Sari la conținut

NEW KARLA NEW IN ORADEA 0759085737


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
KARLA BLONDA super sexi,

 

forme fine,27 ani,ofer clipe fierbinti domnilor generosi,oral deep neprotejat cu finalizare,normal protejat,pozitii

 

diverse,cunnilingus,annalingus,69,dominare,fantezii!Fac totul fara graba!

 

DOAR DEPLASARI LA HOTEL/PENSIUNE SAU DOMICILIUL CLIENTULUI!Garantez poze reale 100%,cer si ofer MAXIMA  

 

igiena,sunt selectiva!

 

Nu raspund la nr privat sau sms 

 

Pozele mele sunt reale si recente,sunt facute la studio (dar fara photoshop!) am fata acoperita si ascunsa pentru ca si eu tin la

 

intimitatea mea la fel cum si multi dintre voi o fac....

 

va ofer urmatoarele servici :

   vom incepe cu un preludiu lung si intens ..un oral profund umed si foartee dulcee..

   adorr 69

   diverse pozitii si mici faantezii 

   sunt completa asa ca putem sa incercam si un anal-slow (fiind la inceput si nu sunt obisnuita) doar ptr cei normal-dotati ;)

   servicile mele pornesc de la 200/h (Cadoul meu)in care include ON -NP (DIVERSE POZITII) fara graba !!

   interesu meu este ca la sfarsit sa fii multumit!!! 

   tel: 0748.36.55.39

post-129346-0-81630300-1408217215_thumb.jpg

post-129346-0-54938800-1408217220_thumb.jpg

post-129346-0-19393900-1408217224_thumb.jpg

post-129346-0-64838900-1408217227.txt

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna dimineata confratilor in acest weekend am apelat la serviciile domnitei Karla care a venit la locatia spusa de mine, am asteptat-o afara deoarece a venit cu taxiul, tipa este cea din poze atat ca in realitate este micutza dupa ce se descalta , am intrat inauntru dupa care am stat putin la povesti pana a fumat o tigara dupa care ne-am mutat in dormitor.

 Locatie - { la client , la hotel , la pensiune }

Oral  8

Normal 8

Igiena 10

corp 9 

 

pret 200/h

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Pacat ca pozele nu sunt reale, am dat o cautare online si musteste Internetul de ele... Pacat, as fi fost interesat

scuza-ma ...am uitat ca trebuia sa iti cer voie sa lucrez si pe alte meleaguri :)) inainte de a te da cu parerea te rog sa fi foarte ..dar foarteee sigur pe ceea ce spui...daca tot ai facut o verificare trebuia sa vezi si unde erau anunturile ...dar nu asta e important...trebuia sa vezi mai intai live daca sunt eu cea din poze sau nu ...apoi aveai dreptu de a spune daca sunt sau nu ...

 Scuze de off-topic (nu m-am putut abtine :))   era nevoie sa ma apar :P )

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Avand in vedere ca TopStar a confirmat pozele, nu pot decat sa imi cer scuze. Nu stiu cum as putea sa sterg acel comment sa nu fac antireclama. Karla te voi suna pentru o intalnire :)

scuzele sunt acceptate :) @rrrrockon sfat pe viitor incearca sa fii sigur pe ceea ce vb ..o verificare pe google nu poate dovedi neaparat ca sunt sau nu ceea din poze ;) ...referitor la intalnire ..cu ceea mai mare placere :) dar numai dupa ziua de sambata (probleme femeiesti :)) )

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna dimineata confratilor in acest weekend am apelat la serviciile domnitei Karla care a venit la locatia spusa de mine, am asteptat-o afara deoarece a venit cu taxiul, tipa este cea din poze atat ca in realitate este micutza dupa ce se descalta , am intrat inauntru dupa care am stat putin la povesti pana a fumat o tigara dupa care ne-am mutat in dormitor.

 Locatie - { la client , la hotel , la pensiune }

Oral  8

Normal 8

Igiena 10

corp 9 

 

pret 200/h

@topstar iti multumesc ptr recenzie :*

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Salutare,

 

Karla Sweet sau ... Sweet Karla (o recenzie scrisa in alt stil) de Pustiu84

Partea 1.

 

Subiectul: 

Subiectul urmeaza o desfasurare ascendenta si o clasica evolutie a momentelor.

 

Expozitiunea: 

A aparut anuntul domnisoarei pe forum acum cateva saptamani si pe alte site-uri de specialitate. Personajul principal (Pustiu84), curios din fire si atras de pozele mai mult decat incitante si a unui "anal slow" a pus ochii pe ea de indata.

 

Intriga:

Dupa o programare esuata saptamana trecuta Pustiu84 reuseste sa-si sincronizeze programul cu cel al Karlei, urmand ca intalnirea pasionalo-erotice dintre cei doi sa aibe loc intr-o pensiune aleasa de el in cursul serii de ieri.

 

Desfasurarea actiunii:

Pustiu84 a ajuns la pensiune cu jumatate de ora inainte de ora stabilita la pensiune inarmat cu cateva racoritoare la doza, guma de mestecat si prezervative. A facut dus inainte de a ajunge domnisoara Karla si a asteptat-o cuminte in camera. Aceasta  a aparut foarte punctuala la usa camerei. Pustiu84 a fost placut surprins de infatisarea Karlei, o domnisoara blonda cu extensii, cu un aspect al fetei mai mult decat placut, posedand ochelari de vedere cu rama rosie foarte sexy, avand o inaltime de aproximativ 168 cm cu tocuri, ce-i drept nu foarte inalte, slabuta in jur de 45-48 kg. Cei doi s-au asezat la masa din camera unde au purtat o conversatie despre tot felul de lucruri, unele destul de personale Pustiu84 constatand ca are de-a face cu o femeie extrem de sociabila, joviala si deschisa la minte. Dupa cateva tigari fumate au decis sa treaca la urmatorul nivel al intalnirii, moment in care cei doi s-au decis sa se scape de haine. In fata ochilor lui Pustiu84 au aparut formele frumoase ale domnisoarei, sani micuti dar cu sfarcuri mici si excitabili exact pe gustul lui, fund micut dar suficient de rorund, pussylica frumoasa precum si cateva tatuaje: pe mana, pe abdomen si pe piciorul drept. Eroul nostru a fost foarte incantat de corpul nud si a asteptat-o pe Karla pana s-a igienizat. Dupa revenirea acesteia cei doi s-au mutat pe pat unde au inceput un preludiu compus din mangaieri reciproce, pupaturi pe corp, muscaturi de sfacruri dar fara sa se sarute. Karla a coborat tot mai mult pana a ajuns la organul semi-erect al eroului nostru, rasfatandu-l cu buzele si limba ajungand si la ouale acestuia. Infierbantat de tratament Pustiu84 a rugat-o pe Karla sa se aseze in pozitia 69 pentru a avea acces la pussylica ei dulce si fundul apetisant perfect epilate. Dupa cateva minute de comun acord au hotarat sa monteze prezervativul si Karla s-a pus sa-l calareasca cu spatele la el ca mai apoi sa bifeze si pozitiile "pe la spate" si "umeri-craci". Pustiu84 a intrebat daca poate sa-i penetreze fundul Karlei si primind un raspuns afirmativ a schimbat prezervativul dar organul nu l-a mai ascultat asa ca ea s-a oferit sa-i faca un oral si....

 

Punctul culminant:

anununtand-o tarziu pe Karla, s-a terminat in timpul oralului in prezervativ. Nu a fost tocmai finalizarea care si-a dorit-o dar a fost doar vina lui.

 

Deznodamant:

Eroul nostru cavaler fiind a intrebat-o cat ii datoreaza pentru cele 100 minute petrecute impreuna deoarece numai de bani nu au discutat, i-a achitat cei 200 lei ceruti, au facut un dus impreuna si au hotarat sa repete experienta avuta.

 

Va continua......  

        

Note: 

Aspect: 9,75, atentie: genul slim cu sanii micuti

Igiena: 10

Oral: 8,50

Normal: 9,50 este stramta, da contre

Pret: 200 lei ON + NP. Cu mai multe optiuni se poate ajunge la 350 lei. Sincer nu am intrebat ce cat costa in plus  

GFE: 8,50 as fi dat 10 cu cel mai mare drag dar nu accepta FK care la mine reprezinta 1,5 puncte. 

Recomandare: DA 

Link spre comentariu

desi intalnirea a avut loc cu ceva timp in urma, va pot aduce la cunostinta faptul ca am punctat.o si eu pe don'soara Karla. sau mai bine zis doamna. Incep prin a spune ca dpvd al aspectului, veti fi multumiti de dameza (cu exceptia doritorilor de sani mari sau carne multa - dar majoritatea cred ca aveti asa ceva p.acasa). Deci, arata ff bine pt anii declarati, se misca binisor si daca ar avea locatie ar merita din plin suma ceruta (200). Ca desfasurare a actiunii, nu pot spune ca a fost "click-ul" alaintre noi dar...nici eu nu prea aveam chef de barfe. Ca ea cu siguranta are. tot timpul :-) Asta nu ca ar fi ceva care sa.i reprosez. Acum, de pe tel. e mai greu sa scriu amanuntele intrevederii, dar pe scurt va pot spune ca tipa e ok, deschisala minte si destul de adaptabila fiecaruia dintre noi. La fata nu e pe placul meu dar nici monstru nu e. In schimb, repet, la corp arata ff bine. genulslim. Note: fata-5; corp-8,5; igiena-10; oral-7; normal-9 (se umecteaza natural si e stramta, cum nu va imaginati, dupa doua nasteri). anal-nu stiu, probabil pentru ceva in plus, o face. Cam atat pt. azi. Spor la copulat!

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Avand in vedere ca am trollat destul in ultima vreme trebuie sa recunosc ca asa cum am promis data trecuta a urmat si continuarea...cum a fost? cu mult peste asteptari...nu ca m-as duce eu cu ce-stiu-eu ce idei in cap. Simplu, m-am lasat dus de val, ea la fel si a iesit o experienta chiar memorabila.

Detalii tehnice: 

Primul numar: preludiu chiar fain, desi fara FK, apoi oral eu ei. Scorul l-am dus la 1-0 dupa vreo 10 min, oral ea mie, 69, montat protectia urmat normalul, misionar apoi doggy. Scor 1-1

Al 2-lea numar: oral eu, scor 2-1, oral ea scor 2-2.

Dus impreuna la final.

 

Note:

Locatie: pensiune deci nu dau

Aspect: 9,75, mie chiar imi place cum arata

Igiena: 10 

Oral: 10*, cu CIM de zile mari + jucat o perioada dupa finalizare

Normal: 10 

GFE: 9, am ridicat desi nu accepta FK.

 

Timp petrecut: aproape 2 ore. 

 

Recomandare: Pfff clar. Una din suprizele placute ale anului pentru mine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pentru Dra Karla nu am gasit un topic de recenzii, sunt doar anunturi care au si ceva recenzii in ele. 

 

Scurt, inca din 9 Ianuarie am stabilit prin PM ca ne putem vedea pe 19 Ian. Mi-a confirmat, ba chiar am lasat-o sa aleaga hotelul. Intalnirea urma sa aiba loc luni, ora 20. la hotelul ales de ea. Eu oricum trebuia sa raman in oras, deci nu m-a deranjat asa de mult sa aleaga ea, m-am gandit sa-i facilitez accesul in camera. In ziua intalnirii, inca de dimineata am sunat-o, nu mi-a raspuns, i-am dat sms cum ca o sun pe la ora 18 pentru a ne vedea la ora 20. La ora 18 am sunat-o, nu mi-a raspuns. I-am dat sms la care mi-a raspuns ca e ok pentru ora 20. La ora 20 mi-a dat sms ca a intervenit ceva si intarzie inca o ora. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. I-am dat sms si am rugat-o sa vina totusi la ora 21, dar sa nu intarzie. Mi-a confirmat prin sms ca e ok si imi multumeste pentru intelegere. 

 

A trecut o zi...la voi a venit? Ca la mine nu.

 

La 21.15 i-am dat sms si am rugat-o sa nu mai vina pentru ca oricum nu are sens...ca nu mai aveam chef. Mi-a raspuns ca isi cere scuze ca a avut ceva probleme de sanatate....imi pare rau daca e asa. I-am trimis PM aici si am rugat-o sa-mi explice ca nu-i o problema, inteleg...dar imi pare cusuta cu ata alva explicatia ei....nu am raspuns, tocmai de aceea spun ca este de evitat. 

 

Asa patesti cand nu "asculti" de lipsa recenziilor. 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

M-am gandit sa va bucur privirea si sa postez ceva poze noi

pe langa asta am frumoasa surpriza sa va anunt ca detin locatie bineinteles dupa standarde :))

m-am gandit sa ascult de sfaturile voastre si nu au fost deloc putin si pe aceasta cale va multumesc:*

deci pozele sunt recent facute (in locatie) deci inca FRIG :))

 

 POZE DIN LOCATIE ---KARLA---LA MINE SAU LA TINE 
   
   
   Sunt ^karla^ (bineinteles :D) ...
   sunt o blondutza micutza si taree jucausa ...
   ma caracterizez a fi draguta ...
   imi ofer servicile domnilor pofiticosi si pretentiosi ...Pozele mele sunt        Reale si Recente (POZE DIN LOCATIE)...
   adorr 69
   diverse pozitii si mici faantezii
   sunt completa servicile mele pornesc de la 200 ron in care include ON -NP       (DIVERSE POZITII) fara graba !!!
   interesu meu este ca la sfarsit sa fii multumit!!!
   imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii !!! cer si ofer maxima igiena
   cam atat despre mine ...va las sa descoperiti restul ;)
   ceea ce vezi este ceea ce gasesti  tel: 0748.36.55.39
post-129346-0-55583000-1430819636_thumb.jpgpost-129346-0-82803300-1430819545_thumb.jpgpost-129346-0-83459400-1430819548_thumb.jpgpost-129346-0-55685500-1430819560_thumb.jpgpost-129346-0-13284400-1430819566_thumb.jpgpost-129346-0-55959700-1430819569_thumb.jpgpost-129346-0-83547300-1430819575_thumb.jpgpost-129346-0-00946100-1430819583_thumb.jpgpost-129346-0-49618400-1430819586_thumb.jpgpost-129346-0-35380200-1430819589_thumb.jpgpost-129346-0-79692600-1430819606_thumb.jpgpost-129346-0-79692600-1430819606_thumb.jpgpost-129346-0-55309300-1430819609_thumb.jpgpost-129346-0-67001200-1430819620_thumb.jpgpost-129346-0-68092900-1430819625_thumb.jpgpost-129346-0-24205500-1430819629_thumb.jpgpost-129346-0-14642800-1430819632_thumb.jpg

post-129346-0-52554000-1430819592_thumb.jpg

post-129346-0-70939000-1430819601_thumb.jpg

  • Like 15
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Asta de veste buna Karla........faptul ca ai locatie. Stai pe langa telefon intr-o zi te voi suna. :) 

P.S.Felicitari pntru poze. Foarte expresive.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Asta de veste buna Karla........faptul ca ai locatie. Stai pe langa telefon intr-o zi te voi suna. :)

P.S.Felicitari pntru poze. Foarte expresive.

mersi adi :* poti suna linistit in caz de nu pot raspunde imi poti lasa mesaj ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...