Sari la conținut

Fata noua zona patinuar ?


Postări Recomandate

Astazi pe la 8;30  am oprit la o tigara la magazin la semafor la unirii , cand vad o pustoaica pe la 18-19 ani ca trece si se uita imprejur dupa mai sta 5 minute si o ia la pas spre patinuar pana in fata , a stat 20 de minute , dar a plecat repede ca patrula politia pe acolo ..... arata foarte foarte bine .... sper sa fie si maine acolo . voi stiti ceva ?

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Am gasit-o si eu ieri pe domnisoara cu pricina... Imi imaginez ca ea este ca nu am mai vazut-o prin zona pana acum. La prima vedere pare o fata curata, spalata, pe care daca o vezi pe strada nu te vei gandi ca face trotuarul.... Ma rog. Am oprit la domnita cu pricina si am intrebat-o tarifele. 60 combinat si 40 numai oral. Am refuzat. Nu pentru tariful mare pe care il practica ci pentru atitudinea pe care a avut-o... te trateaza inca de la inceput cu scarba... se vede ca nu are chef de tine... si asa mai departe... :) adica... nu stie sa se faca placuta... nu stiu cum presteaza... nu am vrut sa arunc 40 de lei pe geam aiurea... 

  • Like 1
Link spre comentariu

am vazut astazi pe la 11 o fata pe la 18-19 ani in colanti roz . oricum m-a socat cand am vazut-o dar pleca si nu am putut opri . ele mereu dupa ce pleaca se opresc la magazinul acela de langa mialex . era super frumoasa maine la 8 -9 dim  trec pe acolo sa vad daca este . Mi-a ramas intiparita in minte arata super gagica .

Link spre comentariu

Am gasit o domnisoara nu stiu daca stiti de ea , mie mi-a placut . Deci cum treceti de patinuar ,o luati inainte , treceti podul si dupa dezmembrari , imediat inainte de peco  se face un drum la dreapta , ea sta exact la copacul acela pe o piatra , o lasati mai incet si o vedeti , e in fiecare zi pana la ora 1 .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...