Sari la conținut

0762168793 - Alina bruneta buna


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Am dat un search google si unul pe forum si nu mi-a aparut nimic cu numarul asta, asa ca deschid un topic nou:

 

VIN la tine acasa, 1,69 m, 50 kg, 20 ani, sani nr. 3 ofer servicii sexuale de calitate la domiciliul tau, 150 L cu taxi. Oral nepr. cu fin. normal anal nepr. dif. pozitii si fantezii (69 masaj) poze reale (tatuaj)

 

post-99626-0-86800100-1408485455_thumb.jpg

 

post-99626-0-46333200-1408485456_thumb.jpg

 

post-99626-0-94389800-1408485456_thumb.jpg

 

Face doar deplasari, pozele sunt reale. Prima oara cand am chemat-o si am coborat sa o iau am ramas perplex. Desigur ca daca te uiti la detalii poti gasi defecte, in principal legate de pilozitate. Nu ma intelegeti gresit, la pasarica si la fundulet e totul ok, probleme sunt la mustata si abdomen unde are un puf vizibil dar nederanjant pentru mine. Insa la corp tipa este exact ca in poze, poate chiar mai bine in persoana.

 

Gasit numarul pe Anuntul, sunat si chemat. Prima oara mi-a dat teapa si nu a mai ajuns dar ceva m-a facut sa ii mai dau o sansa peste cateva zile. Cand a ajuns am coborat sa o iau de la taxi, am urcat la mine si ne-am pus direct pe actiune. Arata super bine si dezbracata, are niste sani moi dar bine formati - numai buni de strans in palme in timp ce o futi frenetic in cur. 

Am inceput cu un oral care nu a durat prea mult. De la anilingus se codeste, si vrea sa trecem direct la normal si la anal. Aveti mare grija ca atunci cand sunati sa cereti sa vina cu prezervative daca nu aveti voi pe acasa. La mine a vrut sa facem neprotejat pe motiv ca nu are prezervativ la ea.

 

La actiune, oralul il poate face deep, dar nu pune prea mult suflet. Poate daca insistati...

Analul il face fara probleme, nu cred sa comenteze la dimensiune, mie mi-a confirmat ca dimensiunea nu e un impediment. Per total a fost o descarcare ok, dar parca m-am simtit grabit. Cum reusesc fetele astea sa te faca grabit pana si la tine in casa, este peste puterile mele de intelegere.

 

Notele:

Oral - 7, dar are talentul pentru un oral de 9. Doar ca nu vrea

Normal - 7, larga si fara implicare. O salveaza sanii in pozitia misionarului

Anal - 9, o ia fara comentarii si felul cum arata nu poate decat sa ajute la completarea senzatiei

Atitudine - 7, nu se implica si incearca sa te grabeasca dupa aproximativ 30 minute.

 

Halatul e 150 de lei cu tot cu taxi.

 

Cam asta a fost, sper sa va fie de folos.

 

Aaa, era sa uit. La inceput m-a intrebat daca ii dau ceva in plus in cazul in care imi place de ea. De ea mi-a placut, dar faptul ca m-a grabit nu mi-a cazut bine asa ca am vrut sa-i dau 20 de lei si sa-i explic motivul. Ea a zis ca mai bine lasam pe data viitoare ca se revanseaza iar eu nu am insistat :)

 

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

o rapandula ticnita, am cerut detalii la tel, iar la intrebarea: "poti veni cu tocuri inalte" a inceput sa ma injure cu "imi bag pula-n gura ta":))) 

 

 

Felicitari pentru curaj ca ai postat :) , daca a vorbit asa nu merita atentia noastra pe aici. Pana la urma tu ai pus o intrebare destul de pertinenta iar daca a raspuns ca la mahala, pai atunci sa-si gaseasca clienti la mahala.

 

 Respect,

Tony

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...