Sari la conținut

Cuibusor de nebunii - 0721757595


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Pornind de la o informatie "pe surse" am ajuns in vlaicu (mai precis intre lebada si fortuna) la un apartament unde presteaza cateva domnite. Eu stiam doar de una dar ajuns la fata locului am gasit 3. Mi-a fost recomandata Simona care este mai pe a 30 si ceva.

Programare telefonica promta (eram in zona si am fost primit in 20 min) fara prea multe detalii (mentionez ca stiam despre ce este vorba de la persoana care-mi daduse numarul). la usa apare o duduie roscata cu ceva kg in plus dar ok per ansamblu. Doamna foarte zambitoare vorbareata, atmosfera destinsa. m primit u pahar de suc si in cateva minute de povesti am si stabilit un programel de jumatate de ora contra a 100 ron. Trecut pe a dus (curat cu prosop si ce mai trebuie) si dupa in camera (curata si destul de ok aranjata). Actiunea relativ scurta dar intensa inceputa cu un oral neprotejat bunicel efectuat fara graba si cu atentia cuvenita zonelor adiacente. Urmat normal protejat cu schimbat de pozitii fara mofturi si alte inconveniente. Finalizare pe sani. Timpul scurs undeva 30-40 min cu tot cu povestile de rigoare si cu dus.

Mai erau 2 fete una blonda potrivita ca inaltime si ca fizic, par lung sani medii spre mari, par lung prietenoasa ca atitudine, si una bruneta tot in genul, dar cu sani mai mari care a mai lucrat pe la ceva saloane de masaj. Am inteles ca preturile sunt acekleasi pentru toate fetele dar despre celelalte 2 nu pot sa spun nimic ca si servicii.

In concluzie:

Locatie 9/10 (apartamentcu 4 camere curat, 2 bai)

Aspect maseoza 7/10 (cateva kg in plus dar sani frumosi )

Atitudine maseoza 9/10

Oral 8/10

Normal 8/10

Halat 100 Ron - 30 min.

Pentru mine de revenit si mai laes de incercat toata oferta!

 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...