Sari la conținut

MILF Adina, Sala Sporturilor 0736922150


Postări Recomandate

  Sursa :http://anunturi.mytex.ro/anunturi/erotice/adina-39-ani-new-pe/1497291

 

 

Cum iesisem pe usa de la escorta Ana, mi am mai propus inca o bifare. Desi eram cam stors de vlaga si de lapti mi am propus sa o mai comit odata si apoi sa fac o mica pauza.

        Mai vorbisem cu ea, cand eram in Busteni dar am revenit si dupa ce mi a dat indicatiile de rigoare am ajuns la adresa indicata, f simplu de aflat vis a vis de Sala Sporturilor, e un bloc ca reper e un magazin naturist Drogherie si un ceva garaj portocaliu, pe langa care urci niste scari, faci stanga si ajungi la scara blocului.  Urcat in locatie si am fost intampinat de protagonista anuntului, nume de cod Adina. O doamna bine facuta ca si constitutie, m- a asteptat intr o rochita albastra mulata pe corp, lunga pana la solduri si tocuri negre. E inalta peste 175 cm , undeva la 75-78 de kg spre 40 de ani, fata rotunda.

       E o „ cariocas’’ ma abtin sa spun ca e de etnie sau nu, oricum brunetica bine. Par lung, negru , pana aproape de spate. Dupa un dialog in care mi- a reiterat ce servicii face am optat pana la urma doar pentru o finalizare , desi aveam e retinere sa raman , insa nu-mi mai pasa.

       Pacat ca s-a dezbracat, imbracata parca era mai sexy, descoperindu-si nuditatea tot farmecul si misterul se duse instant. Burtica cu valuri, plina de vanatai pe picioare, cu o pizda care cred ca a vazut si celalalt capat al tunelului, epilata cam de cateva zile.

        Inceput cu un oral nep insa nu mi placeau dintii mici, desi, si cam maronii. Buzele destul de groase i mi traumatizau erectilul cu niste miscari nu tocmai soft.  Nu mi place ca nu o suge la capacitate o baga in gurita , mimeaza niste trucuri nu limba o scoate prea des. A mai dat cu limba pe la oute, si tot imi batea pula de sanii ei. Am lasat-o sa faca ce vrea insa eram plictisit, imi propune sa o vad cum se masturbeaza, isi freca pizdulicea, clitorisul si incepepea sa geama a teatru dramatic.  Sa nu stau acum doar simplu specator i am bagat si eu degetele in pizdulice, dupa 2 , am incercat cu trei pana mi-am intrudus juma de palma in pizdulicea ei mare, maronie.  Cred ca ne duelam amandoi care simuleaza mai bine, insa sigur eu o faceam mai convingator :)))

       Am trecut la un misionar si dai la penetrari,  partea ok e ca e stramta dar poti sa dai la greu in ea. Dupa ce am muncit pana obosisem mi a propus un LOT insa nu vroiam sa risc o entorsa la erectic asa incat elegant i am declinat oferta si am trecut pe la spate . Schimbat la un umeri craci .. si finish pe muntele lui Venus :). Vroiam sa ma termin pe labiile ei insa a lasat doar f putin din laptisorul de matca in zona :))

 

      Trecut la dus, improspatare si sayonara.

 

Note: Aspect: per total 6.5

Sex-  ONP  6 ,  nu face CIM , COF

Anal: N/A

NP- 6, nimic deosebit

Atitudine- fara fitze, dispusa la discutii, ascultatoare 7,5

Locatie: 8

Igiena: 8

Tarif 100 / fin 150 per fin cu tenta de dominare, masturbare si uro ( ea este uro activa , deci pentru cine are acest fetish se poate ) 250 ora parca

Recomandare: doar pentru  cine vrea o simulacru de escapada cu un MILF matur.

 

Trai bun

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...