Sari la conținut

studenta perversaaaaa!!! - 0761246982


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

am sunat si mia spus ca este 70 nr si 140 o ora

locatia langa mega image pe lapusneanu

 

 

luni i-am fauct o vizita biancai, d-ra care raspunde la acest numar de telefon...

locatia la trocadero vis-a-vis de mega image.

am luat doar un numar, 70 de lei....fiind in mare graba.....de fapt totul a fost pe fast forward....toata experienta door to door nu a durat mai mult de 15 min.

 

bianca e o dulceata de fata, foarte draguta, aprox,1,60, sani frumosi, nu mari dar nici mici, ci numai buni de molfait....cur beton, tare si pasarica stramta.... e genul de fata pe care nu as ezita s ao scot in oras la o cafea....

 

aparatmentul frumos, curatel, la baie nu am intrat intrucat eram dusat de acasa

 

oralul cu preze la cererea mea, apoi am schimbat 2 pozitii pana sa-mi dau drumul in balonas....

 

mi-ar place sa revin, sa petrec o ora si sa iau totul pe indelete....

 

note:

d-ra - 9

oral - 7,5

normal - 9

locatie - 8,5

multumesc frumos si daca doresti te astept la mine,nu putem bea o cafea in oras dar la mine DA :)) acesta este numarul meu nou de telefon:0767417948 hai ms si o seara placuta anonim dragut :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Este colega cu fata care apare in ultimele poze aici

 

http://nimfomane.com/forum/topic/25879-recomand-2-gagici-tari/page-3

da intr-adevar a fost in trecut colega mea cam acum 3 luni,de cand am aflat ca este bonlava nu am mai stat la ea ..noi doua lucram impreuna dar stateam separat ,eram colege doar pe plan profesinal ...ms pt intrebare o seara placuta:)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

se pare ca are mai multe poze:

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6461206__main.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6461206__dacce392b4b66ea655af.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6461206__5973d5b3120cf0d3c09d.jpg

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6461206__de0e855dcc670123003b.jpg

te deranjeaza faptul ca pozele imi apartin???

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost la tipa asta ieri si nu stiu ce calificativ sa-I dau. Daca ar fi sa ma rezu la experianta in sine I-as da cel mult un 7 dar mi-a placut foarte mult ea ca fata si cu toate ca experienta nu a fost nici pe departe una "wow" parca m-as mai intoarce ca sa vad cum se comporta la a doua vizita. Deci sa intram in detalii: am sunat-o si ne-am vazut intr-o ora la mega image-ul de la Trocadero. Am fost la dus si mi-a spus ca nu are prosop dar pana la urma mi-a dat prosopul cu care se stersese ia cu toate ca am indoielile mele. Baia era ok dar lipsea telefonul de la dus si prosopul mirosea ingrozitor (cred ca a mucegai). Am intrat in camera, ne-am dezbracat si am descoperit un corp absolut pretios,  carne super tare si o impresie de fata de 18 ani. Are 21 de ani si mi-a spus ca a incepup cu 5 ani in urma... Am inceput cu un oral slabut iar dupa 2 minute a vrut sa-mi puna balonasul dar am cerut sa mai continuam cu oral. Are pasa foarte stramta, se umezeste natural si foarte mult. Era curata cu toate ca nu a fost la dus in prezenta mea. Intr-un final am pus prezervatuvul (unul ieftin) si la capitolul sex a fost mai ok. Geme, se misca bine, mi-a placut. Dupa ce am finalizat mi-a spus ca tpul se apropie de sfarsit cu toate ca nu trecuse decat 40 de minute. Cum nu vroiam sa intru in polemici am platit inca 30 de minute pentru a doua finalizare. Note: oral 6, normal 8, igiena fetei 8 (nu a fost la baie in prezenta mea dar nu avea mirosuri suspecte), igiena baii 2, gfe 7, tarife 70/140. Imi cer scuze pentru ortografie dar am corector ortografic in alta limba si-mi cam schimba cuvintele si nu sesizez lucru asta mereu ca sa corectez. Apropo, pozele sunt reale 100%.

ma irita anumite comentarii ,nu imi place deloc ceea ce se vb despre mn ptr ca nu este un adevar ,si in legatura cu prosopul tin te anunt ca eu doar lucram la acea fata in casa si doar ziua ,nu cred ca trebuia sa-i spal lenjeriile ei ..eu locuiam in alta parte .si din motive personale nu putea lucra la mine acasa... cum ai zis si tu,nu sunt jegoasa  ,si inca cv ,ai zis ca vroiam sa te dau afara dupa 40 de minute si tu platise-i banuiesc o ora , tin sa accentuez faptul ca nu este adevarat si ca niciodata nu am facut asa ceva si alte pers care ma cunosc pot confirma asta !!! oricum iti multumesc si ca sa vezi cum ma comport la a doua vizita iti las noul meu numar de tel0767 417 948...o seara placuta te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am trecut pe la tipa care raspunde la numarul de telefon din titlul acestui topic, mi-a placut cum s-a comportat ,asa ca am zis ca merita sa scriu citeva cuvinte despre ea si aici. Undeva peste 1 noaptea asteptind fara succes sa gasesc libere doua frumoase domnisoare apreciate in oras ,am zis pas si am trecut la noutati.La telefon mi-a placut vocea domnisoarei care se prezinta Bianca si dupa ce am mai testat putin oferta de la acea ora,am plecat direct spre Trocadero .Intrarea in scara blocului am gasit-o oarecum usor, dar cu ajutorul ei, pt ca tirziu fiind o confundam cu altceva,nu cu o intrare de bloc pentru ca nu vedeam interfonul din unghiul in care eram.Ajuns in locatie am intrat si am privit imediat dupa usa .Am descoperit o fata simpatica ,frumusica,cu zimbetul pe buze care mi-a intins mina si mi-a zis :Bianca.Ce mai pot sa va spun este ca in primele poze puse de Andreea Deea si in cele puse de Andreea Ioana pare sa fie colega ei ,sigur nu este Bianca,diferenta se vede , iar in pozele in care apare o bruneta mai slabuta(va orientati chilot ,sutien roz) este Bianca ,parerea mea, cind era ea mai mica.In realitate tipa arata mult mai bine .Are pe net si poze facute afara.In unele locuri pe net ,Bianca este trecuta la -de evitat-pentru ca pozele ei au fost gasite si prin Germania.Fata este o romincuta care a activat la nemti si s-a hotarit sa vina acasa, asa ca unii baieti s-au grabit sa spuna ca pozele sint false. Ca aspect acum, tipa este diferita de cum apare in poze,cum am spus arata mult mai bine .Mi-a spus ca are extensii de o zi si era proaspat vopsita. Aspect fata,9 cu plus,proaspat vopsita,aranjata.

  Oral placut ,handsfree,cu lins si atentii,destul de placut pentru mine.Sa pozitionat cum am cerut,sa am acces si o priveliste cit mai placuta.Incercari de deep apreciate de mine ,nu pot sa nu acord un plus,deci am sa zic -9

  Normal-9 din start.Nu ascunde ca-i place si participa din plin ,simte si traieste fiecare moment.Recomand 69,gustul dulce si senzatia pe care o simtiti pe sira spinarii cind ea actioneaza cind simte limba.

  Gfe-8,5 si cred ca stie de ce.

  Locatie-Intrarea si locul de tavaleala 8,5 chiar 9,dar....baia.... 8 cu indulgenta.Lipsa telefon la dus,am gasit un prosop fara mirosuri,care nu arata rau dar nici nu pot paria ca am fost primul care l-a folosit.Daca aranjeaza baia/prosoape i prevad un viitor stralucit vara asta.

  Recomand barbatilor care stiu cum sa obtina momente placute in compania unei femei ,nu acelora care se duc sa futa .

  Bafta.Alte poze doar PM .Daca vor fi postate aici,fac galagie.

multumesc anonim dragut daca doresti si ai buna placere sa  fiu compania ta pentru o ora s-au mai multe uite nr meu nou0767417948 te pup dulce o seara placuta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

buna,obiectiv am reusit sa   ma  inregistrez aici ,iti multumesc f frumos pt ce ai scris ...f frumos intr-adevar adevarat..  apropo de mine, acesta este numarul meu de telefon nou ;0767417948.inca odata iti multumesc ,te pupa bia 

felicitari fetita, bine ai venit printre noi.

incearca sa ramii politicoasa si sa iti expui punctele de vedere intr-o maniera civilizata.

acum iti poti posta singura poze si poti tine legatura prin pm cu membrii forumului

.

roaga-l pe pisicut , moderatorul, sa iti schimbe nr de telefon din titlul topicului tau si eventual sa iti adauge numele de escorta biancavanessa, pentru a putea fi mai usor recunoscuta .

incearca sa respecti programarile si ingrijeste-te sa ai mereu prosoape curate , prezervative bune si sa fi draguta cu toti clientii.

succes.

Link spre comentariu

d-nu Johnholmes dati-mi voie   sa va zic cateva cuvinte pt ca sunteti printre singurul care a indraznit sa vb urat la adresa mea ,nu cred ca sunteti in masura sa ma caracterizati pe mine, eu inainte sa imi permit sa jignesc o persoana trebuie sa o cunosc,d-voastra personal nu ma cunoasteti  si cum v-am spus mai devreme sunteti cam singurul care ma jigniti , uitati-va si la celelalte comentarii sa vedeti ca nu sunt asa cum v-ati facut impresia ,probabil am zis  sa ma asteptati 10 minutele pt ca eram ocupata si poate a doua oara sa intamplat la fel ,si daca erati un adevarat Gentelman ma sunati pentru o programare la o anumita ora si era ok ,cum si alte persoane fac la fel si nu vin in fata scari sa-mi zica "am ajuns" ... acum ca v-am zis ce aveam de zis  poate o sa ma intelegeti poate nu ,eu nu mint cu nimica si nu imi permit sa va jignesc cum ati facut-o d-voastra ...  si imi cer scuze pt ca  sa intamplat asa ... poate o sa veniti vreodata pe la mine si o sa va schimbati parerea ...o seara placuta si multumesc pt intelegere ..

 

buna seara domnisoara,

 

sa incepem cu o precizare care tine de limba romana te rog: "printre putinii"....sau "singurul"...una din aceste optiuni este cea corecta, insa nu si o combinatie, ptr ca se pierde logica forumularii. sa continuam cu alegerea cuvantului "indraznit". in primul rand, am sa indraznesc chiar mai mult decat crezi tu ca este necesar sau suficient si chiar nu am sa iti cer tie voie, nu esti o printesa sensibila si rasfatata ca sa simt necesitatea unei reverente inainte de a mi te adresa! in al doilea, am sa vorbesc asa cum consider eu ca este adecvat, iar tu iti vei putea expune replica ta, raspunsul tau, varianta ta a povestii, insa nu o poti anula pe a mea. adica, daca tu prin cuvintele din citat te asteptai la o retractare, te-ai cam inselat. eu nu cad la pace, nu uit aspectele care m-au afectat intr-un mod atat de negativ si sigur nu modific caracterizarea mea tocmai datorita faptelor tale! sunt lucruri pe care doar tu le-ai provocat, iar eu nu am avut nici vina si nici contributie! singura mea vina a fost intentia mea de a veni si a-ti plati serviciile...adica a-ti baga niste bani in buzunar.

 

intr-adevar, personal nu ne cunoastem, ptr ca nesimtirea ta este atat de crasa incat m-ai pus pe drumuri nu doar o singura data, intr-un caz izolat si singular, ci de doua ori~!!! adica in 2 ocazii diferite si distincte (a nu se intelege ca s-a produs in aceeasi zi), eu nu am ce alta impresie sa imi formulez la adresa ta decat cea generata de experientele mele cu tine. din pacate este imposibil sa fie o alta impresie ptr ca tu, draguta domnisoara, m-ai pus pe drumuri de 2 ori la misto! cum as putea spune eu altceva despre tine? cum as putea ignora vreodata ca si atunci cand am precizat distinct ca ajung in 10 minute, iar tu mi-ai confirmat ca ma poti primi, tu sa iei client in limita acestui timp? de ce? ptr ca seriozitatea ta lasa mult de dorit!! din pacate asta este singurul raspuns pertinent te asigur!!!

 

daca ai sa te uiti la statisticile mele, ai sa observi ca am un factor de credibilitate relativ mare. asta inseamna ca eu nu prea mananc cacat. baietii de aici cam cunosc acest lucru despre mine. probabil ai sa spui ca sunt eu rautacios din fire, insa as fi avut poate o atitudine mai toleranta fata de tine, ptr ca probabil esti tanara si fara o vasta experienta, dar atunci cand telefonic ti-am spus ca nu dai dovada de seriozitate ptr ca nu este de bun gust ca baietii sa frece trotuarul tau degeaba, nu ai avut nici cea mai mica jena sa ma injuri cu un limbaj demn de o adevarata mahalagioaica! din pacate peste faza asta eu nu pot sa trec! a insinua tu ca nu sunt eu un adevarat gentleman este cam departe de o realitate, nu ai tu calitatea sa judeci acest aspect! asa ca din pacate, chiar daca toti baietii care vor trece pe la tine te vor lauda pana li se usuca limba in gura, eu voi ramane la impresia mea: ca esti de evitat~!!! ar fi culmea ca eu sa mai fac prostia sa mai vin o a treia oara la tine ca sa contribui la fondul tau privat cu bani, doar ca tu sa iti mai bati joc de mine inca odata!!! nu te ingrijora ptr mine insa, am eu suficiente fete la care sa imi las cu drag banii, asa ca am sa prefer sa nu ti-i dau niciodata tie!!!

 

si tie o seara placuta...si multumesc ptr intelegere!!!

  • Like 3
Link spre comentariu

                       Pe banii tai, asta e teapa ta ? Hai da-o ma ! :D 

 

 

 

                            [uzzi] - [Johnholmes]

                     Si nu o sa mai fie pe la noi prin urbe
                     Baietii sunt baieti si au si alte curve
                     Care nu fac la fel, cand scot din portofel
                     Ci se uite frumos, ca doar nu-s vreun prost
                     Care vorba ta parcheaza o masina pe dos
                     Chiar nu stiu ce sa zic, frate
                     Asa sunt toate
                     Cred ca vor sa-si demonstreze ca pot sa presteze
                     Ca nu e de bani sau ca vor mai bine
                     Eu am programare , te cheama si pe tine

                     Bine, tu crezi ca e marfa ea
                     Scoti un ban s-o tratezi ca pe-o stea
                     Arunci totul pe faras si alergi prin oras
                     Si-ai mai da la ea ca femeia e frumoasa 
                     Si arata ca vrea
                     E clar nu-i place asa 
                     Pe banii tai... iti da teapa ea
                     Hai, da-o ma! 

                    Ref: Mi-as fi vandut si sufletul 
                    Pentru o femeie cum esti tu
                    Dar in drum spre ea
                    Altul a intrat , deja (x2) 


                                                                       http://youtu.be/qQULXpy4F7Q

  • Like 3
Link spre comentariu

gaby, te si vad pe tine intonand versurile de mai sus in ritm de rap, cu sapca stramba in cap si shalvarii atarnand pe la jumatarea bucilor, iar langa tine, cool pufaind, snorcaind si ragaind ritumurile de back-ul in alt microfon, tinandu-se de oo cu 2 dejte!!!  

 

ca "breaking news" daca vreti, foarte recent eu am facut "pace" cu o tanara domnisoara de la noi cu care am avut divergente mult mai acute decat cu domnisoara discutata pe acest topic. acolo, convingerea mea era poate mai ferma, ptr ca am apucat sa o cunosc personal. cum insa nu sunt un om rautacios, este clar o perceptie eronata daca exista in mod public, am oferit ptr a doua oara o alta sansa fetei. ma bucur ca am facut asta ptr ca am trait cateva ore, vreo doua, in cea mai aprinsa maniera sexuala. un episod care as fi regretat daca nu l-as fi trait si care a subliniat poate ca exista motive pertinente care nu de fiecare data sunt foarte vizibile sau transparente, dar care pot impiedica placerea in a-si face aparitia. 

 

prin asta spun ca pot accepta si intelege orice situatie...injurat atunci cand eu vin sa cotizez depaseste limita mea de toleranta!!! 

Link spre comentariu

     Ioane, eu imi arat disponibilitatea sa incercam versurile la un Karaoke. Pina isi da si Cool acceptul poate fac rost si de niscaiva salvari ( sau stric vreo doua cearceafuri :D ) . 

 

 

   P.S. Jur pe pasarica Biancaivanessa ca-i fac dedicatia in direct daca are tupeul sa apara si ea la Karaoke cu noi.  :laugh2  :laugh2

  • Like 1
Link spre comentariu

nu pot sa ofer niciun detaliu acum....nu pot sa infirm, nu pot sa confirm...de fapt, comentariul meu este "no comment"!!! astept o postare initiala care va relata mai toate aspectele. se pare insa ca muza n-are muza acum, asa ca va rog inca putintica rabdare!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

felicitari fetita, bine ai venit printre noi.

incearca sa ramii politicoasa si sa iti expui punctele de vedere intr-o maniera civilizata.

acum iti poti posta singura poze si poti tine legatura prin pm cu membrii forumului

.

roaga-l pe pisicut , moderatorul, sa iti schimbe nr de telefon din titlul topicului tau si eventual sa iti adauge numele de escorta biancavanessa, pentru a putea fi mai usor recunoscuta .

incearca sa respecti programarile si ingrijeste-te sa ai mereu prosoape curate , prezervative bune si sa fi draguta cu toti clientii.

succes.

mda...am explicat de ce nu aveam prosoape curate si  cat despre prezervative e problm mea ce prezervative folosesc ,stiu mai bn ca orice barbat cum sa ma protejez ...incerc sa fiu politicoasa dar vad ca nu se poate .. ms te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost la tipa asta ieri si nu stiu ce calificativ sa-I dau. Daca ar fi sa ma rezu la experianta in sine I-as da cel mult un 7 dar mi-a placut foarte mult ea ca fata si cu toate ca experienta nu a fost nici pe departe una "wow" parca m-as mai intoarce ca sa vad cum se comporta la a doua vizita. Deci sa intram in detalii: am sunat-o si ne-am vazut intr-o ora la mega image-ul de la Trocadero. Am fost la dus si mi-a spus ca nu are prosop dar pana la urma mi-a dat prosopul cu care se stersese ia cu toate ca am indoielile mele. Baia era ok dar lipsea telefonul de la dus si prosopul mirosea ingrozitor (cred ca a mucegai). Am intrat in camera, ne-am dezbracat si am descoperit un corp absolut pretios,  carne super tare si o impresie de fata de 18 ani. Are 21 de ani si mi-a spus ca a incepup cu 5 ani in urma... Am inceput cu un oral slabut iar dupa 2 minute a vrut sa-mi puna balonasul dar am cerut sa mai continuam cu oral. Are pasa foarte stramta, se umezeste natural si foarte mult. Era curata cu toate ca nu a fost la dus in prezenta mea. Intr-un final am pus prezervatuvul (unul ieftin) si la capitolul sex a fost mai ok. Geme, se misca bine, mi-a placut. Dupa ce am finalizat mi-a spus ca tpul se apropie de sfarsit cu toate ca nu trecuse decat 40 de minute. Cum nu vroiam sa intru in polemici am platit inca 30 de minute pentru a doua finalizare. Note: oral 6, normal 8, igiena fetei 8 (nu a fost la baie in prezenta mea dar nu avea mirosuri suspecte), igiena baii 2, gfe 7, tarife 70/140. Imi cer scuze pentru ortografie dar am corector ortografic in alta limba si-mi cam schimba cuvintele si nu sesizez lucru asta mereu ca sa corectez. Apropo, pozele sunt reale 100%.

:sweatingbullets: multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

     Ioane, eu imi arat disponibilitatea sa incercam versurile la un Karaoke. Pina isi da si Cool acceptul poate fac rost si de niscaiva salvari ( sau stric vreo doua cearceafuri :D ) . 

 

 

   P.S. Jur pe pasarica Biancaivanessa ca-i fac dedicatia in direct daca are tupeul sa apara si ea la Karaoke cu noi.  :laugh2  :laugh2

si tu ce mai ai mai v-a innebunit succesul ? te ie-i dupa nebunu asta ? pfff imi vine sa rad :)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

buna seara domnisoara,

 

sa incepem cu o precizare care tine de limba romana te rog: "printre putinii"....sau "singurul"...una din aceste optiuni este cea corecta, insa nu si o combinatie, ptr ca se pierde logica forumularii. sa continuam cu alegerea cuvantului "indraznit". in primul rand, am sa indraznesc chiar mai mult decat crezi tu ca este necesar sau suficient si chiar nu am sa iti cer tie voie, nu esti o printesa sensibila si rasfatata ca sa simt necesitatea unei reverente inainte de a mi te adresa! in al doilea, am sa vorbesc asa cum consider eu ca este adecvat, iar tu iti vei putea expune replica ta, raspunsul tau, varianta ta a povestii, insa nu o poti anula pe a mea. adica, daca tu prin cuvintele din citat te asteptai la o retractare, te-ai cam inselat. eu nu cad la pace, nu uit aspectele care m-au afectat intr-un mod atat de negativ si sigur nu modific caracterizarea mea tocmai datorita faptelor tale! sunt lucruri pe care doar tu le-ai provocat, iar eu nu am avut nici vina si nici contributie! singura mea vina a fost intentia mea de a veni si a-ti plati serviciile...adica a-ti baga niste bani in buzunar.

 

intr-adevar, personal nu ne cunoastem, ptr ca nesimtirea ta este atat de crasa incat m-ai pus pe drumuri nu doar o singura data, intr-un caz izolat si singular, ci de doua ori~!!! adica in 2 ocazii diferite si distincte (a nu se intelege ca s-a produs in aceeasi zi), eu nu am ce alta impresie sa imi formulez la adresa ta decat cea generata de experientele mele cu tine. din pacate este imposibil sa fie o alta impresie ptr ca tu, draguta domnisoara, m-ai pus pe drumuri de 2 ori la misto! cum as putea spune eu altceva despre tine? cum as putea ignora vreodata ca si atunci cand am precizat distinct ca ajung in 10 minute, iar tu mi-ai confirmat ca ma poti primi, tu sa iei client in limita acestui timp? de ce? ptr ca seriozitatea ta lasa mult de dorit!! din pacate asta este singurul raspuns pertinent te asigur!!!

 

daca ai sa te uiti la statisticile mele, ai sa observi ca am un factor de credibilitate relativ mare. asta inseamna ca eu nu prea mananc cacat. baietii de aici cam cunosc acest lucru despre mine. probabil ai sa spui ca sunt eu rautacios din fire, insa as fi avut poate o atitudine mai toleranta fata de tine, ptr ca probabil esti tanara si fara o vasta experienta, dar atunci cand telefonic ti-am spus ca nu dai dovada de seriozitate ptr ca nu este de bun gust ca baietii sa frece trotuarul tau degeaba, nu ai avut nici cea mai mica jena sa ma injuri cu un limbaj demn de o adevarata mahalagioaica! din pacate peste faza asta eu nu pot sa trec! a insinua tu ca nu sunt eu un adevarat gentleman este cam departe de o realitate, nu ai tu calitatea sa judeci acest aspect! asa ca din pacate, chiar daca toti baietii care vor trece pe la tine te vor lauda pana li se usuca limba in gura, eu voi ramane la impresia mea: ca esti de evitat~!!! ar fi culmea ca eu sa mai fac prostia sa mai vin o a treia oara la tine ca sa contribui la fondul tau privat cu bani, doar ca tu sa iti mai bati joc de mine inca odata!!! nu te ingrijora ptr mine insa, am eu suficiente fete la care sa imi las cu drag banii, asa ca am sa prefer sa nu ti-i dau niciodata tie!!!

 

si tie o seara placuta...si multumesc ptr intelegere!!!

vad ca gluma ta de cacat se ingroasa,eu vb f frumos cu toata lumea mai ales cu 'clienti mei' dar vad ca tu tot o tii pe a ta  ca sunt de evitat ,pai cand ai sunat si ai vrut sa vii la mine eu tim zis sa mai astepti ca sunt putin ocupata si tu din cate imi amintesc mi-ai inchis tel in fata ...si de ce crezi ca eram ocupata???? la mintea prostului acuma, ti se pare ca sunt o gioarsa jegoasa ca alea la care mergi tu cu 50 de lei??? in pula mea vorbesti de mine de parca ma cunosti ..tu ai zis cu gura ta ca nu ma cunosti cum mama draq vb asa de mine ma cap de bidon turtit ???? tu nu te uiti un pic la tine sa vezi daca esti  in  masura sa critici pe alti??? vrei sa zic eu ce sunteti voi care scrieti toata ziua  aici si criticati fetele... niste labari care nu au un loc de muna si stau toata ziua la calculator si fac laba pe pozele fetelor ...astia sunteti ,cu exceptia cator-va persoane de aici !!! da ,te critic cum ai facut-o si tu fara sa ma cunosti , si incearca sa vii la mine acum ca o sa te arunc de la et 5 ma jur ..ti-am zis,eu nu sunt carpele la care mergi tu ,cum adica nu ma critica nimeni si sa gasit un papa lapte care nu are ce face sa vb urat la adresa mea!!! te urasc maxim si cart despre rasfatata si sensibila,da sunt si nu putin ,,foarte mult asta poate sa dovedeasca clienti mei fideli nu un parvenit ca tine !! si ca sa vezi cum arat in comparatie cu tine iti dau o poza sa-mi vezi fata ...sa vezi cu cine ai stat de vorba .. si pe  ai criticat ... nu sunt printesa , nici regina si nu vreau sa ma laud ,sunt ceea ce sunt si asa voi fi ,nu ma voi schimba pt nimeni,nu sunt rea sa nu se inteleaga gresit ,doar cu cine merita,eu am incercat sa explic anumite chestii care te-au deranjat dar cu  tn nu am ce vb esti prea varza sa intelegi !!!hai pa 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...