Sari la conținut

roxana90 ...telefon 0747643863


Postări Recomandate

  • Oras:Europe
  • Oras:Europe

https://nimfomane.com/forum/user/119906-roxana90/

 

'' Buna sunt roxi daca cauti ceva special ai gasit locul cautama la nr de tel 0747643863  . ''

 

 

 

roxana90

Inscris la: Ieri, 18:16
OFFLINE Ultimul click: Ieri, 22:48

 

 

 

  • Grup:Curvar Ucenic
  • Postari:2
  • Vizualizari:6
  • Titlu Userroxy
  • Varsta22 ani
  • Data nasteriiIulie 30, 1991
  • Sex
    female.png Feminin
  • Locatie:
    bacau
  • Interests
    Vino sa petreci clipe de neuitat langa 2 domniaoare. Ne puteti gasi la nr 0747643863. Si 50 euro ora de masaj
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
 
Incurajat de recenziile de mai sus am sunat si eu la nr. din anunt  la ora 18.40 si am fost programat la 19.10, 
Mi-a raspuns o voce foarte placuta.
Am ajuns in zona Orizont , in spatele rest. Curcanul de aur
In local erau 2 fete dragute am aleso pe roxana.Am intrat la dus si de la dus in camera de acctiune.

Trecem la treaba sex oral neprotejat , cu DT si foarte umed cu atentie sporita acordata outelor 

Dupa  parerea ea e ca Roxanei ii place sexul oral sau ,,simuleaza bine,, :aplaud .un mare  plus pentru ea.Am pus o caprita si am penetrat-o pe la spate cu contre bune din partea ei (se implica mult) Iar un plus pentru ea,Am mai schimbat cateva poziti la initiativa ei si in final am trecut la un :blowj0b  unde am si finalizat.

  Roxana : 10     cam 170 cm ,  55de kg cred  ,  , simpatica  , prietenoasa 
- sex normal : 9,5    se vede ca ii place , se implica , atenta la ce doreste clientul ,am  incercat mai multe pozitii.
-  sex oral : 9,9999   acorda atentie la toate zonele si cred ca ii place ( am finalizat cim )
-  sex anal  : nu am incercat dar nu cred ca face
-  GFE : 9.5-10  , e prietenoasa , si draguta 
- locatia: 9.999
- halatul 200 ron -1ora ( am achitat la final de apreciat gestul)
la plecare ma servit cu o cana de apa ca sa imi revin si la usa cand ma incaltam m-am clatinat si e grijulie ce este m-a sustinut :wink2 
Pupici dulci Roxi si abea astept sa mai trec pe acolo.
Recomand cu incredere.
 
 
  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:haihui
  • Oras:haihui

Saptamana asta am trecut si eu de 2 ori pe la domnisoarele din acest topic.

Prima oara cu Roxana daca am inteles bine,iar ieri cu Ana.

Desi ieri era destul de tarziu,fetele au venit la locatia din Orizont ... nu am mai tinut minte exact usa lor si m-am trezit batand pe la vecini,dar m-a salvat Roxana , sper sa nu se supere :)

 

In ambele situatii fetele au fost ok,prietenoase , ingrijite .Au facut oral neprotejat si normal protejat,finalizare in gurita , diverse pozitii ,chiar si o pauza de o tigara.Halatul a fost 200 ron e fiecare data.

Nu am sa dau note,aici sunt putin mai egoist...atat timp cat ma simt bine nu ma intereseaza alte aspecte.

Cu siguranta le recomand si desigur o sa mai trec pe la ele :)

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Astazi le-am facut si eu o vizita fetelor.  Sunat la numarul de aici , si facut o programare in jumatate de ora.  Cum fetele nu erau in locatie , ne-am intalnit in fata blocului.  Nu are rost sa le mai descriu si eu, doua fete tinere, frumoase si foarte comunicative. Apartamentul decent , curat, baia cu tot  ce trebuie  apa calda, gel de dus etc). Am stat un pic de vorba cu fetele, si ca sa nu se plictiseaca vre-o una din ele am decis sa merg cu amandoua. Primit prosop curat, mers la dus, si poftit in camera de actiune.  Au mers si fetele la dus, prima a venit Roxana si a inceput un ON foarte placut , si pana sa vina si colega am finalizat CIM. Mers din nou la baie pentru o mica igienizare si am luat o pauza de o tigara fetele, si eu un pahar de apa. Din discutii am aflat ca Roxana face si masaj si am profitat cerand si un masaj. Deci repriza doi a inceput cu un masaj facut de Roxana si ajutata de Afrodyta, apoi continuat cu un ON de amandoua. Dupa cateva minute am zis sa o gust un pic pe Roxana , iar Afrodyta a continuat  ON. Cerut prezervativ,  si trecut la NP cu Roxana in pozitia "caprita" pana am obosit, schimbat pozita, eu deasupra pana n-am mai putut. Nu am reusit sa finalizez, dar nu e vina lor, ele s-au oferit sa contiunue cu ON, dar nu avea rost sa le chinui.

Ca si note:

Locatie : 8 ( eu nu am o problema cu locatia atat timp cat este curatenie, nu dau mai mult ca am vazut ca unii colegi sunt mai pretentiosi si sa nu-si faca impresii gresite)

Aspect fetele 8 spre 9

Masaj : 10

Oral : 10

Normal 9 - 10

Igiena : 10

Cadou : 100 euro platiti la inceput. ( nu aveam in lei suficient la mine)

Recomnad : DA

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Romanica
  • Oras:Romanica

Poi depinde cand o sa vina Afrodyta din vacanta am sa o intreb si iti las raspuns

 

Astept raspunsul .... daca a revenit din vacanta ....   :)

 

Pupici dulci Roxi    :hug1

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Acum cateva zile am avut putina treaba in Bacau si am vrut sa imbin utilul cu placutul. As putea spune ca a fost cea mai inspirata alegere a zilei.

La telefon, Roxana mi s-a parut o fata degajata, simpatica, cu un ras placut si dispusa sa stea un picut de vorba. Am putut astfel sa stabilim o intalnire dupa o conversatie placuta, pigmentata de cateva glume si de un ras cristalin fermecator si, chiar daca am fost nevoit sa mai astept putin, cu certitudine a meritat!

Dupa orientarea de rigoare in spatiu, am ajuns la locatia data, undeva aproape de strada centrala a Bacaului, nu foarte departe de intrarea in oras venind dinspre Bucuresti. Necunoscand foarte bine orasul, nu pot sa dau mai multe amanunte.

Asa am cunoscut-o pe Roxana.

Locatia este curata si amenajata simplu dar placut, baia este curata, ai tot ce trebuie, prosoapele proaspat spalate, o atmosfera placuta si aerisita.

Lenjerie curata si placut mirositoare, cu certitudine schimbata inaintea fiecarui client, curatenie la absolut toate capitolele.

Roxana este o fata superba din punctul meu de vedere. Undeva pe la 23 ani, bruneta cu par lung si breton – bine ales pentru a-i scoate in evidenta ochii caprui si trasaturile fetei cu usoare tente asiatice.

Dupa o scurta conversatie la o tigara, facut un dus si trecut la fapte. Roxana face sex normal protejat si oral protejat sau neprotejat. Nu face sex anal dar oricum nu ma intereseaza.

Primul numar efectuat cu caciulita in diferite pozitii. Roxana discuta cu tine si poti alege orice pozitie iti doresti, cu adevarat incearca sa-ti aduca placere. Face acest lucru in mod natural, nu pare nimic fortat, totul pare sa-i produca la randul ei, placere. Cu un corp extrem de frumos proportionat, cu o talie bine facuta, cu piecingul de la buric si cateva tatuaje presarate pe corp, cu o privire usor provocatoare, cu buzele ei moi si parfumate intalnindu-le pe ale tale dar, mai ales cu disponibilitatea de a aduce placere – disponibilitate pe care  nu am mai intalnit-o decat  la o singura alta escorta (..),  Roxana te face sa te simti de parca te-ai intalnit cu prietena salbatica din liceu, prietena pe care toti baietii o doresc.

Din aceasta cauza, excitatia a fost maxima si  nu pot sa ma mandresc cu o prestatie extraordinara…

Dupa o pauza de-o tigara, la fel, condimentata de o discutie placuta, am reluat “discutiile”. Dupa un schimb reciproc de masaj (aici am si eu ceva experienta ..), Roxana a trecut la un oral de vis. Cel mai bun ever! Adanc, cu schimbari de intensitate, cu tandrete si atentie, nici nu am mai vrut sa continui cu alt gen de actiune si am preferat ca pana la finish sa continue in acest fel. Nici un fel de graba, totul facut sa prelungeasca momentul final si sa sporeasca placerea.  Cand a venit si finalul, am anuntat-o, nu s-a ferit de loc, ba chiar a marit putin ritmul si am cedat steagul in mijlocul unui foc de artificii. Nu s-a retras imediat, a mai continuat ceva vreme, a cules si ultima picatura, nu s-a grabit la toaleta ci mai intai s-a ocupat sa ma stearga pe mine, toate astea cu un  suras sagalnic in coltul ochilor.

Hai, sa aud daca nu va trec fiori pe sira spinarii! Eu numai cand va povestesc si retraiesc momentele imi vine sa ma sui in masina si sa fug catre Bacau…

Ca si  comentarii finale as vrea sa spun urmatoarele: Roxana este o fata cu extraordinar de mult bun simt, daca stii sa te comporti la fel, vei avea parte de momente unice. Daca nu, cu siguranta nu este vina ei. Nu te costa nimic sa zambesti, sa discuti si sa glumesti  putin pentru a destinde atmosfera, sa te porti cu ea frumos si elegant.

Si acum notele:

Locatie: 9,5

Prestatie:10 la absolut toate capitolele!!!

Daca am sa revin: cu certitudine trebuie sa-mi fac treaba prin Bacau mai mult..

Ar mai fi ceva amanunte picante care pe mine m-au impresionat dar le consider prea intime si prefer sa le impart doar cu Roxana la o urmatoare intalnire…

Cadoul: 200 lei/ora; daca stai mai mult platesti proportional. Platit la sfarsit dar nu cred ca este o regula, depinde si de cum este “simtit” clientul.

Aspecte negative: consumul de Roxana creeaza dependenta.  A se consuma cu atentie!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...