Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:HELL
  • Oras:HELL


Nou in Constanta!!!

 

Bruneta pasionala, ofer clipe de neuitat intr-un ambient de vis, sex oral, sex normal si alte fantezii !!!









Acorda o nota acestui anunt



1

2

3

4

 5







Galerie foto



Link spre comentariu
  • Oras:HELL
  • Oras:HELL

AnaMaria,am fost la aceasta doamna,pozele sunt reale dar in realitate nu o vei gasi la fel de atractiva,este situtia aceea cand pozele sunt facute prea bn,si aici este si bronzata dar totusi arata bn fata,si pozele nu sunt facute in locatia unde presteaza.

 

Locatie - Aproape de China Mall,undeva langa geamie

Normal - 7 (face ce spui fara comentarii,nu face fi figuri,trece in orice pozitie,dar fara implicare din partea ei)

Oral - 7

Aspect - 8

GFE - 8 (Vorbeste daca vorbesti cu ea,e cam tacuta de fel,este amabila,te ajuta)

Igiena - 7 (fara mirosuri e ok,dar nu a facut baie)

Anal - Nu

Pasarica - 7

Locatie - Apartament mic,2 camere,frumusel

Tarif - 50nr/100h

 

 

 

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6777735__ac6eff047d7e6d3892a7.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6777735__main.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/6777749__main.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

la domnisoara anamaria  am ajuns tocmai la sfirsitul vacantei de iarna si regret faptul ca nu am avut inspiratia de a o descoperi mai devreme

locatia, pe sucevei,vis a vis de geamie.

mi-a vorbit foarte politicos la telefon , am avut doar 10 minute la dispozitie  pentru a ajunge la adresa, m-am incadrat si am fost primit de catre o domnisoara fresh, civilizata, fara fitze , imbracata intr-o camasuta barbateasca si in chilotei, dragalasa si la locul ei. 

prima impresie , foarte buna, nu am stat deloc pe ginduri , am intrat ,m-am descaltat si m-am asezat comod in fata ei ,la o tigare, reusind din primele 5 minute sa ne intelegem perfect  , am patit anticipat 100 de ron  si am aflat ca pot finaliza de 2 ori pentru acest tarif. cum nu am asemenea obiceiuri , am stabilit o perioda de o jumatate de ora fara finalizare, pentru ca urma sa mai am o alta intilnire peste o ora si am preferat sa imi pastrez materia prima intacta.

mi-a zimbit strengareste cind i-am spus ca imi doresc sa ii alint pisicuta cu limbuta si a fugit la baie sa se freshuiasca. 

actiunea a avut loc in sufragerie, pe canapelele de piele si a fost mult peste orice asteptari, odata iesita din baie si goala .mi s-a infatisat ca o femeie plina de nuri, cu sini frumosi si grei, drepti, foarte placuti la pipait, cu picoare frumoase , solduri frumos arcuite, par despletit si des, pasarica superba, bine epilata , curata si dornica sincer de sex.

mi-a placut dezinvoltura cu care a inceput actiunea, cu saruturi pe piept foarte tandra, coborind incet catre mataringa ce se sculase deja pe 3 sferturi, a urmat un blow job  pasional ,fara artificii dar cu efect maxim, bine executat spontan si fara sictir in ea, cu priviri intrebatoare aruncate  dintr-un moment intr-altul,bine pozitionata cu sinii aprope de palmele mele . 

am invitat-o cu pasarica peste fata mea apoi si am gustat-o timp de citeva minute, timp in care s-a lasat lasciva prada limbii mele gemind incet si participind efectiv la jocul erotic, cautindu-mi miinile si indreptindu-mi-le catre sinii grei si usor excitati.

a urmat apoi un 69 , la fel de placut si pasional, dupa care am pus preze si am facut dragoste ca pustanii, pe fata si pe dos, cu ea deasupra si dintr=o parte.

nici un moment nu am avut impresia de a face sex pe bani, anamaria cautind sa ma satisfaca pe deplin ,fara a se forta inutil cu teatru ieftin, cautind singura sa se simta si ea bine, foarte cooperanta , cu miscari duioase si picioare larg desfacute ,fara comentarii de genul : am obosit sau nu pot sa stau asa ca ma doare spatele.

cele doua finalizari din meniu, au fost trei , fara ejaculare dar undeva in zona tantrei,  si asta probabil datorita unui vis pe care il am si care se repeta de ani buni, in care se intimpla sa am niste  orgasme teribil de intense fara ejaculare cu o fata  pe care nu o cunosc si cu care ma intilnesc mereu in vis dar nu ii vad chipul .

pentru timpul petrecut impreuna si pentru surpriza de a fi fost atit de naturala , pentru curatenie si sexappeal, ii acord fara tagada nota zece.

am stat si m-am gindit daca as gasi un motiv sa o taxez dar am plecat bine energizat de la ea , dupa o partida de sex simplu si necomplicat , asa cum probabil ca imi este dor citeodata , sper sa o gasesc din nou la vara , la fel de bine dispusa si sa aprofundam ceea ce am inceput intr-o zi geroasa de iarna.

nu mi-a oferit prilejul de a o fotografia, e de inteles, necunoscindu-ne inca , iar pozele din telegraf sint destul de vagi  dar va garantez ca nu va dezamagi nici prin felul in care arata si nici cum se comporta cu clientii.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Domnule Obiectiv. In afara de numarul din titlu mai exista vreo posibilitate de a o contacta? Sau are vreun program dupa care lucreaza. Am tot incercat sa o sun toata ziua dar nu mi-a raspuns. Multumesc!

chiar as dori sa te ajut dar nu am cum. 

am urmarit anunturile telegraf toata saptamina si nu am gasit deloc postari ale ei. 

nu stiu alt numar decit cel din topic. 

am inteles ca ramine in continuare la treaba ,in constanta dar nefiind originara din oras e posibil sa fie plecata . mai incearca , merita sa o  cunosti.

Link spre comentariu

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7496384/bruneta_pasionala/

 

Bruneta pasionala!

 
Bruneta 23 ani , ofer servicii de calitate domnilor generosi cu bun simt!!

 

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifData postarii 15-02-2015

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifJudet Constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifLocalitate  Constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifTelefon 0734841090

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gifPret 100

 
 

 

anuntul din telegraf este de ieri. ma gandesc ca nu ar adauga un anunt doar ca sa isi faca de treaba si ca inca mai lucreaza pe la noi. exista totusi o oarecare confuzie referitor la acest numar de telefon. el exista din 2009 pe anunturi de prin bucuresti ptr 2 fete care imi aduc aminte ca s-au mai dezbatut pe sectia bucuresti.

 

http://www.anunt-online.ro/anunt-44759_sex-total.html

http://www.anunt-online.ro/anunt-2399_andra-te-atept-.html

post-46187-0-05755700-1424120456_thumb.jpg

post-46187-0-44962400-1424120456_thumb.jpg

post-46187-0-77814800-1424120456_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna seara. Azi am avut placerea sa o cunosc pe Ana. Voi spune de la inceput ca fata este frumoasa spre foarte frumoasa; bruneta cu parul lung usor carliontat, cu niste ochi mari care tradeaza o usoara timiditate amestecata cu teama, domnisoara m-a fascinat de la inceput. La corp lucrurile iar stau foarte bine: cam la 1.70 inaltime, cu niste sani mari si o greutate perfecta as zice eu, Ana chiar reuseste sa te faca sa te intrebi daca ai nimerit bine in acel apartament sau e doar o confuzie.

Dezmeticindu-ma dupa un minut sau doua, mi-am dat seama ca fata are si un "protector" in persoana unui catelus foarte dragut si foarte agitat care parea mult mai incantat decat stapana sa ca ma vede. Dupa ce am aflat ca nu are niciun nume, lucru care m-a amuzat  destul de tare am incercat sa aflu una, alta despre fata pentru care venisem. Asa mi s-a adus la cunostinta ca are 23 de ani si ca nu e din Constanta, ci de pe undeva de langa Bucuresti. 

In fine, intre timp am aruncat un ochi si prin apartamentul in care ma aflam si  pot sa spun ca desi era foarte mic, arata bine si exceptand mirosul puternic de fum era ok. Ca zona este vorba intr-adevar de strada Suceava, langa geamie.

Dupa ce imi fusesera prezentate serviciile la telefon(unde fata nu este foarte vorbareata), stiam ca o finalizare este 60 de lei fiind vorba de oral si normal. Nu a avut sa imi dea rest si fata spre surprinderea mea a acceptat o bacnota de 50 de lei. Mi se parea incredibil ce usor se vinde o fata ca ea. A urmat apoi un dus din partea ei, iar eu am asteptat in sufrageria unde avea sa se petreaca actiunea.

Cand s-a reintors in camera Ana ramasese intr-o camasuta descheiata si lenjerie neagra. Imi venea sa sar pe ea:)). Apoi s-a asezat in ghenunchi in fata mea si a inceput un oral timid, dar destul de bun. Oricum imaginea era superba. Dupa cateva minute bune de supt, i-am zis ca ar fi cazul sa trecem la normal. Sanii ei ma priveau prin deschizatura camasii si cand s-a pus pe mine au inceput sa "zburde" in voie. Dupa alte minute in care am schimbat cateva pozitii am hotarat ca ar fi cazul sa imi dau drumul. Ma anuntase de la inceput ca nu face finalizare orala, asa ca i-am cerut voie sa imi dau drumul pe sanii ei. Ana s-a asezat cuminte in fata mea, mi-a scos prezervativul si a inceput sa suga exact asa cum trebuie. Apoi mainile ei au coborat catre sani si au inceput sa ii framante. Va dati seama ca nu m-am putut abtine sa nu imi bag si eu membrul intre tatele ei. Am finalizat in cele din urma "cu aplauze".

Fata s-a dus la dus si cam asta a fost. Una peste alta o experienta foarte buna, mai ales raportat la pret. Intr-o perioada in care o escorta buna nu coboara tariful sub 100 de lei pe finalizare, iata ca mai apar si surprize.

Note:

-locatie 8

-aspect 9 (poate sunt subiectiv si poate cativa de pe forum care mi-au mai urmarit postarile stiu ca pun mare pret pe aspectul fizic, dar fiecare dintre noi are un model/tipar in minte cand vine vorba de fata perfecta in materie de fizic. Ana indeplineste pentru mine foarte multe criterii de "aspect fizic placut")

-oral 7

-normal 7

-GFE 6.5 (nu vorbeste foarte mult, dar este zambareata atunci cand trebuie si cu foarte mult bun-simt. Nu am incercat FK, insa in timpul actului mi-a dat semne ca nu accepta)

 

Overall este o fata la care cu siguranta ma voi intoarce si daca nu pleaca curand din orasul nostru ma va avea client fidel. O seara buna.

P.S. Ultimul set de poze sunt adevarate (80%)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

am tot incercat intro seara sa dau de ea dar nu am avut noroc, nu raspundea la tel

 

de apreciat gestul cu banii, alta nu ar fi negociat nici in ruptul capului si te trimitea sa schimbi...

am impresia ca fata nu lucreaza foarte mult, doar cat sa atinga o anumita suma lunara.... e de prin vara pe piata si inca sta la acelasi apartament ceea ce ma face sa cred ca nu intra si ies clientii intro veselie

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Buna seara. Azi am avut placerea sa o cunosc pe Ana. Voi spune de la inceput ca fata este frumoasa spre foarte frumoasa; bruneta cu parul lung usor carliontat, cu niste ochi mari care tradeaza o usoara timiditate amestecata cu teama, domnisoara m-a fascinat de la inceput. La corp lucrurile iar stau foarte bine: cam la 1.70 inaltime, cu niste sani mari si o greutate perfecta as zice eu, Ana chiar reuseste sa te faca sa te intrebi daca ai nimerit bine in acel apartament sau e doar o confuzie.

Dezmeticindu-ma dupa un minut sau doua, mi-am dat seama ca fata are si un "protector" in persoana unui catelus foarte dragut si foarte agitat care parea mult mai incantat decat stapana sa ca ma vede. Dupa ce am aflat ca nu are niciun nume, lucru care m-a amuzat  destul de tare am incercat sa aflu una, alta despre fata pentru care venisem. Asa mi s-a adus la cunostinta ca are 23 de ani si ca nu e din Constanta, ci de pe undeva de langa Bucuresti. 

In fine, intre timp am aruncat un ochi si prin apartamentul in care ma aflam si  pot sa spun ca desi era foarte mic, arata bine si exceptand mirosul puternic de fum era ok. Ca zona este vorba intr-adevar de strada Suceava, langa geamie.

Dupa ce imi fusesera prezentate serviciile la telefon(unde fata nu este foarte vorbareata), stiam ca o finalizare este 60 de lei fiind vorba de oral si normal. Nu a avut sa imi dea rest si fata spre surprinderea mea a acceptat o bacnota de 50 de lei. Mi se parea incredibil ce usor se vinde o fata ca ea. A urmat apoi un dus din partea ei, iar eu am asteptat in sufrageria unde avea sa se petreaca actiunea.

Cand s-a reintors in camera Ana ramasese intr-o camasuta descheiata si lenjerie neagra. Imi venea sa sar pe ea:)). Apoi s-a asezat in ghenunchi in fata mea si a inceput un oral timid, dar destul de bun. Oricum imaginea era superba. Dupa cateva minute bune de supt, i-am zis ca ar fi cazul sa trecem la normal. Sanii ei ma priveau prin deschizatura camasii si cand s-a pus pe mine au inceput sa "zburde" in voie. Dupa alte minute in care am schimbat cateva pozitii am hotarat ca ar fi cazul sa imi dau drumul. Ma anuntase de la inceput ca nu face finalizare orala, asa ca i-am cerut voie sa imi dau drumul pe sanii ei. Ana s-a asezat cuminte in fata mea, mi-a scos prezervativul si a inceput sa suga exact asa cum trebuie. Apoi mainile ei au coborat catre sani si au inceput sa ii framante. Va dati seama ca nu m-am putut abtine sa nu imi bag si eu membrul intre tatele ei. Am finalizat in cele din urma "cu aplauze".

Fata s-a dus la dus si cam asta a fost. Una peste alta o experienta foarte buna, mai ales raportat la pret. Intr-o perioada in care o escorta buna nu coboara tariful sub 100 de lei pe finalizare, iata ca mai apar si surprize.

Note:

-locatie 8

-aspect 9 (poate sunt subiectiv si poate cativa de pe forum care mi-au mai urmarit postarile stiu ca pun mare pret pe aspectul fizic, dar fiecare dintre noi are un model/tipar in minte cand vine vorba de fata perfecta in materie de fizic. Ana indeplineste pentru mine foarte multe criterii de "aspect fizic placut")

-oral 7

-normal 7

-GFE 6.5 (nu vorbeste foarte mult, dar este zambareata atunci cand trebuie si cu foarte mult bun-simt. Nu am incercat FK, insa in timpul actului mi-a dat semne ca nu accepta)

 

Overall este o fata la care cu siguranta ma voi intoarce si daca nu pleaca curand din orasul nostru ma va avea client fidel. O seara buna.

P.S. Ultimul set de poze sunt adevarate (80%)

tine-o calda florine, ti-am spus ca o sa iti placa mult.

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...