Sari la conținut

ALEXANDRA 0763 141 449


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna baieti, am 22 de ani, inaltime 1.70 fara tocuri, sani nr.3, 55 kg, sunt blonda cu ochii albastrii, lucrez in locatia de pe Decebal impreuna cu ANDREEA AKA REBECA si sper sa ne intelegem perfect. Ca servicii ofer oral + normal ambele protejate, sarutari corporale, 69, mici fantezii ( accept doar finalizare corporala ). Programul meu va fi intre orele 12:00 - 24:00 ( cu mici exceptii joi, vineri si sambata un pic mai extins ). 


 


Preturile sunt urmatoarele:


 


100 lei / o finalizare 30 minute


150 lei / o finalizare + masaj relaxare,body si erotic 60 minute


250 lei / doua finalizari + masaj 90 minute


 


O zi buna tuturor si sper sa ne intelegem de minune. :*


post-125183-0-83942000-1404302891_thumb.jpg

post-125183-0-29151800-1404302892_thumb.jpg

post-125183-0-20821700-1404302893_thumb.jpg

post-125183-0-85878700-1404302893_thumb.jpg

post-125183-0-35721700-1404302894_thumb.jpg

post-125183-0-74908000-1404302894_thumb.jpg

post-125183-0-29109200-1404302895_thumb.jpg

post-125183-0-77201800-1404302895_thumb.jpg

  • Like 26
Link spre comentariu

Du.te ma.n pula mea, te.am trimis sa faci poze si mi.ai spart telefoanele.n doua. Ti.am spus sa le faci la o rezolutie k pt tot omu'... E noapte si e tarziu... Maine viu la prospatura..se ia pensiilii mainii si rezolvam...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

ieri dupa amiaza am fost invitat de andreea rebbeca la sediul ei pentru un fotoshooting cu ea si cu noua ei colega , alexandra.

locatia este usor de gasit , pe decebal, un apartament spatios si curat ,cu trei camere si o baie eleganta, dotata corespunzator si in stare perfecta de functionare.am fost primit la usa de catre alexandra cu un imens zimbet pe buze, ,imbracata in blugi scurti ,pe tocuri si un nonsalant maieu fara minecute, care, ii punea in evidenta rotunjimea perfecta a sinilor,, nu mari dar fermi si frumos conturati, ca o jumatate de mingie de handbal.

imediat a aparut si andreea,intr-o tinuta lejera,pantalonasi albi scurti ,pe tocuri si o bluzita subtire.

ne-am asezat la o vorba pe salteaua din unul dintre dormitoare, cu toti 3 , am desfacut valiza cu seturile de lenjerie si le-am lasat pe fete sa isi aleaga tinutele pentru fotoshootingul care urma sa se desfasoare.

sincer vorbind ma cam luase cu transpiratie in momentele in care cele doua frumusele au inceput sa probeze lenjeria intima si nu reuseau sa se hotarasca cum sa incepem .

dupa primele cadre trase am simtit emotivitatea alexandrei, in comparatie cu andreea ,care foarte dezinvolta si experimentata a reusit sa imi faca munca de fotograf usoara.

am imbratisat-o pe alexandra pentru citeva secunde, rugind-o sa se relaxeze si am simtit-o usor tremurind de emotie si instantaneu a urmat o semierectie pe care din fericire am reusit sa o stapinesc altfel se ducea de ripa tot shootingul pentru care de fapt venisem.

imbratisare a mea se pare ca a avut efect, alexandra a devenit dinttr-o data foarte dezinvolta si a reusit sa lase timiditatea de o parte ,la un moment dat andreea indreptindu-si atentia catre sinii minunati ai alexandrei pe care a inceput sa ii rasfete cu atingeri tandre si mici saruturi

imaginea alexandrei in acele momente de tandrete cu andreea, , vizibil excitata de atentia ce i se acorda, m-a determinat sa ramin in continuare si pentru o repriza de dragoste cu aceasta tinara domnisoara alexandra, o aparitie surprinzator de naturala si proaspata, mereu zimbind si etalindu-si dantura perfecta ,tenul frumos ,ochii fascinanti si tinuta impecabila de gazela.

dupa vreo 2 ore de shooting si vreo 500 de cadre trase, am intrebat-o pe andreea daca pot ramine cu alexandra pentru intimitate , moment in care am fost luat deoparte pentru citeva mici sfaturi

am aflat ca domnisoara alexandra nu a mai avut inca vreun client in bucuresti, este prima ei zi de lucru si ar avea oarece experienta capatata intr-un salon de masaj si mi s-a recomandat sa fiu putin atent cum ma port cu ea, tinind seama de faptul ca nu este inca foarte experimentata.

ne-am retras in dormitorul principal, lumina rosie difuza , muzica agreabila in surdina, lenjerie de pat impecabila , oglinzi mari in dreptul patului, alexandra infasurata in prosop dupa dus , pe tocuri ne-am imbratisat din nou, ne-am sarutat patimas ca doi indragostiti la virsta pubertatii, apoi am facut o scurta pauza pentru a lasa la vedere cadoul , si am hotarit sa ne lasam dusi de val ,in privinta timpului ,urmind sa facem socotela la final. initial am apreciat o jumatate de ora, dar am lasat 200 de roni pt orice eventualitate. pretul pt o finalizare fiind de 100 de ron ceea ce mi se pare mai mult decit acceptabill, avind in vedere conitiile in care are loc actiunea si frumusetea desavirsita a alexandrei.

am asezat-o usor pe pat si impotriva vointei ei , care dorea sa se ocupe ea prima de mine, am luat eu initiativa, sfatuind-o din nou sa se relaxeze si sa fie putin preocupata si de placerea ei, nu numai de mine, asigurind-o ca totul va merge bine si ma voi putea desfasura si eu cu usurinta.

au urmat din nou saruturi patimase , fara urme de falsitate,fapt care mi-a provocat instant o erectie rapida

am coborit incet catre sfircurile purtate cu eleganta si mindrie de catre alexandra,amintindu-mi de scena de mai devreme in care andreea reusise sa o incalzeasca si sa o dezinhibe, am simtit reactia de placere din partea ei, mi-a luat mina si mi-a strins-o in jurul sinului perfect, apasindu-ma tare si indemnindu-ma sa ii masez sinii generos.in timp ce ma delectam ca un pustiulica mic cu minunatele titisoare,alexandra ma saruta pe lobul urechii,usor gifiind de placere si soptindu-mi sa continui ceea ce fac.

nu m-am putut abtine prea mult si am mers mai departe in jos spre minunata ei pasarica de copila , o gogosica mica , dar mica ,ascunsa si perfect epilata , colorata intr-un roz virgin si cu urme minime de folosinta.

dupa numai citeva minute s-a intimplat ceea ce banuiam si anume faptul ca m-a rugat sa ma opresc, altfel nu se mai poate stapinii si isi da drumul. am lasat-o putin mai moale si am mai dezmierdat aceea piersicuta in pirg pina in momentul in care incepuse sa vibreze. am continuat stimularea clitorisului mic cu degetelele in timp ce alexandra era in cautarea unui prezervativ durex pentru a trece la proba orala.

nu s-a repezit direct la organ ci a continuat sa ma dezmierde cu naturalete, folosindu-si sinii si miinile, lasind ici si colo urma buzelor ei pe trupul meu si ascultind cu atentie sfaturile date de mine in privinta tehnicii de masturbare la care deja se pricepe binisor, a folosit baby oil pentru lubrefierea mea, am invatat-o sa isi foloseasca ambele miini pentru masturbare, ca si cind ar mulge caprele, afirmatie care i-a provocat risul si s-a conformat.

prezervativul a fost montat cu multa dexteritate, fapt pozitiv , oralul ce a urmat a fost facut cu multa raspundere , chiar cu placere as putea spune, un pic rapid la inceput , apoi, la indicatiile mele, mai lent si din ce in ce mai adinc apropiindu-se chiar de un deep care nu i-a reusit dar si-a dat silinta ,fara alte artificii cu lins de coaie sau scuipat. tehnica la oral este modesta dar compenseaza mult cu binevointa ei de a urma sfaturile si de a se conforma la dorinta clientului .in plus, daca va veti uita in ochhi ei in timp ce va felationeaza s-ar putea sa ejaculati instantaneu.

sint convins ca un oral neprotejat ar fi fost mult mai senzual si cred ca peste doua trei saptamini ,tehnica ei va fi mult imbunatatita. nu face sub nici o forma neprotejat.

dupa o felatie prelungita in mai multe pozitii, am trecut la sex

am penetrat-o relativ usor, avind in vedere faptul ca este strimta si mica, ne-a ajutat putin si lubrfiantul aplicat pe condom plus umezirea ei naturala.

participa cu placere la sex, si-a incolacit bratele si picioarele in jurul meu atragindu-ma in ea, devine usor posesiva ,ii place ritmul ridicat si rapid , te indeamna sa o patruzi adinc si reactioneaza plina de pasiune, se misca , geme placut ,nu exagereaza, da senzaatia de placere,este chiar foarte naturala, desface piciorele frumos si le ridica in aer atunci cind ii ceri asta, facind penetrarea facila.

aveam senzatia ca va urma un maraton sexual cu aceasta minunata gazela, am facut insa imprudenta de a o intoarce cu fundul intr-o parte, am penetrat-o de citeva ori mai adinc de sus in jos , moment in care a inceput sa miste curul intr-un anumit fel ,ca braziliencele , am simtit o usoara zvicnire inauntru, apoi si-a intors fata catre mine afisind un zimbet atit de excitant si nevinovat, combinat cu un gemuto-oftat scurt, moment in care mi-au trecut fiori pe sira spinarii, am simtit inevitabilul provocindu-se si cu mare regret ,am avut timp sa imi scot prezervativul si sa ejaculez peste una dintre fesele pline de nuri ale alexandrei. a fost un orgasm intens, instantaneu provocat poate involuntar dar cu efect maxim.

ca sa prelungesc putin extazul, am inceput usor sa ii masez funduletul , folosind sperma in loc de crema, fapt foarte apreciat de alexandra care mi-a si sugerat ca spema ii va face pielea funduletului mai fina deci este. am asigurat-o ca are dreptate ,amintindu-mi cu drag de o alta fata tinerica ce ma ruga mereu sa ii ejaculez pe obrajori pentru a-si trata acneea.

am fost apoi instalat in pat ca un rege , mi s-au adus tigari si apa din camera cealalta si am ramas un sfert de ora la chilluiala, povestind despre viata fiecaruia ,despre planuri de viitor si experiente din trecut.

la final am fost impreuna la dus am fost din nou rasfatat ,spalat, gidilat la coite si cu un ultim pupic pasional mi-a multumit pentru timpul petrecut impreuna, spunindu-mi ca ma asteapta oricind cu placere.

am primit chiar 50 de lei inapoi din banii lasat la vedere,deci cadoul a fost de 150 de ron pentru o finalizare ce a durat cam 40-45 de minute , ceva masaj erotic si un sfert de ora de relax dupa.

raportul calitate pret mi se pare foarte bun, chiar excelent, am inteles ca ar mai fi varianta cu 250 ron pt 90 de minute sau 200 ron pt 2 finalizari pe ora. sper sa nu fi gresit.

in final as vrea sa fac o scurta asemanare intre aceasta frumusica alexandra si binecunoscuta fosta escorta amelia.

evident, cei care au cunoscut-o pe amelia la inceputul carierei , vor descoperi in alexandra multe aspecte asemanatoare, incepind cu aspectul fizic, atentia pentru client,igiena desavirsita, naturaletea ,spontaneitatea,bucuria sincera de a face dragostesi multe altele.

este foarte frumoasa, are ochi superbi ,un corp care nu ppoate fi numit slim dar carnita bine aranjata, fara grasime, foarte usoare urme de celulita, nesemnificativ si aproape de neremarcat, sini perfecti fermi, rotunzi si foarte sensibili la atingere, pasarica de fata mare, roz, curata si epilata fara nici o urma de miros , o dantura si buze impecabila, saruta cu multa placere, manichiura si pedichiura foarte ingrijite,par blond inchis, peste umeri, toata numai un zimbet, in jur de 170 ,apreciez 55 kg , picioare lungi si frumoase, 21 de anisori , se trage dintr-o zona de munte deci tonic sanatos, 21 de anisori si inca studenta.

o recomand celor care au rabdare cu fetele tinere ,incepatoare, este un trofeu ce nu trebuie ratat, ii prevad o ascensiune rapida si am certitudinea ca in urmatoarele saptamini va fi greu de prins libera.

imi pare rau pentru neacordarea notelor , nu cred ca e cazul inca, nu ar fi corect din partea mea pentru ca nu as putea sa ii dau note mai mici de 10 in special gfe care intrece orice asteptare.

asemanarea frapanta intre alexandra si brooke shields, ma trimite la porecla ce mi se pare potrivita pentru numele de scena si anume:

ALEXANDRA BLUE LAGOON

  • Like 27
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

ieri dupa amiaza am fost invitat de andreea rebbeca la sediul ei pentru un fotoshooting cu ea si cu noua ei colega , alexandra.

locatia este usor de gasit , pe decebal, un apartament spatios si curat ,cu trei camere si o baie eleganta, dotata corespunzator si in stare perfecta de functionare.am fost primit la usa de catre alexandra cu un imens zimbet pe buze, ,imbracata in blugi scurti ,pe tocuri si un nonsalant maieu fara minecute, care, ii punea in evidenta rotunjimea perfecta a sinilor,, nu mari dar fermi si frumos conturati, ca o jumatate de mingie de handbal.

imediat a aparut si andreea,intr-o tinuta lejera,pantalonasi albi scurti ,pe tocuri si o bluzita subtire.

ne-am asezat la o vorba pe salteaua din unul dintre dormitoare, cu toti 3 , am desfacut valiza cu seturile de lenjerie si le-am lasat pe fete sa isi aleaga tinutele pentru fotoshootingul care urma sa se desfasoare.

sincer vorbind ma cam luase cu transpiratie in momentele in care cele doua frumusele au inceput sa probeze lenjeria intima si nu reuseau sa se hotarasca cum sa incepem .

dupa primele cadre trase am simtit emotivitatea alexandrei, in comparatie cu andreea ,care foarte dezinvolta si experimentata a reusit sa imi faca munca de fotograf usoara.

am imbratisat-o pe alexandra pentru citeva secunde, rugind-o sa se relaxeze si am simtit-o usor tremurind de emotie si instantaneu a urmat o semierectie pe care din fericire am reusit sa o stapinesc altfel se ducea de ripa tot shootingul pentru care de fapt venisem.

imbratisare a mea se pare ca a avut efect, alexandra a devenit dinttr-o data foarte dezinvolta si a reusit sa lase timiditatea de o parte ,la un moment dat andreea indreptindu-si atentia catre sinii minunati ai alexandrei pe care a inceput sa ii rasfete cu atingeri tandre si mici saruturi

imaginea alexandrei in acele momente de tandrete cu andreea, , vizibil excitata de atentia ce i se acorda, m-a determinat sa ramin in continuare si pentru o repriza de dragoste cu aceasta tinara domnisoara alexandra, o aparitie surprinzator de naturala si proaspata, mereu zimbind si etalindu-si dantura perfecta ,tenul frumos ,ochii fascinanti si tinuta impecabila de gazela.

dupa vreo 2 ore de shooting si vreo 500 de cadre trase, am intrebat-o pe andreea daca pot ramine cu alexandra pentru intimitate , moment in care am fost luat deoparte pentru citeva mici sfaturi

am aflat ca domnisoara alexandra nu a mai avut inca vreun client in bucuresti, este prima ei zi de lucru si ar avea oarece experienta capatata intr-un salon de masaj si mi s-a recomandat sa fiu putin atent cum ma port cu ea, tinind seama de faptul ca nu este inca foarte experimentata.

ne-am retras in dormitorul principal, lumina rosie difuza , muzica agreabila in surdina, lenjerie de pat impecabila , oglinzi mari in dreptul patului, alexandra infasurata in prosop dupa dus , pe tocuri ne-am imbratisat din nou, ne-am sarutat patimas ca doi indragostiti la virsta pubertatii, apoi am facut o scurta pauza pentru a lasa la vedere cadoul , si am hotarit sa ne lasam dusi de val ,in privinta timpului ,urmind sa facem socotela la final. initial am apreciat o jumatate de ora, dar am lasat 200 de roni pt orice eventualitate. pretul pt o finalizare fiind de 100 de ron ceea ce mi se pare mai mult decit acceptabill, avind in vedere conitiile in care are loc actiunea si frumusetea desavirsita a alexandrei.

am asezat-o usor pe pat si impotriva vointei ei , care dorea sa se ocupe ea prima de mine, am luat eu initiativa, sfatuind-o din nou sa se relaxeze si sa fie putin preocupata si de placerea ei, nu numai de mine, asigurind-o ca totul va merge bine si ma voi putea desfasura si eu cu usurinta.

au urmat din nou saruturi patimase , fara urme de falsitate,fapt care mi-a provocat instant o erectie rapida

am coborit incet catre sfircurile purtate cu eleganta si mindrie de catre alexandra,amintindu-mi de scena de mai devreme in care andreea reusise sa o incalzeasca si sa o dezinhibe, am simtit reactia de placere din partea ei, mi-a luat mina si mi-a strins-o in jurul sinului perfect, apasindu-ma tare si indemnindu-ma sa ii masez sinii generos.in timp ce ma delectam ca un pustiulica mic cu minunatele titisoare,alexandra ma saruta pe lobul urechii,usor gifiind de placere si soptindu-mi sa continui ceea ce fac.

nu m-am putut abtine prea mult si am mers mai departe in jos spre minunata ei pasarica de copila , o gogosica mica , dar mica ,ascunsa si perfect epilata , colorata intr-un roz virgin si cu urme minime de folosinta.

dupa numai citeva minute s-a intimplat ceea ce banuiam si anume faptul ca m-a rugat sa ma opresc, altfel nu se mai poate stapinii si isi da drumul. am lasat-o putin mai moale si am mai dezmierdat aceea piersicuta in pirg pina in momentul in care incepuse sa vibreze. am continuat stimularea clitorisului mic cu degetelele in timp ce alexandra era in cautarea unui prezervativ durex pentru a trece la proba orala.

nu s-a repezit direct la organ ci a continuat sa ma dezmierde cu naturalete, folosindu-si sinii si miinile, lasind ici si colo urma buzelor ei pe trupul meu si ascultind cu atentie sfaturile date de mine in privinta tehnicii de masturbare la care deja se pricepe binisor, a folosit baby oil pentru lubrefierea mea, am invatat-o sa isi foloseasca ambele miini pentru masturbare, ca si cind ar mulge caprele, afirmatie care i-a provocat risul si s-a conformat.

prezervativul a fost montat cu multa dexteritate, fapt pozitiv , oralul ce a urmat a fost facut cu multa raspundere , chiar cu placere as putea spune, un pic rapid la inceput , apoi, la indicatiile mele, mai lent si din ce in ce mai adinc apropiindu-se chiar de un deep care nu i-a reusit dar si-a dat silinta ,fara alte artificii cu lins de coaie sau scuipat. tehnica la oral este modesta dar compenseaza mult cu binevointa ei de a urma sfaturile si de a se conforma la dorinta clientului .in plus, daca va veti uita in ochhi ei in timp ce va felationeaza s-ar putea sa ejaculati instantaneu.

sint convins ca un oral neprotejat ar fi fost mult mai senzual si cred ca peste doua trei saptamini ,tehnica ei va fi mult imbunatatita. nu face sub nici o forma neprotejat.

dupa o felatie prelungita in mai multe pozitii, am trecut la sex

am penetrat-o relativ usor, avind in vedere faptul ca este strimta si mica, ne-a ajutat putin si lubrfiantul aplicat pe condom plus umezirea ei naturala.

participa cu placere la sex, si-a incolacit bratele si picioarele in jurul meu atragindu-ma in ea, devine usor posesiva ,ii place ritmul ridicat si rapid , te indeamna sa o patruzi adinc si reactioneaza plina de pasiune, se misca , geme placut ,nu exagereaza, da senzaatia de placere,este chiar foarte naturala, desface piciorele frumos si le ridica in aer atunci cind ii ceri asta, facind penetrarea facila.

aveam senzatia ca va urma un maraton sexual cu aceasta minunata gazela, am facut insa imprudenta de a o intoarce cu fundul intr-o parte, am penetrat-o de citeva ori mai adinc de sus in jos , moment in care a inceput sa miste curul intr-un anumit fel ,ca braziliencele , am simtit o usoara zvicnire inauntru, apoi si-a intors fata catre mine afisind un zimbet atit de excitant si nevinovat, combinat cu un gemuto-oftat scurt, moment in care mi-au trecut fiori pe sira spinarii, am simtit inevitabilul provocindu-se si cu mare regret ,am avut timp sa imi scot prezervativul si sa ejaculez peste una dintre fesele pline de nuri ale alexandrei. a fost un orgasm intens, instantaneu provocat poate involuntar dar cu efect maxim.

ca sa prelungesc putin extazul, am inceput usor sa ii masez funduletul , folosind sperma in loc de crema, fapt foarte apreciat de alexandra care mi-a si sugerat ca spema ii va face pielea funduletului mai fina deci este. am asigurat-o ca are dreptate ,amintindu-mi cu drag de o alta fata tinerica ce ma ruga mereu sa ii ejaculez pe obrajori pentru a-si trata acneea.

am fost apoi instalat in pat ca un rege , mi s-au adus tigari si apa din camera cealalta si am ramas un sfert de ora la chilluiala, povestind despre viata fiecaruia ,despre planuri de viitor si experiente din trecut.

la final am fost impreuna la dus am fost din nou rasfatat ,spalat, gidilat la coite si cu un ultim pupic pasional mi-a multumit pentru timpul petrecut impreuna, spunindu-mi ca ma asteapta oricind cu placere.

am primit chiar 50 de lei inapoi din banii lasat la vedere,deci cadoul a fost de 150 de ron pentru o finalizare ce a durat cam 40-45 de minute , ceva masaj erotic si un sfert de ora de relax dupa.

raportul calitate pret mi se pare foarte bun, chiar excelent, am inteles ca ar mai fi varianta cu 250 ron pt 90 de minute sau 200 ron pt 2 finalizari pe ora. sper sa nu fi gresit.

in final as vrea sa fac o scurta asemanare intre aceasta frumusica alexandra si binecunoscuta fosta escorta amelia.

evident, cei care au cunoscut-o pe amelia la inceputul carierei , vor descoperi in alexandra multe aspecte asemanatoare, incepind cu aspectul fizic, atentia pentru client,igiena desavirsita, naturaletea ,spontaneitatea,bucuria sincera de a face dragostesi multe altele.

este foarte frumoasa, are ochi superbi ,un corp care nu ppoate fi numit slim dar carnita bine aranjata, fara grasime, foarte usoare urme de celulita, nesemnificativ si aproape de neremarcat, sini perfecti fermi, rotunzi si foarte sensibili la atingere, pasarica de fata mare, roz, curata si epilata fara nici o urma de miros , o dantura si buze impecabila, saruta cu multa placere, manichiura si pedichiura foarte ingrijite,par blond inchis, peste umeri, toata numai un zimbet, in jur de 170 ,apreciez 55 kg , picioare lungi si frumoase, 21 de anisori , se trage dintr-o zona de munte deci tonic sanatos, 21 de anisori si inca studenta.

o recomand celor care au rabdare cu fetele tinere ,incepatoare, este un trofeu ce nu trebuie ratat, ii prevad o ascensiune rapida si am certitudinea ca in urmatoarele saptamini va fi greu de prins libera.

imi pare rau pentru neacordarea notelor , nu cred ca e cazul inca, nu ar fi corect din partea mea pentru ca nu as putea sa ii dau note mai mici de 10 in special gfe care intrece orice asteptare.

asemanarea frapanta intre alexandra si brooke shields, ma trimite la porecla ce mi se pare potrivita pentru numele de scena si anume:

ALEXANDRA BLUE LAGOON

later edit: 

am primit aprobarea de a posta si poze

post-58400-0-11509100-1404394682_thumb.jpg

post-58400-0-36691600-1404394689_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Salut

Am fost si eu la Alexandra si nu pot saspun decat ca este escorta pe care o cautam de foarte mult timp! Corp perfect! Frumoasa! Are niste ochi superbi!Igiena impecabila!

Locatie Galo Nero cu Andreea.

Am ajuns in locatie si mi-a deschis usa fara sa stea ascunsa dupa usa,nici nu are de ce pt ca e piesa! :))

Facut cunostinta,servit cu o apa plata si apoi mers la dus.A mers si ea la dus si apoi a revenit in dormitor invelita doar in prosop,cand l-a dat jos mi s-a inmuiat planetarele....are un corp perfect,sani nr trei tari,frumosi,pasa mica si frumoasa,cur bombat,ochi superbi albastri....imi vine apa in gura cand imi aduc aminte...

Am inceput cu un masaj usor ca sa ne acomodam,apoi a pus un preze si a trecut la oral bine facut cu tente de deep,apoi normal pasional pana am finalizat transpirati amandoi(mai mult ea!) :)).A urmat runda doi cam la fel si apoi taclale cu amandoua la un cico :)))

Note nu dau pentru ca pentru mine este nr.1 in acest moment.Nu o recomand decat celor cu maxim bun simt si educatie.Daca va purtati urat cu ea I kill you! :))

Halat 250 lei pt 1h si 30 min dar eu am stat mai mult cu ele de vorba!

Face totul protejat asa ca nu insistati aiurea! Cu toate astea am auzit ca umbla un imbecil pe la fete care scoate prezervativul fara sa vada fetele la normal....cumetre daca te prind iti tai pula si te pun sa o mananci!

O sa revin la ea cu placere de fiecare data pentru ca mi se pare un deliciu!

Succesuri!

  • Like 21
Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Am uitat sa mentionez ca Obiectiv are dreptate,chiar seamana cu Brooke Shields la fata,la corp e mai buna Alexandra! :))

  • Like 1
Link spre comentariu

O daaa! Am ajuns si eu la Alexandra saptamana trecuta. O prezenta extraordinara, frumoasa foc, despre ce vorbim aici? Brooke Shields? Antonia mai degraba. Tanara, frumoasa, inalta, distrata, zambet impecabil, Ajung la Gallo Nero pe bulevardul lor, imi deschide usa tipa de mai sus, socializam cateva minute, Andreea-rebeka misuna pe langa ea, vine programare si la ea, ma duc la dus, merge si Alexandra, apoi ne gasim in pat. Fk timid, fara limbi in gat , nu-i plac , gemete, gadilaturi multe, monteaza sepcuta, face un oral misto, adanc, lent, 69 , miscare multa ,ne punem pe munca si ne frecam in cateva pozitii bune. Alexandra chiar stie meserie si nu se incurca. M-a tinut in transa minute bune de zbenguiala, pt mine conteaza mult aspectul fizic, e frumoasa foc, eu o vad desavarsita , plus k are un grad de implicare destul de mare. Termin la un moment dat in pozitia clasica, ne pupam si ne luam in brate.

 

Note: oral 9 protejat, deep, placut.

Normal 9.5 se misca bine si se uita in ochii tai.

Anal nu.

Gfe 9 destul de mare, fk in limita bunului simt,nu adanc, ca atitudine e f dezghetata, zambitoare si comunicativa.

Igiena nota 10 , s-a scuzat la dus imediat dupa mine.

Locatie 8, patul scartaie, duduie, nush cum sa zic.

 

Fata e de recomandat maxim , la cum arata si cum se poarta fara discutii poate ajunge la top foarte usor. Si chiar merita!

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

hello

am fost si eu la Alexandra, ma declar super incantat de ea, este o fata superba, frumoasa si are un corp de milioane, dupa cum se vede si in poze.. iar zambetul si acea privire.. criminale :D

am sunat, m-am programat, iar intr-un timp foarte scurt eram in locatia de pe Decebal, pe care probabil o stiti, aceeasi locatie cu cea a Andreei, colega ei.

ajuns inauntru, ne-am salutat, pupat si am mers in camera. Dupa dusul pe care l-am facut amandoi, dar separat, a urmat ceva foarte frumos si interesant ;) nu dau detalii, dar a fost super..

Aspect - 10, fata este o frumusete, fund bombat, sanii mari.. intr-un cuvant : superba
Oral - 9,5 fiind protejat nu ma incanta foarte mult :P
Normal - 10, diverse pozitii, se implica foarte mult
Atitudine - 10

O recomand cu placere, purtati-va frumos cu ea si o sa se poarte si ea la fel de frumos :)

  • Like 18
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

eu am inteles din prima, dar avand in vedere ca informatia asta se afla in primul post, am ales sa nu repet ;)

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Salut

Am fost din nou azi si nu pot sa  spun decat ca o recomand pentru top escorte!

CHIP + TATE +CUR + PASA+IGIENA = DE COLECTIE!

 

Pentru mine are 10 pe linie cu coronita! :)

 

Spor!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o pe domnisoara in urma cu doua zile. Este blonda, ochi albastri, corp armonios, subtirica. Este foarte atenta sa te faca sa te simti bine.. si reuseste.. atat la oral cat si la normal isi da silinta.. si se misca bine.. Este loc si de mai bine. aspect valabil atat din partea ei cat si din partea partenerului (nu ca as avea ceva sa ii reprosez - chiar nu ai ce). O companie foarte placuta pe care o recomand.(te face sa te simti in compania unei prietene)

Note: Oral:9,5, normal: 9,5, atitudine:10, 150 lei/o ora

Si.. ii multumesc pentru compania placuta.. oferita.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Salut ,

 

Acum 2 zile am avut ocazia sa o cunosc pe domnisoara Alexandra ( sunat , programat , intalnit ) . Chiar este o fata foarte frumoasa , punctuala si o escorta de nota 10+ ( corp , iginena , seriozitate , etc ) ! Are toate calitatile de a fi in TOP , unde sper sa ajunga cat mai curand ! Sincer , vreau sa apelati la ea cu toata increderea , chiar merita si nu o sa regretati nici o secunda !

 

  Note :

 

Locatie : 9 ( - patul care huruie putin ) :)

Aspect fizic : 10 , TOP TATI .

Oral : 9 din cauza caciulitei :(

Normal : 10 face dragoste nu sex :X

Gfe : 10+   :pepsi :pepsi

 

Halatu : 250 ron ( 1 h si 15 min )

 

RECOMAND  CU INCREDERE ! Si sigur o sa mai revin !!

 

O seara buna .

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...