Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Astazi aveam chef de ciocanit ceva si am gasit o fata noua pe un site cu dame de companie.

Am fost putin sceptic la inceput ca nu am putut sa ai vad fata dar pe acel site toate fetele vin cu pozele verificate inainte de a fi aprobate.

Programarea a fost facuta telefonic mi sa dat adresa si totul a decurs perfect.

Am intalnit-o pe Roberta intr=o locatie centrala pe langa Zepter intr-un apartament curat si cel mai mult m-am bucurat cand am intrat si am obs ca are Aer conditionat ( pe caldura asta e greu sa si respiri dar sa mai si ...)

Arata impecabil fata ...craci sani cur si fata de milioane. Am rasuflat usurat ca era tipa din poze si mi-a explicat motivul pt care nu poate lucra cu poze normale.

Asta ma interesat mai putin in acel moment.....mi-a oferit ceva de baut ..un prosop curat si am fugit in dus.

Cand m-am intors ma astepta intinsa in pat, mi-a facut un masaj si am terminat foarte repede prima fin.

 

Am mers la dus si la a 2-a fin ne-am traso cam 10 15 min in mai multe pozitii dar pot spune ca este prima oara cand m-am lasat la mana unei femei pentru ca Roberta are suficienta experienta si a stiut cum sa o faca..

 

Iti multumesc frumos si sper sa ne mai vedem,

 

Locatie 9

Prezenta 10

Masaj si oral 9

Normal 10

Anal nu i-am cerut dar nici nu face.

Gfe 10

Sarut 10

 

Eu zic ca merita sa ai faceti o vizita si ma bucur ca am fost primul la ea de la revenirea in tara.

post-126996-0-72541500-1407850544_thumb.jpg

post-126996-0-93395000-1407850556_thumb.jpg

post-126996-0-48696900-1407850565_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost azi dupa-amiaza la Roberta . Impresiile personale sunt excellente . Dar sa incepem relatarea intamplarii . Sun , vorbesc la tel cu Roberta , solicit inca odata detaliile , sunt multumit de ce aud si ma programez . Locatia este la Bloom Bank ( pentru moment ) . Am inteles ca in curand se va muta . Programarea a fost respectata la minut ( plus mare din partea mea , care am damblaua punctualitatii ) . Primesc informatiile necesare , urc , si bat incetisor la usa . Imi deschide usa o fata superba : inalta ( era pe tocuri ) , cam la 1.75 ( fara tocuri cam la 1.70 , cat mine adica ) , craci lungi , superbi , cur bombat , frumos , sani micuti , nr 2 , naturali , frumusica la fata , prietenoasa si foarte vorbareata si zanbareata . M-am simtit foarte bine si am intuit ca va iesi ceva misto . Am recapitulat oferta : FK , oral ne cu finalizare ( este in functie de Igiena , deci m-am calificat ) , normal pro . Am primit un prosop curat , impecabil si am fugit la dus . Baia cam naspa , dar dotata cu calda si gel de dus . Actiunea a debutat cu FK furibund din partea mea , un pic mai retinut la inceput din partea ei , insa I-am zis ca mie Imi place DFK si Roberta nu a mai ezitat si ne-am dezlantuit minute bune la sarutat . Am sarutat-o apoi pe sani si am inceput apoi un cunni adanc ( pussy cu o Igiena impecabila , curata , numai buna de gustat ) , am insistat , se vedea ca ii place , te mangaie pe cap si se uita la tine cand o lingi ( very nice ) . Apoi a zis ca e randul ei sa Imi ofere placere si a inceput un oral foarte bun , lent , ajutat putin de maini , dar doar cat trebuie , priviri in ochii tai , limbi generoase pe coaie ( preferam sa mai insiste ca prea era misto ) , incercari ( aproape reusite ) de DT insa se Inneca si nu am insistat . Mai aveam un pic si finalizam , insa s-a oprit la fix , s-a intins dupa un prez , l-a montat pe pula si am inceput sa ne futem in poz misionarului . Am inceput soft , am simtit cum aluneca lin pula in ea ( stramta ! ) si apoi am marit ritmul , am rugat-o sa ma apese cu mainile de fese si astfel intr-un dute-vino si cu limbile impletite in gura , am finalizat glorios . Am primit servetele umede pentru igienizare si apoi am discutat diverse , fata fiind de un bun simt cu totul deosebit . Am ras apoi copios amandoi pentru ca I-an zis ca seamana foarte bine cu o actrita foarte cunoscuta . A zambit pentru ca stia . Si intr-adevar asa si este , seamana foarte bine cu Cameron Diaz . Nu radeti ca asa este . Daca nu credeti , mergeti sa va convingeti . Multumesc frumos Roberta pentru o dupa-amiaza extrem de reusita . Notele juriului : locatie -8 ; Fata - 9.5 , Corp - 9.75 ; FK -9 la inceput - 10 pe parcurs si la final ; Igiena -10 ( am uitat sa precizez ca a facut dus imediat dupa mine ) ; Oral - 9,5 ; Normal -10 . Eu sigur o voi revedea la intoarcerea mea din vacanta . Personal , o recomand cu incredere .

  • Like 18
  • Minus 1
Link spre comentariu

U are my guest baby

A STAR IS BORN......

 

As schedule , i have visited Roberta this afternoon , after one week of holidays it was a wonderful come back

We agreed by messenger the hour of our appointment

I arrive to her location where she was waiting me dressed as i asked her : with black lingery and stockings , she looks very sexy

As in her photos

I paid in advance at my initiative the 300 lei for one hour of pleasure

She ofered me a cold drink and then i proposed her to refresh taking a shower together , what she kindly accept

 

Frenchkissing and caressing under the shower was very exciting

She started a blowjob in the bath room , i was so excited i asked her to stop and to go to the bed to continue in a more confortable way

 

Oral sex was unprotected, soft, with deepthroat and change in rythm , she really knows how to make a boy happy ....

 

After puting the condom, we have continue making normal sex in various position : her on top, missionary and finishing in doggy style .

When i was close to climax, i took out the condom and came in her soft mouth , without loosing a drop of my liquor .

 

2 nd round was more or less the same scenario

 

Location : 9 , unirii zepter , easy to find

Physical aspect : 24 yrs old , nice, blond hair , slim body , nice tits

Oral : 9 , OWO , DT and CIM , perfect for me

Normal : protected, good in all position, strech and nice pussy

Anal : Roberta does not do anal

GFE : 9

 

I warmly recomand , and for sure i will visit her again

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Roberta  Vip

 

Am ceva cu fetele astea de prin Irlanda, o sa apara probabil cineva si o sa zica clar rockerul e peste dar o sa trecem mai departe si o sa ne facem treaba.

Am contactat domnisoara  prin PM cu o seara inainte, am stabilit detaliile, am mai fixat ceva a doua zi si hai la treaba. Eram si eu curios , cu exceptia lui Pupparu nu mai recenzase nimeni si chiar si despre el aparusera zvonuri  ca ar fi altceva  dar sincer nu cred asa ceva. Scuze man.

Sa revenim ,am ajuns  am sunat la nr. 0731735166 , locatia este linga Bloom Bank prin zona  pe unde isi au  domiciliul de lucru si Andra,Alina sexy si zapacita de Vanessa  cred, la ea nu am ajuns inca.

Am  urcat etaj  superior, ne-am  privit ochi in ochi si am ramas. Fata este reala ,cea din poze, arata bine 1.70 cm , frumusica, interesanta , picioare frumoase, piele catifelata, sani frumosi fermi,mici dar perfecti in raport cu corpul,vopsita blond, si ca sa o dau ca in Las Fierbinti "ba esti prost, ba esti nebun iar nu stiu ce culoare au ochii . Cred ca totusi caprui, dar ce stiu sigur este ca privirea este de hotomanca daca  ma pot exprima asa.

Am discutat putin inainte ,ne-am sarutat putin, ne-am compatibilizat dupa cum zice un prieten si hop la dus. Aici destul de limitata oferta in ceea ce priveste gelurile de dus dar cred ca am prins eu sfirsit de saptamina si erau mai putine si mai pe fund, dar m-am descurcat.

Inapoi in dormitor si am inceput actiunea ,ne-am sarutat,FK serios a fost aproape perfect, ne-am mingiiat, a inceput un oral destul de bun fara deep sau macar tentative  , a fost  ok dar nu  se incadreaza in preferintele mele. Dupa citeva minute  am trecut la normal, caciulita , lady on top ,sincronizare aproape perfecta  si asa  am si  finalizat destul de  repede. Eram  statut trecuse o zi de la ultima actiune.

Am discutat multe si marunte ,a fost o conversatie placuta , domnisoara este desteapta,ambitioasa, activa si cumva gaseste mereu  o solutie pentru problemele aparute.

Am trecut la nr. 2, aici treaba a inceput dupa acelasi scenariu dar de data asta a durat mai mult , am schimbat mai multe pozitii clasice. Dupa cum spune un coleg  am  dat ca surdu -n tobe  vreo 20 de minute, sarea apa din mine ca la sauna, cred ca mai rau. Intr-un  final am terminat bucuros dar  mort fratilor ,cind m-am ridicat din pat imi tremurau toate alea.

Am depasit oricum timpul cu vreo 20 de minute, nu am fost grabit, a  fost o experienta placuta, sincer as mai repeta experienta dar mai vedem.

Inainte de note o sa facem si critica asa ca explicatie .

Domnisoara se prezinta bine are tot ce ii trebuie ca  sa  fie de top, dar in momentul cind adaugi un vip linga nume te intrebi daca serviciile sunt pentru vip, domnisoara este vip sau  ce naiba inseamna vip-ul ala. Dupa cum vorbeam si cu ea exista fete pe piata asta unde chiar poti sa pui un vip linga nume fara nici o problema si sa ridici pretul.

Critica in sine este legata de locatie, nu este o locatie care sa se potriveasca cu mentiunea de vip.

Sincer a fost o experienta puternica,intensa m-am simtit aproape ca in tinerete cu o iubita din facultate, as mai merge, dar ma intimideaza vipul ala.

Locatie  -  7 ca sa fiu indulgent zic ca un coleg just a fucking place

Aspect  -  9

GFE  -  9

Atitudine  -  9

Oral -  8

Normal  -  9

Igiena  -  10

 

Sper sa va ajute recenzia , fata este reala ,frumusica, cred ca este ok raportul calitate -pret avind in vedere piata, ma refer doar la prestatie.

 

Cu cel mai al dracu si mai sincer respect

Rocker  27
  • Like 15
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Am fost si eu saptamana trecuta la domnisoara in cauza :X chiar e o companie foarte placuta , e cu mult peste majoritatea fetelor dupa acest forum , merita sa ajunga in TOP cat mai repede ! acum notele :

 

Oral : 9

Normal : 9+

Aspect : 10

Gfe : 10

Igiena : 10+

Locatie : -8

 

300 ron h si un pic :X isi merita din plin banii !

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ea este ca ii recunosc tatuajul si locatia...Incerc iar sa scriu recenzia, mai pe scurt sa nu ma lase netul ...Asadar, acum 2 zile dupa programarea prin PM si apoi telefonic, am ajuns la noua locatie a Robertei din vecinatatea blocului Zepter. Dupa spusele ei am fost primul client in aceasta noua locatie.Nefiind de la revista Casa Noastra nu intru in detalii despre locatie.Spun doar ca totul e nou acolo si este foarte intim pentru ceea ce ne dorim noi sa se intample acolo.Roberta este cea din poze, garantez, si ca descriere este blonda, inalta, ochi frumosi,caprui, smecheri (citez un antecronicar), sani potriviti si placuti la atingere, picioare lungi si fund foarte sexy. Este foarte amabila, sociabila, prietenoasa si ai ce vorbi cu ea pana topesti gheata.M-a servit cu o cola rece, binevenita pe canicula.Dupa igienizarea in baia absolut noua (apa calda mai face fente ca vine si rece cu intermitenta) am trecut la actiune. Mi-a placut ca a raspuns la saruturi, se implica in actiune si am continuat cu sex oral fara cauciuc (la alegerea mea) bine executat, apoi o succesiune de pozitii, on-top, caprita, misionar, etc...finalizat oral.Mai pe scurt, am simtit o chimie cu Roberta ce ma face sa spun asa ca ne-am futut cu pofta si ca mi-a placut foarte mult.

Note, pana nu moare netul:

Locatie: 9,5 (minus pt.apa calda)

Aspect : 9,5 (mi-ar fi placut sanii putin mai mari)

Oral: 9,5 (finalizarea cu mic ajutor manual, dar ok per total)

Normal: 10 - e stramta, se misca bine si preia initiativa dupa ce intelege cum iti place si ce vrei

Anal - nu face si nici nu prea sunt amator

Halatul - 200 RON/o finalizare

Concluzie: de revenit si recomand!

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Don't call my name, Roberta... ca sa o parafrazez nitel pe Lady Gaga... Fetita asta, Roberta cea VIP, m-a starnit din primul moment: prima data au fost pozele (recunosc ca le-am contestat eronat autenticitatea), apoi a fost metamorfoza ei, de la arici la "fata de gashca":)) Nepotriviri de program m-au facut sa ratez vreo 2 tentative de a o vizita, insa, cum se stie, a 3-a doboara cocosul, astfel ca intalnirea s-a produs, in jurul pranzului, fiind primul client al zilei. Locatia este usor de gasit, in zona Postei Vitan, parcarea in zona nu este chiar dificila, blocul este nou, portar lipsa, apartament de 2 camera, frumos, curat, destul de simplu amenajat, prosoape si baie curate. Roberta este o fata draguta, blond vopsit, ochi (la naiba, hai sa sarim peste amanuntul asta:))) la cca 25 de ani, 170 cm si probabil vreo 55 de kg, sani mititei, dar frumosi, cur si craci misto, trasaturi ale fetei frumoase, putin prea fardata dupa gustul meu, dar probabil ca nu intamplator. M-a asteptat in tinuta din ultimele fotografii, pe tace, ne-am pupat pe obrajori de "bun venit", m-a intrebat politicos cat stau, apoi mi-a dat un prosop curat. Dupa dus, ne-am regrupat in camera, si am inceput sa ne sarutam, FK soft la inceput, eu -am dezvelit sanii, am inceput sa ii sarut, sa ii dezmierd, ea ma mangaia cu o mana si cu cealalta il cauta pe junior, pentru ca in cele din urma sa sa se aplece mai mult asupra juniorului, intrun oral, neprotejat (cf preferintei mele) foarte bine executat. Am lasat-o atat cat am considerat eu ca nu ma termina, apoi I-am intors serviciul, si m-am delectat cu gogoshica frumoasa, curata si gustoasa, initiativa pe care a savurat-o din plin. Cand temperatura in camera a atins cote alarmante, am schimbat din nou rolurile, apoi a tras plasticutul pe junior si m-a incalecat pana cand am explodat, apoteotic, in plastic. M-a sters cu niste servetele de bebe (caaah, erau reci:p), apoi am ramas imbratisati, la povesti vreio 10-15 min. Dupa inca un dus, m-am imbracat, am lasat cadoul pe masuta, ne-am mai sarutat nitel, mai pasional de data asta, si am plecat spre serviciu:D

Ca si note, as cota astfel:

Locatie: 9,5 (apartament foarte frumos si foarte curat)

Igiena: 10

Aspect: 9 (prea fardata:D)

Atitudine: 10 (comportament ireprosabil)

Oral N: 9,5 (foarte bun, tendinte de deep)

Normal: 8,5 (la un singur numar, oricat ar fi fost de bun - si chiar a fost- nu am elemente sa cotez mai mult:)

GFE: 9 (ca medie: a pornit mai incet, a atins in final nota 10)

Cadou: 300 RON, lasati la sfarsit, discret, pe masuta. Am ales varianta la ora, si am stat exact 60 min d2d, exista si varianta de tarif la numar, 200 RON.

Este o fata care merita vizitata, si care merita promovata la TOP: stie meserie, are orientare proclient si, nu in ultimul rand, ai si ce discuta cu ea:)

Ciocane tari, fratilor!

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna dimineata domnilor dar in special doamnelor, m-am trezit pus pe fapte, aseara am adormit lemn tanase scz :), sa trecem totusi la recenzia pe care o merita cu prisosinta aceasta dama, am vizitat-o si credeti-ma ca merita tot efortul.
Dupa ce am stabilit intilnirea telefonic am fost ghidat de ea spre locatie(fosta posta Vitan), dau sa intru in casa, dupa usa ma intampina 2 ochi superbi si un corp pe masura, imbracata sumar exact cum este in pozele de mai sus. Lasandu-ma profund impresionat de cea ce vad am ales sa stau in compania damei o ora(300 lei cadou la final). Actiunea a inceput destul de bine...se implica, oral bun neprotejat,fara maini, atentie prin imprejurimi, tehnica deosebita, schimbat-ea pe spate eu peste ea, sani mici dar tari, sfarcuri erectile care raspund la stimuli, pasa f curata, epilata corespunzator, fara mirosuri, m-a facut sa o gust , ba mai mult cred ca am mancat un pic din ea :), nu dureaza mult pana cand o comit prima oara, upss :), merg repede la dush, spalam si ajung iar in mainiile frumoasei RobertaVIP, am rugat-o sa treaca on-top, caci eram nerabdator sa o patrund(la inceput un pic stramta, mie unul imi place senzatia) dupa cateva miscari senzatia de stramt s-a mai atenuat, ea devenind fff elastica, incepe o serie de opturi, senzatia de placere crescand intr-un ritm alert, de acolo nu a mai durat mult si o comit si a 2 oara, conlcuzie :

 

Locatie: 10

 

Aspect: 9

 

Atitudine: 9

 

Igiena: 9

Oral N: 9

Normal: 8

GFE: 9

 

RECOMAND !!! RECOMAND !!! RECOMAND !!!

  • Like 8
Link spre comentariu

Salutare,


 


Subsemnatul, un devorator de brunete  :D, ieri am decis sa schimb meniul, mai ales ca avem ceva nou in lista si am purces catre domnisoara in cauza. 


De fel, sunt direct la subiect, nu voi intra prea mult in detalii.


Locatia este exact langa fosta posta VItan, intr-o cladire noua, fara portar la parter (deocamdata), putin haos fiind inca in constructie, dar nimic sa te descurajeze. Un apartament simplu, cu mobila noua, doua camere, curat, aerisit si destul de racoros de la AC. Singurul minus ar fi lipsa unui fond muzical, pentru a crea putin ambianta si a te scapa de sentimentul "ma fut si plec repede".  Ii sugerez un umeras ceva pentru haine, eu m-am dezbracat in baie  :D.


Sincer, nu stiu daca este singura, celebra usa de la bucatarie inchisa si intuneric in interior (fata de restul apartamentului), eu unul din experienta tind sa cred ca avem insotitori/ insotitoare, dar mai ramane de verificat.


Domnisoara, prezinta un corp bine proportionat, constitutie atletica spre slim, sani medii / mici dar fermi si placuti (pe gustul meu), inalta, o piele catifelata fara "impurtati" si un ten usor bronzat (de la mama natura), curata, epilata, parfumata, pasarica curata epilata fara mirosuri adiacente. Par blond tuns scurt, un chip interesant (se apropie de Cameron Diaz) are ceva al ei al naibii de frumos, tenul fetei ii cam da de gol noptile pierdute si alte vicii. Ca prezenta, domnisoara este calda si se apropie de tine incercand sa te faca destul de linistit si confortabil, nu am nimic de reprsoat, dar inca nu s-a obisnuit cu stiul de lucru din capitala  ;), iar aici i-as oferi un sfat, Roberta lumea nu vine sa se descarce si atat, noi venim ca la amante/ prietene, unde ne dorim sa petrecem timp de calitate (atat noi cat si tu/ voi),  punem pret pe placere reciproca  :)


 


Actiunea in sine a fost placuta, nu imi place sa dau detalii. Am avut parte de 2 finalizari si un masaj foarte placut intre ele, inclusiv CIM.


 


Sa dau note, eu de fel sunt mai exigent, iar notele sunt strict dupa pretentiile mele:


 


Locatie: 8 (este destul de rece ambianta)


Domnisoara: 9 


GFE: 8 (nu este obisnuita cu noi, dar pe drumul cel bun)


 


Actiune:


 


Oral: 9, NP, placut soft, umed cu DT, atentie la imprejurimi, are tot ce ii trebuie. La CIM ii dau un 5, daca nu ii place mai bine il scoate din meniu. Exact cand am finalizat la scos afara, iar ce a ramas in gurita la scuipat in servetel, chiar in fata mea si foarte repede, iar eu vad un mare minus aici.


Normal: 8, nu am apucat decat o singura pozitie (vina mea), dar sunt sigur ca daca as merge a doua oara, am fi putin mai destinsi.


Masaj: 9


Anal: nu cunosc/ nu am intrebat/ nu cred ca face


 


Concluzia: facand un raport calitate pret, nu merita. NU o spun in sensul rau, dar preferatele mele brunete  :))) sunt cu mult peste ea. Cu putina rabdare si in timp, o sa inteleaga mersul treburilor, probabil ca isi va face multi prieteni. 


 


Halatul: 300ron/ 1h, nu stiu exact cat am stat.


 


De revenit, voi reveni, o sa mai cotizez la primul ei milion de €    ;) stiu ca pune la cap tot ce spunem noi aici si va deveni o "buna prietena".


 


Mult succes domnisoara  :*


  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

A venit si randul meu sa ai fac o vizita acestei superbe domnisoare

 

Am contactat-o prin sms si apoi telefonic am primit adresa completa si a fost foarte usor de gasit locatia.

Un bloc nou exact in fata fostei Poste Vitan.

 

Roberta arata foarte bine si m-a asteptat imbracata intr-o lenjerie alba superba si pantofi cu toc.

Este bronzata , ochii caprui sani medii si un fund de milioane.

 

Este o escorta completa.

Dus si un pahar de vin rosu este ceea ce  mi-a oferit  de la inceput. FK , masaj si apoi am trecut la treaba

 

Am finalizat cim foarte repede deoarece e greu sa ai rezisti mai mult de 5 -10 min acestei feline.

 

Notele mele :)    Asta e exact ca la scoala

 

Locatie  10 ( stradal, loc de parcare, fara portar, 2 lifturi,fara vecini curiosi, apartament complet)

 

Aspect 9 ( un pic prea inalta pentru mine )

 

Igiena 10

 

Oral 10 

 

GFE 10

 

Decartat 200 lei .    timp 45 min aprox.

 

Concluzia . Voi revenii cu siguranta    

 

Recomand cu caldura.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

Salutare

Dupa ce am rasfoit forumul un pic m-am hotarat sa incerc si eu serviciile Robertei avand in vedere ca este relativ noua pe aici

Locatia este langa Posta Vitan intr-un bloc la care inca se lucreaza, garsoniera este simpla si curata

Pentru programare am folosit PM-ul si mai apoi nr. de tel. 0731735166

Roberta este frumoasa aprox.165-170cm, blonda,constitutie atletica, sani frumosi nr. 2 sau 3

Dupa ce ne-am cunoscut a vrut sa ma serveasca cu ceva de baut dar am refuzat fiind usor pe fuga, mi-a oferit prosop, papuci si am mers la baie unde m-am reinprospatat. Baie curata sapun si geluri de dus barbatesti

Intors in camera actiunea a inceput cu fk urmat de oral din partea ei,69(pasarica foarte frumoasa si gustoasa) si apoi pe la spate unde am si terminat

Ca note nu pot sa dau decat 10 la tot, m-am simtit bine cu ea si asta conteaza pentru mine

Cadoul a fost 300 si o cutie cu bomboane

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,....cum ziceam am vizitat-o pe domnisoara Roberta (numai domnisoara nu cred ca e) :) astazi.

Programare imediat....cred ca am avut noroc....locatia Posta Mall Vitan (fosta). Bloc nou, misto apartamentele, daca aveti "cash" merita investitia.

Despre Roberta, arata super bine, dupa parerea mea mai bine ca in poze, clar cele photoshopate nu o avantajeaza, bronzata la solar (cred). Ajuns in locatie, a facut repede un dush, eu eram facut de acasa (locuiesc aproape), am vorbit un pic, si a inceput actiunea deoarece nu puteam sa stau mult.

Un oral....ok...fara tendinte de deep, dar cu implicare (poate a fost prima intalnire de acomodare), neprotejat. La normal, schimbat cateva pozitii, se misca bine :), daca nu ma grabeam as fi stat mai mult sa o obosesc :). Am zis sa finalizez si am incercat oral....nu cred ca ii place fin orala, deoarece nu a incaput tot in "gurita", dar oricum a super finalizarea. Notele

 

Roberta: 10 arata super ...igiena 10

Oral: 8,5:)

Normal 9,5, data viitoate va fi 10 :)

Apartament 10, curat, tot ce trebuie.

 

Halatul, 200 roni, o finalizare

 

Roberto tinete bine pt data viitoare :))

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Roberta Vip reloaded in locatie noua

 

Azi ma chinuia de dimineata ideea unei noi vizite la fata asta frumoasa, dar din lipsa de timp am aminat pina dupa amiaza cind am sunat la plesneala si am avut noroc  pentru o programare de 30 de min. Suficient mi-am zis , dar dupa mi-a parut rau , ar fi fost buna 1h . Nu va ascund ca am sunat dupa ce am vazut pozele noi despre care confirm si eu ca sunt din locatia noua, stiu ca nu mai era nevoie dar  nu strica.

Alta viata in locatia asta , aerisit , curat, nu lux dar elegant. As  fi stat mai mult  dupa cum am zis  dar era programat un coleg de forum si nu am insistat sa ii stric domnisoarei organizarea. Am ajuns in citeva minute , cum ne cunosteam am trecut direct la ostilitati , dus rapid, preludiu in pat cu domnisoara, oral neprotejat bun as mai fi insistat dar cum nu aveam timp,  prezervativ si lady on top, am mai schimbat in mama iedului  si am finalizat misionar. Actiunea efectiva a durat vreo 15 minute , condimentata cu FK  la greu.

Sincer am avut  de data asta mai multa pasiune si intensitate decit rindul trecut chiar daca vizita a fost mai scurta.M-am simtit foarte bine ceva de  genul reintilnirii cu una dintre iubitele la care te raportezi mereu cind ai cite o partida de amor.

 

Locatie  -  10  interior  9  exterior  blocul mai are nevoie de finisaje exterioare

Aspect  -  +  9   - dupa cum zicea un coleg nimeni nu este perfect

Oral  -  + 8  a fost putin de data asta sigur poate mai mult ,detaliem data viitoare

Normal  -  10

GFE  -  10

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

 

Sigur o sa mai revin daca ma mai primeste, ma simt bine cu ea.

Poate fi o experienta frumoasa mai ales daca faci click-ul  necesar.

 

Rocker  27

  • Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inca de la inceput trebuie sa recunosc ca vizita la Roberta a fost cea mai placuta experienta cu o escorta.

Roberta este frumoasa, blonda, vesela si are un corp suplu si cu pielea fina si bronzata. Este foarte curata si delicata.

Locatia este intr-un bloc inca in amenajare, ceea ce asigura foarte multa discretie, fara portari si vecini. Apartamentul este aerisit si curat, am primit prosop proaspat si gel de dus masculin.

Foarte atenta sa faca o atmosfera relaxata, Roberta da dovada de mult GFE. Sex oral np si normal protejat de calitate.

Imi este greu sa dau note actiunii, dar pot sa-i dau ei nota 10 si locatiei aceeasi nota.

Cadou 300 lei, pe care i-am lasat din proprie initiativa inca de la inceput pe masa.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Roberta  VIP

 

Am facut o vizita noua la Roberta , mai fac o recenzie promit ca este ultima, doar daca mai adauga alte servicii in meniu o sa mai recenzez.

Locatia aceeasi linga  Posta Vitan, aceeasi fata acelasi aspect .

De data asta am vrut sa stau o ora, dar tot o programare pe fuga in dauna unui coleg care nu a confirmat. Actiunea a decurs obisnuit  , a debutat cu FK  un oral neprotejat destul de bun , ceva tendinte de deep, montat prezervativ , lady on top citeva minute dar din pacate m-a tradat asta micu  si am revenit la oral  unde am terminat destul de greu  dupa 10 minute. Din pacate m-am simtit obosit si nu am fost interesat de vreun al doilea numar  dar nici nu regret am discutat mai mult cu Roberta . Mi-am dat seama ca este o fata desteapta , directa, vesela, si cu care poti discuta aproape orice.

A fost o experienta placuta chiar daca actiunea sexuala nu a stralucit si asta doar din vina mea.

 

Locatie  -  +9

Aspect  -  + 9

Oral  -  9

Normal  -  9

GFE  -  + 9

Igiena  -  10

 

Rocker  27

  • Like 15
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Piesa de piesa.

Salutare,

Am contactat-o prin PM si dupa cateva zile am reusit o programare. Era sa întârzii dar pana la urma a fost bine.

Locația e provizorie, ok, langa OTP pe bulevardul Unirii. Domnișoara e frumoasa, un corp perfect, experimentata si cu cateva "scrieri" pe corp, este o prezenta încântătoare.

Comunicativa, zâmbește, știe sa se orienteze pe musafir. Dupa dus si cateva mângâieri am trecut la acțiune, am schimbat cateva poziții, mi-a facut cateva contracții si happy end. A urmat si partea a doua deoarece juniorului i s-a facut iar pofta, ne-am jucat putin, iar poziții si iar o bucurie.

M-am simțit foarte bine in compania ei, are clasa. E de bine cand diaspora mai vine p'acasa :)

Fata - chip, corp: 10

Acțiune:9+

Loc: 9+, pana la ceva stabil

Consum: 300/1h

De revenit

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am sarbatorit intoarcerea in tara a Robertei printr-o vizita in noua ei locatie de pe bd.Unirii, o garsoniera spatioasa si curata. Contactul l-am facut prin telefonul din titlul topicului. Exista si un portar, dar daca ii spui numarul apartamentului la care urci, nu este nicio problema.

Roberta ma astepta intr-o tinuta foarte sexy. A mai slabit putin din septembrie si pana acum, dar arata in continuare de nota 10.

Serviciile au fost la acelasi nivel inalt: oral si normal de nota 10, GFE profesionist, dar cu o nota de caldura.

Experienta ei in aceasta profesie se simte. Este o experienta in sensul bun al cuvantului, care ii permite sa se adapteze fiecarui client, sa ii vina in intampinarea dorintelor si in acelasi timp sa pastreze o nota profesionala.

Cadoul a fost tot 300 lei.

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Roberta, Roberta mâncațiași trotineta...:)) Ieri pe vremea aia urâtă de nu-ți venea să dai nic măcar un câine afară, am avut plăcerea să o întâlnesc și eu pe Roberta. Detalii multe n.am să dau, spun doar că fata corespunde din toate punctele de vedere, pozele sunt reale,simpatică joviala, garsoniera ok , atitudinea ei pro client, meserie cât cuprinde, deci fata și-ar merita locul în top ...tarif european 300 lei pentru aproximativ o oră în care am avut parte de 2 finalizări eu una ea...:)) și chiar și un masaj .

PS. pe Alex nu l.am văzut și nici nu l-am simțit prin zona....:))) Concluzia finală ...ca și notă generala este 9 implicit din punctul meu de vedere merită să ajungă în top. Spor...

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...