Sari la conținut

Maia Maria 0765845753


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am gasit acest anunt pe fb., am sunat si mi a confirmat cele spuse, locatia fiind in progresu. Din pacate nu am mai ajuns.

 

ofer placeri barbatilor contra cost,70 normal,70 oral sau un milion combinate,aici vorbim doar de o finalizare. am locatie propie. cine e interesat,numai cine e interesat sa ma sune pe nr 0765845753. cine doreste sa vina ma suna inainte cu o jumatate de ora,nu ca 2 zile inainte ca la dentist :)). si rog sa nu mai fiu deranjata de persoanele curioase pt ca totul e adevarat

 

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:slatina
  • Oras:slatina

A fost cineva la ea ? Am incercat si eu sa sun si zice ca nr e blocat pt apelurile de primire ceva de genu ..

Am fost la ea..am contactat-o pe facebook sta prin progresul  vis-a vis de restaurantul marjacu la garsonierea la parter..are vedere spre restaurant, te cheama acolo in fata si se uita pe geam daca ii place de moca ta iti mai raspunde la telefon daca nu o suni si pula....e blonda e slabuta e frumusica..ca aspect ii dau un 8...ca serviicii e praf si jale..eu am fost intr-o sera pe la 12 la ea, la telefon te ia cu 70 de lei oralul 100 combinat sau 200 de lei ora..sincer nu recomand...e recalcitranta rau...cand am ajuns la ea am inceput cu un oral  de nota 4 si am terminat cu un normal de nota 3......daca nu o platesti cu 200 de lei ora iti zice sa te termini in maxim 15 minute..avea 3 minute de cand o sugea si imi zice "hai da-ti drumul ca mai stai un pic si iti expira timpul pleci neterminat" ii mai dau 50 de lei sa facem si normal se suie pe mine si in doua minute aceleasi vorbe..." hai mai repede da-ti drumul ca iti expira timpul"in concluzie oral neprotejat in scarba cu pauza ca oboseste si cu o gramada de vorbe pe ea gen hai mai repede da-ti drumul da sa imi spui cand iti vine sa nu iti dai drumul la mine in gura"cand am pus-o deasupra tot sitirita si in scarba a continuat ziceai ca face sex cu un "animal" nu cu un om....cel putin la ora aia 12 noaptea i-am dat un milion si totul a fost cu scarba si din scarba...in bataie de joc..nu mai calc pe acolo...daca vreti sa va bateti joc de niste bani vizitati-o!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...