Sari la conținut

Ana, Griviţei, 0754367493


Postări Recomandate

Sex trip  Brasov

 

    Fiind pentru cateva zile prin aceasta parte de tara, trebuia sa imbin utilul cu placutul.. desisgur doar ultima parte a afirmatiei este si cea adevarata :))

 

      Admit ca unul din cusururile mele este acela ca nu am rabdare, nu e punctul meu forte, desi este o virtute. Plictisit destul de rapid de statiunule montane din zona, plimbari prin centru acesta plin de lume pestrita  a Brasovului, mi-am propus mai degraba sa incerc un maraton sexual cu fetele din bransa. Am lasat asadar telecabina de la Busteni, plimbarea din Sinaia si  mi-am propus asadar sa polenizez cat mai multe trufe. Asadar cap compas GPS Brasov City si telefoanele.

 

Desi voi recenza cateva aventuri epidermice din orasul de pe Tâmpa am sa le i au intr-o ordine aleatorie.

 

Episodul 1. Ana, str. Grivitei

Sursa http://anunturi.mytex.ro/anunturi/erotice/tanara-draguta-1752658-kg-ochii/1497313 si  pzonline.ro

 Am ajuns in locatie, undeva la parter. Apartamenul este cel din poze, sunt facute in locatie. Curat, aerisit, destul de racoros desi ieri a fost o zi calduroasa.

Minimalist in accesorii de mobilier , dar f ok. Ce mi a atras imediat atentia pe dulapuri sunt fixate 2 oglinzi foarte mari in care te poti uita in timpul actiunii. Super tare faza cu oglinzile.

 

     Ana, dupa cum s-a prezentat, 28 de ani din cele spuse de ea, e o tipa matura.

Constitutie destul de robusta, fizic de sportiva si se vede, facuse handbal. Eu fiind mai „ fragil’’ a si remarcat acest lucru si m-a avertizat sa ma pregatesc bine pentru actiunea ce va urma. Oricum am asigurat-o ca la orizontala aceste inconveniente nu mai conteaza.

    Undeva la 173-175 cm , la kg nu ma pricep f bine in aprecieri insa bine facuta oricum.. dar departe de a fi chubby. Nu este foarte draguta la fata , nu te atrage mult fizic cred, dar e o fata care se face placuta si cu bun simt.  Sanii  mici/medii, insa placuti la atingere.

Dupa un dialog cu protagonista in speta, am trecut la un dus de improspatare si am trecut la programul copulator al actiunii.

       Oral protejat, desi initial crezuse ca face si NP insa am trecut cu vederea, daca tot am venit pana aici asta e. Dadusem multe tel si nu mai retineam care face cu capison si care nu.

Un oral clasic, fara abateri de la regula, fara multe artificii. Desigur senzatia diminuata de prez , am incercat sa ma simt cat mai bine oricum ar fi circumstantele. Saruturi pe piept, abdomen, gat, si desigur erectil. Dupa ce erectilul a ajuns la un nivel cat de cat optim ( desi era doar dupa o pauza de juma de ora, initial fusesem la alta escorta) am trecut la un misionar. Piersica epilata, igiena satisfacatoare, stramta generans astfel o senzatie placuta. Am schimbat un LOT  si doggy. Aici e a fost super incitant pentru ca o penetram si dadeam palmi peste bucutele ei mari si foarte tari, carne tare :) si ne uitam reciproc in oglinda. Imi placea mult cum isi ducea mana prin par si gemea in timp ce se uita la mine din oglinda. Obosisem si la fel si erectilul meu asa incat a fost nevoita sa il ia la un hand job si putin oral pentru a recapaya dimensiunile normale. Reanimat J) am trecut din nou la un misionar si i am cerut sa finalizez pe sanii ei.

          Am trecut pe rand la dus amandoi , am mai stat vreo 10 min la o discutie si am plecat.

Jurizare :

Aspect: per total 7, punct forte carnea tare, musculatura

Sex: OP – 7

        NP – 7,5, ceea ce mi a placut, faptul ca e stramta

Igiena- curata, epilata, nimic suspect, nu am de reprosat nimic 10

GFE/ Atitudine- e o fata simtita, s-a comportant frumos, retinuta in unele aspecte,  insa nu ti ofera acel GFE  7

Locatia: curat, aerisit, baie ok, prosop curat, geluri de dus 9

Recomandare : ca trofeu de ce nu ?!

 

Trai bun ! 

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

 

Tanara bruneta ,ofer companie intima , oral ,normal ,cunni ,pozitia 69 si mici fantezii . Totul se face fara graba !! Pozele imi apartin !! . tel. 0754367493

Telefon: 0754367493

Categorie: Erotice

Locatie: Brasov

Judet: Brasov

Cod unic: 1521925

Postat de: (yangsxx)

Data adaugare: 27/11/2014

Valabilitate: 27/11/2014 - 11/12/2014

Vizualizari: 27

Tip anunt: urgent

 

post-35672-0-28140900-1417101404_thumb.jpg

post-35672-0-10805900-1417101408_thumb.jpg

post-35672-0-35232200-1417101412_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...