Sari la conținut

R. Moldova....Blonda....Natasa...matura... 0754532488


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Salutare,

 

Am trecut şi eu... nu tare recent... şi cu o cifră octanică marişoara... pe la doamna Nataşa :)). A câştigat la loterie fiind prima care a răspuns la numerele găsite pe publi24. Pozele erau chiar ok... aşa că am zis să încerc ;)

La telefon m-am înţeles destul de greu cu ea (poate şi din cauză că nu articulam nici eu bine cuvintele atunci... dar nici ea nu vorbeşte foarte bine limba noastră moldovinească), dar până la urmă am ajuns la locaţia de pe calea turzii mai sus de MOL.

Ajuns acolo, iniţial am vrut să plătesc o taxă de deranj şi să mă reorientez... dar am aflat preţul trataţiei care era cam pe la cât m-am gândit eu să las pentru deranj şi mi s-a părut şi destul de distractivă tanti Nataşa... aşa că am rămas.

Am socializat cu ea destul de frumos vreo 20 minute... am râs... i-am setat wireless-ul la telefon şi mi-a arătat alfabetul chirilic scris de mâna.

Pâna la urmă mi-a adus aminte că trag de timp... şi m-a invitat în camera alăturată. M-am cerut la duş... dar mi s-a spus că par curat... de aici încolo am fost şi mai reticent...

Ca trataţie am primit un masaj destul de ok (aprox. 5 min)... un OP slăbuţ (aprox. 1 min)... apoi s-a instalat pe marginea patului în poziţia căpriţă unde am şi finalizat... după timp... în uralele ei :)). Am aflat în timpul acţiunii cum a rupt-o ceva coleg mai dotat şi alte detalii la care cu greu m-am abţinut să nu râd :))

După întâlnire, am coborât la masajul ăla de pe calea turzii de la numărul pe care oricum l-ai citi (stânga-dreapta dreapta-stânga) e la fel şi am făcut şi eu un duş :))

 

Deci... fără deci... nu recomand ca prestaţie sau aspect, dar ca distracţie cred că merge... mai ales dacă se intră şi la duş... cred că v-aţi scos banii (cât or fi 50, 70 ... 100 lei). Eu am lăsat 100 că m-am distrat bine :))

 

Note:

Aspect: 5.5 - 6 (corp 7-8)

OP: 3

NP: 5

Atitudine: 8.5

Igiena: ??? pare curată :))

 

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Tin sa va spun ca Natasha nu ofera fast-fuck, ci turbo-fuck. Iti spune sa o iei capra si cand ti-e lumea mai draga, te intreaba daca nu te-ai terminat. O astfwel de intrebare are un efect mai puternic decat al bromurei. Dai ca robotu in timp ce ea zice "hai, futie-ma bre!" 

De revenit?!....NU

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Poate nu ai inteles tu bine: Hai fute-mi una, bre!

 

Nu inteleg ce plm mereti daca toata lumea zice ca e naspa si pe langa asta si trocarita bine.

Am fost pe vremea cand era pe dorobantilor si de atunci nu am mai mers. De multe ori isi schimba anuntul, iar cei care nu stiu de cine este vorba, o musca.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...