Sari la conținut

Fresh Relax, J'adore


Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

 Dupa o pauza de vreo 2 ani se pare ca vom avea din nou masaj erotic in Satu-Mare, dupa ce in 2010 parca s-a deschis primul salon de genul in Satu-Mare si anume Hot Angel dar datorita preturilor cam mari pentru un oras ca Satu-Mare (200 o sedinta) nu a avut viata prea lunga inchizandu-se prin 2012  daca imi amintesc eu bine.

De curand au aparut 2 anunturi in presa locala in care se spune ca se angajeaza maseuze pentru locatiile respective.Curios din fire am sunat si mi s-a spus ca intr-adevar urmeaza ca in decurs de 2-3 saptamani sa se deschida . Sper ca intr-adevar informatiile primite telefonic sa fie reale , iar faptul ca vor fi 2 saloane nu poate decat sa ne bucure deoarece un pic de concurenta nu strica cel putin din perspectiva preturilor care sper sa fie mai adaptate pentru un oras ca Satu-Mare si sa speram ca vor fi si ceva promotii la inceput !

Ca fapt divers ,anuntul pentru J'adore nu mai apare deja in presa locala (presupun ca deja si-au gasit maseuze sau poate ca pentru inceput vor aduce cateva din alte orase -Arad, Timisoara..etc) cum am mai citit pe forum ca se practica un fel de rotatie intre maseuzele de la J'adore din diverse orase.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Informatia se pare ca este corecta. A aparut anunt de angajare in IZ.

La ce te referi "2 saloane"?

Din ce stiu, in acest moment in SM nu exista nici unul!

Pai ma refer la faptul ca urmeaza sa se deschida 2 saloane, am specificat mai sus ca anuntul pentru Jadore nu mai apare dar a aparut cateva zile in IZ de sapt.trecuta iar cel pentru Fresh Relax apare chiar si in IZ de azi, de unde am tras concluzia ca este vorba de 2 saloane Fresh Relax si Jadore.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

 A aparut din nou anuntul de angajare pentru Jadore in IZ de ieri, pe langa cel de angajare pentru Fresh Relax care apare zilnic deja de o perioada

Se pare ca se gasesc mai greu maseuze la noi in oras, din ce am auzit majoritatea fetelor prefera sa lucreze pe cont propriu oferind si altceva in afara de masaj, eu cel putin raman la concluzia ca  pentru inceput ar fi ideal daca s-ar putea aduce cateva maseuze cu experienta din alte orase apropiate -cazul jadore , despre Fres Relax nu stiu sa aiba locatii si in alte orase.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Am sunat din nou la numerele de telefon publicate pentru angajare la cele 2 saloane si am aflat astfel ca Jadore urmeaza sa se deschida in circa 2 saptamani, iar Relax Fresh inca nu se stie exact cam cand deoarece mai au niste probleme care au amanat deschiderea care era programata pentru prima jumatate a acestei luni .

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

 Din pacate am aflat ca din nou s-a amanat deschiderea celor 2 saloane din urbea noastra, de data aceasta nu mi s-a putut spune nici macar o data aproximativa.

 

Nu prea cred ca se va deschide vreunul dintre ele daca in atata timp nu sa rezolvat problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...