Sari la conținut

"Masaj" la 40 lei ora 0723062770


Postări Recomandate

Ai cam intarziat cu recenzia ,colegu.Nu mai sta la garsoniere de vreo 2-3 luni, iar pretul era si este de 100 de lei....

nu cred ca sunt singurul care posteaza recenzii mai vechi...oricum era pe la inceputul iernii.....iar pretul a fost 70 de lei pentru ca atat m-am inteles cu ea inainte....a fost doar masaj si sex oral.....eu ata ii platesc fetei pentru serviciul care il ofera si este de acord....restul e cancan si nu ma intereseaza..
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

da lucreaza fata si chiar solicita sa fie recomandata dupa intalnire si altora...este destul de slab mobilata intelectual sa nu zic prostuta insa clar nu este altceva decat o tipa pe care tocmai ai scos-o la suc si ai futut-o apoi fara retineri promitandu-i ca o iei de nevasta! Sari peste faza cu sucul si treci la futut...costa cam la fel...mi-a zis 40 de lei la ora si ca imi face o oferta pt finalizare cand ajung! Am purces cu incredere spre zona piata Verde a doua strada spre torontalului undeva pe stanga la blocurile de pe Dej. Nu este o frumusete insa gropitele din obrajori ii dau farmec chiar daca este de etnie dupa parerea mea pare destul de curatica si foarte deschisa. Zambareata nevoie mare, mereu insista sa beau apa...plm...de 3 ori m-a tot intrebat daca nu vreau sa beau apa...desi stau in apropiere nu am raspuns solicitarii de a fi servit cu nimic. Mi-a spus de "oferta" la 100 pentru finalizare si am negociat la 70 de lei desigur nici 50 sau 60  nu ar fi fost de refuzat...masaj aproape inexistent aruncat in scarba ceva untdelemn de la bunica pe spinare frecat usurel ajuns la gogu dezmierdat intors cu fatza si s-a aruncat direct cu capul in pula...aici de remarcat oralul finut jocul cu limbuta la coaie insa toata actiunea fara deep desi nu sunt la extremitate cu dotarea...mi-a precizat ca pot sa ma termin in gura si s-a straduit cat mai repede sa ejaculez...am intrerupt=o lingandu-i si eu sanii apoi am continuat...am finalizat CIM. a fugit la baie a scuipat iar apoi m-a invitat sa merg la dus. Ea nu face dus...Prosop oferit pt actiune ud, povesti inainte si dupa tot aiurea...cum lucreaza ea numai noaptea sa poata sa se futa ziua, cum e ma-sa la sat cum una cum alta cei care ati fost le stiti pe de rost ca tot alea le spune de fiecare data. Si evident era pe stop...la 70 de lei cum altfel:)) Am simtit o mica presiune desi dupa ce ma termin eu sunt destul de grabit sa parasesc locatia...la usa din nou sa o recomand prietenilor si sa mai revin la ea...Poate la un 50 de lei fara sa ma mai dea cu ulei de motor doar o muie scurta ar fi indicat si as recomanda-o pt descarcare. Corpul este plin de vanatai cica de la vacuum,  a vazut ca privesc insistent si sa nu cred ca i-a dat la coaste careva...apoi...cine stie pt cei peste 40 e o partida istorica poate. 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am facut si eu o vizita la domnisoara si n-a fost chiar rau! N-am mers cu prea mari sperante, dar, realitatea este ca Andreea nu-i o fata urata deloc. Stie sa se comporte frumos si chiar nu stiu de ce nu este promovata "mai in fatza". Am vazut si incercat escorte la care era mult mai nasol si apartamentul si comportamentul si care au "rating" mai bun. Dar sa lasam vorbele si sa povestim faptele. Am sunat prima data. Nu mi-a raspuns, dar m-a sunat ea. Chiar a insistat. A vorbit frumos fara nici o aluzie la servicii sau altele. Am o recomandare, am zis. Cum stam cu masajul? E in ordine, serviciile sunt valabile. Zis si facut. Am respectat ora, a respectat-o si ea. Apartament absolut ok. Catel dragut si jucaus. Fata tinerica, draguta. Confirm gropitele din obraji. Sani mici dar in opinia mea frumosi, sfarcuri erectile. Super de lins si supt. In opinia mea fund absolut bun de tavaleala, proportionat, cu carne tare si priveliste care este "exact cum ti-ai dori", chiar daca el pare un pic mai mare - cum am vazut ca este parerea unor colegi. N-am pierdut vremea cu masaje, doar stiam de ce am venit. Am primit un tratament bun: dus asistat, cu mangaieri, pupaturi de-o parte si de alta. Prosop curat. Camera curata, prosop curat intins peste cearsaf. E iubareata si incearca sa iti faca pe plac. O atitudine ok. Un pic de giugiuleli, tzucaturi, stiti voi cum este si... gata ca doar n-am venit sa stam prea mult.

Note:

fata arata ok: 8

sani: 9, mici dar draguti (ce sa fac intro zi imi plac mari, intr-o zi mici, azi... micuti dar draguti)

fund: 8

ten frumos: 9

curatenie, epilare, ingrijire: 10

oral: am uitat sa fac

normal: excelent de stramta 10

Halat: absolut rezonabil 100 o tura;

raport pret / calitate: foarte bun

Recomandare: as tine-o pentru mine, dar pentru ca suntem "sogori", va spun ca merita incercata 

Eu zic ca are potential, deci sa avem grija de ea.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Ciao,ieri dupamasa am sunat o pe Andreea din simplul motiv ca sta la 50m de unde eram in vizita la un amic...lenea.Oricum pt mine o experienta placuta,aviz amatoriilor de ”onion booty”,ii de incercat tipa.Locatia,str Dej,apartament ok,baie curata,prosop,patul scartaie ca dracu...Am urcat,usa intredeschisa cu un catel in  ea.Dat cainele la o parte cu picioru,am crescut la sat,instinctele raman, si dau de Andreea...miniona,blonda,gropite,f amabila.tate mici dar tari,putina burtica,cur mare...asta o fost elementul care m o atras cel mai mult!Am obs ca urmareste forumul si incearca sa evolueze in bine,cred ca o vazut recenzia lui fut bine si mi o zis de cateva ori ca face baie dupa fiecare client,personal ii dau 9 pt curatenie.Am platit 100 lei din proprie initiativa,is f uituc si nah...,dus scurt,am sarit peste tam tam ul cu masaj de relaxare...a mea ii doctorita fkt...is scarbit pana in maduva oaselor de masaj...prefer o muie buna.Si am avut parte...oral bunicel,rezista la contre,tentative de deep...like the usual...fara sorti de izbanda...app ca fapt divers,vb cu un amic sa mi recomande pe careva sa faca deep total...raspunsul m o facut sa schimb subiectul rapid...”era unu la penitenciarul Arad...ufff!:laugh2 .Sa revin la subiect...blonda cu steroizi in partea dorsala...pune o guma pe pula si trecem la actiune,stramtuta bine,acceptabil de uda,am ramas cu impresia ca ii place sa se futa,schimbam pozitii,vb cu tine in timp ce o futi,te intreaba cum iti place,se misca binisor...si toate s or incheiat brusc cand o intors curu spre mine...rezist la multe,cu mici exceptii.Asta o fost una din ele...m o excitat brusc vederea curului ala disproportional cu inaltimea...si cu tot,disproportionat in bine pt mine.Am terminat la ea in gura si pe buze putin,cu regretul ca n am putut sa rezist mai mult de 15 min...c est la vie!O sa revin!Oral 8  Normal 8, curatenie 9,gfe 7,raport calitate pret ok...next target...deep ul ala de mult visat,cu mentiunea ca nu o sa merg pana la Arad sa am parte de el... 

  • Like 3
Link spre comentariu

Am fost de cateva ori pe la ea, ultima vizita a fost pe la inceputul lui Iulie.

 

Ca impresie generala:

 

Aspect = 7,5 ( e din categoria fetelor care arata normal, era putin mai plinuta, ultima data cand am fost a mai dat ceva kg jos, e cu potential)
Locatie: nota 9 (ap curat parca 2 camere, baia la fel cu gel de dus la alegere, am primit prosop curat, are un catel mic)
Igiena = 9 ( e curata, nu am simtit mirosuri neplacute)
Oral = 8,5 ( executat frumos cu atentie la toate zonele adiacente)
Normal = 8 (participa si se implica)
Atitudine = 9 ( politicoasa, amabila, vrea sa te simti bine ca si client, in final sa revii la ea)
Masaj = 7 (asa ca sa fie un preludiu)

Pret = 100 ron platiti inainte.
Concluzie: raport calitate/pret foarte bun, e de revenit.De apreciat atitudinea.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vizitat domnisoara pe la mijloc de iulie

 

sunat la telefon,raspuns destul de rapid cu o voce destul de amabila, programat, intilnit

 

Aspect    9 (arata destul de bine poate ceva kg in plus)

Locatie   10 (apartament curat, baie curata, primit prosop curat)

Igena      10 ( curata, fara mirosuri ciudate )

Oral         9 (destul de bine facut)

Atitudine 10 (incearca sa  faca sa te simti bine cit stai pe acolo)

Masaj      6,5 (ca sa nu treci direct la fapte)

Pret         100 ron( convenit inainte platit la final fara vreo remarca sau apropo pe durata sederi)

 

parerea mea    experienta destul de placuta, de revenit

  • Like 2
Link spre comentariu

Fiind destul de tensionat mi-am adus aminte de tinerica asta la care am mai fost.Apartament 2 camere frumos,baie curata cu geluri de dus,prosoape de hartie.Surprinzator si-a amintit de mine desi e vreun an de cand am fost la ea.La fel de vorbareata cu atitudine ok siprogramare fara probleme.Un masaj destul de scurt,dar bun pentru detensionare urmat de un oral destul de bine facut.Suficient pentru mine avand in vedere ca nu am avut destul timp de stat.Platit pe timpul petrecut 100 ron.

O sa mai revin cand am nevoie de ceva de genul acesta.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am vizitat-o si eu...

Poate vizita mea a fost influentata de faptul ca luasem o serie de tepe (programari nerespectate, naspeturi, etc.) si fata asta a adus o doza de normalitate :)

Deci:

Sun . stabilim sa ne intalnim la o anumita ora, intre timp ma suna ca pot veni mai repede - asta poate fi un pic naspa pt. cei ce folosesc tel. personal (ceea ce nu recomand) - pt. mine n-a fost pb.

locatia - a fost descrisa deja de antevorbitori - ajung, fata ma astepta in costumatie de strada dar, nu stiu din ce motiv - nu m-a deranjat, e un pic mai plinuta - fara a fi grasa - adica are cumva partea inferioara a corpului mai dezvoltata - fundul mare ca sa zic mai direct, sanii sunt mici/medii - in rest e draguta, fara a excela - adica pe strada s-ar pierde in multime.

Mie mi-a dat o senzatie de girl-next-door - ce m-a facut sa raman.

pe scurt - masaj - scurt - intors usor cu fata in sus si trecut la treburi serioase - oral fain cu grija pt. toata lumea :) si apoi normal - stramta, lubrefiata natural, finalizarea a venit fara eforturi.

 

Notele:

locatie 7/8 garsoniera pe linistii/aradului et. intermediar

aspect - 7/8 usor plinuta (big ass) fara a fi grasa, carnea tare - tanara - face sala (o cred)

oral 8/9 - fain, atentie pe unde trebuie

normal 8 - pozitii fara comentarii

masaj - 5/6 poate nu s-a axat pe masaj - doar venisem pt. altceva.

 

taxa - 100 ron la sfarsit pt. 1 numar.

Pt. 1 ora am inteles ca ar fi 200 ron - cam mult.

 

De revenit ? - greu de zis, in apropiere este Anda care ofera 1 nr. la 100 ron si arata mult mai bine... poate pt. diversitate si pt. senzatia de girl-next-door meriat.

Eu - e posibil sa mai revin.

Care anda in zona? Din cate stiu, nu mai activeaza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...