Sari la conținut

NEW KARLA NEW IN ORADEA 0759085737


Postări Recomandate

  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Da, decat frate ironic.

Acuma ziceti si voi... cum sa raspunzi daca la prima lui postare intreaba asa ceva? Are numar de telefon in titlu? Da. E greu sa sune? Nu. Atunci, de de nu suna? Fiecare trage concluzia.

O fi scump pt. buzunarul lui? Poate.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Salonta
  • Oras:Salonta

Azi am fost si eu in vizita la Karla  :ellao 

Eu o stiu de anu trecut cand avea locatie vizavi de Ramada, mi-a placut foarte mult de ea inca de atunci ( am ramas uimit ca si-a adus aminte de mine ), este exact pe gustul meu.

Este foarte sociabila, nu te grabeste deloc.

 

1.Locatia - acuma a fost in Rogerius, blocul Master, de pe centura se ajunge usor. Mai era cu o fata in locatie, foarte frumoasa si "colega" ei.

2.Modalitatea de contact am sunat-o pe la ora 20, am intrebat-o daca este disponibila peste aproximativ 1 ora ( eu nu sunt din Oradea si fac cam 30-40 min cu masina pana in Oradea ), a zis ca este ok. Am ajuns in rogerius, nu stiam exact unde este locatia, am sunat-o pentru putin ajutor, nu a raspuns, dar imediat m-a sunat ea inapoi si m-a indrumat corect la locatie.
3.Detalii Ajuns la ea, am mers la un dus, ea facuse deja. Dupa care am stat putin la povesti ( repet, este foarte sociabila, eu sunt mai timid de felul meu, dar cu ea este altfel, vorbesti cu ea ca si cum v-ati sti de multa vreme ), dupa care am trecut la treaba, am inceput cu un 69, ador 69 cu ea  :69 este foarte curata, dupa care am schimbat mai multe pozitii. Acuma gusturile nu se discuta, mie imi plac foarte mult sanii ei, fundul ei, statura ei, pentru mine este WOW. Am primit un ON si NP

4.Programul de lucru nu stiu cum are programul, eu am fost la ea la ora 21.
5.Note aspect: 10 poze reale

           locatie: 10, este o garsoniera ok
           on: 10
           np: 10
           igiena: 10, nimic de reprosat!
           gfe: 9, fara FK

6.Tarifare - 300/h, nu stiu cat am stat exact, nu se uita la ceas, m-am simtit bine

 

La plecare am primit si un pupic pe obraz  :kiss2 

Clar o sa mai revin la ea  :inlovee 

  • Like 10
Link spre comentariu

Am citit toate recenziile voastre, am vazut toate pozele si am decis sa merg la ea. Sincer, nu pot sa inteleg cum Karla, care e o fata chiar inteligenta, nu realizeaza ca pozele pe care le publica o dezavantajeaza. Rau de tot! Fata asta are un funduletz de milioane, o forma cum rar mi-a fost dat sa vad (sau cel putin este exact pe gustul meu), cu carne tare, placuta la pipait. Ea stie acest lucru din moment ce toate pozele ei incearca sa ii evidentieze fundul, dar... doar incearca! Daca ar apela la un fotograf profesionist, care stie sa surprinda ceea ce trebuie surprins, nu doar un funduletz frumos in cele mai nepotrivite pozitii, cu totul altfel ar sta treaba. Da, pozele o dezavantajeaza! e micutza, funduletzul ei are o curbura de-a dreptul dementiala (cel putin dupa gusturile mele,  dar sunt convins ca la fel ar gandi majoritatea dintre voi), sanii sunt cam micutzi dar frumosi, placuti la pipait, cu niste sfarcuri aproape permanent erectile, iar la fatza, pentru mine cel putin, e genul de studenta frumusica, o blondutza frumusica, cu ochelari care o prind foarte bine, dar nu e genul de "studenta porno" ci mai degraba... sefa clasei, fata frumoasa, studioasa, o frumusete oarecum... rece. Dar, pentru mine, cu atat mai interesanta!

Spunea ca isi va schimba locatia (Doamne ajuta)! Aici, langa blocul Master, e chiar naspa. Baia e extrem de mica, zona... o cunoasteti. Curat, aranjat pentru scopul urmarit, un dulap cu oglinzi mari.

Desi toata lumea spune ca e greu de prins la telefon, la mine a fost chiar simplu. Am sunat, nu a raspuns, dupa cateva minute am trimis un mesaj ca vreau o programare. Nu au trecut 2 minute si am primit un beep. Am resunat si... gata!

Cum spuneam, pentru mine aspectul ei este exact ce trebuie! In privinta actiunii... nici nu stiu daca ar trebui sa recenzez. Fata su-a dat toata silinta. Chiar nu am ce sa reprosez. Dar... a lipsit ceva. A lipsit acel click! Am mai patit chestia asta si pot spune ca la a 2-a intalnire au iesit scantei, motiv pentru care e clar! Voi repeta vizita! Si sunt convins ca va iesi cu mult mai bine!

Nu e mofturoasa, nu e cu ochii pe ceas, accepta orice (in conditiile expuse in anunt), fata chiar a incercat sa ma faca sa ma simt bine. Face un oral foarte bun, nu e nici pe departe deep asa cum il laudau unii mai devreme dar e un oral "hotarat", o suge cu putere si o baga in gura cat poate de mult. Dar nici vorba de deep. Ce mi-a facut Vanessa acum cateva zile se poate numi deep. Dar, cu toate astea, oralul Karlei e la fel de placut. E o placere sa o vezi, cu ochelarii aia pe fatza, cum  se chinuie sa o bage cat mai adanc...

La normal... o singura observatie. Fata incearca, chiar nu am ce sa ii reprosez, dar... nu stiu... A facut tot posibilul! Saruturi pe tot corpul, mangaieri, saruturi pe gat, dupa ureche... degeaba! A fost bine, nu spun ca nu, dar... nu a fost ce ar fi trebuit sa fie cu asa o frumusete de fata langa mine. Poate prezervativele alea putin cam groase (nu mult, doar cam cat o camera de bicicleta) au fost de vina. Oricum, data viitoare, asa cum i-am si spus, voi merge cu prezervativele mele!

Note... nu pot sa dau. Nu as fi corect. Desi ea a facut tot posibilul sa ma simt bine (si nu pot spune ca nu m-am simtit, nu pot spune ca am aruncat pe geam 200 lei pentru aproximativ 35-40 minute de actiune, atata doar ca langa o fata care arata asa bine si care se straduieste atat de mult... trebuia sa fie altfel), pot sa spun doar ca o voi revizita. Cu siguranta! Si atunci sunt convins ca va fi cu totul altfel. TREBUIE sa fie altfel! 

Oricum, repet, nu am ce sa ii reprosez. Arata bine, se misca bine, accepta tot ceea ce promite in anunt, e curata, se poarta frumos, dar... restul e vina mea! Dar o sa ma revansez! Fatza de mine!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

In aceasta zi, a trecut o saptamana de la vizita facuta la Karla. Imi cer scuze ca am intarziat cu recenzia, dar noh...stiti voi..lucru..treburi acasa :))

Mentionez ca pozele o dezavantajeaza maxim! Facut programare, respecatata la minut, fara stat in fata blocului pana te fut tot sfintii :)) cand imi deschide usa si vad ce-am gasit... Nu stiu cum sa va explic. Este frumusica la fata rau de tot (apropo, ma consider destul de pretentios cu privinta la aspect). O blonduta, micuta, cu ochelari si vorbareata. Eu zic ca are undeva la 30 de ani, n-am reusit sa o traduc din acest punct de vedere :)) si nici din alte perspective :)) chiar e desteapta femeia. Este asa frumoasa incat, sincer, m-a facut sa ma rusinez.

Ne-am inteles la 1 ora, din care am conversat mai bine de 20 de minute.

Am trecut la actiune (abia asteptam), si a inceput cu un oral bun de tot, dupa care, la cererea mea, a urcat peste mine si m-a terminat destul de repede. La un moment dat m-a pupat pe nas, faza la care crezusem ca am dat lovitura :)) A urmat igienizarea de corespondenta si inca cateva vorbe, dupa care am trecut la runda 2. M-am furisat intre piciorele ei frumoase si am tucat pupaza ei frumoasa, fara absolut niciun miros. Intre timp imi zice ca mai bine ne indeplinim fanteziile concomitent. Deci, 69 frumos, lejer cu o priveliste si un peisaj mai ceva decat Transfagaresanul :)) Am trecut la doggy, unde, din pacate nu am mai reusit sa termin (strict vina mea). M-a certat, a zis ca trebuia sa ieu doar jumate de ora. Dar sincer, nu mi-a parut rau deloc. Asta este! Data viitoare tot o ora iau :))

Locatie: 9 bloc vechi, dar apartamentul este ok

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Simpatică recenzie, felicitări

Daniel,nu "traducător" trebuie sa fi în viața,fi isteț.

Dacă dai click pe profilul ei reiese că are 3² de ani, dacă sunt reale datele.

Daca dau click pe profil imi apare exact asa: varsta necunoscuta. Am avut bunul simt sa ma uit inainte de a scrie :)

O zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...