Sari la conținut

0755895293 masaj Republicii


Postări Recomandate

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Salon masaj erotic cu finalizare

 

Salonul se afla pe Republici aproape de petrom

Tel .0755.895.293

 

Sunt 2 fete care practica ,am vazut-o doar pe una dintre ele ,cealalta fiind ocupata.

Tariful este de 150 Ron ora masaj cu finalizare.

Am intrebat daca practica si alceva dar nu.

Locatia este de lux ,un apartament de 3 camere ,in 2 camere se desfasoara actiunea si in cea de a 3 a este receptionera.

Fata care am vazut-o undeva la 1,65 foarte frumoasa ,sani medi.

Eu nu am ramas deoarece in drum spre ele mi-a sunat telu so trebuia sa fug in lata parte ,lucru care nu imi era in program.

Asta este se mai intampla.

Dar sigu Luni am sa merg si am sa revin cu o informatie.

Am ramas surprins placut de locatie si fete.

 

 

spor sa ai si sa ne spui si noua

 

eu nu sunt deloc un fac al masajului, roice masaj pe mine ma face sa adorm instant  :laugh2 :laugh2  asa ca nu ma risc

 

 

Dat fiind faptul ca de doua saptamani sunt în căutare și în lipsa de idei, am fost si eu acolo acuma seara. Nu exista servicii extra(deocamdata) doar posibilitatea de a-i face un oral maseuzei pentru 50 de lei extra. Pretul a fost 150 ron ora, platit 200 ca să pot finaliza, sa nu plec cu ouăle umflate. A început cu un masaj lent si răbdător pe spate, foarte bun pentru relaxare, apoi pe picioare, punct in minus(i-am si zis) pentru ca a ferit în totalitate zona feselor, zona foarte erogena de altfel, m-a întors, masat putin pieptul, zonele adiacente organului cu pricina, și-a frecat foarte provocator corpul de mine, iar masca venețiană de pe ochii ei si postură provocatoare aproape ca m-a facut sa o sarut. A dat doua limbi provocatoare pe gat, dar în rest a facut o laba... M-a invitat sa o mângâi, iar pe cand am văzut că se cam termina timpul(s-a uitat discret pe ceas, zicând ca in 15 minute mai are un client) i-am propus sa ma lase să-i fac un oral pentru a ma putea eu termina mai repede. Am finalizat, ea s-a înfocat, i-am propus sa ma lase sa termin treaba, cică ar fi vrut dar nu poate pentru ca trebuie sa se pregătească pentru clientul urmator(mai erau 5 minute până sa apara). M-am spălat, i-am dat vreo două sfaturi(nu de alta dar poate mai revin), am achitat 200 lei si am plecat.

Ca locație nu e rea, aveau ceva apa pe jos in baie(posibil clientul dinaintea mea), un rest era curat, prosop curat primit din dulap, fata la un 1.65, bronzata frumos, tren fin, subtirica, cu sânii putin mai mari ca un pahar de martini, m-a primit intr-o rochiță neagra, iar mesajul l-a facut in chilotei. Zice că nu lucrează de multă vreme si se va îmbunătăți,a fost foarte deschisă la sugestii. Pentru cine vrea masaj, merita, dar pentru cine vrea sex, dragoste sau alte nabadai, nu. prea scump pentru o laba sa zic așa.

 

Notele ar fi cam asa:

locație 10

corp si fata 9(chiar e foarte senzuală și incitantă masca de pe ochi

masaj cam 7 mi-a plăcut că nu s-a grăbit să treacă la fapte, dar a ignorat zone si partea de la urma a fost cam nasoală.

igiena 8: poate că nu s-a asteptat sa i se faca oral, n-a fost murdară, dar nici proaspăt spălată.

halat 200 ron

 

Daca altfel nu merge.... deschid eu topic :) recenzia puteti puncta dand click pe sageata din dreapta citatului

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Da, cu scuzele de rigoare, am dat raspunsul unde am obtinut si pontul/informatiile, trebuia sa incep topic nou pentru asta, si imi cer scuze. Sunt obisnuit sa mentin discutia unde este inceputa/se poarta.

Link spre comentariu
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

E mai usor de urmarit daca deschideti topice noi pt anunturile noi :) mai ales daca ati obtinut si informatii sunand, sau chiar testand :)

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

Multumim Cassy...chiar ieri seara m-am gandit,sa iau initiativa,dar mi-ai citit gandurile,si ai facut-o mai repede:))) Merci :*

Link spre comentariu
Vizitator gfe-finder
Reputație: 0

SI eu am sunat,acum o saptamana,sa ma interesez  de oferta lor.Sincer,nu mi s-a parut deloc atractiv:150 pt o ora de masaj.IAr cand vine vorba de  nivel de  experienta...low de tot.Scuze,ca va fi bine,si se va imbunatati...atunci de ce cer 150 pt o ora?????? Sa lase la jumatate sau  oricum,mai jos din pretul full,daca fetele nu au experienta.Nu mi se pare corect,sa platesc ca si cum as fi cu o experta,cand incolo e vorba de o novice,care nici macar de un masaj suedez nu are habar,de rest,nici nu mai poate fi vorba.IAr cunni,etc,care de fapt,e mai mult pt placerea fetei,nu  vad,de ce ar trebui platit in plus pt asta.Daca va uitati la ofertele saloanelor din CLuj,asa ceva nu e platiit in plus,doar show uri cu fete sau alte servicii cu adevarat...interesante.De asta nici nu m-am obosit sa merg pana acolo...desi  operatoare insista mult,chiar m-a sunat inapoi

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Cum am promis ca o sa revin cu informati

 

Am fost din nou la salonul in cauza ,nu stiu daca sunt doau domnisoare eu numai una am vazut de ambele dati.

Domnisoara cu sani medi foarte tari sfarcuri tari ,fundulet bombat tare de zici ca pusca carnea pe bucute.

Dameza are 22 de ani asa zice ea,eu zic ca are undeva la 19 ani.

Poarta o masca incitanta.

Este bronzata, epilata si miroase foarte bine

Masaju este ok relaxant ( pentru cine vrea altfel de relaxare ) nu se grabeste .

Uleiurile nu au un miros tipator chiar foarte vag .

Finalizarea este la mana ,tu poti sa o mangai pe sani pe sex  pe tot corpu dar nu poti sa o saruti.

Extra daca vrei sa-i faci tu sex oral mai dai 50 ron.

Eu nu am servit ,daca imi facea si ia poate serveam si eu dar asa am zis pas tura asta.

( dar parerea mea ca la clienti fideli le permite mai mult ,asa am simtito eu )

Dus inainte ,dus dupa

Camera este foarte ok

baia este foarte ok  ai gel de dus, sampon, prosop ,papuci

 

Eu m-am simtit foarte Ok am sa ma intorc

Nota 9 pertotal

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Ca sa nu zica lumea ca belesc cariciu' aici pe forum si ca sa nu ma simt eu ca si cum as ocupa de pomana spatiul virtual nimfoman, m-am gandit sa va plictisesc putin cu punctul meu de vedere asupra chestiunii discutate in topicul curent. In consecinta, datele problemei fiind urmatoarele: Baia Mare, singur, timp liber, coaie umflate, durere de spate, m-am gandit cu mintea mea inceata ca le rezolv pe toate dintr-un foc. Bingo, un masaj erotic!

 

Si-acum stau si ma tot socotesc cum naiba pot sa fiu atat de naiv ca sa mai pun si-un capac de 150 de lei in ideea c-o sa ies topaind de la cucoana cu care de fapt mi-am pierdut vremea si banii. Asa-s io, le dau credit la toate amatoarele, si sper intotdeauna ca n-are cum sa iasa rau daca ai bunavointa, bun simt si maniere elegante. Ca sa n-o mai lungesc, parametrii personali rezultati in urma vizitei mele la pseudo maseuza au fost: coaie golite, juma de ora pierduta si lipsa in buget. Cu altceva nu m-am ales, asa ca prefer sa-mi amagesc deziluzia printr-o fapta buna, informarea voastra, a cititorilor acestor randuri.

 

Lucrurile au mers bine la inceput, am apelat telefonic numarul din titlul topicului. Mi-a raspuns o domnisoara, foarte amabila si deloc grabita, vocea ei nu foarte entuziasta am pus-o pe seama faptului ca nu ne cunosteam inca. M-a programat si ulterior m-am ghidat cu precizie de GPS pana la usa apartamentului. Confirm ca este vizavi de petromul de dupa catedrala in constructie. Sun la interfon, ajung la usa apartamentului, usa se deschide singura, fata ascunsa dupa usa... totul decurgea conform standardului cu care suntem obisnuiti.

Intru, zambesc, ma prezit frumos iar ea ingramadita ma si trazneste cu cea mai cretina intrebare venita din partea unei maseuze:

-Ramaneti?

Mi-am inghitit cu greu replica care statea s-o improaste Nu toanto, am venit sa te cer de nevasta dar nu-mi place cum pui muraturile! Intreaba-ma la sfarsit daca meriti sa te platesc!

Respir adanc, ma reculeg in mod civilizat si zambesc iar, privindu-i mecla impasibila de casierita la Apa-Canal si inainte de a confirma ramanerea mea ma mai prezint inca o data, asteptand cu mana intinsa un minim gest de curtoazie din partea ei. Insistenta mi-a fost rasplatita la auzul numelui Loredana. Sau Lorena? Numele ei avea exact aceeasi importanta pentru mine ca si figura ei stearsa si impasibila. Invitat fiind in dormitor, pivotez si o las sa se prelinga in urma mea. Acolo mi se pretinde onorariul si sunt intrebat daca doresc la dus. Nimic nou, aceeasi rutina, fapt care ma incurajeaza in ideea in care dameza nu-i o boboaca. Prosopul primit m-a descurajat total insa, curat si frumos mirositor, insa era pentru pigmei!!!

Nu-i panica man, eram intr-un dormitor cu pat mare si intr-un mediu perfect pentru asemenea scopuri lucrative, lumanarele aprinse si muzica lenta de relaxare. N-are ce sa fie nashpa, fata nu-i o stramba, stie ce face, rutina e la ea acasa, poate-i putin emotionata. Imi propun s-o las sa se desfasoare in voie, facand pe clientul cuminte. Merg la dus, ma spal rapid cu o bucata de sapun gasita pe chiuveta, ignorand gelul de dus de o calitate absolut dezgustatoare si revin asezandu-ma docil cu fundul in sus pe pat. Inchid ochii si tac, bagandu-mi nasul in perna mica. Fuck, perna aia pute ingrozitor. O imping discret departe de nas si-mi afund mufa in cearsaf. E curat, m-am linistit. Astept.... simt degetele ei cum ma mangaie pe spate.... putin ulei in palme.... iar mangaieri.... astept....iar mangaieri.....iar ulei..... iar asteptare....mangaieri.... unghii trase delicat pe piele... asteptare....degetele ajung pe buci.... astept cuminte....ulei..... degete..... iar ulei.... iar asteptare....

Imi batea deja inima, ma gandeam plin de speranta ca urmeaza un preludiu frumos in ritm crescendo, o introducere pasionala la descatusarea ce avea sa vina, aveam emotii de adolescent.....

Vraja s-a spart ca un balon de sapun lovit cu bata de baseball:

-Va rog sa va intoarceti pe spate!

-What?!

Evident, ma intorc cu pula in sus si ma uit ca un tampit la ea. Nu-mi dadeam seama daca-si bate joc de mine sau daca-i chiar redusa. Ea saracuta era foarte constiincioasa si isi vedea de-ale ei, mangaindu-mi cu o tandrete de autista pieptul. Ma simteam captiv in trupul meu si asteptam perplex sa apara de dupa usa un cameraman cu Gabi Jugaru langa el. Trist, dar nu era nici o farsa, eu platisem si stateam cu pula sculata ca sa fiu mangaiat de catre o fata care avea impresia ca face masaj erotic. Am inchis ochii si-am mai tras o linie pe rabojul meu virtual de intalniri copulative lamentabile. Inevitabil, gandul mi-a fugit la spitalul de copii din Timisoara, spital care e sustinut in permanenta prin donatii. Apoi m-am gandit la o batrana din vecini, care abia isi trage zilele de la o pensie la alta. Trist...

Mi-am revenit din visare cand avea mana domnisoarei strans inclestata pe organ si coaiele masate puternic ca niste lamai din care vrei sa storci toata zeama. Trist....

 

Eu inteleg ca sunt un domn distins si manierat, insa i-am specificat fetei de mai multe ori ca poate sa ma tutuiasca si nu s-a conformat. Puterea obisnuintei cica.... Dar eu chiar stateam in pula goala in fata ei. Trist.....

 

Note? Trist....

Aspect: 168-170, slim, tate medii spre mici, satena inchis, aprox 25 de ani, nesemnificativa per ansamblu: 7-8

Atitudine si GFE: amabila si respectuoasa: 5

Masaj de relaxare: mangaieri: 1

Masaj erotic: handjob: 2

Locatie: curat, atmosfera intima, parcare ok, gel de dus ieftin, prosop mic: 8

 

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

Impecabila relatare stimabile domn"harrypoker77",din pacate dezamagirea ta pt.masajul baimarean ti-o sustin si eu si alti colegi care au relatat mai sus.Din pacate cam asa e la noi cu masajul erotic "stai in pula goala in timp ce una se uita la tine"...ca tactici ale maseuzei bla bla...eu unu nu recomand asa ceva aici me meleaguri baimarene.Pacat din pacate!

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Atenție!

1. Fetele au adăugat ON și OP la meniu! Îmi pare rău ca nu am azi timp dar Promit ca revin in zilele următoare cu o Recenzie detaliata.

2. Număr de telefon nou :0754317965

150 lei masaj +finalizare orală, 250 masaj + oral+ normal

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Salut! V-am promis ca o sa ma întorc cu o Recenzie pentru acest salon si sa înțelegeți de ce m-am întors de atâtea ori.

Am vizitat acest cuib prima data la începutul lunii August. La telefon am fost informat ca sunt 2 fete insa când am ajuns doar una era disponibilă. Am intrat in apartament toată locatia era in întuneric singurele lumini fiind lumânările așternuse in toată casa. O muzica ambientala se auzea pe fundal si m-a simțeam deja pregătit de orice. In fata mea statea o silueta cam la 1,65, îmbrăcată intr-o lenjerie foarte sexy, Combinații de roz si negru, cu sânii micuți dar fermi si cu o masca pe față care împreuna cu lumina difuza din casa te duceau la un mister total. Fata mi-a repetat ceea ce am auzit la telefon, si ca dacă as dori sa ramân ar trebui sa achit înainte. M-a condus in camera unde mi-am lăsat hainele apoi am plecată dus singur :(, era extra 50 asistat. După ce m-am întors in camera m-am asezat in pat si am privit-o cum își pierde lenjeria pe jos pentru a mi se alătura. Am încercat sa ii ating masca darm-a îndepărta cu gesturi foarte subtile. M-am întins burtă iar ea s-a început activitatea, Mângâierile de mâini, unduirile de corp in urcare si coborâre pe ritmul muzicii care se auzea destul de slăbuț, ii simțeam sfârcurile micuțe si erectile pe spate si la un momentdat naspu ei respira la mine in ureche. MI-am întors fața către ea si a început un FK. Am încercat din nou sa ii scot masca dar nu m-a lăsat nici de această dată. Încet, încet mi-ar rotit tot corpul, ea ajungând in bretele mele si funduletul lipit de erecția mea. Cu o mana la spate jucându-se cu juniorul si cu cealaltă ținându-se de ceafa mea a reușit sa m-a facă sa ma eliberez după nici 10 minute. Aveam dubii ca fata ar fi o profesionista si cred ca doar poziția in care ne aflam o ajutau. A încercat sa îmi explice ca treaba ei s-a terminat, am strâmbat din nas si i-am reproșați ca am plătit o ora de masaj nu 10 minute de laba si ca trebuie sa continuam. Am mers pana la baie însoțit de ea de aceasta data, unde am început sa o mângâi pe tot corpul si sa o sărut. Mi-am strecurat mana între picioarele iei si am început sa m-a joc. Nu a avut nimic de obiectat, se vedea ca ii place. Ne-am întors in dormitor. Încet încep sa realizez ca fata nu e maseoză dar ca pe post de amantă ar fi excelentă, si am încercat sa vad cât de departe ar fi dispusă sa meargă. Am coborât cu capul între picioarele ei. Era proaspăt epilată si fără mirosuri. Am urcat apoi tot mai sus cu săruturile, mi-am lipit penisul de bazinul ei care a început imediat sa se miste. M-am lăsat pe spate, a urcat deasupra si a început un masaj cu labiile peste penisul meu. Nu am mai avut nevoie de ulei se lubrifia singura. M-a dus in extaz, a luat-o iar la mână si am terminat destul de repede. Am fost din nou la baie, după revenire m-am îmbrăcat repede si am plecat. Imaginea tipei mi-a rămas intiparita in minte si singurul gând pe care l-am avut timp de 1 săptămana a fost sa aflu ce se ascunde sub masca respectiva. M-am intr-o așadar in mai puțin de o săptămana, si faptul ca m-am întors a făcut-o pe fata sa îmi sara in brate imediat ce am intrat in casa. Am intrat in dormitor si după un FK de vreo 2 minute i-am dat maca jos fără sa se opună. Era drăgutză rău dar intr-un fel am regretat ca o parte din mister s-a dus. Aceeași rutina dezbrăcat, baie, dormitor..insa de data aceata am venit pregătit pentru tot tărâmul. I-am spus ca am prezervative la mine dacă vrea. A fost mai mult decât incantata, așa a început distractia. Timp de încă vreo 3 saptamâni cât a mai lucrat am mai vizitat-o de vreo 5 ori. Tot ea e motivul pentru care m-am întors la salon de mai multe ori de atunci. O sa continuu si cu detalii despre alte fete pe viitor!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Dragi amici. Am fost la "Salonul" de masaj erotic de pe Republicii. Am sunat si am fost indrumat de o domnisoara pana la locul cu pricina. Din prima a fost pe langa. Mi-a spus ca e blocul de vis a vis de catedrala in constructie. Nu era. Ulterior cand am mai sunat, ca e blocul de vis a vis de Petrom. Ajuns la usa ma intampina doua domnisoare, daca le pot spune asa. La telefon mi-au spus ca au 19 respectiv 26 de ani. Nu prea mi s-a parut dar fiind semi intuneric nu mai spun nimic. Fratilor, duhnea a jeg si fum de tigara, o atmosfera de carciuma putreda. Si cele doua domnisoare aratau HORROR,erau de etnie... , urate ca naiba si parerea mea ca erau dintre fetele pe care seara le vezi pe centura. Pretul cerut pentru un masaj erotic e de 150 de lei pt 1 ora. Am plecat de acolo la 1 secunda dupa ce mi-au deschis usa. Concluzia, centuriste care ziua spera sa prinda ceva fraieri sau super disperati, nu imi dau seama cine ar putea apela la asa ceva. Apropos, au si anung in Glasul MM, suna cam asa: bruneta si roscata ofera masaj eroti , au poza din spate. DE EVITAT TOTAL, nici macar sa nu va obositi sa sunati, e teapa totala.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Da, am vizitat si eu azi salonul in speranta ca o voi reintalni pe domnisoara despre care 007me vorbeste, insa pot confirma ceea ce a scris si northpleasure: zicea ca e disponibila doar una, cea roscata,m-am dus sa vad(poate s-o fi vopsit zic eu), si intr-adevar e de etnie, cu dinti stricati, slaba la vreo 1.70. Nu am stat nici o secunda, am intrebat-o doar de cea pe care o cautam de fapt, si a zis ca e in Italia. Pacat, aveam deja fantezii si dorinte arzatoare cu domnisoara...

Link spre comentariu

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Imi asum orice sanctiune pentru dublu post sau reinvierea unui topic mort/vechi, dar nu ma mai pot abtine:

 

007me, sau oricine altul, daca o regasiti pe domnisoara undeva, sau puteti sa oferiti informatii, mi-ar placea sa le primesc si eu!!!:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...