Sari la conținut

Bruneta 0729309786


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Va salut , pe acei colegi care mai au bunul simt sa puna cate o recenzie, restul lipitorilor va urez un sa va stea in gat cu drag 

Fiind din nou pe meleaguri sibiene cu dorinta de incerca ceva nou observ ca e tot mai "riscant" in acest scump oras , pe langa preturile umflate e si o invazie de anunturi cu poze false , etc. Imi iau inima in dinti si incerc un anunt oarecare. 

De data asta am avut noroc , apelat la dra http://www.detoatepentrutoti.ro/NOUA-ESCORTA-DIN-ORAS-358954.html , facut programare, imi zice ca mai sunt 2 colege cu ea in cazul in care nu-mi convine am de unde alege, suna bine. Ajung in locatie, zona garii, usor de gasit cam subtire cu locurile de parcare. Imi deschide usa o dra la 1,70 si putin , zic bai nu e aia din poza avea parul lung , era usor de distins, imi zice ca nu cu ea am vb la tel, imediat ajunge si colega, vin si celelalte 2 gazele ( daca observati au mai multe anunturi in link, apar toate 3 ) una e mai inalta, doua mai scunde , toate brunete, sani medii, funduri ok, una din ele iasa in evidenta cu fundul fiind foarte bombat . totusi raman cu dra despre care era vorba parea si mai tinerica , ea zice ca 20 , dar pare putin mai tinerica. Raman la 1 finalizare fiind presat de radar , 100 ron.

Apartamentul in cauza curat , 3 camere decomandate, fara presiune ca te intalnesti cu vreun coleg. 

Ajung cu dra in camera ii explic ca vreau oral neprotejat neaparat imi zice cum sa nu se poate si CIM, asta surpriza mare pe la Sibiu sincer. 

Si se apuca fata noastra de un oral , cred ca am chinuit-o vreo 15 - 20 min, supt de oo, lins, incercari de deep , ceva surprinzator de bine realizat la varsta ei ,totusi am preferat sa-i vad si minunatia de fund si  cum deja ma chinuia ea pe mine am trecut la un normal pe la spate finalizat in caciulita , un pupic de multumire si dus am fost. 

 

Locatie : 9,5 e curat, putin cam greu cu parcarea

Fata : 9 - nu e o frumusete, putina burtica nederanjanta, sani micuti dar fermi, fund ferm , e tanara.

Oral : 9,5 - unul dintre cele mai bune cu asa tinerica , un mare plus CIM-ul pe care de data asta nu l-am incercat, ceva imbunatari ar fi la deep si ceva mai umed

Normal : 9 , e stramta, geme frumos, desi n-am apucat sa explorez prea mult

O experienta placuta , de revenit cu siguranta, daca nu la ea, la colege , cel putin una din ele imi facea cu ochiul, sau poate chiar cu doua.

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...