Sari la conținut

Roberta - Discretie si Profesionalism! - 0720.266.023 Telefon,sms sau WhatsApp


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna seara stimati useri..si de forum si de servicii :)

Prima recenzie deci dezvirginare.. :beex2

Ma bucur ca am inceput cu ea pentru ca, chiar a fost o experienta super placuta dupa cum va reiesi si din note :)

Si acum trailer-ui: 

Obosit ca de inceput de saptamana m-am hotarat sa intru pe forum incognito sa vad ce se mai discuta, fiind un cetatean care se respecta pe sine, merg pe principiul "cat dai, atat face" asa ca studiez numai sectiunea "Top" si am citit un pic din recenziile Robertei. Hotarat sa vad realiatatea din spatele pozelor am abordat-o via mess si am pus foarte multe intrebari tampite la care ea mi-a raspuns cu calm si detalii.  Am hotarat sa ma prezint la ea la 20.30..dusul facut..imbracat..urcat in avion si plecat spre locatie. Zona Cal. Calarasi..usor de gasit. Am sunat mi-a spus interfonul si am urcat. Ies din lift si dau de o doamna la vreo 60 ani care dadea sa se urce si m-am gandit ca nu prea seamana deci mergem mai departe.  :date Bat la usa si se deschide cu Roberta dupa usa si hop :shocked soc si groaza..este superba! :P  :snap  :snap . M-a invitat in casa, m-a intrebat daca vreau sa beau ceva, mi-a adus un pahar cu apa si am vb putin..m-a intrebat daca vreau la dus..i-am povestit ca nici nu m-am uscat bine de acasa si s-a scuzat ea mergand la un refresh. Am scos uniforma si am pastrat baioneta. A venit..si ca o gazela s-a cuibarit langa mine..am stat un pic sa o privesc..e dulce..e candida..te linisteste. Nu in sensul sexual ca la capitolul ala numai liniste nu era. :P

A considerat ca ma incadrez in standarde si a inceput un oral ne foarte slow..mangaiat peste tot..e ceva ce eu nu prea gasesc usor :) Am propus sa imi incerc si eu norocul si a fost de acord..am facut un  :69 foate excitant si a propus sa il imbracam pe amicul meu..am trecut la un misionar fin..incet asa..din ce in ce mai adanc..se implica..se vede..

Nu am rezistat prea mult si am finalizat pe abdomenul ei fin. Am ajutat-o sa faca curatenie..am mers la baie..ne-am improspatat si ne-am pus la vorba in pat.

Mi-a facut un masaj placut si relaxant dupa care ne-am mai palavragit un pic varii chestii si experiente..timp in care ea ma mangaia si juniorul dadea semne de neliniste. S-a trezit..l-a mai pupacit un pic si am mai facut un  :69 destul de intens si care am finalizat glorios :)

Note:

Locatie: 9 dar nu vreau sa ma mut asa ca nu ma intereseaza prea mult :))

Aspectul fetei:...Nadia la Montreal era pistol cu apa  :snap

Atitudine: la fel ....Nadia

Oral:1: 10 foarte bine executat...

Oral:2: 10+6+9 ;)

Sex normal: 10 (stie de ce)

Sex anal: nu face si nici nu ma intereseaza dar am inteles ca sunt unii care nu pricep ca nu face si tot baga fisa asta, poate poate :))

Tarif:...300 lei binemeritati de care nu a intrebat o secunda din ora petrecuta :)

  • Like 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...