar m-am gândit mai bine şi am refuzat şi această propunere, propunerea mea fiind să plec eu să aduc balonaşe. M-am îmbrăcat şi am plecat la maşină, unde aveam un pachet de Durex pentru cazuri de urgenţă şi m-am întors, după care am luat-o de la început.

Fata este foarte docilă, acceptă orice poziţie fără nazuri, am şi sărutat-o pe gură (are nişte buze foarte plăcute la sărutat), i-am molfăit sânii, am luat-o şi pe la spate, am făcut şi 69(nu m-am putut abţine să nu molfăi şi piersicuţa, arată foarte bine, igienă impecabilă, parfumată, mătăsoasă etc.

Fata este începătoare, mi-a spus că face pe escorta de o lună şi jumătate, dar este plăcută. Nu face deep, anal, oral NP, dar face tot ce-i spui fără nici o fiţă. În cameră a fost destul de cald, este semi-întuneric, patul pe centru camerei şi este foarte larg, cearceaf înflorat(cred că refolosibil pentru mai mulţi clienţi). După finalizarea în poziţia 69, am cerut să merg la duş şi am primit un prosop uscat, baia acceptabilă, dar la robinet semnele de apă caldă şi rece erau inversate aşa că am făcut un pic de duş scoţian. Când am plecat, nu m-a însoţit până la uşă să ne luăm la revedere şi să mă poftească să vin şi altădată, şi-a luat Ipad-ul în braţe şi s-a dus în cealaltă cameră, dar eu am să revin chiar dacă ea nu mi-a făcut invitaţie.

Colega ei era plecată, aş fi vrut să o văd şi pe ea, dar rămâne pe altădată.

Note: Locaţia - 7,5    Aspect fata 10  Oral 7  Normal 9    GFE 7   Igienă 10 (cu surpriza de propunere de normal NP).

Personal recomand, m-am simţit bine cu fata, e începătoare dar asta are şi unele avantaje, crează unele emoţii plăcute prin atitudinea ei.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romanica
  • Oras:Romanica

Escorta activa 

 

are anunt in ziarul Desteptarea  / 28.07.2014

 

'' Te asteptam sa cunosti paradisul  alaturi de noi  . 0755293061 . ''

 

'' Paradisul '' .....  :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

Am vizitat-o acum câteva zile pe domnişoara Andreea şi pot să vă spun că am fost plăcut impresionat. Locaţia de pe lângă Casa de cultură este foarte accesibilă, locuri de parcare gârlă. Ajuns în apartamentul unde prestează căprioara, bat la uşă şi mă întâmpină o frumuseţe de fată de mi-au căzut ochii în gură. Înaltă la vreo 1,80 m, suplă, păr negru prins la spate, ochi mari, buze senzuale (cam ca ale Angelinei Jolie), piele albă curată (doar pe năsuc şi pe spate câţiva pistrui), sâni ca două mere (atât ca mărime cât şi ca fermitate), cu sfârcuri erecte, abdomen plat, umeri drepţi, braţe şi picioare lungi şi graţioase, funduleţ bombat, epilată complet inghinal şi sub braţ, ce să mai spun, superbă ! Intru, întreb de tarife şi servicii şi-mi spune că masaj de relaxare 80, masaj erotic cu finalizare prin masaj 130. O întreb dacă face şi altceva, zice că nu, dar nu foarte ferm. Eu ezit un pic, mai că aş fi acceptat, dar până la urmă fata spune că face şi oral+normal totul protejat la 150 lei. Răsuflu uşurat, dau leuştenii, mergem în camera de lucru, dar nu m-a dus capul să negociez şi timpul sau numărul de finalizări. După un masaj uşor pe piept, asortat cu pupici pe gât şi piept, fata montează o căciuliţă şi începe un oral bunicel pentru îmbărbătarea lui Gogu', iar după durificarea lui, trece la girl on top. Eu abia atunci mă dezmeticesc puţin şi întreb de finalizări, timp şi primesc răspunsul că o singură finalizare, că nu ea fixează preţurile ci ...piaţa. Pe când mă bucuram eu de unduirile ei de felină, mai solicit o porţie de oral, dar surpriză, nu mai avea balonaşe ! Balonaşul care a fost folosit jos nu vroia sa-l folosească la oral, iar fără balonaş la oral a spus că nu face. Atunci cum facem, am întrebat-o ? Propunerea ei a fost sa-mi dea 50 lei înapoi, dar eu n-am acceptat, după care mi-a propus normal fără balonaş, că ea mai degrabă face normal fără balonaş decât oral NP. Am fost tentat să accept, dar m-am gândit mai bine şi am refuzat şi această propunere, propunerea mea fiind să plec eu să aduc balonaşe. M-am îmbrăcat şi am plecat la maşină, unde aveam un pachet de Durex pentru cazuri de urgenţă şi m-am întors, după care am luat-o de la început.

Fata este foarte docilă, acceptă orice poziţie fără nazuri, am şi sărutat-o pe gură (are nişte buze foarte plăcute la sărutat), i-am molfăit sânii, am luat-o şi pe la spate, am făcut şi 69(nu m-am putut abţine să nu molfăi şi piersicuţa, arată foarte bine, igienă impecabilă, parfumată, mătăsoasă etc.

Fata este începătoare, mi-a spus că face pe escorta de o lună şi jumătate, dar este plăcută. Nu face deep, anal, oral NP, dar face tot ce-i spui fără nici o fiţă. În cameră a fost destul de cald, este semi-întuneric, patul pe centru camerei şi este foarte larg, cearceaf înflorat(cred că refolosibil pentru mai mulţi clienţi). După finalizarea în poziţia 69, am cerut să merg la duş şi am primit un prosop uscat, baia acceptabilă, dar la robinet semnele de apă caldă şi rece erau inversate aşa că am făcut un pic de duş scoţian. Când am plecat, nu m-a însoţit până la uşă să ne luăm la revedere şi să mă poftească să vin şi altădată, şi-a luat Ipad-ul în braţe şi s-a dus în cealaltă cameră, dar eu am să revin chiar dacă ea nu mi-a făcut invitaţie.

Colega ei era plecată, aş fi vrut să o văd şi pe ea, dar rămâne pe altădată.

Note: Locaţia - 7,5    Aspect fata 10  Oral 7  Normal 9    GFE 7   Igienă 10 (cu surpriza de propunere de normal NP).

Personal recomand, m-am simţit bine cu fata, e începătoare dar asta are şi unele avantaje, crează unele emoţii plăcute prin atitudinea ei.

 

 

 

MARE ATENTIE .....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am vizitat-o acum câteva zile pe domnişoara Andreea şi pot să vă spun că am fost plăcut impresionat. Locaţia de pe lângă Casa de cultură este foarte accesibilă, locuri de parcare gârlă. Ajuns în apartamentul unde prestează căprioara, bat la uşă şi mă întâmpină o frumuseţe de fată de mi-au căzut ochii în gură. Înaltă la vreo 1,80 m, suplă, păr negru prins la spate, ochi mari, buze senzuale (cam ca ale Angelinei Jolie), piele albă curată (doar pe năsuc şi pe spate câţiva pistrui), sâni ca două mere (atât ca mărime cât şi ca fermitate), cu sfârcuri erecte, abdomen plat, umeri drepţi, braţe şi picioare lungi şi graţioase, funduleţ bombat, epilată complet inghinal şi sub braţ, ce să mai spun, superbă ! Intru, întreb de tarife şi servicii şi-mi spune că masaj de relaxare 80, masaj erotic cu finalizare prin masaj 130. O întreb dacă face şi altceva, zice că nu, dar nu foarte ferm. Eu ezit un pic, mai că aş fi acceptat, dar până la urmă fata spune că face şi oral+normal totul protejat la 150 lei. Răsuflu uşurat, dau leuştenii, mergem în camera de lucru, dar nu m-a dus capul să negociez şi timpul sau numărul de finalizări. După un masaj uşor pe piept, asortat cu pupici pe gât şi piept, fata montează o căciuliţă şi începe un oral bunicel pentru îmbărbătarea lui Gogu', iar după durificarea lui, trece la girl on top. Eu abia atunci mă dezmeticesc puţin şi întreb de finalizări, timp şi primesc răspunsul că o singură finalizare, că nu ea fixează preţurile ci ...piaţa. Pe când mă bucuram eu de unduirile ei de felină, mai solicit o porţie de oral, dar surpriză, nu mai avea balonaşe ! Balonaşul care a fost folosit jos nu vroia sa-l folosească la oral, iar fără balonaş la oral a spus că nu face. Atunci cum facem, am întrebat-o ? Propunerea ei a fost sa-mi dea 50 lei înapoi, dar eu n-am acceptat, după care mi-a propus normal fără balonaş, că ea mai degrabă face normal fără balonaş decât oral NP. Am fost tentat să accept, dar m-am gândit mai bine şi am refuzat şi această propunere, propunerea mea fiind să plec eu să aduc balonaşe. M-am îmbrăcat şi am plecat la maşină, unde aveam un pachet de Durex pentru cazuri de urgenţă şi m-am întors, după care am luat-o de la început.

Fata este foarte docilă, acceptă orice poziţie fără nazuri, am şi sărutat-o pe gură (are nişte buze foarte plăcute la sărutat), i-am molfăit sânii, am luat-o şi pe la spate, am făcut şi 69(nu m-am putut abţine să nu molfăi şi piersicuţa, arată foarte bine, igienă impecabilă, parfumată, mătăsoasă etc.

Fata este începătoare, mi-a spus că face pe escorta de o lună şi jumătate, dar este plăcută. Nu face deep, anal, oral NP, dar face tot ce-i spui fără nici o fiţă. În cameră a fost destul de cald, este semi-întuneric, patul pe centru camerei şi este foarte larg, cearceaf înflorat(cred că refolosibil pentru mai mulţi clienţi). După finalizarea în poziţia 69, am cerut să merg la duş şi am primit un prosop uscat, baia acceptabilă, dar la robinet semnele de apă caldă şi rece erau inversate aşa că am făcut un pic de duş scoţian. Când am plecat, nu m-a însoţit până la uşă să ne luăm la revedere şi să mă poftească să vin şi altădată, şi-a luat Ipad-ul în braţe şi s-a dus în cealaltă cameră, dar eu am să revin chiar dacă ea nu mi-a făcut invitaţie.

Colega ei era plecată, aş fi vrut să o văd şi pe ea, dar rămâne pe altădată.

Note: Locaţia - 7,5    Aspect fata 10  Oral 7  Normal 9    GFE 7   Igienă 10 (cu surpriza de propunere de normal NP).

Personal recomand, m-am simţit bine cu fata, e începătoare dar asta are şi unele avantaje, crează unele emoţii plăcute prin atitudinea ei.

 

Felicitari #

corcodelgigel

pentru ca ti ai pastrat cumpatul si ai judecat situatia cu , capul de pe umeri si nu cu  madularul ...

 

Cand spun ca riscurile exista .... nu ma credeti

aici aveti un exemplu de '' escorta '' care  dintr o neglijenta ( lipsa suficienta de prezervative )

e in stare sa puna in pericol starea de sanatate a curvarilor 

Poate pe viitor , cand veti merge la fetite 

nu ar fi rau sa le cereti rezultatele la analize  pentru BTS uri , recente 

 

succes la fetite curate ...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Felicitari #

corcodelgigel

pentru ca ti ai pastrat cumpatul si ai judecat situatia cu , capul de pe umeri si nu cu  madularul ...

 

Cand spun ca riscurile exista .... nu ma credeti

aici aveti un exemplu de '' escorta '' care  dintr o neglijenta ( lipsa suficienta de prezervative )

e in stare sa puna in pericol starea de sanatate a curvarilor 

Poate pe viitor , cand veti merge la fetite 

nu ar fi rau sa le cereti rezultatele la analize  pentru BTS uri , recente 

 

succes la fetite curate ...

rectific : stoc insuficient de prezervative .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Cred ca totul ar trebui protejat chiar fetele dacă sunt curate. Ele sunt vizitate de diverși băieți, nu poți ști care este starea de sănătate a fiecăruia. De fapt și igiena excesivă a fetelor poate duce la infecții cu fungi (ciuperci), lucru de loc plăcut. Cel mai bine este protejat total, chiar oralul poate cauza probleme, iar analizele fetelor nu arată decât că erau sănătoase acum o lună sau săptămână, nicidecum că sunt sănătoase în momentul vizitei. O fac pe profesorul, știu, dar sper să nu mă criticați că eu n-am făcut mereu protejat (oralul). De acum nu mai fac nimic neprotejat, chiar dacă fetelor nu prea le place gustul lubrefiantului de la balonașe.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romanica
  • Oras:Romanica

Cred ca totul ar trebui protejat chiar fetele dacă sunt curate. Ele sunt vizitate de diverși băieți, nu poți ști care este starea de sănătate a fiecăruia. De fapt și igiena excesivă a fetelor poate duce la infecții cu fungi (ciuperci), lucru de loc plăcut. Cel mai bine este protejat total, chiar oralul poate cauza probleme, iar analizele fetelor nu arată decât că erau sănătoase acum o lună sau săptămână, nicidecum că sunt sănătoase în momentul vizitei. O fac pe profesorul, știu, dar sper să nu mă criticați că eu n-am făcut mereu protejat (oralul). De acum nu mai fac nimic neprotejat, chiar dacă fetelor nu prea le place gustul lubrefiantului de la balonașe.

 

Salutaree  @corcodelgigel

ai respect din partea mea ,

ai o atitudine foarte responsabila .

Bravo .

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...