Sari la conținut

bebelusa 0744874205


Postări Recomandate

  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri

Inteleg ca daca n-ai chef n-ai.

Dar daca am stabilit un lucru si te-ai razgandit mie mi-se pare fair play sa anunti macar. Raspunzi si zici ca nu se poate sau macar un sms.

parerea mea hic

Sa lamuresc ce am de lamurit .. Nu toata lumea stie ..eu nu ma ocup numai cu meseria asa si daca intervine ceva efectiv nu am cum sa raspund sau sa dau sms nu ca nu as vrea insa nu pot in acel moment si eu nu sun sau nu dau mesaje dupa 5 minute de la apelul pierdut.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Revin cu inca o recenzie desi probabil nu ar trebui avand in vedere ca nu pot oferi un review obiectiv (eram dupa vreo 10 beri):

Aveam sarcina organizarii unui chef de burlaci... in cele din urma am gasit o casa ce se putea inchiria in regim hotelier, curte, gratar, fotolii misto, ideal pentru un astfel de chef...

M-am gandit ca animatia de rigoare sa fie asigurata de Alina, o cunosteam, fata e frumoasa dar banuiesc ca asta stiti deja... am intrebat-o daca face si striptease, a zis da, pret 300 RON - o ora. La cerere se si costumeaza, eu am avut cerinte mai dubioase si nu a gasit costum, nu a fost o problema.

Imi zice sa o anunt inainte si sa vin dupa ea sa o duc la chef... pe la 22:30 ma pornesc dupa fata... cand ajung acolo, desi stiam ca nu e o idee buna sa incep activitati de genul asta dupa 10 beri... creierul meu a zis "neaaah, nu ar trebui sa asculti de tine, esti beat coaie... uite-te si tu la ea, cum sa nu profiti" asa ca am scos banii pentru show si am mai adaugat unii pentru fast fuck si am fugit la dus...

A inceput cu un oral bun, din pacate nu l-am putut aprecia la adevarata lui valoare pentru ca simturile mele erau cam anesteziate, zic sa incercam un misionar (nu ma simteam in stare de chestii mai complicate), pune prezervativul cu gura (nice) dar din pacate in drumul spre pasarica madularul se inmoaie... da jos prezervativul si il resusciteaza cu un oral (la fel de bun) odata resuscitat pune alt prezervativ si purced in pasarica... mi-a placut, dar... eram beat... si mi-am dat seama ca daca stau pana termin nu mai ajungem niciodata la chef... asa ca dupa cateva minute de dat din buci zic stop joc (sper ca nu s-a suparat, era vina mea, nu a ei, ea chiar s-a straduit).

Ne imbracam, mergem la chef... a zis ca vrea sa se acomodeze un pic cu baietii, ceea ce a fost chiar dragut, am stat la masa, a baut o bere cu noi, stie sa se faca placuta... apoi s-a cerut la baie si a revenit intr-o lenjerie sexy... atmosfera OK, din pacate nu am avut la ce sa punem muzica de pe telefonul ei asa ca a mers ce venea la rand la tv....

Note nu o sa dau, ca nu pot juriza in stare de ebrietate avansata...
De recomandat: Da clar, nu doar pentru sexica, ci si pentru animarea petrecerilor.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Pisoiule mama...ma poti trece la inactive :) mersi

Vezi daca nu te exprimi corect......patasi :D

 

PS: doar topicul trebuia sa ceri ca sa fie mutat la inactive :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...