Sari la conținut

Nou! Salon de masaj in Iasi 0757657275


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Avand drum prin Iasi si citind lucruri bune despre locsor dupa ce termin intalnirile fac un dus si o pornesc la pas spre adresa (era relativ aprope de hotel).

Ajung, sun, se deschide, doua domnisoare, o blonda si o satena cu ochelari pe care o iau cu mine in prima camera de la parter. Otilia se recomanda, camera cu un pat tv si cabina de dus in camera. Bine ca nu are si wc-ul tot acolo. Ma rog. Ma dushez, timp in care domnisoara dispare in incaperea alaturata care o banuiesc a fi tot baie si revine. Imi da un prosop cand ies din dus, si trecem in pat. Masaj usor pe spate, dupa scurt timp incep saruturile ce urca spre gat, ureche, ma intorc, continuam sa ne mangaiem, sarutam, coboara spre un oral urmat de o noua runda de saruturi si mangaieri. Ea deasupra, eu deasupra, iar oral, mainile mele au acces peste tot, lucru de care profit din plin si finalizare in gurita ei care curata tot si apoi la igienizare fiecare. Imi ofera din nou prosopul la iesirea din cabina, stam imbratisati, povestim, ne mai mangaiem, ne mai pupam, ma mai maseaza putin apoi dus din nou si din nou ma asteapta cu prosopul la iesire. Asa atentie mai rar. Si dus am fost.

 

Notele

 

Locatie: 6 spre 7. Intrare direct din strada, la iesire cred ca au vazut toti vecinii desuurile Otiliei. Ceva etnici in zona dar nu chiar langa locatie.

Patul nu beneficia de o lenjerie prea proaspata, am cerut un prosop pe care sa ma asez dar nu parea un obicei al locului unde mai pui ca nu era suficient de mare ca sa acopere toate nevoile.

 

Igiena: 8 Curata, fara mirosuri sau alte aspecte. Epilarea (rasul mai exact) nu era prea recent, pacat altfel ar fi fost spre un 10 plin. Si-a sters si rujul inainte de a ajunge in pat

 

Aspect: 9. Corp ok, carne tanara, fund frumos, sani medii, inca fermi, fata placuta.

 

Gfe: 8. Saruturi, imbratisari, volubila, prietenoasa samd. De fapt poate chiar spre 9 daca ma gandesc bine. Overall o prezenta placuta, poti si vorbi cate ceva cu ea si da impresia de a se implica. Ai putea crede ca ii si place cat de cat. Ai putea. Ma rog.

 

Oral: 9. Ceva deep, lins frumos si constiincios peste tot, artificii, se misca in diverse pozitii in timp ce o suge sa o poti vedea si in oglinda din fata patului sa o poti atinge. Nu ma pot plange.

 

Masaj: ei acum, ca doar nu pentru asta venisem.

 

De revenit. Of course, of course

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

M-am apucat de scris o recenzie lungă,spumoasa despre a 2a întâlnire a mea cu OTILIA la acest salon dar scriu de pe telefon si am apăsat în pana mea x si mi s-a inchis pagina si nu am reusit sa revin...asta e,în fine

Experiența mea a fost relativ la fel,extraordinara ,cu 2 finalizări în aprox 50 minute,ceea ce e demn de remarcat este că la a doua finalizare pula dădea semne de oboseala si a tras un pic pe dreapta DAR domnișoara OTILIA a știut cum să îl trezească,sa ma suga ca nimeni alta,sa imi ofere imagini si senzatii cu corpul ei care m-au făcut să termin si a doua oara monunental,tot în gurita ei si sa.plec cu genunchii tremurând de la ea.Mumtumesc drăguță domnișoară esti o profesionistă în ceea ce faci,bravo!

Si acum notele:

GFE - 9.99

ORAL : 10 CU felicitări,nu cr3d ca alta ființă vie putea insista în asa hal sa termin si a 2a oara dupa ce mi s-a culcat ( am.explicat mai sus)

FINALIZARE CIM BINEINTELES,TOT IN GURITA PANA LA ULTIMA PICATURA

MASAJ :10

ASPECT: 10 Pt mine

IGIENA . 10 FARA probleme.

HALAT 200 RON

De revenit ? Desigur,oricand

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

As vrea sa merg si eu la acest salon si am cateva intrebari pentru cei care deja au fost:

 

1. Accepta vreo domnisoara finalizare si pe fatza? Daca da, care?

2. Care din domnisoare accepta sa primeasca si ea oral? Care are cel mai mare GFE / accepta sarutari.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna!

 

Site-ul salonului nostru are de anul trecut sectiunea “Programul Zilei”, sectiune in care puteti vedea in fiecare zi ce domnisoare lucreaza. Din acest motiv fiecare domnisoara noua care se alatura echipei noastre primeste in prima faza un ‘profil generic’ pe site. Fara acest profil generic (profil fara poze) nu am avea cum sa o includem in programul zilei. Ulterior, daca domnisoara reuseste sa se integreze in echipa noastra, se construieste un profil personalizat (cu poze).

 

Domnisoara Livia a fost prezenta pe pagina noastra in perioada 21 Aprilie – 2 Mai si a lucrat efectiv in zilele de 22, 26,27,28,29,30 Aprilie si 1 Mai. Ieri (2 Mai) am hotarat sa incheiem colaborarea cu domnisoara Livia.

 

De fiecare data cand vom avea o colega noua, aceasta va aparea initial pe site doar cu numele (fara poze) si ulterior, daca se integreaza in echipa noastra, vom adauga un profil personalizat.

 

Va multumim pentru intelegere si va asteptam in continuare cu drag, dupa urmatorul program:

 

                Luni – Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv)

                Duminica: 11:00 - 18:00 (inclusiv)

 

Pentru programari sau alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275.

  • Like 2
Link spre comentariu

Vineri mai pe seara am revenit la locul meu favorit. In sfarsit, am reusit sa dau de Karina. Data asta nu voi da note ca de obicei ci voi spune ca am gasit exact ceea ce am cautat. Masaj de relaxare foarte bun, masaj oral fix cum trebuie, atentie la zone adiacente, umed, bun bun bun. Discutia de pe parcursul sedintei a fost superok, m am simtit exact asa cum am dorit. Felicitari Karina!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator p1ctorul
Reputație: 0

Data asta nu voi da note ca de obicei 

De ce nu dai note ? Iti este lene ? Regulamentul nu prevede acest " aspect ".

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Botosani
  • Oras:Botosani

Poposind prin Iasi, am vizitat acest obiectiv turistic.

Sunat, mi-a raspuns o voce calda, facut programare, ajuns la locatie. Datorita catorva trepte si vegetatiei din imprejurimi, e cumva ferita intrarea.

Inauntru ma intampina doua fete in lenjerie neagra. Atentia mi-a fost atrasa de fata blonda, cu niste sani bine conturati - este vorba de Karina. Este o prezenta foarte placuta, cu o voce calma si calda (ea mi-a raspuns la telefon), zambareata, face tot ce-i sta in putere pentru a te simti bine. Raspunde la dialog, reactioneaza la glume, dar nu initiaza discutii, nu e indiscreta.

Camera era aerisita, cu o lumina difuza, muzica linistita de fundal. In camera exista cabina pentru dus, ceea ce asigura eliminarea oricarei suspiciuni ca ai putea fi "verificat" cat timp esti plecat la dus.

Ne dezbracam rapid si trecem la actiune: mangaieri si saruturi de ambele parti peste tot. Coboara incet spre "soldat" care era deja in pozitia drepti si il face sa vibreze lovindu-l repede cu limba. O trag deasupra mea pentru un 69 si nu dupa mult timp "soldatul" trage salva de onoare.

Inainte de actul doi a avut loc un masaj de relaxare.

A fost o experienta intensa si placuta. Recomand!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara!

 

Hotărât să-mi închei săptămâna trecuta într-un mod plăcut am revenit, după ceva absență, la Diana. Nu voi detalia acțiunea pentru că sunt egoist ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

După opinia mea mea este una dintre cele mai bune opțiuni din Iași pentru o ... ședință de spiritism  și încărcare energetică... !!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nota : 9,5

Halat : 200, bineștiut

Recomand ... aici sigur nu plânge nimeni după bani !!!... 

 

Să aveți spor ....

 

O seara faină!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutari. Cum temperaturile de afara au facut fetele sa se dezbrace pe strazi, nevoia m-a impins spre singura oaza de liniste si relaxare, mai decenta, din Iasi. Am cunoscut-o pe Selena. Nu mai este blonda, dar are un corp specific varstei,sanii surprinzatori de tari si frumosi, la care se adauga un fund ferm. Locatia o stiti cu totii, halatul la fel. Oralul nu se compara cu al Elenei, de care be este tuturor dor, dar ajunge pe la 8,nota care nu prea mai e depasita ka finesse in ultima vreme. Personal am plecat cu zambetul pe buze, recomand cu incredere. Masajul a fost si el satisfacator. Selena a fost o surpriza placuta, care da valoare salonului, pe langa Karina, Maya, Ana, Otilia si Diana.

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator palosugros
Reputație: 0

Cum toate lucrurile, fie bune fie rele, au un sfarsit previzibil, iata si ultima mea recenzie la ultima mea aventura din salonul Finesse, care timp de trei ani de zile a fost cel mai bun salon din zona, Receptionera se purta frumos, vorbea frumos, cu caldura si simtul umorului, iar fetele (toate simpatice, ingrijite si manierate) se purtau impecabil si serviciile erau de 5 stele. Ceva s-a intamplat insa, si de la un punct inainte lucrurile au fost identice. Ultimele mele doua vizite (una in octombrie 2017 la Simona si una in mai la Dora) mi-au lasat un gust amar. Ultimul in special m-a facut sa concluzionez ca nu mai sunt binevenit si sa ma orientez spre alte optiuni, Desfasurarea, destul de clasica: sunat, anuntat ca e disponibila doar Dora, ceea ce imi convenea pentru ca - alaturi de Selena - era una din fetele noi si tentante, macar din poze. Odata ajuns, atitudinea receptionerei a fost de o ostilitate de neinteles: haideti, decideti, ramaneti sau nu ... evident, am achitat si am intrat in camera cu Dora, o fata normala ca aspect dar total dezamagitoare ca atitudine: primele 5 minute m-a certat ca am intrebat in hol detalii care "se discuta doar in camera" apoi m a anuntat ca - desi platisem thailandez - in salon se face doar masaj erotic si a inceput cu un plictis care m-a facut sa imi piara tot cheful - sa ma unga cu o crema de ziceai ca deparaziteaza un animal, Dupa vreo zece minute, cand am intrebat o de continuare, a dat ochii peste cap, a inceput sa presteze ceva indefinit (Un thailandez mai de Botosani asa)  si la un moment dat s-a oprit si mi-a zis "esti chiar nesimtit, trebuia sa ma anunti", s-a ridicat, s-a imbracat, mi-a aratat hainele si mi-a explicat ca e cazul sa plec; Am ramas masca, am vrut sa o intreb ce se intampla dar mi-am spus ca nu e cazul sa continui, era clara situatia. Am plecat - eu nu mai revin, In continuare, Diana e superba, fetele vechi mentin standardul ridicat insa per total salonul a devenit o fantoma a ceea ce a fost odata. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...