Sari la conținut

0731139654-Adela - moldoveanca din Chisinau


Postări Recomandate

  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Din Piata A-Z  ,locuieste pe Observatorului in blocurile noi din spatele spitalului de recuperare.....nou venita pe meleagurile noastre dupa eliminarea vizelor ....( bravo lor asteptam cat mai multe si de calitate).Doamna are undeva la 40 de ani si se vede ca a fost ceva "Marfa "odata dar acum putin trecuta.Ca si prestatie este ok , oral neprotejat , normal protejat, atitudine perversa( probabil prefacuta ..).

Note:

Locatie - 8

Dama - 7-8

Oral-8

Normal - 8

GFE- 7

 

Eu am stat cam 30 min.( ma grabeam) si am platit 100 ron / finalizare.

Inf. suplimentara - joi mai vine o colega din Chisinau........

Succesuri( scuze de recenzia saraca dar nu am timp......)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Sper ca ai spus si de forum ca eu am cautat in toate piatele si nu am gasit nimic la nr. asta de tel. orcum ms. pt. recenzie. Am sa incerc si eu zilele astea si daca reusesc sa trec pe la ea revin cu detalii.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Da asa este ,are un tatuaj care mascheaza o operatie de cezariana...

 

ufff undeva in ceva topic sa mai discutat de mai demult de dameza asta.cred ca altu2 stie mai exact daca nu ma insel.

va salut.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Bine v-am gasit sau mai bine zis, bine v-am regasit! 

 

Avand nevoi demult nestamparate am contactat-o si eu pe dameza si mi-am facut o programare. La telefon, mi-a prezentat oferta, 150 ron 1 h, 2 finalizari, oral neprotejat in functie de igiena si normal protejat, posibila finalizare CIM/COF. I-am confirmat programare, suit intr-un taxi si aloha...

 

Aspect dama: se vede ca e trecuta de 40 de ani, la corp ok, la fata in schimb se vad batranetile, m-a asteptat in tinuta sexy, pe tocuri. Sanii destul de mari si nu foarte lasati, buci bune amortizoare la doggy style, pasarica curata cu labii mari. 

 

Actiunea: Intru in apartament, locatie binecunoscuta, vis a vis de Profi in Zorilor, facem cunostiinta, imi arata unde ma pot dezbraca si cu prezervativul in mana ma indeamna sa ma sui in pat, la care eu, stai tanti, un dush facem si noi...bine hai ca facem, cica "impreuna", impreuna nu se prea putea ca deh, cabina mica, ok, treaca mearga, face tanti dusul, se spala la pruna putin, dupa care iese si imi cedeaza locul. Spal riguros zonele de interes etc. si hai inapoi pe campul de bataie. Ma pun frumos pe pat (era asezat si un prosop care marca zona de actiune, si incepe tanti cu un pseudo ora, mai mult frecus cu mana dupa care pune prezervativul si zice, hai suie-te pe mine, pompez de cateva ori, ea: hai pe la spate, mai pompez de cateva ori si pe la spate si cum eram statut simteam ca imi vine aduc aminte de CIM/COF la care imi spune ca ea nu imi ia sperma in gura...bine tanti, mergem mai departe, mai miscam de 2,3 ori din fund si termin glorios in prezervativ, se da repede jos din pat, imi arunca un servetel si dispare...stau linistit, urmaresc TV-ul, fumez o tigara, pe cand termin tigara reapare si dansa, pentru actul 2. Aceeasi poveste, pe spate, in pat, pseudo frecus cu limbi pe capul penisului, pana la urma isi soldatul ia pozitia de drepti, ea ar fi vrut sa ma termine repede, zice, hai freacati-o, poti sa-ti dai drumu in gura mea...(aha, am mai patit eu din astea, cand m-am umplut pe mine defapt cu sperma pe abdomen), dorind sa mai penetrez si eu putin intreb de prezervativ si o invit LOT, destul de jalnic si la acest capitol, era deja uscata in pasarica ceea ce a determinat soldatul sa capituleze, am mai incercat doggy style, dar n-am mai reusit nicicum sa-l trezesc si am rugat-o sa-mi mai face putin oral...pff, pe naiba oral ca si acum imi vin nervii cand ma gandesc ca ea confunda laba cu oralul...pana la urma am terminat cu mana pe sanii ei dupa care a tasnit din pat sa se stearga, de data asta nu a mai dat dupa mine cu servetele. Am mai facut un dush, ca am zis macar apa calda sa consum daca alte bunatati n-am aflat, m-am imbracat si dansa era deja pregatita pentru urmatorul client, abia asteptand sa ies. 

 

Notele: pe dracu note, dati-i voi ca eu oricum nu-i dau de trecere, deci per total JALNIC iar in cele ce urmeaza: 

Locatie: 8 cu indulgenta, 

Aspect dama: 6

Oral: 0, daca laba inseamna oral, atunci poate ii dau 4-5, si totusi are o varsta la care te gandesti ca ar trebui sa stie pune mana pe pula...scuzati cuvantul "mana", deci efectiv n-a supt-o deloc, tot ce au fost, niste limbute firave pe capu penisului.

Normal: 5, aici poate oi fi fost si eu de vina ca n-am fost in forma sa dau ca surdu' in tobe dar tot ce are in ea sunt doar niste oftaturi si scancete false, LOT s-a miscat foarte slab. 

GFE: oare stie ea ce e asta? din 40 de min petrecute in locatie, am interactionat in cele 15 min de actiune, in rest pierzandu-se prin apartament si uitand de mine, nu tu conversatie, orientare catre client 0.

Halat: 150 ron (si ma gandesc si ca am dat pe taxiuri o suma considerabila...), mai bine i-as fi dat unui sarman, sau as fi mult mai linistit si multumit sa stiu ca astia-s banii de drum spre casa pentru ea...

Per total o experienta foarte dezamagitoare...astfel de experiente ma fac sa nu mai trec pragul niciunei escorte.

 

Salutari si respecte! 

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Cam acum cateva luni am trecut si eu pe la madama. In piata, pe atunci, avea o super-poza, cu ochii ascunsi, dar cu niste buze de sa innebunesti, nu alta. Merg, in zona spitalului de recuperare, intru si o vad. Era in lenjerie intima. Trecuta de 40 de ani, se vedea ca sanii sunt lti rau de tot. Ii spun ca nu e ceea ce caut si ma retrag spre usa. Cel putin m-a intrebat zambind, fara sa se enerveze, de ce nu an. I-am zis ca altceva cautam, evident pe cea din poza, cnu era ea, si am plecat.

De prestart nu am de unde sa stiu cum presteaza. Cert e ca fizic e cam trecuta

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:România
  • Oras:România

NU recomand.

Fiind in cautare de ceva matur, in urma cu cateva zile, am sunat la toate doamnele care le-am gasit pe nimfomane. Era in jur de miezul noptii, nici macar una nu a raspuns la telefon, desi am insistat. SI nu, nu am sunat cu privat.

Intr-un final am vazut acest topic, si era cam ultima mea speranta. 

 

Si mi-a raspuns din prima. Am facut programare in 30 minute. Mi-am bagat curul in masina si am plecat. 

Locuieste pe Observatorului in blocurile noi din spatele spitalului de recuperare.

Exista lift, slava domnului, ca de nu aveam de urcat de nu-mi mai trebuia nimic.

Ma primit imbracata subtil. Apartament mare si spatios, dar de fapt ii cuib.

Ma dus intr-o camera, m-am dezbracat. Ma aruncat in pat si da-i batai cu un (cica) sex oral neprotejat. Numa sex oral nu a fost ala, ma zgariat cu dintii, si habar nu are sa suga, ci doar pune varful limbii.

Dupa 1 minut, a luat-o in mana si a inceput sa de-a cu ea de sani. Dar o lovea de sani atat de tare incat practic ma durea. Si ii propun sa trecem "pe la spate". Se conformeaza. Incerc sa o bag, si imi zice ca las ca o baga ea, ca nu cumva sa-i ating pasarica, cu degetele ca nu-i place. O baga ea, si imi zice sa imping. Incep sa imping si nu simteam nimic, si era si bezna, iar cand pun mana, de fapt nu era bagata nicaieri. Am luat atitudine si am inceput sa o bag eu unde si cum trebuie. Uscata frate...pfuai, noroc de prezervativ ca era mai uleios.

M-am terminat in 2 minute, cred ca mai mult de draci. Dupa care ea sa ridicat si sa dus sa se uite pe youtube la diverse. Am fumat o tigara, timp in care nu a zis nici mac. Am terminat si a doua tigara, si calare pe mine ca sa incepem si a doua finalizare. Ce finalizare frate, ca avea o atitudine de ma cam speriat, mai aveam un pic si cred ca futeam de frica.

I-am zis ca nu mai vreau nimic, m-am imbracat si am plecat.

 

In timp ce am fumat tigara, in camera cealalta, se auzeau voci. Iar la un moment dat, o tipa si cu un tip au iesit din camera, urandu-i lui drum bun. Nu, nu am vazut-o cum arata, doar am auzit-o.

 

Am platit 150 ron pentru o ora. Am finalizat o singura. Am petrecut 20 minute maxim door to door. Nu am fost la baie deloc, mi-a dat servetele umede. Ca nu cumva sa ma intalnesc cu alt client. 

 

Imi pare rau de bani....Preferam oricand o laba trista in locul ei. 

Girlfriend experience - nota 0

FK - nu accepta, dar nici nu ma risc cu dantura aia.

Baie - nu am fost.

Locatie - 8

Aspect dama - 2

Oral - 2

Sex - 2

Atitudine - 1

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...