Sari la conținut

Postări Recomandate

Buna seara tuturor.Monitorizam de cateva zile o piticanie cu anunt in AT.Mi se parea ceva oarecum exotic.1.55m/45 kilo,singura acasa,fara CIM.Sun politicos,intreb dak se poate,imi raspunde afirmativ si dupa vreo 15 min ajung in preajma.Pitica nu a mai raspuns la tel.Nu e prima oara cand se intampla,nici mie,nici voua.Dar am hotarat sa iau atitudine in fata zdrentelor de acest tip pt ca isi bat joc de timpul si banii nostri.Sper sa ajunga pe centura.In Zair.

Link spre comentariu
Buna seara tuturor.Monitorizam de cateva zile o piticanie cu anunt in AT.Mi se parea ceva oarecum exotic.1.55m/45 kilo' date='singura acasa,fara CIM.Sun politicos,intreb dak se poate,imi raspunde afirmativ si dupa vreo 15 min ajung in preajma.Pitica nu a mai raspuns la tel.Nu e prima oara cand se intampla,nici mie,nici voua.Dar am hotarat sa iau atitudine in fata zdrentelor de acest tip pt ca isi bat joc de timpul si banii nostri.Sper sa ajunga pe centura.In Zair.[/quote']am fost si eu la ea ear pe iancului , face un oral de nota 25!!
Link spre comentariu
post-727-133409709996_thumb.jpgpost-727-133409709997_thumb.jpgpost-727-133409709998_thumb.jpg
am fost si eu la ea ear pe iancului ' date=' face un oral de nota 25!![/quote']Mesajul tău, că recenzie nu poate fi numită, este unul cât se poate de eliptic.Demonstrează-ne că poţi mai mult, altfel ne luăm la revedere!PS: întâmplător o cunosc pe Ana de când presta pe Ştefan cel Mare (vizita mea s-a consumat acum mai bine de un an jumate) iar oralul nu este nicidecum de nota 25! Per total, GFE + oral + normal, obţine cu indulgenţă nota de trecere, motiv pentru care nu am mai revenit. La oral se ajută excesiv cu mâna, normalul fara foc de artificii iar GFE-ul... I don't know... se vrea de gaşcă, lipicioasă, dar dă cu bâta-n baltă grupa mare. A, mai era cu o tipă, masivă, cică sportivă sau fostă sportivă
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...