Sari la conținut

Melissa fata noua


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Fata, 18 ani, din oradea, Bihor, Romania Vreau sa int�lnesc:   Zodia: Leu - vezi horoscop pe ziua de azi Fumator: Spun mai tarziu. Statut social: Singur(a) Copii: Intr-o zi as dori copii. Structura corpului: Medie Inaltime: 169cm - 173cm Culoarea Parului: Roscat Culoarea Ochilor: Albastru Educatia: La facultate Bautura: Raspund mai tirziu. Locul ideal de a locui: In Oradea Caut: O intilnire Descriere: tanara,dragutza,sociabila,corp atragator!ofer sex total contra cost,cu oral si anal neprotejat la cererea clientului!NU DETIN LOCATIE!!!la domiciliul clientului sau hotel!cer si ofer,igiena,seriozitate si discretie maxima!

 

Detalii:

La numar: 

60-oral sau normal protejat 

80-oral neprotejat 

100-oral si normal protejat 

100-anal 

120-oral neprotejat si normal protejat 

150-oral,normal si anal(oral si anal prot sau neprot) 

La ora: 

150-anal 

200-oral si normal 

250-oral,normal si anal 

telefon: 0755171750. 

NU DETIN LOCATIE!

 

 

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Tanara,draguta,sociabila,sexy,ofer companie
domnilor generosi,seriosi si discreti!ofer sex total
(oral,normal si anal)la numar sau la ora!NU
DETIN LOCATIE!La domiciliul clientului sau hotel!
oral si anal se poate si neprotejat,la cererea
clientului!poze reale 100%.cer si
ofer igiena si discretie maxima!nu rasp la private
sau sms! mai multe info la tel:0755171750. NU DETIN LOCATIE!!!program: 10:00-21:00

 

 

 

http://www.oradea.net/anunturi/ofer-placeri-contra-cost-anunturi-gratuite-491603.html

post-40777-0-05611400-1405596572_thumb.jpg

post-40777-0-53281900-1405596573_thumb.jpg

post-40777-0-02945200-1405596575_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

O recenzie scurta:

Am sunat-o ieri dupamasa. Raspunde o voce placuta, ii spun ca 1 nr. OP/NP , zice ok sa o iau in 20 min de langa Emanuel de undeva...Ajuns acolo o resun si aici marea surpriza: imi zice ca vine cu prietena ei si ca trebuie sa ii las banii ei si apoi mergem. Am stat un pic pe ganduri zic hai sa incercam. Decartez banii, urca si mergem spre locatie (cand a urcat era cam obosita, am intrebat-o ce e cu ea si mi-a zis ca acuma s-a trezit si eu am vorbit cu prietena ei la telefon.) Cam ciudata treaba asta cu banii i-am si zis mai tarziu acest lucru ea raspunzand ca asa e mai sigur ca i-au mai tras teapa unii, ma rog treaba ei.  Cand am ajuns la locatie am interbat-o daca vrea sa faca dus a zis ca da, eu am facut inainte. A iesit de la baie, am mai vorbit cate ceva zice ca are 19 ani si s-a apucat de meserie fiindca are nevoie urgent de bani. A inceput cu OP  incet, umed foooarte placut. Am schimbat 2 pozitii (lateral si pe la spate) si am terminat in prez.

 

Notele:

 

Corp = 9 - fund frumos, picioare sexyy, sani cam micuti dar placuti
Oral = 10 - desi fara deep dar a fost foarte placut
Normal = 7 - cam lenesa  ( a zis ca atunci s-a trezit)
Igiena = 10 - proaspat dusata, piele fina si pasarica cam stramta, deci placuta!!

Gfe = 8

Halat : 100 lei  OP/NP
Raport/Pret/Calitate = Bunicel

Concluzie finala : O recomand pentru trofeu si la cine ii plac cele tinere

  • Like 9
Link spre comentariu

   Sunat pe respectivul numar de telefon si estrogenul imi da loc de intalnire Unicarmul de pe Cazaban.  Eram foarte grabit, trebuia sa ajung la niste amici, invitant fiind la o agapa in cursul zilei de azi.

 

      Ajung in fata la Unicarm, o resun , foarte punctuala. O faptura micuta, undeva la 158-160 cm, suvitata in rosu, cu parul prins la spate, pantaloni roz, bluzita neagra si ceva albi in picioare.

Excitat fiind ma gandeam doar la desfasurarea actiunii facand abstractie de unele detalii.

Ne-am si inteles in preabulul disctiei telefonice ca ceea ce doresc e doar un sex vocal asa incat dsoara mi-a dat ca pont in lipsa unei locatii standard, un drum viran langa aeroport. Fata fiind familiarizata perfect cu aceste locatii a fost un GPS perfect asa incat am ajuns in locul indicat. Unul evident folosit in scopuri terepeutice pentru organele copulatorii, urmele acestor escapade fiind foarte evidente in zona respectiva.

         Fiind si grabit si foarte cald afara am trecut rapid la partea orala a dialogului. Un supt fara multe artificii, fara multa atentie la oua , insa un oral satisfacator in conditiile de fata.

A durat ceva timp, chiar s-a straduit fata sa fie cat mai bine insa am grabit si eu finalizarea, una in gurita mica si primitoare a acestei fapturi. Decartat continutul si am pornit inapoi in oras, rugandu ma sa o las undeva in Decebal.

 

Si aici e partea interesanta si hazlie a acestei intrevederi –  ea imi spusese ca o cheama Oana cand facusem cunostinta insa distras fiind nu am rematacat acest aspect.

Pe drum ea imi spuse ca nu ea este Melissa , ci raspunde uneori pe numarul de telefon al acesteia. Fetele se cunosc se pare foarte bine. Insa m- a rugat sa nu o ‚’ torn’’ daca ma voi intalni si cu Melissa pentru acest truc.

       Atentie cu cine doriti !  

 

Uitandu ma mai bine la ea parca parca ceva flesuri din memorie imi spuneau ca o stiu din ceva cuib in care activase insa pur si simplu nu reusesc acum sa mi aduc aminte. Poate un alt confrate va veni cu niste informatii suplimentare si poate a bifat-o in alta circumstanta.

 

Preturi : oral p – 60, ONP cu CIM =80, un numar OP+NP = 100, ONP+ NP/ finalizare= 120 de lei, ora = 200.

Am ales doar o muita la 80 de lei .

 

Note :

Oral : grabit 7

Normal- nu am incercat

Aspect: per total 7. 5 slabuta, firava, dragutica la fata, ochi albastrii, gurita mica

Recomandare: merita a fi incercata

 

De revenit : probabil pentru Melissa ! :)

 

Trai bun !

  • Like 10
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Salutare,

 

Ieri avand nevoie urgenta sa ma descarc, nereusind sa dau de KARLA_SWEET27 pe care am pus ochii zilele trecute am sunat-o pe domnisoara din topic, pe numarul din titlu. Raspuns prompt, din prima desi era 18, de obicei ii semn rau am si avut usoare retineri. Am stabilit pentru o finalizare ON in masina din doatre la telefon si stabilim ca intalnirea sa aibe loc in 20 de min langa Unicarmul de pe Vladimirescu. A intarziat in jur de 5 minute, nimic deranjant.

 

Aspect: foarte micuta de inaltime mai ales ca era in sandale (in concluzie si eu am avut de-a face cu prietena Melissei, aceeasi dameza cu care s-a intalnit si d-ul causticc), am intrebat-o si mi-a zis ca are 1,50, slim, ochi albastri si parul roscat la fata destul de draguta. Pare extrem de tanara am si intrebat-o daca ii majora si mi-a confirmat. A venit imbracata in ceva colanti colorati si o bluzita. 

 

Actiune: m-a ghidat la o parcare langa piata Ocska, nu vreau sa dau detalii exacte sa nu apara in zona voyeurii  :laugh2 . M-am parcat si am trecut pe bancheta din spate amandoi. Locul nu este cel mai izolat din oras, noroc ca am masina inalta si geamuri fumurii. M-am dezechipat si s-a apucat de treaba. Un oral clasic, nu foarte umed. Gurita este intr-adevar mica deci nu poate fi vorba de DT. Lipsa totala de atentie la oute, sau orice fel de artificii, as putea s-o cataloghez chiar plictisitor daca nu punea presiune pe cap cu buzele. Dupa vreo 10 minute am terminat la ea in gurita. A deschis usa si s-a scapat de material dupa care ne-am mutat in fata. M-a rugat sa o las in Iosia si cam asta a fost.

 

Note:

Aspect: 8

Locatie: 8 ca am loc suficient in masina + scaune din piele :laugh2

Oral: 7,5

Normal: N/A

Pret: 80/ ON+CIM

 

Recomandare: o incercare merita. Eu ma mai gandesc daca sa incerc la un moment dat si un normal cu ea.  

 

Cu stima,

P.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...