Sari la conținut

0763175016 O stie cineva ?


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

salutare Domnilor
este vreunul ce a vizitat-o pe domnisoara care raspunde la acest numar de telefon ?
 
0763175016
 
Daca DA va rog sa-mi spuneti daca se merita sa-i fac o vizita
 
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Link spre comentariu

eu cred totusi ca titlul acestui topic se termina cu un semn de intrebare care intereseaza mai multe persoane. aceste poze sunt folosite de mult in anunturile din constanta, zic eu ca pana acum aveam un coleg care gasea mai toate raspunsurile.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Dragii mei, cu scuzele de rigoare pentru lipsa mea de activitate din ultimul timp, am sa va prezint intalnirea mea cu domnisoara care raspunde la acest numar de telefon. Manat de dorinta, acum vreo 3-4 zile, am fost indrumat la Delfinariu, la club Manhattan, sau salon Discret. Acolo, fata cu care vorbisem, era afara si isi lua pizza pe care tocmai si-o comandase. Asa ca in lumina zilei am putut observa o tanara pana in 20 de ani, de inaltime medie spre mica, bronzata uniform, plina de tatuaje si cu o frumusete de piercing in partea inferioara a gurii. Arata foarte bine aceasta adolescenta, avand niste sani foarte frumosi si rotunzi si un curulet bombat si fara pic de celulita.

Am intrat in curte si Andreea (asa mi-a zis ca o cheama), m-a condus la locul actiunii. Un corp de casa care cuprindea un mic living, o baie si un dormitor. Dupa ce m-am igienizat am intrat in acel dormitor, moment in care a incuiat usile. Atmosfera este una ok avand mici lumanarele pe marginea peretilor si o saltea destul de comfortabila in mijlocul incaperii care tine loc de pat. Cand s-a dezbracat am putut observa ca fata arata foarte bine si fara haine pe ea, avand o piele intinsa si niste sani feciorelnici care zburdau cand au fost eliberati din stransoarea maieului care ii tinea prizonieri.

Andreea a trecut la oral, care e pe sistemul repede sa se scoale soldatul, dupa care mi-a tras un prezervativ si am inceput niste lupte crancene. Dupa vreo 20 de minute in care am schimbat mai multe pozitii am reusit sa finalizez si am ajutat-o pe domnisoara care mi-a produs aceasta bucurie sa se stearga de transpiratia mea si a ei.

Fata este din Medgidia si are 19 ani, are o atitudine buna, si daca se auto-educa are sasnse sa ajunga acolo unde vrem noi.

Note:

locatie 8

igiena 9 - desi era cald fata mirosea foarte frumos

aspect 8.5 - pustoaica pe care ai tendinta sa o iei acasa daca o vezi pe strada

oral 6

normal 8 fata sta in orice pozitie, da contre si icneste natural

GFE 6 destul de reticenta si timida oarecum

Pret 70 lei pentru o finalizare oral si normal. Am uitat sa precizez ca oralul este neprotejat. Despre poze pot spune ca nu sunt ale ei pentru ca nu observ niciun tatuaj.

Recomand celor care vor sa "bubuie" o prospatura, nu recomand celor care cauta experienta. 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am vizitat-o si eu pe domnisoara, a zis ca lucreaza in general dupa ora 2-3 ziua pana seara la 2-3. Gagica arata intr-un mare fel. Super sani, pasarica fresh fresh. Nu are deloc tehnica la oral, la normal iar nu misca, noroc cu mine ca am fost in forma si i-am dat sa ma tina minte :)) Nu se implica mai deloc, mecanic. Dar totusi v-o recomand, trebuie incercata macar o data.

Note:

Locatie - 9 o saltea in mijlocul camerei cu o chestie deasupra curata, la baie era ok.

Oral - 6 protejat :( i-am zis ca vreau fara dar nu a acceptat.

Normal - 9 nu stie treaba dar arata bine de tot, super pasarica, mi-am facut eu filmul meu.

GFE - 4 cam in sictir asa si-o arde.

Amenda - 100 lei un numar. Nu stiu cum ai fost tu cu 70 lei florine :/

  • Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...