Sari la conținut

Marina - 0736989260 (Dristor)


Postări Recomandate

Am sunat- o si eu ieri dar din pacate avea telefonul inchis ...
Daca ai sunat-o duminica din cite stiu eu nu lucreaza.Simbata cred ca o gasesti la lucru dar duminica nu asa ca incearca in cursul saptamianii. De asemenea cred ca nu lucreaza dupa ora 20' date='00.Bafta la toti curvarii![/size']
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Si eu am incercat sa o sun. Prima data telefonul a sunat insa nu a raspuns' date=' am crezut ca este cu vre-un client, insa am incercat si a doua oara(peste aprox 1 ora) si avea telefonul inchis. Si a doua zi la fel. Mai este valabila escorta?[/quote']Draga Marcel, depinde cind ai sunat-o. Daca ai sunat-o saptamina trecuta a fost plecata in vacanta. A revenit de luni in capitala asa ca acum este la "lucru". Mai incearca sa o suni si sa-ti faci o programare si te asigur ca n-o sa regreti. Eu am fost luni la ea dupa ora 14 si a fost super mai ales ca acum este si un pic bronzata pentru ca a fost la mare. Bafta!
Link spre comentariu
  • Oras:Penisvania
  • Oras:Penisvania

Am sunat-o si eu, mi-a spus ca nu lucreaza dupa 20, acum astepta pe cineva deci oricum nu puteam stabili pentru astazi.Printre altele am intrebat-o daca accepta FK si a zis ca nu, in schimb accepta uro si alte chestii de care nu sunt amator.De vorbit a vorbit amabil si spre final a fost chiar prietenoasa (o zi buna si tie etc).

Link spre comentariu

Nu am mai fost la ea in ultimul timp din cauza de libere si concediu, insa mi-e tare dor de pasarica ei. Este o tipa curata si cu bun simt ! O recomand ! Marina, sa pregatesti ciorapeii...Te-am avertizat sa pui recenzia completa, ti-am lasat si mai mult timp la dispozitie decat cerusem initial. Iei vacanta 1 luna de zile si sper sa inveti ceva din asta!

Link spre comentariu
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0

[align=justify]@sm_laudryPrietene, posteaza repede un review despre Marina, ar fi pacat sa fii banat pentru comentarii fara substanta. Moderatorii vegheaza, iar unii dintre ei nu sunt foarte ingaduitori.Sange in "instalatie"![/align]

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Nu am mai fost la ea in ultimul timp din cauza de libere si concediu' date=' insa mi-e tare dor de pasarica ei. Este o tipa curata si cu bun simt ! O recomand ! Marina, sa pregatesti ciorapeii...[/quote']Daca pana maine pe noapte asa nu postezi recenzia detaliata asa cum scrie la regulament iei vacanta! Ma mai gandesc pe ce perioada pt. ca te suspectez de reclama!Merci de intelegere si sper sa fi cooperant, spre binele tau!
Link spre comentariu

Mai ştie cineva ceva de fata asta? A fost cea mai minunată "iubită" pe care am întâlnit-o până acum (şi am fost la vreo câteva sute). Se întâmpla cu 2 ani în urmă, nu o să o uit niciodată pe MARINA ! Lucra la ACR, aproape de piaţa Obor. Am fost la ea de vreo 12 ori şi a fost minunat. Am făcut cu ea DETOATE (cunilingus, FK, oral şi vaginal neprotejat, CIM cu înghiţire, tot) nu m-a grăbit niciodată, ştia cum să se poarte, îi făcea plăcere, gemea, nu mă grăbea... dar avea nişte colege foarte enervante care tot băteau în uşă. Una era Daria, o hoaşcă uscată în vagin şi alta Andreea (una puhavă) care mi-au lăsat o impresie proastă. Poate şi datorita faptului că era nouă în meserie s-a purtat aşa frumos. Cred că la început toate se poartă frumos dar pe parcurs se strică din cauza influenţelor şi a plictiselii. Din câte am înţeles era măritată şi avea nevoie de bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...