Sari la conținut

SILVANA 22 ani 0735272392


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Perfect. Multumesc! Mai am inca... 15 poze  :laugh2 . Sper sa le pot atasa eu pe acelea! Sunt pozele profesionale facute-ntr-un studio. Le puteti gasi pe luxuryescort.ro ( sper ca este permisa reclama site-ului, tinand cont de faptul ca are bannere p-aici, daca nu... sper sa-mi acceptati scuzele :-D ). 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In poze e frumusete ,in realitate o tristete!

O experienta cu care nu as vrea sa va ocup timpul, este, daca vreti, "Umbra Selmei pe Magheru".O locatie buna, centru, doatat si utilata cum trebuie, o prezenta care inspira mai mult a datorie de serviciu, tradand prin conversatie si gesturi obligativitate si dezinteres.Nu stiu daca e corect ce spun, dar, daca imi este permisa o evaluare, as merge mai degraba pe o inaltime de 1,75 cu 70-71 kg.Un aspect fluffy, o pufosenie nu la modul grav, dar vizibila de zici ca in poze era sora ei geamana pe care intre timp a inghitit-o.

Banala, monotona si de netotat toata aceasta intalnire derulata mecanic, fara sa ai nici asteptari, nici surprize.Un pret ridicat pentru oferta din galantar dar, in cazul asta, probabil platesti pozitia centrala a locatiei.

Fata e de 7, pentru ce arata in realitate, iar ca servicii, nu poate depasi cred 6, nici daca solicita marire.Un oral prezervat,sec si trist ca in filmele indiene(diferenta acolo e ca plangi la final) si un normal de film romanesc de dupa revolutie ,gen "Sobolanii Rosii" .

Pretul de 250 ron /ora si 150 /fin  ar trebui interzis in cazul de fata pentru ca nu respecta nici un termen economic.Poate exista doar daca tinem cont de explozia francului si poate fi gasita o explicatie daca o fi facut imprumut in moneda asta.Dar si asa ar trebui inghetat la un curs mult mai mic!

 Stiu ca este tardiv raspunsul meu, dar vreau totusi sa o fac :). In primul rand iti multumesc pentru faptul ca ti-ai rupt din timpul tau pentru a ma vizita! Intr-adevar in ianuarie eram ceva mai plinuta, insa 70-71 kg?!?! No way!!! In acea perioada aveam 64-65 kg. Inaltimea ai spus 1.75. Nu, inaltimea este de 1.78. Se poate vedea din pozele postate de pe anunt faptul ca am mai slabit. Anyway... iti doresc o zi buna:) !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Chiar daca am criticat-o ca nu mai accepta o finalizare si lucreaza doar la ora ceea ce mi se pare ca suna a lacomie ( probabil ca are credit in CHF hahaha ), simt nevoia sa-i raspund lui Gang Bang, spunandu-i ca are si dreptate, dar nu in totalitate. 71 kg? Tu sigur nu ai fost la alta fata? Eu am fost prima data la fatuca asta in vara si intr-adevar era ceva mai plinuta, dar hai sa zicem ca atunci avea undeva la 67-68 kg maximum din cat pot eu aprecia. Insa am fost la ea de 2 ori de cand s-a mutat in noua locatie ( luna curenta ) si am ramas placut surprins sa vad cat a slabit. Nu cred ca acum are mai mult de 64 kg ( si asta, tinand cont ca are 1.78 m fara tocuri e foarte inalta ). Referitor la pret, nu l-a ridicat. A avut dintotdeauna pretul asta la serviciile complete. Problema e ca acum nu mai accepta o singura finalizare, adica 150 RON. Referitor la oral, iti dau dreptate, dar nu in totalitate: cand am descoperit-o in vara, facea un oral dezastruos la modul ca te zgaria destul de tare, insa acum cred ca si-a scos dintii :)). La normal iarasi sunt in total dezacord cu tine: eu am pus-o in toate pozitiile, am pus-o sa stea pe tocuri, a facut tot ce i-am spus eu, nu a schitat niciun gest. Vad ca nu ai avut parte de GFE. Eh eu aici i-am dat dintotdeauna note maxime si asta datorita faptului ca intotdeauna am ras cu ea, mereu vorbeam mult si intotdeauna am stat cu 15 minute mai mult decat trebuia pentru ca pur si simplu nu-mi dadeam seama c-am depasit timpul, iar ea niciodata nu mi-a dat ceva de-nteles si anume ca ar cam trebui sa plec. Dar nah... probabil ca aici e si in functie de chimie. Am fost la multe fete de pe forumul asta care sunt laudate, dar eu nu am simtit chimia asta, dar si la multe fete care au fost criticate si m-am simtit foarte bine ( vezi recenziile mele ). Gang Bang, sigur nu ai fost la alta fata? :))

 

Multumesc, Ranya, pentru cuvintele frumoase  :gifs_ojos ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

....si inca cateva fotografii facute chiar astazi

Un week-end frumos va doresc ! Silvana

...Silvana...bomboana silvana!! :laugh2 :laugh2  in stilul lui Janes Bond,...Bond ...Janes Bond!!

Frumoase si apetisante poze :hug1 :hug1 !! :blushing2

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...