Sari la conținut

justlove la cluj


Postări Recomandate

  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Salutari la toata lumea... revin si eu cu o recenzie dupa multa vreme.... Am avut foarte putin timp liber in ultima vreme si in privinta vizitelor la escorte am zis mai bine aleg calitatea decat cantitatea... ei si asa am ajuns cumva si pe la Gabitza aka justlove. Dupa diverse tatonari pe forum am reusit sa-i smulg o programare in vizita pe care a facut-o la Cluj. S-a cazat in blocurile C de pe calea Turzii unde de altfel au mai fost cazate si alte fete acuma sunt vreo 4 blocuri acolo deci loc este pt toata lumea... Gabitza... well ca aspect i-ati vazut si voi pozele nu se poate reprosa aproape nimic... in schimb la fata am avut o surpriza placuta in sensul ca desi declara ca are 43 eu i-as da vreo 10 mai putin... Apartamentul super ok dotat cu tot ce ii trebuie de la baie la dormitor...AM avut niste discutii de socializare cu Gabitza dupa care am facut fiecare dush... Actiunea propriu zisa prefer sa o tin pentru mine si Gabitza adica pe scurt treaba sta astfel daca va purtati civilizat si aveti ocazia sa va placa catusi de putin de putin Gabitza va fute de nu va vedeti :laugh2  :laugh2  :laugh2 adica nu prea am ce sa adaug fata de experientele anterioare traite de colegii de pe aici de la Cluj. Asa ca o picanterie daca va descurcati ii smulgeti un squirt la Gabitza. Servicii pe care le ofera FK-GFE maxim practic e una din cele mai bune fete la acest capitol pupaciosa lipicioasa se intereseaza de nevoile tale tot timpul poate prea mult.. ON sau protejat NP AP CIM ma rog astea stiati deja... Ca si cadou 300 lei o singura finalizare fara anal 2 ore cu pauze de socializare...

 

Note

Locatie 9.5

Aspect 9.5

GFE 10*

ON 10

NP 10

AP nu am facut dar probabil si acolo maxim

 

Ce sa zic evident de recomandat pacat ca nu prea vine asa des pe la Cluj si se pare ca e cam musai sa ma duc eu la Oradea

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Salutare,

 

Colegule @kkmitz, mi-ai luat-o înainte de data asta ;).. thumbs up... laik and șer.

 

Cum știu că Găbița știe de glumă o să urmeze o recenzie puțin mai katerincoasă... BEWARE !!!.

Gabi e o doamnă blonduță, frumușică, foarte caldă și prietenoasă, o MILFă adevărată. E o femeie tare simpatică, şugubeaţă, puțin zurlie :P și după întâlnirea asta, chiar dacă relatez la "cald" mi s-a confirmat bănuiala că-i o nimfomană mică (sau mare) ;).

Noi am mai povestit cu ocazia altor vizite ale ei la Cluj, dar nu am reușit să ne sincronizăm pâna acum. Modalitatea de contact e destul de conspirativă (very hush-hush :P), dar asta denotă că are grijă să nu-i treacă toți nebunii pragul. Cu mine nu i-a ieșit, am reușit să mă fofilez, vorba poetului e adevărată în cazul meu: "...am dublă personalitate și-o dezvolt pe-a treia..."

Cum spuneam, noi am mai ținut legătura pe parcursul ultimului an, am mai citit și eu vreo două recenzii și am mers destul de relaxat la întâlnire pentru că știam în cine mă bag ;). Gabi mi s-a părut la începutul întâlnirii puțin emoționată și puțin zăpăcită. Îi drept că nu toată ziua dă peste un dur, o ceafă lată ca mine, ras în cap și cu tatuaje de toată frumusețea: "ai loviu fă Mărie" pă brand și pe pulă un tatuaj cu o pulă mai mare. I-au trecut emoțiile destul de repede, cred că o și râs când m-am întors cu spatele văzând că pula mai mare era de fapt tatuajul și că a mea îi foarte mică :P.

Înainte să începem să păcătuim am stat o poveste și am fost servit cu ceva suc dă ăla occidental dă Oradea. Cu toate că erau tare faine poveștile și aș fi vrut să țină mai mult, mă cam grăbeam eu, Gabi nu m-a grăbit deloc, așa că am șters-o la duș și am intrat în budoar.

Acțiunea a debutat cu o grămadă de sărutări și pupăceli peste tot, te face să simți că ești în pat cu o persoană tare apropiată, FK, GFE maxim... gen ;). Am primit un oral de mi-o fost mai mare dragul, cu atenții speciale, deep, all-inclusive cum se zice... tare, tare fain. La normal am zis să mă bag eu în seamă și să muncesc puțin, o simți cum emană pasiune și face tot posibilul să te simți bine. Anal n-am încercat că nu-s fan. M-am ales cu un carcel la o bucă după ghidușiile pe care le-am încercat. S-a oferit Găbița sa-mi facă un masaj, dar din păcate trebuia să fug așa că am mai stat doar la un duș scurt și un pahar de țuc. Tot am scris că mă grăbeam, dar eu nu prea știu citi ceasul ăsta cu limbi și am stat mai mult de o oră. Data viitoare, când va fi, o să-mi rezerv mai mult timp pentru vizită, așa măcar să stam la bârfe sau la o ciorbă (se laudă că gătește bine și eu îs cam fomist), altceva nu mă ține că-s bătrân dragi tovarăși și preteni :).

 

It must have been love, justlove... but it's over now... ;)


  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Buna,justlove,mai esti in Cluj?Imi doresc sa iti fac si eu o vizita..Daca nu esti,atunci cand o sa mai vi?

Ceau! mai sunt in Cluj DAR... prefer sa imi stabilesc intalnirile DOAR cu cei ce au acces la PM :) .

Procedez asa pt ca SIGURANTA mea e pe primul loc.

SORRY.... :hug1

  • Like 10
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Manat de ceva porniri hormonale si dupa o scurta trecere in revista a site-ului nostru favorit, m-am decis sa-i fac o vizita doamnei. Vorbit la telefon  si stabilit ora  asa ca am pornit spre locatie.


Blocul ........; sun la usa si intru in apartament de unde G - pe tocuri si rochita mulata - ma ghideaza spre dormitor. Locul actiunii,  aranjat si curat, plus o lumina diuza in dormitor numai una de antezii. G ma intreaba daca este OK ce vad, confirm, primesc prosop curat si hop la baie pentru improspatare. Revin in camera de lucru, unde canta o muzica ambientala, mirosea a betisoare parfumate si apare si domnita in echipament de lucru (= goala) si se PORNeste treaba: actul 1: un oral umed, cu atentie la bilute/casa copilului si spre anus, fara maini si cu tendinta de DT. Mi-a facut cu ochiul veverita curata si bine defrisata, asa ca am continuat cu un 69 spre intaratare reciproca! Dupa ceva timp o rog sa trecem la main business, asa ca ma echipeaza cu fes (pus cu gura, bravo ei!) si incepe scena 1 din actul 2: cowboy, cu 8-uri executate din fund si cu sanii bine framantati; simtind venirea laptarului o rog sa trecem si prin scena 2 (misionar)!  Lupt cateva minute si gataa! vin marinarii valuri, valuri in fes. Ies si sunt sters delicat pe bancul de lucru, dupa care ma intand un pic sa-mi revin dupa asalt; mai schimbam cateva vorbe, contribui la stabilitatea financiara a domnitei, trag echipamentul si plec vesel cu un pupic de la revedere! 


P.S Pacat ca nu am rezstat mai multa pentru ca aeam cu cine sa imi desfac fantezle


Acum notele juriului:


- locatie: 9,5 ,


- atitudine sau GFE: 10 (amabila cu vorbe placute la ea),


- aspect: 8,5 (exact ca in poze; totusi este spre MILF, cu burtica, dar carne tare, fund atragator, sani medii dar frumosi),


- oral: 10 (fara CIM si doar incercari de DT),


- normal:  9 ,


- anal:  nu am facut :kiss3 .


 


Concluzie: de revenit cu siguranta!


  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...