Sari la conținut

Bruneta si blonda - 0720313654


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

NOUUU!!! 2 DOAMNE MATURE oferim sex oral si normal! 60fin sau 100 ron 2 fin. 30ani, blonda forme voluptuoase, sanii mari, buze groase. 38ani, bruneta superba, sanii medii, corp superb. 0720313654 zona mihai bravu. TEL: 0720313654

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare stimati colegi!

 

Joi,daca tin bine minte a aparut pentru prima data anuntul in ploiestiservicii/matrimoniale femei.Prima data am avut o retinere,anuntul era fara poze,dar am zis sa sun totusi.Sunat la nr. 0720313654,raspuns imediat,cu o voce amabila mi-a raspuns la toate intrebarile referitoare la serviciile prestate,am zis ca un milf nu-mi strica,asa ca i-am zis ca vin in 30 min.Locatia este in zona Maternitatii,a 3-a straduta pe dreapta cum te duci catre Teleajen pana in benzinaria Luk Oil.Sunat din fata blocului,s-a chinuit pana cand mi-a deschis usa,cred ca nu stia sa umble la interfon,urcat la etaj superior,mi-a deschis usa matura care s-a prezentat Gabi,iar langa ea se afla colega ei de 30 ani,blonda,infasurata intr-un prosop cam dolofana.Prima intrebare a fost daca vreau cu amandoua la 100 ron finalizarea,am zis nu,doar venisem pentru milfa de 38 ani.Pentru cei care au vazut pozele care au aparut de vineri,tin sa precizez ca erau reale facute in locatie si am gasit-o in aceeasi tinuta: blugii taiati ,bluzita transparenta,sutien pe ea,pantofi cu toc.,bruneta,par lung,1,65 m,60 kg,sanii frumosi nr.2,putini lasati,fara burta,bine proportionata.Am intrat in dormitor,ne-am dezbracat,eram dusat de acasa,am inceput cu saruturi pe corp,sani,si apoi la savarina,unde am bagat si 2 degetele,umezindu-se imediat.Cand am vazut ca incepe sa geama real,mi-am dat seama ca ii place si am continuat cu un cunny pana cand a avut orgasm pe bune.Am asteptat apoi 1 min.sa-si mai revina,apoi a fost randul ei sa treaca la oral.Mult nu am lasat-o sa o suga,ma deranja cu dintii,nu tu lins pe cap,de D.T.nici impinsa nu reusea,se ajuta de maini,slab de tot.Mi-a pus prezervativul si am urcat-o pe mine unde se misca destul de bine,geme real,se vede ca ii place,apoi am scos prezervativul si am terminat in gurita ei glorios.Am mai stat la o barfa,atunci am aflat ca este prima zi in domeniu,este divortata,nu are copii,si este de pe langa Ploiesti si are de fapt 43 de ani.Am vrut sa ma duc la baie sa ma igienizez,dar nici tu prosop,gel de dus,asa ca m-am spalat la chiuveta si m-am sters cu hartie igienica,cica erau la spalat prosoapele!

 

Si acum notele:

LOCATIE : 4 ,apartament 2 camere,apa pe jos in baie,fara prosop,gel,patul scartaia in draci,mobila veche,nu tu un scaunel sau o masuta sa-ti pui hainele.

ASPECT : 9 nu vreau sa par subiectiv ,dar la 43 ani arata super,este si simpatica la fata,daca o vezi pe strada si sa fie intr-o fustita sau rochita mini,intorci capul dupa ea.

ORAL : 2 -a fost ceva dureros si cu asta am spus totul,este novice la capitolul asta,este varza!

NORMAL: 8 - la capitolul asta sta mai bine,geme frumos,real,sta cum o pui,se vede ca ii place si traieste momentul

G.F.E. : 7 - m-am simtit bine in compania ei,a facut tot posibilul sa ma satisfaca,am vorbit de una de alta,fara F.K.

HALATUL : 60 ron O.N. Cu C.I.M.si N.protejat finalizarea si am stat 25-30 min.si 100 ron 1 ora.

 

Pacat ca este repetenta la oral ca as mai fi vizitat-o,asa ca nu pot sa o recomand in caz ca mai apare anuntul.

 

O seara linistita!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...