Sari la conținut

Jojo - 0724177293


Postări Recomandate

  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas

Am vazut acum un anunt nou in legatura cu aceasta domnisoara:

 

Detalii: TE ASTEPT INTR-O LOCATIE DE LUX PENTRU A ITI OFERI SEX ORAL SI NORMAL PROTEJAT,MASAJ CORPORAL SI DIVERSE POZITII..POZELE SUNT REALE SI CONFIRM CU TATUAJELE..DISCRETIE MAXIMA. ESCLUS ROMI

 

Telefon: 0724177293

 

Pret: 80 RON

 

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Jojo-Poze-Reale/66418

 

Stie cineva ceva despre ea? Am dat un search cu nr de tel nu mi-a aparut nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:Vegas
  • Oras:Vegas

Am sunat si eu astazi, cu intentia de a ajunge pe la domnisoara. Mi-a raspuns foarte plictisita, am intrebat-o totusi ce servicii ofera, si dupa ce mi le-a insirat mi-a inchis :)). Arata ea bine, dar nu face bine :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0737178362
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: 0737178362
  • Oras:ploiesti

salut e prima mea recenzie si o fac d p tel sper sa nu gresesc oricum scuze anticipate.

Am sunato asta seara in jurul orei 21 30 ceea ce inseamna k lucreaza si la ore mai tarzii pt nevoiasi :-)) a raspuns o voce oarecum pliktisita mi.a spus meniul si am anuntat.o k ajung in 10 min dupa c am sunato d ñ ori sa gasesc aleea am ajuns la bloc unde tin sa precizez k liftul in loc sa t duca la etajul dorit t duce la ultimul etaj in fine deviez d la subiect. deschide usa si ma invita inauntru o bruneta km p la 165 poate umpik mai mult mie imi venea sub umar :-) si mergem la camera cu pricina stam cirk 2 min d vb dupa kre imi spune sa trecem la treaba k are clienti ... si apoi imi spune brusc " banii inainte" scot banii ii ia si fuge intre timp ma dezbrac ma asez p marginea patului si o astept vine ia un prez da sutienu jos si apoi invepe si il pune p pula oarecum moarta deci deja imi venea sa plec dar na . incepe oralul brusc ma joc umpik ku sanii ( frumusei destul d marisori si kiar frumosi ) si ii spun sa isi dea chilotii jos sa ma joc umpik la kre ea " fara degete k ma doare d mor ma futut unu adineaori d am krezut k scoate tot afara din mine k tipu avea nuj c fel d pula ..) si dai cu oralul 5 min apoi ii spun sa vina sus si deja sa vaita ma da cu nuj c crema si incepe usor sa se suie sta asa kinuita vreun minut apoi imi spune sa vin eu deasupra k poate e mai bn . ma conformez si ma roaga sa o iau usor si incepem la u. momentdat m.am oprit k se vaita d park o maltratam ( p deoparte ma simteam bn :-)) si apoi o i treb intre sani merge ? da nui nik ma pun deasupra cu prez pus... nu simteam nik il dau jos si findk nu dadea cu ulei sau mkr scuipat cv aveam impresia k e o laba fara maini la kre i.am spus sa faca cv sa termin k asa nu ajung nikieri imi spune sa o pun kpra ma conformez pune iar un prez si dai usor din c in c mai tare la un momendat scotea zgomote d placere :) deja ma simteam un titus steel :-)) si se opreste zike k o doare raw si sa ma gandesc c vreau observ k se umezise bn si ma oftikm raw. Imi spune sa imi faca o laba k oral a obosit deja eram plin d nervi. ii spun k nu am platit o laba k asta puteam face akasa se uita urat la mne si zike bn oral ok se pune p treaba si dai si dai ma mai joc cu tatele pasa si curu se vaita dak le atingeam si logik k nu reuseam sa termin dupa vreo 10 mi. imj spune sa ma grabes. dak nu plec neterminat. deja aveam in kp numai filme porno dar nu mergea se opreste ii spun hai dai cu laba aia numai sa termin si da frate cu experienta na probabil k e platita bn pt asta :-) la sf am pus sao ia i. gura si termin dar tot nesatisfacut. in secu da doi a fugit draq stie unde. apoi a venit in kmera ma imbrakm si parka ma dadea afara statea in spatele meu doar sa plec logik asta am si faqut.

 

Trebuie sa mentionez ca am sunat mi.a spus k meniul consta in oral+normal + masaj 80 d ron

Akm poate si eu am fost vinovat dar totul era pritejat absolut totul si fara mkr un ulei gel cv dekt o krema .

akm notele:

 

oral 4 pt k nu am simtit prea multe prin protectie plus k face laba la greu dar atunci knd pune buzele si limba in functie e kiar tare pkt k nu face np.

 

normal 3 nota mik findk a fost jalnic nuj dak kiar era p bune k o durea sau vroia sa ofere mai multa laba plus k m.a oprut d prea multe ori.

 

anal nu face am intrebat dar se gandeste sa se apuce.

 

gfe 5 desi am vb putin a fost destul de deschisa la orice subiect dar in timpul lucrarii park era un sef.

 

fk nu face nu cuni nik special dar arata dragut tatuata umpik cer el in buric si forme destul de frumoase e genul slim ku tate.

 

 

per total imi pare raw k nu am gasit alcv la ora asta dar m.a ajutat oarecum. Ideea e k m.as intoarce dak nu as avea d ales dar dak am alte varieante nu ma mai intorc .

 

asa ca ciocane tari sper sa va ajute recenzia

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Dragi moderatori,va rog sa puneti in obligatiile utilizatorilot acestui forum sa scrie romaneste...daca unii sunt certati cu gramatica e de inteles,dar sa scrii in halul in care a scris alexandru_2705 e inuman ptr. ochii nostrii,ai cititorilor.

Credca nici el nu poate citi ce a scris.

Va multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0737178362
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: 0737178362
  • Oras:ploiesti

acest raspuns este pentru florineag am postat recenzia de pe un telefon mi.am cerut scuze pentru eventualele dezacorduri sau pentru faptul ca era prima recenzie iar daca ai ceva de zis trimite in pm. nu cred ca te priveste cee ce scriu si cum scriu plus ca fata are deja un alt topic deschis asa ca spor la treaba si spalate pe ochi

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

...ptr. colegul Alexandru...eu sunt spalat pe ochi...TU nu prea le ai cu gramatica,ortografia,punctuatia,etc..si eu tot de pe telefon scriu,in schimb ma folosesc la maxim de limba romana,sa fiu inteles pe deplin de cei ce citesc ce am scris eu.

Iti dau un sfat colegial:accepta-ti culpa iar pe viitor incearca sa scrii pe cat posibil corect in postari,atat aici cat si pe alte forumuri.

Iti urez bafta.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

@florineag am incercat si eu sa le atrag atentia dar am fost taxat imediat de "literatii" de pe la noi. Cica asta e forum de curve si nu de gramatica. 

Cred ca cel mai bine ignoram problemele astea. E greu sa-i inveti ce nu au invatat pana acum.

Scriu pe laptop si nu e prima postare.

@alexandru_2705 ti-as fi trimis postarea pe pm dar nu vad cum ai putea sa o citesti.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

...putea sa fie si forum de construit castele de nisip...gramatica e gramatica,punctuatia e punctuatie...ce legatura are ce scrii cu ce tragi pe pula?

Oricum,este un subiect ce nu cred ca merita discutat...eu am lansat rugamintea catre administratorul acestui forum...decizia e a lui...

Sa avem bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...