Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am vizitat azi un cuib de domnite tinere din zona capatului tramvaiului 41.

Roscata din poze cu anunt pe AT a fost cea care mi-a raspuns la telefon si cea cu care am discutat ...

 

Corp frumos - sani perfecti curisor cam mic dupa gustul meu, piele alba fina, totusi o fatza care te face sa o iei rapid la goana(m-am stapanit) ca deja intrasem, un alt mare inconvenient pt mine fum mult de tigara peste tot ... deci evident nu am ramas ... totusi domita flirta interesant cu mine folosind si cuvinte de gen "te bat", "tu vrei sa iti dau una?" sau "ce facem dragoste ?" oarecum refuzuri dar spuse pe ton de flirt(zici ca eram in ea si ii placea) :) asta a fost dragutz ... aveam o geaca de-asta de biciclisti la mine din fas ca a facut figuri azi vremea ... a luat-o si a pus-o pe ea ... sexy ... tot timpul asta era imbracata exact ca in pozele de pe anuntul cu o pereche de chilotei negri, port jartiere negre si pantofi negri cu toc inalt ... tipa la nivel de comunicare nu comunica deloc nici nu intelegea ce ii zic dar plutea in aer un fel de flirt interesant ... foarte sexos.

 

Mai are o colega mai inalta un pic si ea sexoasa tare dar cu un fundulet f mic(mai mic dca va puteti imagina) care presteaza pe preturi ceva mai mari(adevarat ca e mai frumoasa la fata) 80/150 Ron si o matroana care a lucrat si ea ca escorta pe la Dr Taberei 34 la un moment dat.

 

Roscata tot venea la matroana sa solutioneze cazul meu si zicea mereu pe un ton foarte sexy ca fac fitze :) - pretul cerut de ea 60/120 Ron - zicea ca totul protejat oral si normal doar lpt 60 Ron si timpul: 15-20 de minute.

 

Desi nu am ramas nu pot spune ca a fost o experienta rea :)

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
Reputație: -1566
  • Oras:.
  • Oras:.
60 L fin
SUNT noua in zona roscata inalta, finuta si fara fite ofer oral si normal in dif pozitii, 69, cunii/anni, sex intre sani, fin orala, dus asistat la cerere, 60 fin si 100 ora, Dr. Taberei, Ghencea; 16 May 15:02
 
Bucuresti

post-10757-0-55430900-1400247932_thumb.jpgpost-10757-0-40079600-1400247941_thumb.jpgpost-10757-0-80418100-1400247949_thumb.jpgpost-10757-0-39040500-1400247961_thumb.jpgpost-10757-0-78581500-1400247969_thumb.jpgpost-10757-0-31019900-1400247981_thumb.jpgpost-10757-0-11716300-1400247991_thumb.jpgpost-10757-0-16167500-1400248001_thumb.jpgpost-10757-0-34711900-1400248011_thumb.jpg

 

 

Ananda "search" frate : http://nimfomane.com/forum/topic/25663-roscata-drumul-taberei-ghencea-0725379017/

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: -414
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Da, exact ea este sanisori perfecti, curisor mic, carne tare, cam urata la fatza ... o avantajeaza maxim ca nu se vede fatza :)

 

Pozele sunt facute la fata locului sunt 2 fete si 2 camere aceasta si inca una si aceea mobila noua, curata, frumos doar ca e fum de tigara ca o ceatza nu sunt prea incantat :) Deci fetele nu fac faze de genu' asteapta putin ca e colega cu un client ...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Salut

 

Tocmai m-am intors de la duduie. Stati asa, ca va spun pe larg  :bow

 

Modalitate de contact: Nr de tel din titlu. Raspunde pe o voce acra, sictirita.

I-am spus de unde am nr si zice: "nu stiu ce e forumul ala, nu ma intereseaza, numai prostii vezi acolo"  :laugh2

Zic ok, trec peste asta, ii spun ca i se face publicitate moka, cer o programare in aprox o ora si o aud pe fundal cum o intreaba pe matroana daca e ok, apoi stabilim intalnirea.

Zona in care activeaza: Ghencea, capatul tramvaiului 41, chiar langa Alpha Bank.

Ajuns la punctul cu pricina o sun, imi spune interfonul si urc la etaj; ma avertizeaza in prealabil sa nu trantesc usa liftului. :slap2

 

Imi deschide de dupa usa, fara sa arate nici macar capul, intru,o vad, din cap pana in picioare nu are mai mult de 1.55m.

Aspect d-soara: Uratica la fata, cu dinti strambi si cam galbeni, mica de inaltime, dar cu sani mari, frumosi, fermi. In intunericul holului nu am apucat sa ii vad fundul si nici burta, care e...cat fundul. Un corp...patrat :laugh2 , daca intelegeti ce vreau sa spun. Desi nu am fost atras de ea, am zis sa raman, doar am venit la futut nu la dat note. 

Locatie: Apartamentul e cu 3 camere, holul cam intunecos si cu un aer inecacios. M-a poftit in camera (care e mica si mobilata batraneste).

Servicii: Am stabilit oral neprotejat (in functie de igiena) si normal protejat, un nr = 60 lei, bani dati inainte (ca "asa se face aici" - ca la curve  :slap2 ).

M-am cerut la baie, care arata corespunzator, cred ca e singurul lucru renovat la apartamentul ala. Geluri de dush - lipsa, doar o coaja uscata de sapun jegos pe care atarnau cateva fire de par si ceva sapun lichid, roz, ieftin, cu miros de flori. Cum nu exista altceva, aleg varianta a doua.

Actiunea: Ajuns din nou in camera de lucru, ma aseaza in pat, isi da jos chilotii si ma intreaba cum vreau, in timp ce se aseza peste mine. Ii cer sa-mi faca oral, ca doar asa am stabilit si ma intreaba daca vreau cu prezervativ. Doh! Stabilisem altceva. Se imbufneaza dar nu are incotro. Se face ghem langa mine si incepe sa o suga plictisita. La rugamintea mea, sa o suga mai insistent si mai adanc imi zice : "Ce, tu poti sa o bagi pe toata". La chestia asta chiar mi-a sarit mustarul si ii reamintesc faptul ca eu o platesc si nu invers. Dupa vreo 2-3 minute de supt in dorul lelii, enervat,  zic sa punem prezervativul. Trecem la normal si o rog sa stea ea deasupra. Mai face cateva comentarii intre timp de genul "voi astia aveti prea multe pretentii" sau "da ce, vrei sa ti-o scol eu".  Inainte sa intru in ea se da cu o crema de galbenele. :angry  Ma opresc uimit si o intreb ce face, la care ea se scuza ca nu mai are lubrifiant si i-a fost lene sa coboare pana jos. Uimit, o rog sa nu dea cu nimic, dar se lauda ca e stramta si ca o doare prea rau.

In fine, mai fac o concesie si o las asa, dar o avertizez sa nu se rupa prezervativul de la crema aia, care sigur nu e pe baza de apa. Se aseaza deasupra mea si incepe sa geama, desi inca nu intrasem in ea. Gogu deja murise de atata spaima, asa ca a fost nevoie de resuscitare. Schimbam pozitia, trec eu deasupra. nici nu intru bine ca deja spune ca o doare. :slap2 Burta se vede urat, e la fel de mare ca si sanii. Are un piercing in buric, dar la asa burta e inestetic. Am incercat sa profit de sanii ei, dar tot timpul tine mana pe ei. Nu o ia de acolo nici daca ii zici.

Deja faceam spume. Mai dau de cateva ori asa, apoi ii zic sa stea in genunchi, pe la spate. Se conformeaza iar supa un minut ma intreaba daca mai am mult.

Ma enervez rau si dau in ea cu ura, doar doar o rup :laugh2 .

cu cat dadeam mai tare cu atat fugea de mine, iar eu o trageam inapoi.

 

Cireasa de pe tort, vine cand nu ma asteptam. In timp ce o futeam cu ura imi zice ceva de genul: "Dupa fata am vazut ca esti d'ala naspa care vrei sa ma rupi". Da' ce are fata mea soro, ce nu iti place. nu sunt vreun fat frumos, dar nu asta conteaza.

Ma intreaba iar daca nu am terminat si daca mai am mult. Zice ca nu vrea sa ma termine la oral, asa ca ai pompez putin si imi dau drumul in balonas. Nici nu a simtit asta, ca iar ma intreaba daca nu mai termin o data. Dupa ce ies din ea, se supara ca i-a cazut telefonul sub pat din vina mea. Care telefon? Nici nu l-am vazut. Iese imbufnata zicandu-mi ca nu ma mai primeste la ea. Cine a zis ca mai vine? Cu atitudinea asta nici pe centura nu are sanse.

Eliberat de tensiune, dar enervat la maxim dau sa ies. Inca nu iesisem cand le aud pe celelalte dudui cum spuneau unui alt nefericit numarul de interfon. Vreau sa ies repede, sa nu dau nas in nas cu celalalt client, dar trebuie sa le cer voie celor doua dudui care mai erau in apartament si care se holbau pe vizorul usii (una era grasa...rau, iar cealalta era micuta, mai slabuta, bruneta...amandoua urate) Na-m lasat loc de buna ziua, nu era cazul, si am cuborat pe scari.

Per total, o experienta neplacuta

Timp pierdut si nervi, totul pe banii mei

 

 

 

Si acum NOTELE:

 

Dpmnisoara: 6 (Cu indulgenta)  / Roscata, nici nu mai tin minte cum o cheama, parca Amalia s-a prezentat: Are cam 1.55m inaltime, In ur de 50 kg, sani medii, rotunzi, cu forma frumoasa, burta cu aceeasi forma, "frumoasa"uratica la fata, dinti strambi, cam galbeni

Locatie: 5 /  Locatia e intunecoasa, cu un aer inchis, cu inca doua colege care se aud din celelalte camere, pare apartament de locuit

Oral: 6 / Slab, fara implicare, fara incercari de deep troat desi am cerut. Cu greu a acceptat sa faca neprotejat, desi indeplineam criteriile cerute

Normal: 6 / Nu are pic de imaginatie, nu se misca deloc, fuge din pula, zice ca o doare, te grabeste

Anal: Nu face, dar zice ca are o colega care face (aia grasa - deci pas)

FK: 0 / Nu am incercat nici eu nici ea. Nu ma atragea deloc, 

GFE: 0 /  Nu cred ca stie cce e ala, nu incearca sa te relaxeze, nu e prea vorbareata, are accenu de moldoveanca

CIM / CIF: Nu face. nu vrea. are o gramada de fite. finalizarea se poate doar in prezervativ

Halatu: 60 fin / 120 ora, eu am ales 60 fin care a durat ~25 de minute door-to door, incluzand si dusul

Pentru minte e o experienta negativa.

Clar nu recomand, nici dusmanilor. 

Sexul propriu-zis a durat maxim 15 minute, timp in care m-a enervat continuu zicand ba ca nu se scoala, ba ca o bag prea adanc, ba ca nu termin mai repede

Timp si bani aruncati de pomana, dar mai mult, m-a enervat total atitudinea ei care clar NU e orientata catre client.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

    Felicitari pentru curaj si recenzia corecta juseppe, toti am avut partea noastra de experiente proaste si cu astfel de postari ca cea de mai sus i-am ferit pe altii de niste banii si timp pierduti.

 

 

 Cu respect,

Tony

Link spre comentariu
Reputație: -989

E cea de aici rebranduita https://nimfomane.com/forum/topic/19245-adelina-muncii-0762335602/  si mai are si topicul asta deschis pe orientare : https://nimfomane.com/forum/topic/25663-roscata-drumul-taberei-ghencea-0725379017/?hl=%2B0725379017&do=findComment&comment=361722

 

Am fost si eu la ea si sunt in mare parte de acord cu @jusepe , fata observ ca si-a schimbat comportamentul , in rau ma refer , face destul de multe figuri la ce ofera , iar discretia in cuib e zero. Nu am timp de o recenzie, poate o sa scriu alta data.

  • Like 6
  • Minus 10
Link spre comentariu

E cea de aici rebranduita https://nimfomane.com/forum/topic/19245-adelina-muncii-0762335602/  si mai are si topicul asta deschis pe orientare : https://nimfomane.com/forum/topic/25663-roscata-drumul-taberei-ghencea-0725379017/?hl=%2B0725379017&do=findComment&comment=361722

 

Am fost si eu la ea si sunt in mare parte de acord cu @jusepe , fata observ ca si-a schimbat comportamentul , in rau ma refer , face destul de multe figuri la ce ofera , iar discretia in cuib e zero. Nu am timp de o recenzie, poate o sa scriu alta data.

Bine zis „poate”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...