Sari la conținut

Laura - 0737652952


Postări Recomandate

  • Oras:Pustietate
  • Oras:Pustietate

Hai noroc. Deci azi avand o seara neinspirata si lipsita de evenimente am zis sa vizitez o pizda ceva.Asta desi mi-am zis ca nu mai calc pe la curve in craiova. oricum vad anuntul tipei asteia :

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/in-centru-orasului-noua-dama/11924042

 

Hai sa ma duc la ea ca n-am ce face. Am sunat imi suna o voce plictisita si cam groasa asa si imi zice ca pot sa vin in 30 min la ea. I-am zis ca daca nu e cea din poze plec.Dupa voce ma asteptam sa gasesc un piedone varianta feminina , eventual si o bataie. Cat de departe eram de adevar, ma astepta o tipa de 1.68 bronzata , sani naturali, vesela pusa pe glume. E cea din poze mi-a aratat si tatuajul insa cu 30% mai neagra decat se observa in poze . Se pare ca mai sta in apartament cu inca o profesionista . Aia era mai albicioasa si mai grasa, insa nu arata rau DAR cu un limbaj cam de la sapa . Oricum o intreb cat ma costa o ora si imi zice ca 200 lei . Ii platesc , si ma apuc sa ma dezbrac. Nu arata rau insa nu am simtit nici o atractie(cred ca am avut si o seara proasta) oricum faza e ca pula nici de-a dracu nu s-a sculat.

M-am pus pe pat, se apuca sa suga, cand simtea ca creste pula incepea sa suga din ea ca atunci cand sugi din inghetata cand ti-e frica sa nu dea pe afara. I-am zis sa o lase mai moale ca se sperie dreacu cand trage de ea ca de cauciuc.

Dar fata n-avea rabdare " Scoala dracu pula asta ca sa ma futi" . Pana mea mai greu cand sare pe ea ca pe arcuri. La un moment dat s-a trezit pula emotionata si a inceput sa sara pe ea ca pe trambulina. Oricum fata vrea acolo sa indese o pula in pizda dar sincer am simtit ca o facea ca sa scape mai repede si nu de pofta. E grabita fata si dupa o jumate de ora m-am cam plictisit , avand in vedera ca ma si futea in gura sa-i las bacis(nu stiu de ce sincer) . La final am ajuns sa vorbesc cu ea si colega ei in pula goala, pana la urma am plecat confuz asta pentru ca a fost prima oara cand am fost la curve si nu am putut sa le fut.

NOTE:

Aspect locatie: 8

Aspect fata : -7(chiar nu arata rau)

Atitudine : 8 , Dupa 30 minute scazuta la 6 pentru ca se plangea ca a supt la pula 30 minute . 6 pentru ca tot ma complimenta ca arat bine.

Oral -se grabeste deci 5-6 max . Daca nu s-ar grabi 8

normal - null

Nota generala experienta - N-am cum sa dau.

Daca nu s-ar grabi ar fi altceva . Insa mi-a si spus e obisnuita cu sesiuni de 5 minute. Vine omu pula sculata da 5 minute si pleaca . 100 lei pe 10 minute de munca.

Mie de multe ori mi se scula pula insa mi se ducea tot chefu cand incepea sa ma intrebe :"da cand ma futi" , "da de ce nu se scoala tare" , sau cand incepea sa se grabeasca sa bagea dintii in pula ca in mar. 

 

Concluzie: daca vreti sa futeti o tipa buna duceti-va la asta ca nu o sa regretati (si stiti ca va aprindeti repede)

Daca sunteti ca mine si aveti nevoie de timp si nu suportati graba mai bine va gasiti dracu o prietena ca nu merge cu curvele din orasu asta =))

user clona bigmanx(pe contu celalalt nu pot face posturi).

 

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...