Sari la conținut

0752.326.945


Postări Recomandate

  • Oras:..
  • Oras:..

Salutare, acesta este primul meu post, prima mea recenzie si sper sa va fie de folos

Joi seara caut si eu ca omu` prin gazeta si dau de urmatorul anunt :

 

Bună, sunt o fată elegantă, rafinată şi pasională, daca doreşti să te bucuri de compania mea, într-un mediu discret. Sună-mă la nr. 0752326945, ofer sex normal şi oral poze reale

 

 

 

Am avut  doua intalniri cu tipa si o sa incerc sa le expun pe amandoua.

Prima intalnire sun  , ajung la locatie - undeva in spatele English Park , tipa ma astepta intr-un sutien negru cu roz si niste chilotei negri.O scanez putin de sus pana jos, picioare ok, fund bombat, tzatze neam (deloc) blondutza , cu breton.

Ma hotarasc sa raman si aleg un combinat oral np + normal p, decartez 80 ron, (60+20)se apuca fata de treaba.O las aprox 5 min , oralul a fost cat de cat ok, apoi o intorc cu spatele capra.Imi zice sa am grija ca este stramta si o doare.Ii dau vreo 2-3 min pe la spate, apoi o intorc cu fatza si termin in pozitia misionarului in balonas.

door to door 15 min

oral - 7 (fara implicare, mecanic)

normal - 6.5 (la fel ca mai sus, i-as fi dat 5 pentru ca n-a miscat un muschi, practic eu am facut toata treaba si a nu m-a ajutat absolut deloc,  dar o salta pizda stramta)

gfe - 6

locatie - 7

 

 

 

Azi ma gandii sa ii mai fac o vizita, cu gandu sa sparg pizda-n ea.O sun pe la pranz, si stabilim o intalnire la ora 21:00 cu mentiunea sa o sun cu 30 min inainte.

Sun la 20:25 si imi da ok-ul sa vin.Ajung la locatie fix la ora 21:00 si imi dau seama ca am uitat nr de la interfon.O sun si imi zice ca are treaba, sa mai astept putin.Astept 15 min si vad cum urca unu la ea (stiu asta pt ca am vazut-o pe geam cum ii dadea indicatii). Pun mana pe telefon si o sun sa ii spun ca plec, la care fata imi zice ca ii pare rau dar a uitat, sa nu ma supar, ca mai are o colega si poate imi place de aia.

Ma intorc ca prostu din drum, urc si vad o tipa de etnie rroma.O burta lasata, uratica la fata, o voce groasa putin grasuta, cur mare, tzatze ok.Ma gandesc vreo 10 secunde si-mi zic .. ce plm, n-am dat niciodata muie unei rrome.Decartez 60 pt oral np cu finalizare pe sani.Ma intind in pat si fata incepe sa presteze la oral, se descurca chiar foarte bine timp de 2-3 minute,  dupa care incepura fitzele : Nu-mi pune mana pe par ca nu suport , ma deranjeaza cand ma atingi pe sfarc, mai ai mult? te las neterminat, hai sa schimbam pozitia ca doar nu ma rog la tine sa stau in genunchi in fatza ta.BAI FRATE, TOATE ASTEA DUPA NUMAI 5 MINUTE!! II propun sa ii mai dau 20 de lei pt un normal protejat , la care ea zice:  dupa ce-mi dadusi muie o juma de ora, acum vrei sa ma futi.II arat ceasul - trecusera fix 10 minute de la ultimul apel cu ele, deci daca scadeam urcatul scarilor, dezbracatul, igienizatul, taxatul, mai ramaneau maxim 3-4 min.Maraie ceva ce n-am inteles si imi pune caciulita, ii zic sa se urce pe mine (cow girl) , iar maraie ceva ce n-am inteles , ma fute vreo 2-3 minute timp in care nu se opreste din bombanit,  dupa care se opreste si zice : GATA! Eu o intreb, gata ce? GATA AI TERMINAT! Scot pula din ea si ii arat prezervativul gol , iar atunci tipa imi zice ca mi-a expirat timpul.Ma uit iar la ceas (tot timpul am avut telefonul in mana) trecusera aprox 15 min de cand eram in locatie.Nu am mai zis nimic, scot balonu , il arunc pe jos, imi iau nadragii sa plec.

 

Oral - 6 (mici gemete false, facea un elicopter cu limba foarte ok , dar pierde mult la capitolul atitudine)

Normal - nu am ce sa notez in cele 2-3 minute.

gfe - 0

 

 

Buuun, iau nadragii pe mine si tocmai atunci iasa tipa blonduta din camera cealalta , isi terminase clientul - un imputitu dracu de ii miroseau picioarele de iti venea sa mori.

Imi zic... ca sa nu plec cu coaiele umflate, o iau pe asta blonda la oral np, ii dau 60 ron si incepe sa suga.Dupa 1 minut imi dau seama ca asta n-a avut cand sa se igienizeze, dupa ce si-a condus clientul la usa, a ramas in camera - iar eu de dracii pt care mi-i facuse tiganca, n-am realizat pe moment.Ma imbrac si plec neterminat de la astea 2.

 

Fiind nou , treceti-mi cu vederea eventualele greseli si va rog sa-mi recomandati o escorta buna oral np maxim 35 ani, prin mesaj privat.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

fiind nou nu ai dreptul la mesaj privat .. :)

 

 

de recomandat in craiova din partea mea

 

 http://nimfomane.com/forum/topic/20821-manechin-brunet%C4%83-curat%C4%83-%C5%9Fi-discret%C4%83-0761939779/

nu stiu ce a patit ea ca ieri m-a grabit din clipa in care am intrat pe usa, am plecat si nefutut si cu banii luati... nici in pizda nu vruia sa intre :laugh2  asa ceva nu am patit niciodata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...