Sari la conținut

Anca 23 ani 200lei Vogue 0723135758


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

NEW-ANCA 23 DE ANI, daca doresti o experienta unica de rasfat, fk, sex normal, oral cu fin corporala, alaturi de o d-ra frumoasa si rafinata te astept in compania mea, poze reale din locatie!Noua in domeniu.Pupici.

 

200lei

0723135758

Pozele - evident reale, din locatia de la Vogue, usor de recunoscut.

 

Tipa arata ff bine, dupa standardele mele. A fost cineva pana acum?

post-1192-0-59916100-1408540577_thumb.jpg

post-1192-0-92800600-1408540658_thumb.jpg

post-1192-0-26482900-1408540694_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu e studenta, dupa spusele ei este deja licentiata in economie, 22 de ani are.

Se poate muta la testate :)
Fusei eu, nu m-a alarmat topicul gol, am zis ca tre sa fie la nivelul obisnuit al locatiei. Nu dau extrem de multe detalii, nu-mi sta in fire si e si primul review (desi citesc si "testez" de mult).
Nu comentez locatia, este cunoscuta si are un standard OK (baie curata, 2 geluri de dus, prosop curat etc)
Amabila la telefon, a deschis usa de dupa usa 100%, cam timida la inceput dar am inteles de ce mai tarziu.
Aranjata, parfumata, nimic de comentat, FK timid dar suficient mie. Desi e fumatoare nu am simtit nimic.
Am aflat intr-o discutie pe durata unei tigari ca are 22 de ani si lucreaza acolo de miercuri saptamana asta, acesta fiind si primul contact cu aceasta meserie. N-am fost eu primul dar oricum destul de aproape.
Prima surpriza cand am venit de la dus si ma astepta in costumul Evei: sanii maricei si frumusei dar pana sa pun mana "ai grija ca sunt noi!". Really? ok, more fun... NOT! Desi a trecut ceva timp de la operatii, cicatricele sunt vizibile si mari si o dor, nu poti face mai nimic cu ei. Mai mult, nici macar normalul cu ea deasupra sau pe la spate nu a fost ok pentru ca o deranja balansul celor 2 pepenasi.

Locatie: 9 (-1 pentru lipsa aerului conditionat)
Duduia: corp 8 - pozele o avantajeaza putin: e destul de inalta dar si mai "bine facuta" decat reiese din poze. Si la fatza e dragutza dar nu prea mentine vreun contact vizual in acele momente in care ne-am dori.
Oral: np, fara finalizare, de un 8, fara deep, zone adiacente sau alte artificii. destul de cuminte dar ok pt mine.
Normal: 6 (umezire naturala zero, gemete false ieftine, implicare zero, greu de gasit pozitii comode pentru ea)

De remarcat ar mai fi aparentul dezinteres pentru igiena. Nu a facut dus cat am stat eu acolo; poate facuse inainte sa vin si poate intuise ca nu mai stau pentru actul 2 si d-asta nu s-a grabit dupa mine la dus dupa actul 1. In plus, la un moment dat am simtit un iz dubios venind de jos, n-am stat sa analizez ce e si de unde vine, am incheiat socotelile rapid inainte de a ma descuraja de tot.

Concluzia e ca nu se ridica la nivelul altor fete care au fost sau mai sunt pe acolo dar poate cu timpul... cine stie. material ar fi.
Halatul: 200/h

Sper sa nu fi uitat ceva relevant, e primul review.
 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua,

 

Nu umblu des prin astfel de locatii dar cand ma hotarasc s-o fac, aleg cu grija !

Citind anunturile de pe internet, dau de Anca . Prima impresie : "Wow!!!" . O sun in cele din urma, ori am nimerit eu intr-o zi aglomerata, ori asta mi-a fost norocul . Dupa mai multe incercari, imi raspunde . Voce placuta, amabila, glumeata, imi raspunde cu mult calm la fiecare prostie intrebata .

Inca nu eram convins ca este reala . Imi fac o programare, ma roaga sa confirm cu jumatate de ora . Foarte organizata !

Bun , ajuns la destinatie, cu acelasi calm ma indruma catre ea . In lift, aveam emotii sa nu fiu dezamagit .

Imi deschide usa, ramanand dupa ea (mi.a dat palpitatii) . Wow again ! Este ea. Ma astepta in aceeasi tinuta ca si in poze . Picioare lungi, bustul generos, zambareata si politicoasa ma pofteste in camera.

Avusem o zi proasta, a reusit sa ma faca sa zambesc .

Ma invita la dus . Pe ea inca se vedeau stropii de apa :) .

Ma astepta dezbracata si parfumata, mai s-o mananci (foloseste un parfum f dulce) . Da, in continuare eram mandru de alegerea facuta .

Am fumat o tig impreuna . Chiar ai ce vorbi cu tipa, frate, nu e o incuiata ! Si sincer sa fiu, la cat de bine comunicam, cam uitasem de ce venisem :)).

Foarte receptiva , usor timida insa zambetul nu-i disparea .

Am stat doar ptr o finalizare, insa am depasit ora vorbind. Chiar imi facea placere . Nu se grabea, nu se uita la ceas, radea si glumea.

 

Cat despre locatie , lipsa aerului conditionat isi cam spune cuvantul sau in ziua aceea era prea cald . Prosop, asternut - curate . Baia ok .

 

Cred ca am sa-mi fac un obicei din a o vizita pe d-ra cu pricina .

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ati fumat,ati ras dar v-ati si futut?Te-a costat ceva?

Da, am facut si sex . La oral nu se grabeste deloc, te pupa si te mangaie . Este pe stilul romantic . Nu face finalizare orala insa pentru mine a fost foarte bine . Normalul nu s-a consumat doar in pat, nu a folosit lubrifiant, desi il avea pe noptiera . A fost receptiva si deschisa .

Pretul practicat este , intr-adevar, de 200lei/h, presupunand 2 finalizari. Ramane la atitudinea domnilor cate vor face .

 

Unii dintre noi nu cautam "fetite bune doar de p**a", avem standarde !

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.....
  • Oras:.....
O mica desctiere a actiuni....
 
 Cu chef de ... aventura am sunat-o pe d-ra Anca sa-mi fac o progamare.Sun la nr. tel cel afisat si imi raspunde o d-ra cu voce calda  care se recomanda Anca si daca doresc mai multe detali ,zic da . Incepe a se descrie cum arata imi spune zona si daca vreau sa-mi fac programare sa sun cu 30 min. .Cum  eram la tel si vroiam sa o vizitez spun: intr-o jumatate de ora sunt la tine se poate? nu ca mai asteapta pe cineva care a mai fost si dupa daca doresc, zic ok.In fine dupa vreo doua ore revin la tel. Ii spun ca am vb la tel. mai devreme si sunt in zona daca pot sa urc,spune ok ,imi da adresa(confirm adresa)  etajul... urc si sun la usa.  
Imi deschide usa o  d-ra frumusica si  ma invita sa intru direct in dormitor.Ma intreaba daca raman si daca da vreau sa fac un dus ?zic ok dau banuti 200 l h si-mi da un prosop curat mare dupa care ma conduce la baie.La baie este ok. Fac dusul dupa care ma intorc in dormitor.Se duce si ea  si revine imediat.Ne luam putin in brate ca doi iubiti ii bag mana peste tot dupa care ma las pe spate si o las pe ea sa preia controlul;Incepe sa ma sarute pe gat coborand in jos pana ce ajunge la destinatar  il baga in gurita  si suge la el bini di tot intrebandu-ma daca-mi place.Zic ca este ok si sa schimbam pozitia ., ma inteaba cum vreau sa stea.Imi pune prezervativul  o pun peste mine sa ma frece putin dupa care o iau pe la  spate cu gemete din partea ei si entuziasm din partea mea  si termin  .Ma duc la baie  sa ma spal ,se duce si ea dupa care imi aprind o tigare  si stam de vb lasand sa treaca timpul .Termin tigarea, ma  imbrac, un pupic de ramas  bun  si am plecat .
 
Note.

locatie   7..............

oral       9    .....mai are de invatat

normal  9 
anal           nu  face  pacat
Pret/calitate ok.....De revenit....   :hihat
 
 
 
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut confutaciosilor,

Fost astazi la domnisoara, programat OK, respectat programarea.

Ajuns in locatia binecunoscuta de la Vogue, gasit domnisoara din poze care in realitate este " bronzata" nu asa "laptucel" ca in poze, si nu e deloc voluptoasa, este skinny, nu  cum zice un confrate in review mai sus.

Tipa are silicoane proaspete si nu te lasa sa te joci cu ele , operatia este de cateva luni .

Pe spate are o usoara-medie  acnee, inaltime 1,60-1,65 m , par lung de-ti intra peste tot cand te futi.

Nu pare ceva noutate in domeniu , se vede ca a mai activat.

Am facut oral, normal, nu am intrebat de anal.

Prestatia foarte slaba din cauza oboselii, cred ...?!

Am facut greseala sa o pun mama lui iedu' si am simtit un miros neplacut.

Note:

Fata - 6 ( e nasol ca trebuie sa o compar cu Irina, Andreea, dameze tot din aceeasi locatie la care am fost in trecut dar care nu mai activeaza)

Oral nep. - 7

Normal protejat- 5

Igiena - aici e greu...  4 , nu suport mirosurile neplacute !

Halatul 200 lei 2 finalizari

 

La pretul solicitat se poate mai bine! Hotarati si voi futaciosilor !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

 

Salut !

 

Luni am testato pe caprioara. Am ales anuntul in urma unor cautari pe A.T si Anca a fost una din fetele care mi-a atras atentia si era disponibila la acea ora.

 

Locatia este cea de la Vogue,Rond Pta Alba Iulia.

Mi-a deschis interfonul si am urcat pana la apartamentul Ancai ( este colega cu Alicia ). Mi-a deschis usa si mi-a placut ceea ce am vazut. Am mers in camera,m-a intrebat daca doresc ceva de baut,daca fumez,iar eu am decartat cadoul si m-am cerut la dus. Dupa dusul meu de igenizare s-a scuzat si a mers si ea pt un refresh.

S-a intors in dormitor infasurata in prosop,ce ii scotea in evidenta bustul siliconat. S-a asezat langa mine pe pat,m-a intrebat ce imi place in materie de sex( un plus pt acest lucru) si am trecut la actiune printr-un fk intretinut de Anca,pare ca-i place preludiul,m-am jucat cu sanii ei destul de mari dupa care a inceput un oral umed,atenta si la zonele adiacente,s-a jucat cu juniorul printre tate pana am finalizat.

A mers la dus pt igenizare,iar dupa aceea eu.

 

Am fumat o tigare si am stat de vorba despre viata ei,despre a mea,dupa care am inceput din nou sa ne sarutam,am lasato sa il mai alinte pe cel mic pt a-l inviora.

A montat un prezervativ dupa noptiera si am trecut la normal in pozitia misionar,schimbat dupa aceea in caprita si am finalizat tot in pozitia misionar. Nu are obiceiul sa se uite pe pereti,geme frumos cand esti mai energic si nu sta cu ochii pe ceas,lucruri ce nu te face sa iti taie cheful. Iar in legatura cu igiena fetei nu am observat ceva in neregula.

 

Note:

 

Locatie 9

 

Aspect fizic/fata 9

 

Oral:8,5

 

Normal 10

 

Gfe 9

 

Fk da :P :-*

 

Anal Nu am intrebat

 

Tarif 200 h 2 numere.

  • Like 6
Link spre comentariu

Salut!

Am vizitat-o si eu pe duduie. Eram in zona Unirii si fara sa verific forumul am ales-o pe d-soara din anunturi recunoscand din poze apartamentul de la Vogue si stiin ca de obicei pe aii au trecut fete ce au luat calificative mari.

Sunat, programat in 15 min, ajuns la locatie, deschide ca de obicei dupa usa si ajuns in camera.

Prima impresie a fost ca pozele nu sunt ale ei dar am ramas. Acum imi dau seama ca pozele sunt intr-adevar ale ei dar sunt mult in avantaj.

In realitate este destul de maslinie (dar nu de etnie) si destul de bine facuta, ai pe ce pune mana.(in poze pare mult mai slim)

Este destul de comuna, sanii sunt cei care ii ridica nota probabil de aceea i-a si upgradat.

Am cerut la dus, primit prosop si papuci, ajuns la dus unde daca nu esti atent iti rupi gatul. Multa  apa pe jos si cada destul de neingrijita.

Ajuns inapoi in camera, ma lasa sa astept pana face si ea un dus, dupa care revine si zdup in pat.

Am incercat sa creez ceva atmosfera prin mangaieri dar nu s-a prins nimic asa ca am lasat-o sa inceapa oralul.

Era sa uit, sanii au inca ciatricile de la operatie care se simt destul de aiurea, iar silicoanele daca pui mana simti ca se intorc, se misca dai ba de fata lor ba de marginile lor.( pt mine e a doua oara and dau de silicoane.primele erau f mari si nu mai aveau cum sa se miste,acestea erau potrivite dar cam joaca).

Fata incepe oralul, destul de bine dar fara alte artificii si dupa vreo 5 min oboseste si incepe cu mana, atunci am pus prez si trecut la ea deasupra. Pasa destul de stramta, ba chiar am dat de ceva care jena la miscare. Gemete false( mai bine tacea si era ok), schimbat pozitia unde cu ceva artificii (gadilat pe spate cu unghiile) ma face sa termin. 

Facut curat ,mers la dus, eu, ea si inainte de nr 2 am inercat sa leg iarasi cateva vorbe. N-ai cu cine. Vazand asta am lasat-o sa vina in pat unde a sarit direct la oral, apoi cateva pozitii si gata .

Dus imbracat si plecat.

200 /h halatul

note:

oral - 7(destul de umed)

normal - 6

igiena - 9 (nu am simtit nimic dubios)

GFE - 2 

 

Per total o experienta de nota 5. 

Invatare de minte sa consult bine forumul inainte de a incerca noutati.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua,

 

Inainte de toate , rog un moderator sa-mi activeze profilul de escorta . Multumesc.

Incep prin a va spune ca nu mi-am imaginat o asemenea 'organizare' in acest domeniu. Nu am inceput demult , dupa cum stiti , desi parerile sunt impartite . Ma bucur ca am nimerit intr-o locatie civilizata si a avut cine ma invata diferite trucuri ale meseriei .

Legandu-ma de review-urile primite .. La prima recenzie negativa m-am descurajat, m-am enervat, m-am consumat, am incercat sa-mi aduc aminte toate detaliile intalnirii . Am primit-o pe urmatoarea...pozitiva .. Am mai prins curaj ! Apoi au venit si celelalte : una alba, una neagra. Am observat ca sunt detalii contradictorii : ba ca sunt mai plinuta, ba ca sunt skinny, ba ca ai ce vorbi cu mine, ba ca sunt dezinteresata, etc. . Subiectivism ! Am inteles ! Fiecare o simte pe pielea lui, fiecare priveste din punct de vedere al preferintelor si asteptarilor sale, suntem diferiti ! Acelasi lucru vine si din partea mea . Incerc, atunci cand mi-este calcat pragul, sa ma adaptez stilului fiecaruia insa fara a atinge ipocrizia . Uneori exista atractie chimica, alteori nu . Uneori ghicesc ce isi doreste cel care a venit , alteori nu . Sunt om !

Am cerut pareri si am tinut cont de ele, cat timp traim, invatam !

Inca un lucru de lamurit ar fi cel legat de nuanta pielii . Nu sunt de etnie . Intr-adevar exagerez cu sedintele la solar . Dar asta e un lucru rau ?

Cel mai deranjant aspect a fost cel legat de igiena . Aici nu isi are loc subiectivismul ! Domeniul este din start primejdios , cum credeti ca as risca nefacand dus sau neavand grija de mine? Insa , pentru cei mai putin informati, in cursul unui ciclu de 28-30 de zile, in corpul unei femei se produc schimbari . Astfel dupa menstruatie este o situatie, apoi la ovulatie se modifica urmand din nou schimbari inainte de urmatoarea menstruatie . Schimbari de gust, de miros, de umezeala, etc. .

In prezent pot spune ca ma bucur de cativa clienti fideli . Deci nu e dracul atat de negru . Insa , repet, sunt de parere ca tine de compatibilitate .

In rest numai de bine . In intervalul de munca ales sunt multumita de calitatea oamenilor care ma viziteaza, bineinteles, nu exista padure fara ciulini .

De retinut ! Nu vreau sa pornesc discutii, am facut apel doar la dreptul la replica .

Va doresc o zi buna , dragii mei !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Nu prea e corect ce spui tu,daca nu i chimie intre tine si client nu trebuie sa devii nepăsătoare si sa nu te implici deloc.totuși omul ala plateste niste bani pt serviciile tale.

Inteleg ca esti la început,dar tu fiind o profesionista trebuie sa ti respecți meseria si sa nu faci diferente intre clienti(ca unu e urat si altul nu)

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Anca  Vogue

 

Revenit dupa aventura de la Oradea si Timisoara cu chef mare  si cu citeva restante am zis sa ma organizez pentru un nou ,,maraton " dupa cum zicea un prieten.

Prima fata de pe lista care mi-a raspuns a fost Anca despre care citisem pe topicul ei diverse chestii contradictorii si mi-am zis sa ne lamurim.

 

Am sunat la nr.  de sus, am avut noroc din a doua incercare , intre timp am reusit o programare mai pe dupa prinz si  la Andreea cea  proaspat revenita. Dupa cum spuneam am sunat ,am programat am prins-o de dimineata la cafea si  m-am programat la inceputul programului.

 

Locatie o stiam , apartamentul clasic de la Vogue rond Alba Iulia cu bune si cu 

rele. Destul de elegant , curat si mobilat cu un oarecare gust, ca parca interesa pe cineva asta :)

Din pacate ca si data trecuta baia este destul de slab dotata, vreo 3 sticle  diferite cu gel de dus dar cred ca aveau acelasi  continut, un gel de dus oarecare. In rest nu cred  ca mai gasesti  altceva  sau eu nu am vazut. Asta este o gafa din partea fetelor , deoarece nu cred ca sunt singurul client care isi doreste o baie cu  toate  cele necesare atunci cind te duci la escorte plus putina diversitate in legatura cu gelurile de dus.

 

Domnisoara are in jur de 23 - 24 ani , bruneta, sexy, sani frumosi care  par naturali chiar daca are silicoane. Cred ca 1, 65 inaltime, 55 de kg, par lung si o carne tare de studenta. :)

 

Actiunea a demarat mai greu putin , mi s-a parut domnisoara rece la inceput dar usor , usor ne-am incalzit cu putin fk , un oral neprotejat dar destul de bun pentru o incepatoare, citeva tentative de deep , ritm bun ,suficient de umed. Am trecut si la normal protejat cu dommisoara deasupra , am gasit un ritm comun , am schimbat in caprita si dupa o perioada am ales sa continuam cu oral cum am si finalizat dar fara CIM. Domnisoara nu practica si nici nu am reusit  cu personalitatea mea deosebita  si mai ales modesta sa o conving. :)

 

Ca  si o concluzie pot sa zic ca a fost o experienta buna dar mai slaba decit cele avute de mine in ultima vreme . Domnisoara totusi promite , arata bine si probabil dupa ce o sa mai capete putina experienta o sa faca parte din categoria escortelor de vizitat. 

 

Locatie  -  8

Aspect  -  + 8

Oral  -  + 8

Normal  -  8

GFE  -  8

Atitudine  -  9

Igiena  -  + 9

 

Este o escorta talentata :) dar inca nu se poate compara cu fetele cu experienta, se simte lipsa acesteia  dar se straduieste.

 

Rocker 27

  • Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara tuturor,

 

Am fost la Anca la inceputul saptamanii, atras de fotografii si apoi de vocea de la telefon. Ca sa n-o mai lungesc:

 

 

Recenzie cantitativa :

 

Locatie - 9 (binecunoscuta locatie de la Vogue)

Aspect - 9

Oral - 8

Normal - 8+

GFE - 6

Igiena - 10

Cadou - 200 RON 1 h

 

 

Recenzie calitativa:

 

O fata draguta, cu chip atragator, fara a iesi prea mult in evidenta. Fotografii reale - inaltime 1,65, nu slim dar bine proportionata, siliconata - din motive de balans nu a acceptat lady-on-top.

 

M-a introdus direct in camera, apoi dusulet (pe rand). Am incercat sa destind un pic atmosfera, dar nu prea am reusit - asta e, nu pot sa plac tuturor  :D . Si oricum, "un om care n-are nici un defect e el insusi un mare defect".

 

Revenire in camera, inceput eu cu mangaieri si sarutari pe corp, coborat jos - acolo a dat semne ca-i place, dar asa, mai cu retinere. Putin oral din partea ei, neprotejat. Normal misionar si atat.

 

Cateva fraze de complezenta, apoi iar dusulet pe rand, oral eu, oral ea - de data asta mai cu aplecare din partea ei, iar misionar, schimbat in caprita (lady-on-top nu, ceva din picioare nu datorita scandurii de la marginea patului) unde la un moment dat datorita lipsei de implicare m-am oprit ca sa nu mai chinui fata si ca sa nu-mi stric prima impresie.

 

E inca la inceput si probabil nu a depasit faza de acomodare cu meseria, dar are potential si arata chiar bine. E posibil si sa reactioneze mult mai pozitiv decat la mine, eu nu am gasit butoanele potrivite sau am picat intr-o zi nepotrivita, sau si una si alta.

 

Si pentru ca nu e prima data cand mi se intampla asta, trebuie neaparat sa mentionez ceva : cand te dezbraci sa te duci la dusulet, unele fete se zgaiesc la tine incat pe mine unu' ma fac sa ma simt ca la comisia medicala de la incorporare. Nu am doua, si aia pe care o am e slava Domnului la locul ei, nu la subrat si nici nu creste din piept. Eventualul control vizual ca sa nu fim bubosi sau leprosi  :laugh2 poate fi efectuat mai putin ostentativ. 

 

In concluzie, eu personal nu stiu daca mai revin, dar in nici un caz nu e de evitat, dimpotriva - ajutati-o domnilor sa capete experienta !  :bye Potential exista!

 

Multumesc.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...